Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Οκτώβριος 2010-τεύχος 366                              

FXCM HELLAS
ONLINE TRADING ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


Στο επίκεντρο της λειτουργίας της FXCM βρίσκεται το No Dealing Desk, η άμεση εκτέλεση συναλλαγών στη διατραπεζική αγορά χωρίς μεσάζοντες, που εξασφαλίζει τις καλύτερες on the spot τιμές στους πελάτες της


Σημαντικές καινοτομίες στην ελληνική αγορά Online Trading φιλοδοξεί να φέρει η FXCM Hellas, μέλος της FXCM Holdings, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο των επενδύσεων μέσω διαδικτύου σε συνάλλαγμα, χρηματιστηριακούς δείκτες, πετρέλαιο και μέταλλα με τη μορφή CFDs.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την είσοδο της FXCM στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν τα χαρακτηριστικά της εταιρίας που την τοποθετούν στην πρώτη θέση στο χώρο του online trading παγκοσμίως απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη περισσότερων από 150.000 πελατών σε 150 χώρες.
Τα κεφάλαια των πελατών της FXCM φτάνουν τα 425 εκατ. δολάρια, ενώ μέσω της πλατφόρμας γίνονται 320.000 συναλλαγές την ημέρα. Η αξία συναλλαγών το μήνα φτάνει τα 261 δις δολάρια.


NO DEALING DESK
Στο επίκεντρο της λειτουργίας της FXCM βρίσκεται το No Dealing Desk, η άμεση εκτέλεση συναλλαγών στη διατραπεζική αγορά χωρίς μεσάζοντες, που εξασφαλίζει τις καλύτερες on the spot τιμές στους πελάτες της. Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το κεφάλαιο με το οποίο μπορεί κανείς να επενδύσει μέσω της πλατφόρμας της FXCM ξεκινά από $2000, γεγονός που τη φέρνει δίπλα στους ιδιώτες επενδυτές που αναζητούν εναλλακτική λύση για τα χρήματά τους. Η FXCM συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά με τη δυνατότητα συναλλαγής σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον, το οποίο ελέγχεται από διεθνείς ρυθμιστικές αρχές. Παράλληλα, η εταιρία έχει διακριθεί διεθνώς για το επίπεδο και την ασφάλεια των υπηρεσιών της από αξιόπιστους φορείς.
Η FXCM Hellas ελέγχεται από το FSA (Financial Services Authority) της Μεγάλης Βρετανίας και εποπτεύεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Μέσα στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της εντάσσονται και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποιεί για όσους ενδιαφέρονται για το online trading, καθώς και η λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου υποστήριξης στην ελληνική γλώσσα 12 ώρες την ημέρα.
Ο κύριος Χάρης Κουντούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της FXCM στην Ελλάδα, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η FXCM, η εταιρία με τη μεγαλύτερη πελατειακή βάση στο online trading παγκοσμίως, ξεκινά και επίσημα τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά. Στρατηγικός μας στόχος είναι να αποτελέσουμε την εναλλακτική πρόταση για τους επενδυτές εκείνους, που επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο των χρημάτων τους στα χέρια τους και να επενδύσουν σε πολύτιμα μέταλλα, συνάλλαγμα και χρηματιστηριακούς δείκτες σε μια περίοδο διευρυμένης αβεβαιότητας στον χρηματοοικονομικό κλάδο».


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ


Η FXCM Hellas, ξεκινά πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων για επενδυτές.
Τα σεμινάρια, που ξεκινούν τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση στα γραφεία της εταιρίας στη Γλυφάδα και αφορούν εκπαίδευση για την πλατφόρμα της FXCM, την αγορά συναλλάγματος και των συμβολαίων επί της διαφοράς (CFD's) σε προϊόντα όπως χρηματιστηριακοί  δείκτες, μέταλλα και εμπορεύματα.
Το πρόγραμμα των εκπαιδεύσεων είναι σχεδιασμένο κατά τρόπο τέτοιο, που επιτρέπει την παρακολούθησή τους τόσο από έμπειρους επενδυτές όσο και από εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του online trading. Τα σεμινάρια κατηγοριοποιούνται ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ:
Βασικό Πρόγραμμα (Beginners’ Course): Το Βασικό Πρόγραμμα σεμιναρίων της  FXCM έχει ως στόχο αφενός την εισαγωγή του επενδυτή στις βασικές αρχές της αγοράς συναλλάγματος και αφετέρου την εξοικείωσή του με την πλατφόρμα συναλλαγών και τα προϊόντα της FXCM για αυτοματοποιημένο trading, καθώς και πιθανές στρατηγικές και συστήματα για καλύτερες επενδυτικές επιλογές.                 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ:
Τακτικές Trading: Το σεμινάριο Τακτικές Trading απευθύνεται σε αυτούς που έχουν ήδη παρακολουθήσει τα δύο πρώτα εισαγωγικά σεμινάρια της FXCM. Οι Τακτικές Trading αφορούν τους βασικούς κανόνες για τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού προγράμματος επενδύσεων και 3 απλές τακτικές για τρόπους  αγοράς και πώλησης καθώς και διαχείριση θέσεων.                                               

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΧΡΕΩΝΕΙ ΛΑΘΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ARYAM VAZQUEZ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: ME ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
BANKING MONEY CONFERENCE 2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-LOGISTICS
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-DEFENSYS 2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TEXAS HOLD EM POKER
ΦΑΚΕΛΟΣ SPRIDER STORES
ΦΑΚΕΛΟΣ JUMBO
ΦΑΚΕΛΟΣ CRETA FARMS
FXCM HELLAS: ONLINE TRADING ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ INTERCATERING
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site