Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Οκτώβριος 2010-τεύχος 366                              

CRETA FARMS
ΆΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΕΞΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


«Επίσημη πρώτη» για την παγκόσμια εταιρική ταυτότητα της Creta Farms με υπογραφή συμφωνίας για είσοδο σε 6 νέες αγορές, σε Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες – νέα σελίδα και για την παρουσία της εταιρείας στις ΗΠΑ, με την εξαγορά της Creta Farms USA LLCΤη διεύρυνση της παρουσίας της σε 6 νέες αγορές της Σκανδιναβίας και των Βαλτικών χωρών ανακοίνωσε η Creta Farms, που πλέον έχει παρουσία σε 9 χώρες,  παρουσίαζοντας τη νέα παγκόσμια ταυτότητά της, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες, με διεθνή εμβέλεια και αποδοχή. Με όχημα τη νέα παγκόσμια ταυτότητα και την αλλαγή του λογοτύπου από Creta Farm σε Creta Farms, η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί για την εταιρεία μια νέα εποχή, όπου, με εδραιωμένη πλέον την παρουσία της στην ελληνική αγορά, προχωράει στην περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξή της στον χώρο των αλλαντικών σε 9 συνολικά αγορές. Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσεται πολύ δυναμικά και στον τομέα των προϊόντων της και είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τους τελευταίους μήνες, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, έχει λανσάρει στην ελληνική και στις διεθνείς αγορές 15 καινούρια προϊόντα, που απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών.  «Εν μέσω αυτής της σημερινής εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης για την ελληνική οικονομία, είμαστε υπερήφανοι που βοηθάμε και εμείς, έστω και λίγο, με τον τρόπο μας, στην ανάκαμψη, μέσω των προϊόντων μας, και της επέκτασής μας σε νέες χώρες, νέες αγορές, νέους καταναλωτές», ανέφερε ο Πρόεδρος της Creta Farms κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης.
Η συμφωνία που ανακοινώθηκε περιλαμβάνει τη δραστηριοποίηση στις αγορές της Σουηδίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας, μέσω της εταιρείας Creta Farms Nordic AB που δημιουργείται και αποτελεί κοινοπραξία της Creta Farms (50%) με την εταιρεία Parsons AB (50%), ηγέτιδα δύναμη στη Σουηδική αγορά και θυγατρική (100%) του Ομίλου HK SCAN, που έχει 30% μερίδιο αγοράς στη Σουηδία, 10.000 εργαζόμενους και 11 εργοστάσια. Το πλαίσιο της συμφωνίας προβλέπει 2 στάδια: την παραγωγή και διανομή προϊόντων της Creta Farms στη Σουηδία και στη Δανία τον Μάρτιο του 2011 και την επέκταση της παρουσίας της νέας εταιρείας στη Φινλανδία και στις Βαλτικές Χώρες (Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία) το 2012.
Τη συμφωνία καλωσόρισε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Σουηδικού Ομίλου και Διευθύνων Σύμβουλος της Creta Farms Nordic κ. Thomas Olander, o οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παγκόσμια καινοτομία της Creta Farms θα βρει μεγάλη απήχηση στις αγορές της Σκανδιναβίας και των Βαλτικών χωρών.
 «Φιλοδοξούμε να γίνουμε με σταθερά βήματα πρεσβευτές της ελληνικής Μεσογειακής διατροφής στις διεθνείς αγορές, να μεταφέρουμε το όραμά μας και να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, ανατρέποντας τα δεδομένα στον χώρο της διατροφής, να βελτιώσουμε το πρόσωπο της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό και το όνομα της εταιρείας και του τόπου μας να συνδυαστεί με υψηλής ποιότητας, καινοτόμα, γευστικά και υγιεινά προϊόντα και στις διεθνείς αγορές» επεσήμανε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης.


ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 30% ΤΗΣ CRETA FARMS USA


Παράλληλα, νέα σελίδα στην παρουσία της στις ΗΠΑ ανοίγει η Creta Farms  με την εξαγορά του 30% της εταιρείας Creta Farms USA LLC. Πλέον  η  Creta Farms κατέχει το 80% της εταιρείας στις ΗΠΑ και με αυτό τον τρόπο εδραιώνει την παρουσία της στην αμερικανική αγορά.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του 2010 η εταιρεία ανακοίνωσε και την έναρξη της δραστηριοποίησής της στην Ισπανία, μέσα από την κοινοπραξία με τον Ισπανικό Όμιλο Argal Group Alimentario.
Η δυναμική και η αποφασιστικότητα της εταιρείας για ανάπτυξη, συνοδεύτηκαν από την αποδοχή των καταναλωτών στις διεθνείς αγορές όπου δραστηριοποιείται δημιουργώντας την ανάγκη ανανέωσης της εταιρικής και προϊoντικής εικόνας της  εταιρείας που πλέον ονομάζεται Creta Farms. «Το νέο λογότυπο, κοινό για όλες τις χώρες όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται, σηματοδοτεί το νέο παγκόσμιο λογότυπο της Creta Farms, που παρουσιάστηκε και αποτελεί την εξέλιξη της ιδέας της φάρμας, αποπνέει μοναδικότητα, αρμονία και ενσαρκώνει σε ένα σύμβολο το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της εταιρείας», ανέφερε η Group Marketing Director, κα Τζένη Λαχανά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το λογότυπο της Creta Frams επανασχεδιάστηκε από την εταιρεία LPK στην Αμερική και το εικαστικό των συσκευασιών δημιουργήθηκε στην Ισπανία, στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον παγκόσμιο χαρακτήρα της νέας ταυτότητας.
Η Creta Farms, είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία ξεκίνησε από την Κρήτη, και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Πλέον, έχει παρουσία σε 9 χώρες (Ελλάδα, ΗΠΑ, Ισπανία, Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες), ενώ έχει κατοχυρώσει πατέντα ευρεσιτεχνίας για τα προϊόντα της σε 90 χώρες. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΧΡΕΩΝΕΙ ΛΑΘΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ARYAM VAZQUEZ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: ME ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
BANKING MONEY CONFERENCE 2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-LOGISTICS
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-DEFENSYS 2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TEXAS HOLD EM POKER
ΦΑΚΕΛΟΣ SPRIDER STORES
ΦΑΚΕΛΟΣ JUMBO
ΦΑΚΕΛΟΣ CRETA FARMS
FXCM HELLAS: ONLINE TRADING ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ INTERCATERING
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site