Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Οκτώβριος 2010-τεύχος 366                              

OTE
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ


Σε πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, συμμετέχει ο OTE. Ο ΟΤΕ συγκαταλέγεται μεταξύ 10 ακόμα εταιρειών που συμμετείχαν σε εθελοντική πρωτοβουλία της Ε.Ε., συνυπογράφοντας τον κώδικα δεοντολογίας για την ενεργειακή κατανάλωση που προέρχεται από ευρυζωνικό εξοπλισμό.
Στην εκδήλωση με τίτλο “ICT 2010 – Digitally Driven”, που διοργανώθηκε πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, σε συνεργασία με τη Βελγική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο ΟΤΕ, από κοινού με τις μεγαλύτερες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες της Ευρώπης , δεσμεύθηκε να μειώσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας του ευρυζωνικού εξοπλισμού που χρησιμοποιεί. Συνολικά, οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή εξυπηρετούν 65 εκατομμύρια ευρυζωνικές γραμμές στην ΕΕ (72% του συνόλου των ευρυζωνικών γραμμών στην ΕΕ). «Ο ΟΤΕ είναι περήφανος που συμμετέχει στην κοινή αυτή προσπάθεια για τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. Μαζί μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Για την εταιρεία μας, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί δέσμευση για την περιβαλλοντικά υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας, ένας στόχος ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος μας Εταιρικής Υπευθυνότητας» δήλωσε με την ευκαιρία αυτή, η κ. Ντέπη Τζιμέα, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΤΕ.


SYMANTEC
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ
 


Η εταιρεία Symantec Corp. (σύμβολο στο χρηματιστήριο NASDAQ: SYMC) παρουσίασε το νέο της εταιρικό λογότυπο. Το νέο λογότυπο υπογραμμίζει την έμφαση που δίνει η Symantec στην αίσθηση της προστασίας αλλά και στην εύκολη και ασφαλή πρόσβαση των πελατών στα δεδομένα τους.
Επίσης αποτυπώνει την ενοποίηση του ονόματος της Symantec με την πρόσφατη απόκτηση του τμήματος ασφαλείας της VeriSign. Το λογότυπο της VeriSign είναι το πιο αναγνωρισμένο σύμβολο εμπιστοσύνης στο διαδίκτυο με περισσότερες από 250 εκατομμύρια εμφανίσεις καθημερινά σε 100.000 και πλέον ιστοσελίδες σε 160 χώρες. Το σύμβολο επιλογής μέσα στον κύκλο θα απαρτίζει το νέο λογότυπο που θα χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Symantec, συμπεριλαμβανομένων και των προϊόντων Norton και Symantec Hosted Services. Το λογότυπο ενοποιεί τους πόρους της Symantec και ενισχύει την αναγνώρισή της σε όλα τα είδη πελατών, από τον μεμονωμένο καταναλωτή ως τον μεγαλύτερο παγκόσμιο οργανισμό.


POSITIVE ENERGY
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ BUSINESS FORUMΟ Εμπορικός Διευθυντής της Positive Energy, κ. Κυριάκος Αγιαννίδης, συμμετείχε ως ομιλητής στην ενότητα της RICS του 5ο Business Forum που διοργάνωσε η RE+D για τον ρόλο των Επιχειρήσεων Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ), ή αλλιώς Energy Services Companies (ESCOs) στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο που ήδη έχει γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση στο εξωτερικό προσφέροντας σημαντικά οφέλη για την κοινωνία, την πολιτεία, το περιβάλλον, τις επιχειρήσεις που υιοθέτησαν το μοντέλο και πάνω από όλα τους τελικούς πελάτες. Ο κ. Αγιαννίδης, εκπροσωπώντας τον όμιλο της Positive Energy που δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο των ΑΠΕ, αναφέρθηκε εκτενώς στα οφέλη που θα προκύψουν από την επιλογή συνεργασίας με μία εταιρεία παροχής ενεργειακών υπηρεσιών και τη δυνατότητα που προσφέρει για μία υγιή επένδυση, ουσιαστικά μηδαμινού ρίσκου, μέσα από την αξιοποίηση μίας καθετοποιημένης λύσης που συμπεριλαμβάνει τη συμβολαιοποιημένη εξασφάλιση του οφέλους και την ολική χρηματοδότηση του έργου και οδηγεί στην ενεργειακή εξοικονόμηση των κτιριακών υποδομών του πελάτη-χρήστη. Όπως τόνισε ο κ. Αγιαννίδης, η σημαντική μείωση των εξόδων ενεργειακής κατανάλωσης, η βελτίωση των εσωτερικών συνθηκών διαβίωσης, οι υγιείς όροι συνεργασίας καθώς ο πελάτης δεν προβληματίζεται από οποιοδήποτε τεχνικό, οικονομικό ή διαχειριστικό ρίσκο κατά την υλοποίηση και τη μετέπειτα λειτουργία του έργου, καθώς και το ουσιαστικό πράσινο προφίλ που πλέον θα διαθέτει ο πελάτης-χρήστης, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνεργασία με μία ΕΕΥ. Μέσα από μία σύντομη ανάλυση του σημερινού νομοθετικού πλαισίου (Ν.3855/10), εστίασε στην ανάγκη για τις τελικές νομοθετικές ρυθμίσεις, τη διατύπωση ξεκάθαρων προϋποθέσεων για τη δημιουργία των ΕΕΥ και την οριστικοποίηση των κινήτρων που θα ευνοήσουν την ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς, δημιουργώντας μόνιμες θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας στην επίτευξη της Εθνικής Ενεργειακής πολιτικής.
 


 


                           


 


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΧΡΕΩΝΕΙ ΛΑΘΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ARYAM VAZQUEZ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: ME ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
BANKING MONEY CONFERENCE 2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-LOGISTICS
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-DEFENSYS 2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TEXAS HOLD EM POKER
ΦΑΚΕΛΟΣ SPRIDER STORES
ΦΑΚΕΛΟΣ JUMBO
ΦΑΚΕΛΟΣ CRETA FARMS
FXCM HELLAS: ONLINE TRADING ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ INTERCATERING
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site