Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Μάρτιος 2011-τεύχος 370                              

MEDIA STROM
«ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ» ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑΣτα 40 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η συνολική επένδυση για τη νέα σύγχρονη εργοστασιακή μονάδα της εταιρείας στο Μαρκόπουλο Αττικής


 Με τη λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου της στο Μαρκόπουλο Αττικής ξεκίνησε η παρουσίαση της Media Strom στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων των νέων της εγκαταστάσεων.
Σε μία εξαιρετικά δυσμενή για τη χώρα οικονομική συγκυρία, κατά την οποία οι μεγάλες επενδύσεις στον κλάδο της στρωματοποιΐας πραγματοποιούνται σε χώρες των Βαλκανίων, η Media Strom επενδύει στην Ελλάδα και στηρίζει την ελληνική οικονομία, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου των Ελλήνων.


Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε επένδυση 25.000.000 ευρώ, στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Μαρκόπουλο Αττικής, που αποτελεί πρότυπο για τα Ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι η μεγαλύτερη, έως σήμερα, στον κλάδο της στρωματοποιΐας και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, ενώ θα οδηγήσει σε πολλαπλά οφέλη για τους Έλληνες πολίτες και καταναλωτές, όπως:
• Αύξηση της απασχόλησης κατά 22% , με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
• Βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, χωρίς αύξηση των τιμών, αφού το νέο εργοστάσιο έχει εξοπλιστεί με μια μοναδική γραμμή παραγωγής στρωμάτων, αποτελούμενη από τα καλύτερα μηχανήματα των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο, για να εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά και σταθερή απόδοση στο χρόνο για κάθε στρώμα
• Προσφορά κορυφαίας ποιότητας στρωμάτων σε τιμές ανταγωνιστικές και προσιτές σε όλους, αφού ο καλός ύπνος είναι πολύτιμο αγαθό και δικαίωμα όλων των ανθρώπων


Το νέο εργοστάσιο της εταιρείας, ήδη, στεγάζει τις πλέον σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής στρωμάτων και συμπληρωματικών προϊόντων ύπνου, καθώς και το άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο R&D για τη δοκιμή της αντοχής, της ορθοπεδικότητας και της ανατομικότητας των στρωμάτων.
Στο εγγύς μέλλον αναμένεται η ολοκλήρωση ενός ακόμη κτιριακού συγκροτήματος με τις τελευταίου τύπου υπηρεσίες logistics, οι οποίες θα επιτρέπουν την πλήρη αυτοματοποίηση στην αποθήκευση, αναζήτηση εμπορευμάτων και φόρτωση για διανομή, καθώς και τα νέα γραφεία της εταιρείας, συνολικού κόστους επένδυσης 15.000.000 ευρώ.
Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Ιωάννης Νιάρχος, στην ομιλία του ανέφερε πως: «Είμαστε υπερήφανοι που κάναμε πραγματικότητα το όνειρο μιας ζωής, με τη δημιουργία αυτού του εργοστασίου, που είναι το κορυφαίο στην Ευρώπη και ένα από τα πιο σύγχρονα σε όλον τον κόσμο. Αναμφίβολα, αποτελεί απόδειξη του γεγονότος ότι η MEDIA STROM είναι ταγμένη στην υπηρεσία του καλού ύπνου και κατά συνέπεια όλες οι ενέργειές της στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων».
Παράλληλα, το νέο εργοστάσιο σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη Media Strom, καθώς η μεγαλύτερη παραγωγική δυνατότητα του νέου εργοστασίου θα δώσει στην εταιρεία τη δυνατότητα να επεκτείνει σημαντικά την εξαγωγική της δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης και της Μ. Ανατολής.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κύριος Γιώργος Νιάρχος: «Η μεγαλύτερη παραγωγική δυνατότητα του νέου εργοστασίου μας και, φυσικά, πάντα με την υποστήριξη των εργαζομένων, προσφέρει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε σημαντικά την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε χώρες της Ευρώπης και της Μ. Ανατολής . Όραμά μας είναι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η Media Strom να καταστεί μία από τις μεγάλες ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις».
Η MEDIA STROM είναι ο ηγέτης του κλάδου, με πωλήσεις 37 εκ. Ευρώ, όταν η δεύτερη εταιρεία ακολουθεί με 18 εκ. ευρώ.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΠΕΡΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΡΣΕΝΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ
CYTA: «ΠΑΤΑΕΙ» ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΑΡΘΡΟ Ι. ΛΑΖΑΡΙΔΗ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ...
ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟ 2010
ΕΞΑΓΩΓΕΣ: ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
MEDIA STROM: «ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ» ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
BLACKROCK: ΣΤΑ 2 ΤΡΙΣ. ΤΑ ETF ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012
SAXO BANK: ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟ 2011
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ: ΑΥΞΑΝΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΜΕΡΙΔΙΑ ΚΑΙ BRANDS
ΠΛΑΙΣΙΟ: ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ «ΓΕΡΟ» ΚΡΑΣ-ΤΕΣΤ ΤΟΥ 2010
FOURLIS: ΝΕΟ CONCEPT, ΕΝΟΨΕΙ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY: ΕΙΝΑΙ ΤΟ EFSF Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site