Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Νοέμβριος 2010-τεύχος 367                              

SMA: ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 


Η SMA Solar Technology AG αναπτύσσει, παράγει και διανέμει μετατροπείς ηλιακής ενέργειας και συστήματα επιτήρησης για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Με κύκλο εργασιών ύψους 934 εκατομμυρίων Ευρώ για το έτος 2009, ο Όμιλος SMA αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ηλιακών μετατροπέων, ο οποίος παράγει ένα ευρύ φάσμα μετατροπέων προσφέροντας τον κατάλληλο μετατροπέα για κάθε τύπο φωτοβολταϊκού πλαισίου και για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κάθε ισχύος. Το φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει τόσο μετατροπείς για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις διασυνδεδεμένες στο δημόσιο δίκτυο, όσο και για αυτόνομα και εφεδρικά συστήματα. Ο μετατροπέας είναι η καρδιά κάθε εγκατάστασης παραγωγής ρεύματος από ηλιακή ενέργεια. Εδώ μετατρέπεται το παραγόμενο από τον ήλιο συνεχές ρεύμα (DC) σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), συμβατό με το δίκτυο. Αλλά ο ρόλος του μετατροπέα δεν σταματά εδώ. Ο μετατροπέας της SMA αποτελεί ένα εξαιρετικά ευφυές σύστημα διαχείρισης που ελέγχει, επιτηρεί και ρυθμίζει τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση με σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας και επιπλέον αναλαμβάνει και τη διαχείριση του δικτύου. Οι μετατροπείς ηλιακής ενέργειας χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα υψηλό βαθμό απόδοσης. Ο μετατροπέας Sunny Mini Central της SMA προσφέρει ήδη ένα βαθμό απόδοσης που υπερβαίνει το 98% εξασφαλίζοντας συνεπώς την αυξημένη παραγωγή ρεύματος.


SPACE HELLAS: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ BT GLOBAL SERVICES ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ_ΚΥΠΡΟ


Η BT και η Space Hellas ανακοίνωσαν την αναβάθμιση της Space Hellas σε BT Alliance Partner για την πώληση, διάθεση και υποστήριξη μιας πληρέστερης σειράς προϊόντων και υπηρεσιών από το χαρτοφυλάκιο της BT, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο. Το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών περιλαμβάνει υπηρεσίες εθνικής και παγκόσμιας διασυνδεσιμότητας, managed services αλλά και υπηρεσίες audio conferencing και call centre, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Για να επιτευχθεί το καθεστώς του συνεργάτη της BT, η Space Hellas ικανοποίησε  πλήρως τις απαιτήσεις της BT, όπως η εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών καθώς και η άριστη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι δύο εταιρίες διατηρούν μία καλά εδραιωμένη σχέση εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, όπου και συνεργάζονται για να προσφέρουν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στους πελάτες τους, περιλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι τοπικοί πάροχοι χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, οι μεγαλύτερες φαρμακευτικές,  κατασκευαστικές και άλλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα.Το δίκτυο BT Alliance είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργατών, το  οποία συστάθηκε για την υποστήριξη των BT Global Services, όσον αφορά  στην πώληση, διάθεση και υποστήριξη μιας σειράς προϊόντων και υπηρεσιών από ολόκληρο την χαρτοφυλάκιο της BT μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου συνεργατών. Το πρόγραμμα BT Alliance εγκαινιάστηκε επίσημα το 2008 και περιλαμβάνει πάνω από εκατό συνεργάτες σε περισσότερες από πενήντα χώρες. Ο κ. Πάρις Δροσινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas,  δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλη του δικτύου BT Alliance. Η Space Hellas είναι ο κορυφαίος πάροχος παγκόσμιων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις ελληνικές και κυπριακές εταιρείες, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα των παγκόσμιων υπηρεσιών και λύσεων της BT.»


V+O COMMUNICATION: 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 


Γιορτάζοντας μία δεκαετία δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο της επικοινωνίας, η V+O COMMUNICATION πραγματοποίησε στις 10 Νοεμβρίου 2010 στα γραφεία της εταιρείας παρουσίαση της πορείας της μέχρι σήμερα, αλλά και των επιχειρηματικών της σχεδίων για την επόμενη φάση ανάπτυξης. Αναφερόμενος στη δεκαετή ανάπτυξη της V+O, ο Πρόεδρος Θωμάς Βαρβιτσιώτης ανέφερε: «Από μια εταιρεία 5 στελεχών και 8 πελατών το 2000, η V+O έχει εξελιχθεί σήμερα σε έναν δυναμικό όμιλο με 80 στελέχη, που δραστηριοποιείται σε 5 αγορές, διαθέτει 87 ενεργούς πελάτες και απευθύνεται σε μια αγορά 50 εκατομμυρίων καταναλωτών». Με 35% μέσο όρο ετήσιας ανάπτυξης κύκλου εργασιών, σημαντικές επενδύσεις στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, διαρκείς βελτιώσεις των υποδομών και του εργασιακού περιβάλλοντός της και έμφαση στην καθιέρωση και επιτυχημένη λειτουργία στις χώρες όπου δραστηριοποιείται, η V+O αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ιδιόκτητο δίκτυο δημοσίων σχέσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η V+O, μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, ανέπτυξε ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο συμβουλευτικών υπηρεσιών επικοινωνίας, ικανό να υποστηρίζει συνολικά κάθε διαφοροποιημένη ανάγκη του πελατολογίου της. Η οργάνωση της εταιρείας βασίζεται σε καθετοποίηση των ομάδων του client service, στη λογική των εταιριών business consulting, γεγονός που διασφαλίζει μεγαλύτερη εξειδίκευση και καλύτερη γνώση των στελεχών στους τομείς δραστηριοποίησης των πελατών της.


ΕΛΒΑΛ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2010
Στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPO ATHENS στην Ανθούσα, έλαβαν μέρος με κοινό περίπτερο η ΕΛΒΑΛ Α.Ε. και η θυγατρική της ΕΤΕΜ Α.Ε. Για μια ακόμα φορά το περίπτερο με το οποίο συμμετείχαν οι δύο εταιρίες ήταν εντυπωσιακό και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η ΕΛΒΑΛ κορυφαία εταιρία έλασης αλουμινίου σε διεθνές επίπεδο, παρουσίασε συνοπτικά τα κυριότερα προϊόντα που απευθύνονται σε ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών όπως ενδεικτικά σε: α) τον κλάδο δόμησης με προϊόντα όπως βαμμένες και άβαφες ταινίες και φύλλα για ψευδοροφές, πάνελ για πόρτες, αυλακωτά φύλλα για στέγες και πλαγιοκαλύψεις, ανάγλυφα φύλλα για δάπεδα, ειδικά φύλλα για κατασκευές έργων υποδομής όπως γεφυροποιία και πυλώνες οδικής σήμανσης, β) τον κλάδο μεταφορών (αυτοκινητοβιομηχανία, ειδικές κατασκευές  όπως δεξαμενές καυσίμων και βυτία καθώς και μαγνησιούχα κράματα για τη ναυπηγική βιομηχανία) καθώς και γ) προϊόντα άκαμπτης συσκευασίας όπως κουτιά αναψυκτικών και κονσέρβες

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΧΑ: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑ Ο Σ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
INSURANCE MONEY CONFERENCE 2010
WEALTH MANAGEMENT
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
PRODEXPO 2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ BANCASSURANCE
ΝΕΑ MALL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ATTICA BANK: ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ATTICA FINANCE ΑΕΠΕΥ
ΑΡΘΡΟ Κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΡΘΡΟ JOHN C. WILCOX
DUR: «ΠΑΤΗΣΕ» ΤΑ 50 ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΦΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΕΡΓΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ: "ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ" ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ
EUROMONEY: ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site