Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Νοέμβριος 2010-τεύχος 367                              

ATTICA BANK
ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ATTICA FINANCE ΑΕΠΕΥ


η Attica Bank δημιουργεί την Attica Finance, ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό σχήμα που είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως στις νέες ανάγκες παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότηταςΣτα πλαίσια των κινήσεων διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της, η Attica Bank ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της θυγατρικής της εταιρείας Attica Finance ΑΕΠΕΥ, η οποία αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Αttica Bank με τη Δυναμική Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.
Η Attica Finance πρόκειται να ενεργοποιηθεί σε τομείς της οικονομίας με θετικές προοπτικές, δραστηριοποιούμενη  ενδεικτικά:


• Σε συμβουλευτικά και χρηματοδοτικά έργα που θα σχετίζονται με αναδιάρθρωση των ΟΤΑ,
• Σε προγράμματα χρηματοδότησης έργων υποδομής μέσω ΣΔΙΤ,
• Σε έργα που αφορoύν επενδύσεις για την ανάπτυξη υποδομών εκμετάλλευσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
• Σε έργα που σχετίζονται με την οργάνωση και διαχείριση επαγγελματικών ταμείων ασφάλισης.
• Στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις


Αναφερόμενος στη νέα εταιρεία, ο Πρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Attica Bank  κ. Ιωάννης Γαμβρίλης, σημείωσε τα εξής:


« Η παρούσα κατάσταση αποτελει μοναδική ευκαιρία για μια συζήτηση σχετικά με την κατεύθυνση της ελληνικής οικονομίας και για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν τα πραγματικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της.


... Στις εξελίξεις αυτές, η Τράπεζα έχοντας την στήριξη του βασικού της μετόχου, του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, ανταποκρίνεται διερευνώντας και υλοιποιώντας συνεργασίες με υγιείς και δραστήριες δυνάμεις του ιδιωτικού τομέα. Προκειμένου να εκμεταλλευτεί την μεταστροφή της ελληνικής οικονομίας σε νέους τομείς δραστηριότητας, η Attica Bank δημιoυργεί την Attica Finance ΑΕΠΕΥ, σε συνεργασία με την Δυναμική Χρηματιστηριακή, ως όχημα για τη δραστηριοποίηση της Τράπεζας στους τομείς αυτούς.»


Λαμβάνοντας υπόψη ότι το υφιστάμενο αλλά και το υπό διαμόρφωση θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη δραστηριότητα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της οικονομίας θα οδηγήσει μελλοντικά στην απελευθέρωση παραγωγικών δυνάμεων αναδεικνύοντας νέες ανάγκες, η Attica Bank δημιουργεί την Attica Finance, ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό σχήμα που είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες αυτές παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Σε ότι αφορά το τραπεζικό τοπίο και τις εξελίξεις που αναμένονται στη χώρα μας ο κ. Γαμβρίλης θεωρεί ότι θα υπάρξουν σύντομα αλλαγές. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο τραπεζικό σύστημα, ωστόσο, οι εξαγορές δεν αποτελούν πανάκεια», τόνισε σε συνάντησή του με τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος της Attica Bank, Ι. Γαμβρίλης.
Όπως είπε, η Attica Bank θα συνεχίζει την αυτόνομη δυναμική πορεία της μέσω οργανικής ανάπτυξης αλλά και μη οργανικής αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιας εξαγοράς εάν βρεθεί μία καλή ευκαιρία.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΠΕΥ


H Δυναμική Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ιδρύθηκε τον Μάιο του 2000. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία 4 ετών, το 2005, ο ελβετικός οίκος ιδιωτικής τραπεζικής Banca del Gottardo εισήλθε στο μετοχικό σχήμα της Εταιρείας. Σήμερα το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε € 9,7 εκατ. Η Εταιρεία απασχολεί 58 άτομα διευρύνοντας συνεχώς τη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της ενώ διατηρεί 10 υποκαταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας. Βασικοί της μέτοχοι είναι οι BSI, Αρμός Επενδυτική Α.Ε. και Dynamic Finance Α.Ε. Σημειώνεται ότι, τον Ιούνιο του 2008, η Banca del Gottardo απορροφήθηκε από τη BANCA SVIZZERA ITALIANA (BSI), η οποία είναι θυγατρική του ασφαλιστικού κολοσσού GENERALI.
Η Δυναμική Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει δημιουργήσει στρατηγικές συμμαχίες σε διάφορες χώρες του κόσμου και κυρίως στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τον Αραβικό κόσμο. Με τις συνεργασίες αυτές έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και να αποκτά πρόσβαση στις ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίως.
Η Δυναμική Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. συγκαταλέγεται στις 10 πρώτες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα από πλευράς κερδοφορίας και στις 15 πρώτες με βάση το τζίρο επί συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ κατέχει κορυφαίες θέσεις στην αγορά επί των παράγωγων προϊόντων.
Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας βρίσκονται στην οδό Ομήρου 8.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΧΑ: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑ Ο Σ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
INSURANCE MONEY CONFERENCE 2010
WEALTH MANAGEMENT
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
PRODEXPO 2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ BANCASSURANCE
ΝΕΑ MALL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ATTICA BANK: ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ATTICA FINANCE ΑΕΠΕΥ
ΑΡΘΡΟ Κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΘΡΟ JOHN C. WILCOX
DUR: «ΠΑΤΗΣΕ» ΤΑ 50 ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΕΡΓΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ: "ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ" ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ
EUROMONEY: ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site