Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Φεβρουάριος 2011-Τεύχος 369                              

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ «ΧΡΗΜΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ»
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ 2010


Ποιες εταιρείες βράβευσαν οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week


Για 8η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 17 κατηγορίες βραβείων σε εισηγμένες εταιρίες, οι οποίες διακρίθηκαν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι το 2010.


Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του “Greek Investment Forum 2010”,  κεντρικοί ομιλητές του οποίου ήταν οι κ.κ. Άρης Ξενόφος, Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών & Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank Α.Ε.Δ.Α.Κ., ο Χρήστος Αλεξάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Invest in Greece και ο Παναγιώτης Δράκος, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝΕΙΣΕΤ.


Τα αποτελέσματα προέκυψαν από on-line ψηφοφορία στην ιστοσελίδα www.hrima.gr στην οποία μετείχαν οι αναγνώστες  του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ WΕΕΚ. Συνολικά, ψήφισαν 1.072 αναγνώστες.


Για πρώτη φορά στην ιστορία βραβείων, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ καθιερώνει μία νέα κατηγορία, αφιερωμένη στον ιδρυτή του περιοδικού, τον αείμνηστο Γεώργιο Ουζούνη, το ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2010


Τα βραβεία απένειμε στους εκπροσώπους των εταιριών, ο κ. Γεώργιος Κούμπας, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών.


Οι προτιμήσεις των επενδυτών - αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ WEEK εμφάνισαν αρκετά μεγάλη διασπορά, σε διαγωνιστικές κατηγορίες με πολλές συμμετέχουσες εταιρείες, με επακόλουθο οι βραβευθείσες εταιρείες να μη συγκεντρώνουν πολύ εντυπωσιακά ποσοστά, ενώ την ίδια στιγμή εταιρείες με πολύ καλές επιδόσεις να μένουν εκτός τριάδας για λίγες μόνο ψήφους. Επισημαίνεται ότι σε αρκετές περιπτώσεις συγκεκριμένες θέσεις στην κατάταξη κρίθηκαν από διαφορά μόνο μίας ψήφου.
Πολυνίκης η Intralot , που κέρδισε βραβεία σε τρεις κατηγορίες, καθώς και οι Εθνική Τράπεζα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΟΠΑΠ, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Κύπρου, ΔΕΗ, Ελληνικά Πετρέλαια,  Μυτιληναίος, και Info-Quest που κέρδισαν από δύο βραβεία.ΒΡΑΒΕΙΑ & ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 2010 ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Πρώτο Βραβείο:    Εθνική Τράπεζα
Δεύτερο Βραβείο:  Intralot
Τρίτο Βραβείο:      Jumbo
 
2) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ FTSE-ASE/20
 
Πρώτο Βραβείο:    ΟΠΑΠ
Δεύτερο Βραβείο:  Τράπεζα Κύπρου
Τρίτο Βραβείο:      ΟΤΕ
 
3) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ
 
Πρώτο Βραβείο:    Intralot
Δεύτερο Βραβείο:  Folli-Follie
Τρίτο Βραβείο:      Lamda Development
 
4) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ FTSE-SMALL CAP/80
 
Πρώτο Βραβείο:    Creta Farms
Δεύτερο Βραβείο:  Centric Πολυμέσα
Τρίτο Βραβείο:       Intrakat
 
5) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
 
Πρώτο Βραβείο:    TT Hellenic Post Bank
Δεύτερο Βραβείο:  ΔΕΗ
Τρίτο Βραβείο:      ΟΛΠ
 
6) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
 
Πρώτο Βραβείο:    Εθνική Τράπεζα
Δεύτερο Βραβείο:  Eurobank
Τρίτο Βραβείο:      Alpha Bank
 
7) ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Πρώτο Βραβείο:    Intracom
Δεύτερο Βραβείο:  ΔΕΗ
Τρίτο Βραβείο:      Info-Quest
 
8) ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
 
Πρώτο Βραβείο:   Ελληνικά Πετρέλαια
Δεύτερο Βραβείο: Μυτιληναίος
Τρίτο Βραβείο:      Κορρές
 
9) ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
 
Πρώτο Βραβείο:    Intralot
Δεύτερο Βραβείο:  Υγεία
Τρίτο Βραβείο:      ΜΕΤΚΑ
 
10) ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
 
Πρώτο Βραβείο:    Marfin Investment Group
Δεύτερο Βραβείο:  Ελληνικά Πετρέλαια
Τρίτο Βραβείο:      Hellas On Line
 
11) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
 
Πρώτο Βραβείο:   Ελγέκα
Δεύτερο Βραβείο: Info-Quest
Τρίτο Βραβείο:     Singular Logic
 
12) ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 
Πρώτο Βραβείο:    Motor Oil
Δεύτερο Βραβείο:  Fourlis Συμμετοχών
Τρίτο Βραβείο:      Tιτάν
 
13) ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 
Πρώτο Βραβείο:   Τράπεζα Πειραιώς
Δεύτερο Βραβείο: Μυτιληναίος
Τρίτο Βραβείο:     S&B Βιομηχανικά Ορυκτά
 
14) ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
 
Πρώτο Βραβείο:   Cosmote
Δεύτερο Βραβείο: ΟΠΑΠ
Τρίτο Βραβείο:     Τράπεζα Κύπρου
 
15) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
 
Πρώτο Βραβείο:    Alpha Trust
Δεύτερο Βραβείο:  Vidavo
Τρίτο Βραβείο:      Κρητών Άρτος
 
16) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΚ*
 
Πρώτο Βραβείο:    Ελληνική Τράπεζα
Δεύτερο Βραβείο:  Louis Group
Τρίτο Βραβείο:      Τσιμεντοποιϊα Βασιλικού
 
17) ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
TT HELLENIC POSTBANK
 
*Εξαιρουμένων των εταιριών: Τράπεζα Κύπρου και Marfin Popular BankΤΙ «ΜΕΤΡΗΣΕ» ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια η οποία θα αγγίξει το 15% μετά την πώληση του ποσοστού της Finansbank και εξασφαλισμένες γραμμές χρηματοδότησης ύψους 5,5 δις ευρώ.


INTRALOT
Η συνεχώς διευρυνόμενη παρουσία στο εξωτερικό και η δραστηριοποίηση σε 50 χώρες, αλλά και οι αυξημένες πωλήσεις κατά 33,4% στο γ’ τρίμηνο του 2009, εξασφαλίζουν ότι θα συνεχίσει να αναζητά ευκαιρίες σε Ευρώπη και ΗΠΑ.


JUMBO
Παρουσίασε αύξηση πωλήσεων 4,17% στις ιδιαίτερα δοκιμαζόμενες αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Επιμένει  στην υλοποίηση του φιλόδοξου πλάνου ανάπτυξης της με έξι νέα καταστήματα και κατά την τρέχουσα χρήση 2010-2011. 


ΟΤΕ
Έχει κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της χώρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του με την  εφαρμογή στρατηγικού προγράμματος σε επτά βασικούς άξονες.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
Η ισχυρή κεφαλαιακή βάση, η υγιής ρευστότητα αλλά κυρίως οι υψηλές επιδόσεις στην ελληνική αγορά, εξασφαλίζουν την πολυπόθητη σταθερότητα που αναζητούν πελάτες και μέτοχοι.


ΟΠΑΠ
Παρουσίασε αποτελέσματα που εξέπληξαν ευχάριστα σε ένα περιβάλλον μη ευνοϊκών μακροοικονομικών συνθηκών. Η ισχυρή του ρευστότητα και το λανσάρισμα νέων παιχνιδιών δημιουργούν συνθήκες για περαιτέρω ώθηση και εκμετάλλευση ευκαιριών.


LAMDA DEVELOPMENT


Τα mall που διαχειρίζεται στην Ελλάδα είναι οι μόνες οργανωμένες αγορές που διασώζονται μέχρι στιγμής από την εγχώρια κρίση, ενώ συνεχίζει τις σημαντικές επενδύσεις της στα Βαλκάνια.


FOLLI – FOLLIE
Με ενισχυμένες πωλήσεις το 2010 και ισχυρή παρουσία σε 25 χώρες, αναμένεται ακόμα πιο δυνατή μετά την τριπλή συγχώνευση με ΚΑΕ και Elmec Sport.INTRAKAT
Διατήρησε σταθερή την κερδοφορία της έχοντας και ανεκτέλεστο υπόλοιπο 265 εκατ. ευρώ. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της νέας εποχής δραστηριοποιείται από φέτος και στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα των φωτοβολταϊκών έργων.


CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ
Η ήδη ισχυρή παρουσία της στην αγορά τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα αλλά και οι εγχώριες εξελίξεις στον κλάδο του online entertainment, στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για τη μελλοντική πορεία της.


CRETA FARMS
Ενισχύει συνεχώς τη διεθνή της παρουσία τόσο στις ΗΠΑ όπου διεύρυνε το ποσοστό της στην Creta Farms USA LLC, όσο και στην Ευρώπη με την είσοδο της σε έξι νέες χώρες.


ΟΛΠ
Κατάφερε να κρατήσει σταθερά τα έσοδα της, παρά τη μείωση της εμπορικής δραστηριότητας λόγω της εντεινόμενης κρίσης, ενώ παράλληλα προχώρησε και σε σημαντική μείωση των συνολικών της εξόδων.


ΔΕΗ
Παρουσίασε αποτελέσματα καλύτερα των αναμενόμενων στα 520 εκατ. ευρώ, ενώ προχωρά με σταθερά βήματα στην προσπάθεια εξυγίανσης και μείωσης των δαπανών.


HELLENIC POSTBANK ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Ο τριπλασιασμός της οργανικής κερδοφορίας κατά το τρέχον έτος αλλά και η ισχυρή ρευστότητα εξασφαλίζουν ότι θα είναι από τους βασικούς πυλώνες ενός πιθανού μελλοντικού κρατικού τραπεζικού σχήματος


ALPHA BANK
Ο δείκτης Tier 1 της διαμορφώθηκε στο 11,5%, ενώ η ισορροπημένη ρευστότητα που διαθέτει της επέτρεψε να μειώσει σημαντικά τη χρηματοδότηση της από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


EUROBANK
Βελτίωσε τους δείκτες ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειας μέσα στη δυσμενή συγκυρία ενώ παράλληλα ενίσχυσε τα κέρδη από τις δραστηριότητες σε Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.


INFO – QUEST
Η εταιρεία συνεχίζει και φέτος την ανοδική κερδοφορία της , ενώ παράλληλα μείωσε τις δανειακές υποχρεώσεις της κατά 66%, αυξάνοντας ταυτόχρονα σημαντικά τα ταμειακά της διαθέσιμα.


INTRACOM
Ο αυξημένος τζίρος κατά 4,3% μέσα στην κρίση αλλά και η βελτίωση του EBITDA κατά 56% στο 9μηνο του 2010 δείχνουν τις ισχυρές βάσεις πάνω στην οποία στηρίζεται ο όμιλος.


ΚΟΡΡΕΣ
Η πορεία των πωλήσεων στο εξωτερικό βαίνει συνεχώς αυξανόμενη ενώ οι συνεχείς προσπάθειες της διοίκησης για αποτελεσματικότερη διαχείριση έχουν ήδη αποφέρει καρπούς στις ταμειακές ροές της εταιρείας.


ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
Ο όμιλος ο οποίος πλέον έχει εδραιωθεί σε όλους τους τομείς παραγωγής ενέργειας, επιδιώκει να λάβει νέα ώθηση από την είσοδο του στην πολλά υποσχόμενη αγορά φυσικού αερίου.


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Το πρόγραμμα βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας του Ομίλου, έχει αποφέρει ήδη οφέλη ύψους 120εκ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη στο γ’ τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 16%.


ΜΕΤΚΑ
Η εταιρεία συνεχίζει να επωφελείται από τα έργα που έχει εξασφαλίσει στο εξωτερικό και ειδικά στην Τουρκία, ενώ οι προσπάθειες της διοίκησης σε ότι αφορά την  παραγωγή ισχυρών ταμειακών ροών αλλά και στην αύξηση της καθαρής ρευστότητας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.


ΥΓΕΙΑ
Στην απαιτητική σημερινή συγκυρία ο όμιλος επέδειξε αντοχή και προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες παραμένοντας κεφαλαιακά ισχυρός, και επιβεβαιώνοντας  την ηγετική του θέση.


HELLAS ON LINE
Τετραπλασιάζοντας τα κέρδη EBITDA και ενισχύοντας τον κύκλο εργασιών της κατά 32,6% στο 9μηνο απέδειξε ότι δίκαια κατέχει μία θέση ανάμεσα στους ισχυρούς της εγχώριας αγοράς τηλεπικοινωνιών.


MARFIN INVESTMENT GROUP
Η εύρωστη κεφαλαιακή δομή και η ισχυρή ρευστότητα δίνει στον όμιλο συγκριτικό πλεονέκτημα για εκμετάλλευση μελλοντικών επενδυτικών ευκαιριών ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπου οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές μοιάζουν αναπόφευκτες σε πολλούς επιχειρηματικούς κλάδους.


SINGULAR LOGIC
Βελτιώνει τις επιδόσεις της σε μία περίοδο δύσκολη για τον κλάδο. Διαθέτει πολύ υψηλό υπόλοιπο ανεκτέλεστων συμβάσεων ενώ πραγματοποιεί σημαντικές συνεργασίες που αποφέρουν πολλαπλά οφέλη.


ΕΛΓΕΚΑ
Έχει ήδη αρχίσει να αποκομίζει τα οφέλη από τη στρατηγική συνεργασία με την COSCO ενώ και η συμφωνία με τη Βήτα Πι αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση του ομίλου στην ελληνική αγορά.


ΤΙΤΑΝ
Συνεχίζει τις σημαντικές επενδυτικές προσπάθειες δημιουργώντας εργοστάσια σε Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο, ενώ κατόρθωσε να εμφανίσει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης EBITDA 2%, παρά την επιδείνωση των προοπτικών σε Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες.


FOURLIS ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Συνεχίζει απρόσκοπτα το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης του σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία, διατηρώντας σταθερούς τζίρους σε μία περίοδο που το λιανεμπόριο υποχωρεί  με ρυθμούς 30%.


MOTOR OIL
Ο όμιλος επιδεικνύει τον τελευταίο χρόνο ιδιαίτερη δραστηριότητα σε ότι αφορά τις επενδύσεις και τις εξαγορές θέτοντας τις βάσεις για την περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη του.


S & B BIOMHXANIKA ΟΡΥΚΤΑ
Η εταιρία στοχεύει μέσω ενός αποτελεσματικού συστήματος εταιρικής διακυβέρνησης να  αναπτύσσεται σε βάθος χρόνου και να δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για τους μετόχους της, να ικανοποιεί τους πελάτες της, και να  φροντίζει τους ανθρώπους της.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Η Τράπεζα αναπτύσσει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια πολιτικές που προάγουν και ενισχύουν τη διαφάνεια στην εταιρική διακυβέρνηση και φροντίζει ιδιαίτερα για την ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων της.


COSMOTE
Στο πλαίσιο των πρακτικών Εταιρικής κοινωνικής Ευθύνης η COSMOTE υλοποιεί προγράμματα για την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως το παιδί και οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών. Η δράσεις της στον τομέα της ΕΚΕ αποδεικνύουν ότι πέρα από την τεχνολογική της διάσταση διαθέτει και κοινωνική ευαισθησία.


ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ
Η εταιρεία του κλάδου των τροφίμων που έχει έδρα την  Κρήτη,  προάγει τα τοπικά προϊόντα και απώτερο στόχο έχει τη διάδοσή τους και εκτός Ελλάδος.


VIDAVO
Με στόχο την ανάπτυξη ολοκληρωμένων καινοτομικών τεχνολογικών λύσεων τηλεματικής στο χώρο της υγείας, η εταιρία επεκτείνεται στο εξωτερικό και συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης πανεπιστημιακά εργαστήρια για την ανάπτυξη των προϊόντων της.


ALPHA TRUST
Μέσα στο δύσκολο σημερινό χρηματοοικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον σημείωσε κέρδη 1,4 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο έναντι ζημιών 4,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ
ΕΞΑΓΩΓΕΣ: ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΑΧΥΕΣΤΙΑΣΗ-CATERING
AMWAY HELLAS
ΦΑΚΕΛΟΣ CRETA FARMS
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
SHAREHOLDER RIGHTS SEMINAR
ΕΡΕΥΝΑ ICAP: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site