Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Σεπτέμβριος 2010-τ.365                              

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


DELTA BLACKFIRE
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Η νέα Delta Blackfire έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ελληνική αγορά προσφέροντας ένα εξαιρετικό «πακέτο» εξοπλισμού και χαρακτηριστικών σε προνομιακή τιμή, με στόχο να αποτελέσει ευκαιρία διεύρυνσης του κοινού της Lancia Delta.


H Lancia Delta, περίπου δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά της, έχει κερδίσει την πρώτη θέση πωλήσεων στην κατηγορία της στην Ιταλία και διευρύνει συνεχώς το μερίδιό της στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές. Η Delta τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό διακρίνεται συνεχώς για το ξεχωριστό της design, τους δυναμικούς της turbo κινητήρες, την απτή και ταυτόχρονα διακριτική της πολυτέλεια και φυσικά για τη μεγάλη ευρυχωρία της που αγγίζει επίπεδα ευρυχωρίας αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας από αυτήν που ανήκει.
Από σήμερα η Delta προσφέρει μόνο για την ελληνική αγορά, μία ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής με το όνομα Blackfire (μαύρη φωτιά). Η νέα Delta Blackfire έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς προσφέροντας ένα εξαιρετικό «πακέτο» εξοπλισμού και προϊοντικών χαρακτηριστικών σε ειδική προνομιακή τιμή, με στόχο να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διευρυνθεί το κοινό της Lancia Delta γνωρίζοντάς την σε μια πραγματικά «καυτή» εκδοχή.
Η νέα «φλογερή» Delta διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.4 Turbo 120hp, την πιο ισορροπημένη εκδοχή της γκάμας των κινητήρων της και βασίζεται στην έκδοση Argento 120hp, η οποία είναι πλήρης σε εξοπλισμό καθώς περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας όπως κλιματισμό, 6 αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα ευστάθειας AHS (Αbsolute Handling System) με Hill Holder και μία σειρά από ηλεκτρονικά υποσυστήματα όπως το DST (Drive Steering Torque – σύστημα άσκησης ροπής στο τιμόνι) ή το TTC (Torque Transfer Control, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), ηχοσύστημα με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι, πίσω φανάρια τεχνολογίας LED, συστοιχία LED μπροστινών φώτων ημέρας, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering, συρόμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, εμπρός υποβραχιόνιο με ψυχόμενο αποθηκευτικό χώρο κ.ά.
Η Delta Blackfire περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω στοιχεία εξοπλισμού διατίθεται όμως αυστηρά μόνο στο μαύρο χρώμα Nero Lava που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό τις δυναμικές γραμμές του μοντέλου και τη διακριτική του πολυτέλεια. Επιπλέον, πατάει στο δρόμο με sport ζάντες αλουμινίου 17” και διαθέτει trip computer με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και λειτουργία ένδειξης πλήρωσης της τουρμπίνας, μία υπενθύμιση των καταπληκτικών δυνατοτήτων ενός πολύ καλού κινητήρα. Ωστόσο, το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα έγκειται στην ενσωμάτωση του συστήματος Easy Parking στο βασικό της εξοπλισμό. Το Easy Parking, μέσω ειδικών αισθητήρων παρκαρίσματος στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είναι σε θέση να εντοπίσει οριζόντιο χώρο παρκαρίσματος είτε από την αριστερή είτε από τη δεξιά λωρίδα του δρόμου, ειδοποιώντας σχετικά τον οδηγό μέσω οπτικών και ακουστικών ενδείξεων. Στη συνέχεια, πλήρως καθοδηγούμενος από το σύστημα, ο οδηγός της Delta Blackfire το μόνο που έχει να κάνει είναι να χειρίζεται τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου, αφήνοντας το αυτοκίνητο να κάνει μόνο του έναν τέλειο ελιγμό στάθμευσης. Πέρα από τη διαρκή ενημέρωση του οδηγού, το Easy Parking διαθέτει και ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα, τη δυνατότητα ενεργοποίησης & απενεργοποίησης από το σχετικό πλήκτρο της κονσόλας αλλά και την αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση που ο οδηγός στρέψει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο το τιμόνι. Παραμένει έτσι ένα ασφαλές, πλήρως ελεγχόμενο τεχνολογικό επίτευγμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο για καθημερινή χρήση και προσδίδει στην Delta αυξημένη λειτουργικότητα.


ΕΓΓΥΗΣΗ, ΤΙΜΗ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
Υπενθυμίζεται ότι η Lancia Delta έχει αποσπάσει τη μέγιστη διάκριση των 5 αστέρων στα crash tests του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNcap. Η Delta Blackfire, όπως όλες οι Delta, προσφέρεται με τρία χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, τρία χρόνια εγγύηση βαφής και οκτώ χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας.
Η νέα Lancia Delta Blackfire θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στην προνομιακή τιμή των 18.300 ευρώ και όπως όλες οι Delta μπορεί να αποκτηθεί με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 0% προκαταβολή, 4,5% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΤΩΤΙΚΗ Η ΤΑΣΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ 75η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΠΑΠ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ DELTA BLACKFIRE
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ
ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΣΠΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΘΡΟ ΗΛΙΑ ΦΟΥΤΣΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΑΝΑΛΥΣΗ JPMORGAN
ΦΑΚΕΛΟΙ: MIG, S&B, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
MASTER CARD BAROMETER
5ο ΕΤΗΣΙΟ ROADSHOW
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site