Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Φεβρουάριος 2011-Τεύχος 369                              


CRETA FARMS: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GRANDI SALUMIFICI ITALIANI


Σε 14 αγορές δραστηριοποιείται πλέον η Creta Farms μετά την υπογραφή συμφωνίας με την ιταλική αλλαντοβιομηχανία ύψους 5 εκατ. ευρώ, ενώ αποκτά πρόσβαση σε επιπλεόν 473 εκατ. καταναλωτές.Σε 14 συνολικά αγορές θα διατίθενται πλέον τα προϊόντα της Creta Farms, μετά την επίτευξη συμφωνίας με την ιταλική εταιρεία ‘Grandi Salumifici Italiani S.P.A’ (GSI), η οποία έχει σημαντική θέση στην ιταλική αγορά και πωλήσεις της τάξεως των 650 εκατ. ευρώ. Το ύψος της επένδυσης για την ιταλική αγορά ανέρχεται στο ποσό των 5 εκατ. ευρώ.
Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Creta Farms αποκτά πρόσβαση σε πέντε νέες αγορές και συγκεκριμένα της Ιταλίας και της Ελβετίας, της Αυστρίας, της Σλοβένιας και της Κροατίας. Η Creta Farms με την Grandi Salumifici Italiani θα διαθέσουν τα προϊόντα της Creta Farms μέσω της νέας εταιρείας, συμμετέχοντας με 50% η καθεμία. 
Η πρόσβαση στις αγορές της Ιταλίας και των υπολοίπων 4 χωρών θα προσφέρει νέα δυναμική στην καθιέρωση της Creta Farms στον ευρωπαϊκό χάρτη της βιομηχανίας τροφίμων. Σημειώνεται ότι, η ιταλική αγορά απευθύνεται σε ένα αριθμό καταναλωτών της τάξεως των 60 εκατ. και μεγέθους 9 δισ., η οποία διακρίνεται για τις εκλεπτυσμένες γευστικές επιλογές της και ιδιαίτερα για την ποιότητα των προϊόντων της. Ομοίως, οι αγορές της Ελβετίας, της Αυστρίας, της Σλοβενίας και της Κροατίας αποτελούν ένα ενδιαφέρον πεδίο δράσης, καθώς αποτελούν μία αγορά συνολικού μεγέθους 3 δισ. ευρώ και 23 εκατ. καταναλωτών.
«Η αναγνώριση της Creta Farms ως πρωτοπόρου εταιρείας στον κλάδο της και η απήχηση των προϊόντων μας αποτέλεσαν τη βάση της συνεργασίας μας και την αρχή μιας ισχυρής ελληνοϊταλικής συμμαχίας» ανέφερε ο Πρόεδρος της Creta Farms κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης, σχετικά. «Η νέα εταιρεία που προκύπτει από αυτή τη συνεργασία, θα αξιοποιήσει την υψηλών προδιαγραφών τεχνογνωσία της Creta Farms, για να μεταφέρει σε εκατομμύρια καταναλωτές την πλούσια και μοναδική γεύση που χαρίζει στα αλλαντικά «Εν Ελλάδι» το ελαιόλαδο, μέσω της κυκλοφορίας του κοινού προϊόντος που θα φέρει το όνομα της Creta Farms Εν Ελλάδι στα ιταλικά. Μια γεύση που θα λειτουργήσει σαν πρέσβειρα της ποιότητας και της υψηλής διατροφικής αξίας της μεσογειακής διατροφής, δίνοντας νέα διάσταση στον όρο «Υγιεινή Απόλαυση», μια γεύση απαράμιλλη, που θα προβάλλει σε ολόκληρο τον κόσμο την ελληνική γαστρονομία διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στο εξωτερικό».
Στα κοινά οράματα για καινοτομία και γευστική απόλαυση που συνδέουν τις δύο 2 εταιρείες εστίασε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Η Ιταλία αποτελεί τον παράδεισο των αλλαντικών και ένα πεδίο, όπου μόνο οι καλύτεροι εδραιώνουν την παρουσία τους. Ειδικότερα, η Grandi Salumifici Italiani αποτελεί τη μεγαλύτερη αλλαντοβιομηχανία στην Ιταλία και την Ευρώπη σημειώνοντας ετήσιο τζίρο 650 εκατομμυρίων ευρώ, με 13 εργοστάσια και 1.700 εργαζομένους. Πέρα όμως από το μέγεθος και την αναμφισβήτητη ισχύ του νέου μας εταίρου, με την Grandi Salumifici Italiani βρίσκουμε ‘κοινούς τόπους’ όπως η μεσογειακή διατροφή, η αγάπη μας για υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και γευστικά προϊόντα. Με αυτήν την συμφωνία, η Creta Farms θα έχει παρουσία σε 14 πλέον χώρες και θα απευθύνεται σε ένα κοινό 473 εκατομμυρίων καταναλωτών».


 


 


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ
ΕΞΑΓΩΓΕΣ: ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΑΧΥΕΣΤΙΑΣΗ-CATERING
AMWAY HELLAS
ΦΑΚΕΛΟΣ CRETA FARMS
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
SHAREHOLDER RIGHTS SEMINAR
ΕΡΕΥΝΑ ICAP: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site