Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Μάρτιος 2011-τεύχος 370                              

CYTA: «ΠΑΤΑΕΙ» ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Η Cyta Ελλάδος έχει ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμισι έτη εμπορικής παρουσίας στην περιφέρεια, παρέχοντας προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και internet στους 140.000 πελάτες της


Να καλύψει με τα προϊόντα της τις βασικότερες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες και απαιτήσεις των κατοίκων της πρωτεύουσας, είναι ο επόμενος στόχος αλλά και το στοίχημα για τη Cyta Ελλάδος, σύμφωνα με τη διοίκησή της. Η θυγατρική εταιρεία του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου ανακοίνωσε επίσημα την εμπορική της δραστηριοποίηση στην Αττική, προσκαλώντας όλους τους κατοίκους να τη γνωρίσουν και να την εμπιστευτούν. Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της στην Ελλάδα και έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα επενδύσεις ύψους άνω των 85 εκατ. ευρώ, το μακρύ ταξίδι της Cyta σε μεγάλες πόλεις, χωριά και δυσπρόσιτες, «παρθένες» ευρυζωνικά περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, συνεχίζεται με την είσοδο στην πρωτεύουσα.
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου, η Cyta Ελλάδος έχει ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην περιφέρεια, παρέχοντας προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και internet (1play, 2play) στους 140.000 πελάτες της σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα). Προσεγγίζοντας εξαρχής, με αληθινό ενδιαφέρον, τις ανάγκες του πελάτη της, η Cyta στήριξε την επένδυσή της σε δυο βασικούς άξονες: στην ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, σήμερα μήκους άνω των 2.200 χλμ. και στην εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση, τομέας ο οποίος απασχολεί τα 2/3 του ανθρώπινου δυναμικού της ήδη άνω των 500 ατόμων. Έτσι, με σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta κατάφερε να δημιουργήσει, πέραν του μεγάλου δικτύου επίσημων συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής της και μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Αλυσίδα Ιδιόκτητων Καταστημάτων. Διαθέτοντας παράλληλα ιδιόκτητο Στόλο Οχημάτων Τεχνικών Εξυπηρέτησης, η Cyta είναι απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών.
Με αφορμή την είσοδο στην Αττική και πραγματοποιώντας ένα σύντομο απολογισμό της πορείας της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως δήλωσε τα εξής: « Από τα πρώτα μας βήματα, δώσαμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι οποίοι είναι και η κύρια αιτία για τους πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης που γνωρίζει σήμερα η εταιρεία. Εργαστήκαμε σκληρά και με συνέπεια για να τους κερδίσουμε. Παράλληλα, φροντίσαμε εξαρχής για τη σταδιακή επέκταση της εταιρείας με σταθερά βήματα από την περιφέρεια, με κατεύθυνση προς το κέντρο. Στη πορεία της μέχρι σήμερα, η Cyta επένδυσε στις τοπικές κοινωνίες, αξιοποιώντας τοπικούς πόρους και συνδυάζοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη με την κοινωνική προσφορά. Δοκιμαστήκαμε σε κάθε μας βήμα και σήμερα νιώθουμε διπλά δικαιωμένοι διότι παρά τις όποιες δυσκολίες, τελικά καταφέραμε σε σύντομο διάστημα να πετύχουμε τους στόχους μας εντός χρονοδιαγράμματος, αποκτώντας σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Δεσμευόμαστε ότι τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά θα εξακολουθήσουμε την ίδια τακτική προσέγγισης του πελάτη με ειλικρίνεια και χαμηλούς τόνους».


H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η Cyta είναι η εταιρεία η οποία εισήγαγε το μοναδικό σύστημα ελεύθερων συνδυασμών και ταχυτήτων Internet και Σταθερής Τηλεφωνίας. Ειδικότερα, η Cyta προσφέρει στον πελάτη το βασικό πακέτο 2play στα 16 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να «χτίσει» πάνω σε αυτό, αυξομειώνοντας τις επιλογές του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα και με τις συνήθειές του. Έτσι ο πελάτης δεν αναγκάζεται να επιλέξει εξαρχής ένα «τυποποιημένο» προϊόν, το οποίο θα τον δεσμεύει για όσο διάστημα διαρκέσει η σύνδεσή του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την Αττική ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ειδική προσφορά γνωριμίας «1+1 δώρο» η οποία (συνοπτικά) προσφέρει με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς Σταθερά Ελλάδος, δωρεάν χρόνο αντίστοιχης αξίας προς Κινητά Ελλάδος ή προς Διεθνή Σταθερά

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΠΕΡΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΡΣΕΝΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ
CYTA: «ΠΑΤΑΕΙ» ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΑΡΘΡΟ Ι. ΛΑΖΑΡΙΔΗ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ...
ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟ 2010
ΕΞΑΓΩΓΕΣ: ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
MEDIA STROM: «ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ» ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
BLACKROCK: ΣΤΑ 2 ΤΡΙΣ. ΤΑ ETF ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012
SAXO BANK: ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟ 2011
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ: ΑΥΞΑΝΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΜΕΡΙΔΙΑ ΚΑΙ BRANDS
ΠΛΑΙΣΙΟ: ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ «ΓΕΡΟ» ΚΡΑΣ-ΤΕΣΤ ΤΟΥ 2010
FOURLIS: ΝΕΟ CONCEPT, ΕΝΟΨΕΙ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY: ΕΙΝΑΙ ΤΟ EFSF Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site