Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2010-τεύχος 368                              

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB BANKINGΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB BANKING
ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ


 


από τον Γιώργο Καλούμενο


Η χρήση των υπηρεσιών web banking γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των πελατών των τραπεζών την τελευταία πενταετία. Η κατακόρυφη αύξηση των συνδέσεων γρήγορου ίντερνετ στη χώρα μας έχει βοηθήσει σημαντικά σε αυτή την εξέλιξη καθώς συνεχώς περισσότεροι Έλληνες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες, και να ανακαλύπτουν τα οφέλη τους. Οι χρήστες ξεπερνούν σιγά σιγά τις πρώτες αναστολές τους ειδικά σε ότι αφορά την παράμετρο της ασφάλειας και εμπιστεύονται το ίντερνετ για πολλές από τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές τους. Οι επιλογές που έχουν είναι πάρα πολλές καθώς από την οθόνη του υπολογιστή μπορούν σήμερα να παρακολουθούν σε καθημερινή βάση τις κινήσεις του λογαριασμού τους, να δουν το υπόλοιπο της πιστωτικής τους κάρτας, να μεταφέρουν χρήματα από αυτήν στο λογαριασμό τους, να πληρώσουν τη ΔΕΗ, το τηλέφωνο και το ίντερνετ, τη δόση του δανείου και το ενοίκιο, να στείλουν έμβασμα, να μεταφέρουν χρήματα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε κάποιον άλλο παραλήπτη και γενικά να κάνουν ότι θα έκαναν μπροστά στο γκισέ της τράπεζας.
Τα βασικά οφέλη από το e-banking είναι ότι α) δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αποκτήσει καλύτερο έλεγχο των οικονομικών του, β) εξασφαλίζει 24ωρη πρόσβαση στις υπηρεσίες της τράπεζάς από όπου κι αν βρίσκεται, γ) τον βοηθάει να κερδίζει πολύτιμο χρόνο πραγματοποιώντας κάθε συναλλαγή σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα ενώ ταυτόχρονα  επωφελείται από τα χαμηλότερα έως και μηδενικά έξοδα συναλλαγών. Επίσης πρόκειται για έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, ενώ τον βοηθάει να απαλλαγεί από το άγχος μεταφοράς μετρητών, εκτελώντας με ασφάλεια τις συναλλαγές του


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ E-BANKING
Όλα αυτά γίνονται μέσω των προγραμμάτων e-banking που υποστηρίζουν σήμερα όλες σχεδόν οι τράπεζες. Αυτό που συνήθως πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να περάσει από το υποκατάστημα της τράπεζας και να κάνει την σχετική αίτηση. Στη συνέχεια θα λάβει τους ανάλογους κωδικούς πρόσβασης με τους οποίους θα αποκτήσει το προσωπικό του γκισέ στην οθόνη του υπολογιστή. Το θέμα της ασφάλειας είναι φυσικά το πιο σημαντικό σε τέτοιου είδους ιντερνετικές συναλλαγές γι’ αυτό όλες οι τράπεζες φροντίζουν για την ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές με τους εξής τρόπους:
1. Σας αναγνωρίζουν με τη χρήση προσωπικών κωδικών πρόσβασης
 * Η Τράπεζα εκδίδει προσωπικούς κωδικούς για την πρόσβασή σας στο Internet Banking, τους οποίους μπορείτε να αλλάζετε όσο συχνά το επιθυμείτε. Οι κωδικοί αυτοί απαιτούνται για την ταυτοποίησή σας από τα συστήματα της Τράπεζας.
 * Για ορισμένες συναλλαγές οι Τράπεζες χρησιμοποιούν επιπρόσθετες δικλείδες ασφαλείας (π.χ. πρόσθετοι κωδικοί μιας χρήσης, ψηφιακά πιστοποιητικά)
2. Εξασφαλίζουν το απόρρητο κατά τη μεταφορά δεδομένων
* Το απόρρητο των πληροφοριών που ανταλλάσσετε με την Τράπεζα, από την αρχή μέχρι το τέλος της σύνδεσής σας, διασφαλίζεται με το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (SSL 128-bit encryption).
3. Ελέγχουν τη πρόσβαση στα συστήματά τους
* Η πρόσβαση στα συστήματα των Τραπεζών ελέγχεται με χρήση πολλαπλών φίλτρων ελέγχου πρόσβασης (π.χ. Firewall) όλο το 24ωρο.
4. Λαμβάνουν επιπρόσθετα μέτρα
* Σας αποσυνδέουν αυτόματα από την υπηρεσία, αν υπάρξει αδράνεια μεγαλύτερη από το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που ορίζει η κάθε Τράπεζα.
* «Κλειδώνουν» την πρόσβασή σας, μετά από έναν ορισμένο αριθμό λανθασμένων καταχωρίσεων των προσωπικών σας κωδικών.
Ειδικά για τους εταιρικούς χρήστες προβλέπονται επιπλέον δικαιώματα χρήσης όπως:
* «Διπλή» υπογραφή ανά συναλλαγή
* Διαφορετικά χρηματικά όρια ανά συναλλαγή
* Διαφορετικά εγκριτικά επίπεδα ή επίπεδα πρόσβασης
* Καθορισμός «Διαχειριστή» ο οποίος ελέγχει και παρακολουθεί τις κινήσεις που διενεργούνται από τους άλλους χρήστες της εταιρίας.ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ WEB-BANKING
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών συμβουλεύει τους χρήστες να ακολουθούν τις παρακάτω συμβουλές ασφαλείας για να προστατευτούν λαμβάνοντας όμως υπόψιν και τις επιμέρους οδηγίες της Τράπεζάς τους:
1. Διασφαλίστε το απόρρητο των προσωπικών σας στοιχείων
* Οι κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιείτε στο Internet Banking είναι αυστηρώς προσωπικοί και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους μοιράζεστε. Οι Τράπεζες δεν πρόκειται για κανέναν λόγο και με κανέναν απολύτως τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί σας (π.χ μέσω e-mail, τηλεφωνικά) για να σας τους ζητήσουν.
 * Απομνημονεύστε τους προσωπικούς σας κωδικούς και μην τους φυλάσσετε σε γραπτή μορφή.
 * Μεταβάλλετε τους προσωπικούς σας κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποφεύγοντας να είναι προβλέψιμοι (π.χ. ημερομηνία γέννησης).
 * Μη χρησιμοποιείτε σε άλλες ιστοσελίδες τους ίδιους κωδικούς με αυτούς που έχετε ορίσει στο Internet Banking..
 * Χρησιμοποιείτε με ιδιαίτερη προσοχή το Internet Banking από υπολογιστές οι οποίοι δεν σας ανήκουν, όπως σε αεροδρόμια, internet cafe, κ.λπ. Μην αποθηκεύετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε αυτούς και μην αφήνετε ίχνη των ενεργειών σας (διαγράψτε τα προσωρινά αρχεία Internet & το ιστορικό ενεργειών που αποθηκεύτηκαν στον υπολογιστή κατά την πλοήγησή σας).
 * Χειριστείτε με προσοχή - και, αν χρειαστεί, διαγράψτε - email που προέρχονται από άγνωστους αποστολείς, σας ζητούν προσωπικά στοιχεία και περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία
2. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ιστοσελίδα της Τράπεζάς σας
* Πληκτρολογείτε κάθε φορά τη διεύθυνση της ιστοσελίδας της Τράπεζάς σας (αποφύγετε τη χρήση εξωτερικών συνδέσμων-links).
 * Πριν πληκτρολογήσετε τους κωδικούς πρόσβασης στο internet banking της Τράπεζάς σας , επιλέξτε το εικονίδιο (λουκέτο) στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης εισόδου στο Internet Banking και επιβεβαιώστε ότι βρίσκεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζάς σας.
3. Προστατέψτε τον υπολογιστή σας
* Φροντίστε να ενημερώνετε με τις τελευταίες εκδόσεις ή προσθήκες το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας και τα προγράμματα πλοήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε.
* Εγκαταστήστε προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας (π.χ. anti-virus, anti-spyware, firewall) και φροντίστε για τη συχνή ανανέωσή τους και εκτελείτε συχνά έλεγχο ασφαλείας του υπολογιστή σας.
* Χρησιμοποιείτε προγράμματα μόνο από αξιόπιστες πηγές.
* Ενεργοποιείστε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος πλοήγησης.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


ALPHA BANK
Μέσω του Alpha Web Banking μπορείτε να :
Α) Μεταφέρετε χρήματα σε λογαριασμούς Alpha Bank και σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Β) Πληρώνετε τις οφειλές σας:
στην Alpha Bank ή σε εταιρίες του Ομίλου (π.χ. Κάρτες – Alpha Επιλογή / Α700, Κάρτες τρίτων, Προσωπικά – Καταναλωτικά δάνεια)
και σε τρίτους όπως:
 -  Κάρτες άλλων τραπεζών,
 -  Oφειλές Δημοσίου και Ταμείων
- Ασφαλιστικές Εταιρίες
-  Λοιπές Εταιρίες
Γ) Κάνετε ερωτήσεις για την κατάσταση των συναλλαγών σας (μεταφορών ή πληρωμών), που έχετε καταχωρήσει μέσω των εναλλακτικών δικτύων Alpha Web Banking, Alphaphone Banking και Alpha Mobile Banking,  και να ακυρώνετε κάποιες από αυτές. Δίνεται δυνατότητα εξαγωγής των στοιχείων των συναλλαγών/πληρωμών σε αρχείο τύπου Excel.
Δ) Ενημερώνεστε, είτε μέσω e-mail είτε μέσω SMS μηνυμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο, για τις εντολές μεταφοράς ή πληρωμής που έχετε καταχωρήσει μέσω των εναλλακτικών δικτύων (Alpha Web Banking, Alphaphone Banking και Alpha Mobile Banking) και δεν εκτελέστηκαν.


Ε) Ενημερώνεστε για τις κινήσεις και τα υπόλοιπα των λογαριασμών καταθέσεων, των καρτών και των δανείων σας που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας (έχετε επίσης τη δυνατότητα εξαγωγής των κινήσεων καταθέσεων και δανείων σε αρχείο τύπου Excel).
Ζ) Ενημερώνεστε για την κατάσταση των επιταγών των βιβλιαρίων σας και να υποβάλλετε αίτηση για έκδοση νέων βιβλιαρίων.
Ενημερώνεστε για τα υπόλοιπα και τα μερίδια των επενδυτικών σας λογαριασμών Αμοιβαίων Κεφαλαίων.
Η) Ενημερώνεστε για τη χρηματιστηριακή σας θέση στην Alpha Finance.
Θ) Να διαχειρίζεστε το προφίλ σας, δηλαδή να:
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε καταθετικούς λογαριασμούς Alpha Bank και να μεταβάλλετε τα δικαιώματα χρήσεως των ήδη δηλωμένων.
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε λογαριασμούς στεγαστικών ή χορηγητικών σας δανείων (με δικαίωμα χρήσεως μόνο «Ενημέρωση») και δανείων Alpha Επιλογή και Alpha 700
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε κάρτες εκδόσεως Alpha Bank.
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε λογαριασμούς Ε.Υ.Δ.Α.Π.
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε επενδυτικούς σας λογαριασμούς Αμοιβαίων Κεφαλαίων και να προσθέσετε το χαρτοφυλάκιο μετοχών σας στην Alpha Finance.
- Δίνετε ονόματα (ταυτότητες) στους λογαριασμούς (π.χ. Λογαριασμός μισθοδοσίας κ.λπ.), στις κάρτες (π.χ. κάρτα με άθλα), στους λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ (π.χ. ΕΥΔΑΠ σπιτιού) και στους επενδυτικούς λογαριασμούς αμοιβαίων κεφαλαίων που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
- Μεταβάλλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (αριθμούς τηλεφώνων και e-mail διεύθυνση).
Ι) να διαχειρίζεστε τους κωδικούς σας στο Alpha Web Banking (δηλ. τον Κωδικό Συνδρoμητή και τον Μυστικό Κωδικό)
Κ) να διαχειρίζεστε τη χρήση των υπηρεσιών με Πρόσθετο Κωδικό Ασφαλείας (αίτηση, ενεργοποίηση υπηρεσιών, απενεργοποίηση υπηρεσιών, προσωρινή απενεργοποίηση Συσκευής Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας, Συγχρονισμός Συσκευής).
Λ) Να μεταβάλλετε το ανώτατο όριο μεταφοράς σε μη προδηλωμένους λογαριασμούς.


EUROBANK EFG
Μέσω της υπηρεσίας e-Banking σας δίνεται η δυνατότητα να διεκπεραιώνετε μεγάλο μέρος των τραπεζικών και χρηματιστηριακών σας συναλλαγών εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα:


ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
* Συνολική Εικόνα Πελάτη (λογαριασμοί, κάρτες, δάνεια, μετοχές, Α/Κ)
* Πληροφορίες Λογαριασμών (δικαιούχοι, δεσμευμένο/λογιστικό υπόλοιπο, πιστωτικοί/χρεωστικοί τόκοι, κατάστημα διαχείρισης, κλπ.)
* Υπόλοιπα Λογαριασμών
* Κινήσεις Λογαριασμών (ιστορικότητα έως 3 μήνες)
* Υπόλοιπα Πιστωτικών Καρτών
* Κινήσεις Πιστωτικών Καρτών (5 τελευταίοι λογαριασμοί  και ο τρέχον)
* Πληροφορίες Δανείων (συνδεδεμένοι λογ/σμοί, όρια, δεσμεύσεις, κτλ.)
* Υπόλοιπα Δανείων
* Κινήσεις Δανείων (ιστορικότητα έως 3 μήνες)
* Τηλεειδοποιήσεις μέσω sms & e-mail για ημερήσιες κινήσεις λογ/σμων και πιστωτικών καρτών  
* Πληροφορίες κατάθεσης πολλαπλών επιταγών Eurobank & άλλων τραπεζών
* Πληροφορίες/Κατάσταση μεμονωμένων επιταγών (και σε ενέχυρο)
* Ενημέρωση για εγγυητικές επιστολές
* Κινήσεις τερματικών POS εμπόρων που συνεργάζονται με τη Eurobank
* Ιστορικότητα Συναλλαγών (μεταφορών, πληρωμών, εμβασμάτων)
* Πληροφορίες Συναλλαγής (ημ/νία, λογ. χρέωσης/πίστωσης, αιτιολογία, κτλ)
* Προθεσμιακές Καταθέσεις


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
* Θέση/Αποτίμηση Προσωπικού Χαρτοφυλακίου Μετοχών και Eurobank A/K
* Παρακολούθηση της συνεδρίασης του ΧΑΑ
* Οικονομικές Αναλύσεις, Online νέα της αγοράς, ημερήσιο σχόλιο 
* Παρουσίαση Online ενδοσυνεδριακών δεδομένων & Ticker XAA
* Κινήσεις Παραγώγων
* Εταιρικά Νέα & Εταιρικές Πράξεις
* Συγκριτικά διαγράμματα επενδυτικών προϊόντων
* Ισολογισμοί & Αριθμοδείκτες Εισηγμένων Εταιριών
* Δημόσιες Εγγραφές
* Ημερήσιο Κλείσιμο Μετοχών, Παραγώγων, Αμοιβαίων Κεφαλαίων
* Ημερήσιο Δελτίο Τιμών Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου
* Δελτίο Τιμών Εμπορευμάτων
* Διεθνείς Δείκτες
* Κατάσταση Ημερήσιων Εντολών Μετοχών και Α/Κ


ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Μεταφορές (online, προγραμματισμένες & περιοδικές)
* Μεταφορά Χρημάτων μεταξύ Προσωπικών Λογαριασμών Eurobank
* Μεταφορά Χρημάτων σε Λογαριασμούς Τρίτων Eurobank
* Μεταφορά Χρημάτων σε Λογαριασμούς Εσωτερικού εκτός Eurobank
* Μεταφορά Χρημάτων σε Λογαριασμούς Εξωτερικού (λογαριασμούς του ιδίου, φοιτητικό έμβασμα, συνδρομή εφημερίδων και περιοδικών)
* Ομαδική Μεταφορά
* Διαχείριση εντολής προγραμματισμένης-περιοδικής μεταφοράς


ΠΛΗΡΩΜΕΣ (online & προγραμματισμένες)
* Πληρωμή Δόσης Δανείου
* Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας Eurobank (προσωπική και τρίτου προσώπου)
* Χρέωση Πιστωτικού Ορίου
* Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας άλλης Τράπεζας
* Φόρτιση/Επαναφόρτιση Προπληρωμένης Κάρτας
* Πληρωμές Δημοσίου (ΦΠΑ, ΙΚΑ, OAEE, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Φόρου Εισοδήματος, Εθνικό Κτηματολόγιο 401, Εθνικό Κτηματολόγιο 402, ΔΕΥΑ Ρόδου, ΔΕΥΑ Αφάντου, ΔΕΥΑ Καλύμνου, ΔΕΥΑ Κοζάνης, Ενιαίου Φόρου Ακινήτων Φυσικών Προσώπων, ΤΣΑΥ (Ταμείο Σύνταξης & Ασφάλισης Υγειονομικών), Είσπραξη Έκτακτης Οικονομικής Εισφοράς Φυσικών Προσώπων)
* Πληρωμές Τηλεφωνίας (Vodafone, WIND, Tellas, Columbia Telecom, Lannet, Forthnet, Vivodi, CYTA Hellas, ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ)
* Πληρωμές Ασφαλειών (Allianz ΑΕΑΖ, Allianz AEΓΑ, Interamerican Ζωής, Interamerican Οδική Βοήθεια, ΙΝG Γενικών Ασφαλειών, ING Ζωής, ING Μεσιτική, Interasco, Alico, Generali Hellas, Generali Life, Μutual Μεσίτες Ασφαλίσεων, Eurolife ΑΕΓΑ, Eurolife AEAZ, MINETTA)
* Πληρωμές άλλων λογαριασμών (EFG Leasing, Filmnet/Nova, GMAC, Ford Credit, Serfin, Firen, BMW Austria Bank GMBH, Otenet, ΕΠΑ Φυσικό Αέριο, ΕΠΑ Μελέτες, ΕΠΑ Κατασκευές, ΕΠΑ Τροποποιήσεις, Volkswagen Bank, Ελληνογερμανική Αγωγή, Επαγγελματικό Ταμείο Ασφάλισης Οικονομολόγων, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ Α.Β.Ε.Ε., SFS HELLAS FINANCE CONSUMER A.E., ΙΑΤΑ BSP, IATA CASS, NET ONE A.E., Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Γεωτεχνικών Ελλάδος, B FS, Fin & Rent, ACS Courier AEE, Goodyear Ελλάς, Action Aid, Συνδρομή μελών/φίλων ΠΑΣΟΚ, Zeus Recovery Fund S.A., Εταιρία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Θεσσαλονίκης, Εταιρία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Θεσσαλίας, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας)
* Διαχείριση εντολής προγραμματισμένης πληρωμής
* Ομαδικές Πληρωμές (ΦΠΑ, ΙΚΑ, OAEE)


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΑΓΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ
• Λογαριασμών Δημοσίου (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, OAEE)
• Λογαριασμών Τηλεφωνίας
• Λογαριασμών Ασφάλειας
•  Αλλων Λογαρισμών (Filmnet/Nova, ΔΕΥΑ Σερρών, ΔΕΥΑ Καστοριάς, ΔΕΥΑ Ξάνθης, ΔΕΥΑ Ρόδου, ΔΕΥΑ Αφάντου, ΔΕΥΑ Καλύμνου, ΔΕΥΑ Κοζάνης, ΕΠΑ Φ. Αέριο, Serfin, Firen, BMW Austria Bank GMBH, Volkswagen Bank, Hellas On Line, Eurolease, WWF ΕΛΛΑΣ, ΕΤΑΟ, ΟΠΑΠ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ Α.Β.Ε.Ε., LeasePlan, ΙΑΤΑ BSP, IATA CASS, SFS HELLAS FINANCE CONSUMER A.E., Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Γεωτεχνικών Ελλάδος, Ταμείο Αλληλοβοηθείας Εργαζομένων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, B FS, ACS Courier AEE, Goodyear Ελλάς, Αction Aid, Γιατροί Χωρίς Σύνορα)
• Απενεργοποίηση Πάγιων Εντολών


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
* Αγορά και Πώληση Μετοχών
* Ακύρωση εντολής Αγοράς, Πώλησης Μετοχών
* Intraday Εντολές Μετοχών
* Συμμετοχή σε Eurobank A/K με δυνατότητα Εξαγοράς, Μεταφοράς
* Ακύρωση Εντολών Eurobank Α/Κ
* Συμμετοχή σε Δημόσιες Εγγραφές
* Ακύρωση Αίτησης Συμμετοχής σε Δημόσιες Εγγραφές
* Δημιουργία, Διαχείριση & Αποτίμηση Εικ. Χαρτοφυλακίων Μετοχών & Α/Κ


MARFIN EGNATIA BANK
To e-banking της Marfin παρέχει πλήθος υπηρεσιών
Πιο ειδικά κάποιες από αυτές, που αφορούν σε καταθετικούς λογαριασμούς, κάρτες και δάνεια, είναι:
• Υπόλοιπα - Κινήσεις Λογαριασμών - Ιστορικότητα Υπολοίπου Λογαριασμού -Πληροφόρηση Δανείων και Προθεσμιακών Καταθέσεων  
• Statement Κάρτας - Κινήσεις Καρτών  
• Μεταφορές Κεφαλαίων     
• Μεταφορές σε λογαριασμό ιδίου ή τρίτου εντός MARFIN EGNATIA BANK
• Μεταφορές σε άλλες Τράπεζες εσωτερικού η εξωτερικού  
• Πληρωμές Δημοσίου     
• Εντολή Πληρωμής ΦΠΑ, ΙΚΑ  
• Εντολή Πληρωμής ή Πάγια Εντολή Ο.Α.Ε.Ε. (Τ.Ε.Β.Ε., ΤΑ.Ε., Τ.Σ.Α.)  
• Εντολή Πληρωμής Φόρου Εισοδήματος  
• Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας  
• Πληρωμή Τελών Κτηματολογίου Α.Ε.  
• Ενιαίο Τέλος Ακινήτων Φυσικών Προσώπων   
• Εντολή Πληρωμής Ταμείου Σύνταξης & Ασφάλισης Υγειονομικών - Τ.Σ.Α.Υ.   
• Εντολή Πληρωμής Έκτακτης Οικονομικής Εισφοράς Φ.Π   
• Εντολές Πληρωμής ΔΕΚΟ – Τρίτων     


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Με το Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας 24 ώρες το 24ωρο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από οποιοδήποτε σημείο υπάρχει σύνδεση στο Internet: PC, laptop ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο τεχνολογίας  i-mode  (για συνδρομητές Cosmote).
Επί πλέον, με την εγγραφή στο Internet Banking αποκτάτε αμέσως πρόσβαση και στην υπηρεσία του Phone Banking, για διενέργεια συναλλαγών μέσω τηλεφώνου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με το Phone Banking εξυπηρετείστε από οποιοδήποτε τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό), με απλές φωνητικές εντολές ή με τη βοήθεια εκπροσώπου μας. Το Internet Banking παρέχει μεγάλο εύρος συναλλαγών που εξασφαλίζουν την παρακολούθηση και διαχείριση των καταθετικών, δανειακών και επενδυτικών λογαριασμών σας  σε πραγματικό χρόνο, όπως:
- Πληροφόρηση λογαριασμών (υπόλοιπα & κινήσεις)
- Πληροφόρηση και πληρωμή πιστωτικών καρτών
- Μεταφορά ποσών σε λογαριασμούς ιδίου ή τρίτων στην Εθνική και σε άλλες τράπεζες, στην Ελλάδα και στην Ε.Ε.
- Πληρωμή λογαριασμών: ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητή /σταθερή τηλεφωνία, ασφαλιστήρια συμβόλαια κ.ά.
- Χρηματιστηριακές συναλλαγές και ενημέρωση συναλλαγών Χ.Α.Α. (10λεπτη καθυστέρηση)
 - Πάγιες εντολές
Επί πλέον το Internet Banking παρέχει λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για επιχειρήσεις.
Οι συναλλαγές που παρέχονται μέσω του Internet Banking συνεχώς εμπλουτίζονται. Στην Εθνική Τράπεζα φροντίζουμε κάθε συναλλαγή που προστίθεται στο Internet Banking να διατίθεται παράλληλα από όλα τα Εναλλακτικά Δίκτυα. Έτσι, είναι στη δική σας ευχέρεια να επιλέξετε το μέσον που σας εξυπηρετεί κάθε φορά: Τα ATMs, το Internet, το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο, απολαμβάνοντας 24ωρη εξυπηρέτηση.
    .
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (WINBANK)
Η υπηρεσία winbank internet παρέχεται on-line, real-time, 24 ώρες επτά μέρες την εβδομάδα, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου άμεσα και με πλήρη ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις ανάγκες σας εμπλουτίζονται οι υπηρεσίες ώστε να κάνουν την δική σας επαφή με την Τράπεζα όπως ακριβώς την θέλετε. Για όλες τις υπηρεσίες είναι δυνατή η επιλογή γλώσσας: ελληνικά και αγγλικά.
Μέσω της Winbank, ,μπορείτε να κάνετε συναλλαγές όπως:
* Διαχείριση Λογαριασμών
* Διαχείριση Επιταγών
* Διαχείριση Πιστωτικών Καρτών
* Προπληρωμένη Κάρτα - WEBUY
* Διαχείριση Δανείων
* Πληρωμές - Μεταφορές
* Τηλε-ειδοποιήσεις / alert
* Χρηματιστήριο
* Winbank for cards
* Ασφάλεια

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΚΕ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
GREEK INVESTMENT FORUM 2010
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ BENETH FOOD HALL
ΕΡΕΥΝΑ ICAP-ΑΓΟΡΑ ΑΛΕΥΡΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB BANKING
ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΓΟΡΑ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
ΦΑΚΕΛΟΣ FOURLIS
ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΑΓΟΡΑ FACTORING
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ
EUROMONEY: ΝΕΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 180 ΔΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site