Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Απρίλιος 2011-τεύχος 371                              

ΟΜΙΛΟΣ PRINTEC
ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


Ο Όμιλος Printec παρουσίασε τη στρατηγική του για την ανάπτυξη και επέκταση του σε νέες αγορές, κλάδους και τεχνολογίες, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στην παραδοσιακή δραστηριότητα του Ομίλου, τις λύσεις αυτοματισμού συναλλαγών.Σύμφωνα με την ομάδα διοίκησης του Ομίλου, η Printec στοχεύει να συνεχίσει την 22χρονη πορεία της επιδιώκωντας την περαιτέρω εξέλιξη της μέσα από την εφαρμογή ενός φιλόδοξου επιχειρηματικού πλάνου, το οποίο βασίζεται σε μελέτη της εταιρείας συμβούλων Bain & Co, με στόχο να αναγνωριστεί και να θεμελιωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους παροχής λύσεων ICT στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. «Ο Όμιλος Printec είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες παροχής λύσεων Πληροφορικής στη Νοτιανατολική Ευρώπη. Περισσότεροι από 200 πελάτες σε 15 χώρες εμπιστεύονται τις ολοκληρωμένες λύσεις της Printec και τις υπηρεσίες που παρέχει το εκτεταμένο δίκτυο τεχνικών υπηρεσιών του Ομίλου», δήλωσε ο κ. Παπαχρήστος, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου. «H Printec συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς, και αποτελεί έναν υγιή εξωστρεφή οργανισμό ο οποίος διαθέτει γερές βάσεις, διατηρεί σημαντικά επίπεδα κερδοφορίας, και συνεχίζει να επενδύει σε υποδομές, σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε Έρευνα και Ανάπτυξη.»
«Στα πλαίσια της στρατηγικής μας για περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση σε νέες κάθετες αγορές και σε νέες τεχνολογίες, δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο διεθνή προσανατολισμό του ομίλου μας, και διευρύνουμε σημαντικά τη γκάμα των λύσεων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ώστε να εξυπηρετούμε τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για καινοτόμες λύσεις, οι οποίες προσθέτουν αξία τόσο στους ίδιους, όσο και στους τελικούς χρήστες», δήλωσε ο κ. Βασίλης Μαθιουδάκης, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων και Μάρκετινγκ της Printec. «Η προϊοντική στρατηγική του Ομίλου επικεντρώνεται σε οκτώ οριζόντιους άξονες λύσεων, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες τεσσάρων επιχειρηματικών κλάδων. Πιο συγκεκριμένα, το νέο, διευρυμένο προϊοντικό portfolio του Ομίλου, πέραν των λύσεων που απευθύνονται στον Τραπεζικό κλάδο, περιλαμβάνει εξειδικευμένες λύσεις για εταιρείες Τηλεπικοινωνιών, Μεταφορών και για Οργανισμούς του Ιδιωτικού και του Δημόσιου Τομέα, τις οποίες, είτε σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εξ’ ολοκλήρου εμείς, είτε συνθέτουμε σε συνεργασία με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες τεχνολογίας, όπως, μεταξύ άλλων, η NCR, η Verifone, η Oracle, η Retalix, η Flash Networks, και η Infosys»
Η παρουσίαση του νέου στρατηγικού σχεδιασμού έκλεισε με μια αναδρομή στην επιτυχημένη  πορεία του Ομίλου στην εγχώρια αγορά, από το Γενικό Διευθυντή Ελλάδος και Κύπρου κ. Δανιήλ Ρωμαΐδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι, εκτός από την ενίσχυση της θέσης του Ομίλου στην αγορά των λύσεων  Αυτοματισμού Συναλλαγών για Τράπεζες, σημαντικά βήματα έχουν γίνει και στο χώρο του Λιανεμπορίου και των λύσεων για εταιρείες Πετρελαιοειδών, ενώ παράλληλα η εταιρεία έχει υλοποιήσει ανάλογα έργα σε Δημόσιους οργανισμούς και παρόχους Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Σύμφωνα με τον κύριο Ρωμαϊδη, «Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Printec επιτρέπουν στους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν και να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη αποκομίζοντας τα μέγιστα οφέλη από τις υπάρχουσες επενδύσεις και δημιουργώντας ταυτόχρονα καινούργια μοντέλα εσόδων».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
Ο Όμιλος Printec αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες παροχής λύσεων  Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με έδρα στην Αθήνα και ετήσιο ενοποιημένο κύκλο εργασιών ύψους 69 εκατομμυρίων ευρώ (οικονομική χρήση 2009 ), ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε 15 χώρες. Έχοντας διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο χώρο των λύσεων για Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς και εταιρείες Λιανεμπορίου και Πετρελαιοειδών, η Printec έχει υλοποιήσει και υποστηρίζει λύσεις τεχνολογίας στους τομείς των Δικτύων ΑΤΜ & Τραπεζών, Self-Service Kiosks & Αυτοματισμού Συναλλαγών, Δικτύων POS, Ηλεκτρονικών Πληρωμών, ενώ  επεκτείνει τις δραστηριότητές της παρέχοντας και λύσεις για την Ασφάλεια των Συστημάτων Πληροφορικής. Έτσι, η Printec είναι πλέον σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και των  Οργανισμών  του   Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, αλλά και των Εταιρειών Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ
ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΧA-SODALI: ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ
ΑΓΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
«ΕΞΑΓΩΓΕΣ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
ICAP: «ΦΡΕΝΑΡΕΙ» ΤΟ... ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΟΜΙΛΟΣ PRINTEC
ΟΜΙΛIΑ ΓΕΩΡΓIΟΥ Α. ΠΡΟΒOΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ OLYMPIC AIR-ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ
ΑΓΟΡΑ Α.Ε.Ε.Α.Π.
ΦΑΚΕΛΟΣ LAMDA DEVELOPMENT
ΦΑΚΕΛΟΣ FG EUROPE
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site