Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Φεβρουάριος 2011-Τεύχος 369                              

Chiquita Ελλάς:
Απορρόφησε της νέα αύξηση του ΦΠΑ


Η Chiquita Hellas Α.Ε. αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας, συνεχίζει σταθερά και με συνέπεια την προσπάθεια για τη στήριξη του Έλληνα καταναλωτή που ξεκίνησε από το 2010. Για δεύτερη συνεχή φορά, η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε απορρόφηση της νέας αύξησης του ΦΠΑ, που εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2011, και επιπλέον να προβεί σε περαιτέρω μείωση των τιμών του κιβωτίου μπανάνας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Αθανάσιος Γκλίνος, Διευθύνων Σύμβουλος Chiquita Ελλάς Α.Ε. & Mediterranean Business Development Chiquita Italia Spa, δήλωσε σχετικά: «Από τις αρχές του 2010, πάντα δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή, μειώσαμε την τιμή κιβωτίου της μπανάνας σε σχέση με το 2009 και απορροφήσαμε την αύξηση του ΦΠΑ. Το 2011, παραμένουμε συνεπείς στις πράξεις μας και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε την κρίση με υπευθυνότητα και σταθερότητα. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας πάντα ως στόχο την ενίσχυση του Έλληνα καταναλωτή, καλέσαμε με επιστολή μας τους πελάτες και συνεργάτες μας - χονδρέμπορους και ωριμαντές -, να στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους την προσπάθειά μας, ώστε η μείωση να φτάσει αυτούσια στον τελικό καταναλωτή. Πιστεύουμε πως για την επίτευξη του στόχου χρειάζεται συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια από όλους.»


Intel
Νέοι επεξεργαστές Intel® Core™


Με τις πωλήσεις των υπολογιστών να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο την ημέρα, η Intel Corporation παρουσίασε τη δεύτερη γενιά της οικογένειας επεξεργαστών Intel® Core™, σε ειδική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της CES 2011. Στη διάρκεια της παρουσίασης η Intel έδωσε έμφαση σε αρκετές νέες, εκπληκτικές λειτουργίες, και παράλληλα υπογράμμισε τη σημασία νέων συνεργασιών και υπηρεσιών, μέσα από τις οποίες οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκομίζουν μια εντελώς νέα εμπειρία. Περισσότερα από 500 νέα μοντέλα επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών αναμένεται να κατασκευαστούν μέσα στην επόμενη χρονιά, από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές OEMs σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται οι λειτουργίες Intel® Insider™ και Intel® Quick Sync Video, καθώς και η νέα έκδοση του βραβευμένου Intel® Wireless Display (WiDi), το οποίο αποκτά πλέον δυνατότητες 1080p HD και ειδική λειτουργία προστασίας content protection για εκείνους που επιθυμούν να στέλνουν premium HD content από την οθόνη του φορητού τους υπολογιστή, στην τηλεόραση τους. Η Intel αποκάλυψε επίσης τη συνεργασία της με εταιρείες όπως η CinemaNow*, η Dixons Retail plc*, η Hungama* Digital Media Entertainment, η Image Entertainment*, η Sonic Solutions*, η Twentieth Century Fox Home Entertainment* και η Warner Bros. Digital Distribution*.


Dur
Συνεχίζονται οι μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα


Η Dur,  η γνωστή ελληνική βιομηχανία ανδρικής ένδυσης με έδρα την Πάτρα, που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας της προσφέρει 50 % έκπτωση σε όλα της τα είδη παραδίδονας μαθήματα οικονομίας και στις φετινές εκπτώσεις
Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της που την εμπιστεύονται και την στηρίζουν για πάνω από μισό αιώνα. Ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί ένα από τα 40 καταστήματα DUR, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας  και να εμπλουτίσει την  χειμερινή του καρνταρόμπα,
με το χαμηλότερο κόστος και την γνωστή ποιότητα της Ελληνικής αλυσίδας. Ήδη τις πρώτες ημέρες των εκπτώσεων μεγάλη υπήρξε η επισκεψιμότητα στα καταστήματα γιατί όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η DUR είναι συνώνυμο της άριστης ποιότητας, και των μοναδικών τιμών δώρων  και εκπτώσεων.


Cartridge World: Επέκταση της στη Σερβία


Η Cartridge World, ανακοινώνει την επέκταση της στη Σερβία, με ένα νέο κατάστημα στο Βελιγράδι. Η Cartridge World, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στον κόσμο, με περισσότερα από 1.650 καταστήματα, και Νο1 στην Ελλάδα στο ξαναγέμισμα και ανακατασκευή άδειων μελανοδοχείων. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2004 και αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πέραν των 50 σημείων πώλησης σε όλη τη χώρα, με κύριο αντικείμενο την αναγόμωση και ανακατασκευή άδειων μελανοδοχείων για εκτυπωτές inkjet και laser, καθώς και για μηχανήματα φαξ και φωτοτυπικά.  Η εταιρία αναδιοργανώνει την παρουσία της σε ολόκληρη την Ελλάδα και παράλληλα αναπτύσσεται μέσω της μεθόδου franchising και μεταπωλητών. Πρόσφατα λειτούργησαν δύο νέα καταστήματα του δικτύου Cartridge World, το πρώτο στις αρχές Οκτωβρίου 2010 στο Περιστέρι (Οδός Ερυθραίας 1) και το δεύτερο στις αρχές Ιανουαρίου 2011 στο Λαύριο (οδός Στράβωνος 41). Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της πορείας, η εταιρία αναζητά συνεργάτες ή μεταπωλητές μεταξύ άλλων, σε Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Χαλκίδα, Κομοτηνή και Κόρινθο. Οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Cartridge World, επωφελούνται διπλά. Εξοικονομούν κόστος μέχρι και 50%, ενώ παράλληλα βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς τα μελανοδοχεία ανακυκλώνονται.


FBBank
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιτοκίου


Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης “Plus 1%” προσφέρει η FBBank στους πελάτες της, με το οποίο αυξάνεται το επιτόκιο των καταθετικών λογαριασμών πρώτης ζήτησης, εφόσον αυτοί συνδέονται με πάγιες εντολές.
Συγκεκριμένα, η FBBank επιβραβεύει το επιτόκιο στους εξής τρεις λογαριασμούς: “Europremium”, απλό Ταμιευτηρίου και απλό Τρεχούμενο, με επιπλέον επιτόκιο 1%, σε περίπτωση που σε αυτούς τους λογαριασμούς συνδεθούν τουλάχιστον δύο πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών.
Σήμερα, οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί προσφέρουν επιτόκιο 1% και συνεπώς ο καταθέτης έχει τη δυνατότητα, με την επιβράβευση “Plus 1%”, να απολαμβάνει υψηλότερο επιτόκιο 2% σε απλούς καταθετικούς λογαριασμούς άμεσης ζήτησης, οι οποίοι δεν έχουν καμία χρονική δέσμευση χρημάτων.
Στα πλεονεκτήματα όλων των καταθετικών λογαριασμών της FBBank παραμένει η δυνατότητα για πραγματοποίηση δωρεάν συναλλαγών από τα ΑΤΜ όλων των τραπεζών σε Ελλάδα και Ευρωζώνη.
Το πρόγραμμα επιβράβευσης “Plus 1%”  ισχύει για τους νέους και τους υφιστάμενους καταθέτες της FBBank, η οποία με τον τρόπο αυτό επιβραβεύει όλους τους πελάτες της που την εμπιστεύονται για τις καθημερινές συναλλαγές και πληρωμές τους.


 
INFACOMA 2011
Με σύνθημα «Οικολογία και Πράσινη Ανάπτυξη»
Με κεντρικό σύνθημα «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» θα πραγματοποιηθεί η 28η  Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Μπάνιου, Προκατασκευών και Τεχνολογίας, ΙNFACOMA από τις 17 ως τις 20 Φεβρουαρίου 2011, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η INFACOMA, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον εκθεσιακό χάρτη τόσο της Ελλάδος όσο και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον κλάδο της δόμησης και της κατασκευής, αποτελεί μοναδικό και κορυφαίο γεγονός για τους επαγγελματίες και φορείς του χώρου. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η φετινή INFACOMA διατηρεί τη δυναμική της με  τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιριών στο κλάδο της δόμησης και της κατασκευής και πολύ σημαντικές συμμετοχές από εταιρείες διελάσεων.
Ο έντονα εμπορικός προσανατολισμός της συμβάλλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, ενισχύει τις εξαγωγές και εξασφαλίζει πρόσφορο έδαφος για την παρουσίαση νέων προϊόντων και τη σύναψη κερδοφόρων συνεργασιών.FrieslandCampina Hellas:
Συνεχίζει την πρωτοβουλία αγάπης 


Η FrieslandCampina Hellas, με γνώμονα τη δυνατή σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει πάνω από 80 χρόνια, με την Ελληνική οικογένεια, ενισχύει για τρίτη συνεχή χρονιά τους σκοπούς των Παιδικών Χωρίων SOS καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε γάλα για όλη τη διάρκεια του έτους.
Η εθελοντική προσφορά προς στην κοινωνία είναι ο κεντρικός άξονας που διατρέχει τις δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της FrieslandCampina Hellas. Με πίστη και συνέπεια στις αξίες της εταιρίας, που εκτός από τα ποιοτικά κριτήρια του γάλατος και την υψηλή διατροφική του αξία,  σχετίζονται απόλυτα με τη φροντίδα του παιδιού και την οικογένεια, η εταιρία συνεχίζει με αφοσίωση την πρωτοβουλία αγάπης, δηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της.


SBI: Εμπορική συμφωνία με Eutelsat
Η ιρλανδική εταιρεία δορυφορικών επικοινωνιών Satellite Broadband Ireland (SBI) προχώρησε στην υπογραφή εμπορικής συμφωνίας με τη Eutelsat Communications (Euronext Paris: ETL), με σκοπό τη διάθεση ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω του KA-SAT, του πιο ισχυρού δορυφόρου εμπορικών εφαρμογών στον κόσμο. Η σύμβαση, η οποία έχει αρχική διάρκεια 3 ετών και αξία που υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, θα επιτρέπει στην SBI να διαθέτει στους πελάτες της την επόμενη γενιά της υπηρεσίας Tooway™, της ευρυζωνικής δορυφορικής επικοινωνίας της Eutelsat, εξασφαλίζοντας ταχύτητες που φτάνουν τα 10 Mbps στην εκομπή (download) και τα 4 Mbps στη λήψη (upload). Η SBI θα αρχίσει να παρέχει την υπηρεσία αρχικά στην Ιρλανδία, ενώ στη συνέχεια σχεδιάζει να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.


Η παροχή της υπηρεσίας Tooway™ θα γίνεται μέσω του KA-SAT, του πρωτοποριακού δορυφόρου της Eutelsat, ο οποίος εκτοξεύθηκε με επιτυχία το Δεκέμβριο του 2010 και προβλέπεται να περάσει σε φάση πλήρους εμπορικής εκμετάλλευσης το Μάιο του 2011, μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων δοκιμών. Ο KA-SAT βασίζεται στην τεχνολογία αμφίδρομης ασύρματης επικοινωνίας Ka-band spotbeam, η οποία επιτρέπει τη χρήση τερματικού εξοπλισμού χαμηλού κόστους, και κατ’ επέκταση εξασφαλίζει γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω δορυφόρου. 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ
ΕΞΑΓΩΓΕΣ: ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΑΧΥΕΣΤΙΑΣΗ-CATERING
AMWAY HELLAS
ΦΑΚΕΛΟΣ CRETA FARMS
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
SHAREHOLDER RIGHTS SEMINAR
ΕΡΕΥΝΑ ICAP: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site