Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Απρίλιος 2011-τεύχος 371                              

Interamerican
Στο Συνέδριο της GAMA International


Για μια ακόμη χρονιά η INTERAMERICAN, με τη συμμετοχή και πάλι της πιο πολυπρόσωπης ελληνικής αποστολής στο ετήσιο συνέδριο της GAMA International, έδωσε δείγμα του σταθερού ενδιαφέροντός της για τη συνεχή βελτίωση του γνωστικού και επαγγελματικού επιπέδου των Συντονιστών του Δικτύου της στις πωλήσεις. Στο φετινό Συνέδριο του παγκόσμιου οργανισμού, που διεξήχθη από τις 19 έως τις 28 Μαρτίου στην Ουάσινγκτον, η INTERAMERICAN συμμετείχε με εννέα Συντονιστές της, που είχαν μαζί τους και τον Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Γιώργο Μαυρέλη. Η εξαίρετη διάκριση του “First in Class Award” φέτος απονεμήθηκε στον Βασίλη Βασιλόπουλο. Με αυτή την ανώτατη διάκριση, η GAMA αναγνωρίζει στο πρόσωπο του βραβευόμενου τη ξεχωριστή ηγετική ικανότητα στη δημιουργία Ασφαλιστικών Συμβούλων. Με το Gold Βραβείο τιμήθηκαν οι Απόστολος Δοκούζης, Δημήτρης Φαραντούρης, Νίκος Χαμουζάς και Φώφη Θωμοπούλου, ενώ με το Silver οι Κώστας Παναγόπουλος, Γιάννης Τοζακίδης και Ηλίας Αντωνίου. Ο Γιώργος Μαυρέλης, αναφερόμενος στο φετινό Συνέδριο της GAMA τόνισε: “Ήταν μια πολύ ουσιαστική εμπειρία για όλους μας, μια μύηση στις πιο μοντέρνες και προχωρημένες αντιλήψεις και μεθοδολογίες για τη διεύθυνση μιας ασφαλιστικής Μονάδας. Για την INTERAMERICAN, η συμμετοχή των κορυφαίων Συντονιστών της στο θεσμό επιβεβαιώνει την εταιρική στρατηγική για τη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της στις πωλήσεις και τη βελτίωση του επαγγελματισμού. Η τέχνη να διατηρεί ένας manager τα κορυφαία ταλέντα, να δημιουργεί τις καλύτερες προοπτικές για τη Μονάδα του μέσα από την παραγωγική δουλειά, να διαχειρίζεται άριστα τη διαδικασία του προσανατολισμού των συνεργατών του, να σχεδιάζει με ακρίβεια την επόμενη ημέρα, είναι θέματα που συζητήθηκαν φέτος και διεύρυναν τους ορίζοντές μας. Το εφόδια αυτά χαρακτηρίζουν τους Συντονιστές μας που συμμετέχουν στα Συνέδρια της GAMA και αποτελούν ειδοποιό διαφορά σε μια αγορά που είναι, πλέον, απαιτητική ως προς της διαμόρφωση του δυναμικού των πωλήσεων. Η επαγγελματική ποιότητα των Συντονιστών αποτελεί το κύριο στοιχείο στο νέο μοντέλο του Δικτύου Πωλήσεων της INTERAMERICAN”.Amway
Προσφέρει 1,2 εκατ. δολάρια στα θύματα της Ιαπωνίας


Στις 14 Μαρτίου 2011 ο John Parker, πρόεδρος της Amway στην Ιαπωνία, δήλωσε πως η Amway Global και η Amway Japan Limited, θα προσφέρουν πάνω από 100 εκατομμύρια γιέν - $1,2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, σε χρηματικές και προϊοντικές δωρεές για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες αρωγής και βοηθείας στην Ιαπωνία μετά από το σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν τη χώρα στις 11 Μαρτίου 2011.
Στο πλαίσιο της Καμπάνιας One by One™ της Amway για τα παιδιά, η εταιρεία, οι διανομείς και οι υπάλληλοι θα υποστηρίξουν τις τοπικές μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς ανθρωπιστικής βοήθειας και ιδιαίτερα εκείνους που εστιάζουν στα παιδιά. Επίσης, η Amway Global θα συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό έργο των υπαλλήλων της και των διανομέων της εταιρείας παγκοσμίως διπλασιάζοντας το ποσό που θα καταβάλουν για αυτό το σκοπό, με δωρεές ύψους έως $250.000 δολαρίων ΗΠΑ. Το πρόγραμμα αυτό των ενεργειών ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαρτίου. Μέσα στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αρκετές θυγατρικές της Amway ανά τον κόσμο θα συγκεντρώσουν χρήματα για τους πληγέντες της Ιαπωνίας με αντίστοιχους τρόπους. Ο John Parker, πρόεδρος της Amway Japan, ανέφερε πως: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη σε όλα τα θύματα αυτής της απερίγραπτης καταστροφής και όσο θα μαθαίνουμε για τις ανάγκες των περιοχών που έχουν πληγεί, εμείς θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πρόσθετη υποστήριξη στις πληγείσες περιοχές». O Executive Vice President της Amway, Jim Payne δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία της εταιρείας: «Η Amway έχει ενεργοποιήσει το παγκόσμιο δίκτυο της για την Ιαπωνία. Παρέχουμε έναν μηχανισμό αρωγής και βοηθείας με σκοπό να κινητοποιήσουμε τους υπαλλήλους και τους διανομείς να προσφέρουν ενεργά τη βοήθειά τους και θα συνεχίσουμε αυτές τις προσπάθειες και στο μέλλον».River West
To νέο εμπορικό κέντρο στον Κηφισό
Το River West, το νέο πρότυπο εμπορικό κέντρο υψηλής λειτουργικότητας και αισθητικής στον Κηφισό, άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στις αρχές Απριλίου 2011. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις καθημερινές του ανάγκες, το River West
ξεχωρίζει για το σύγχρονο σχεδιασμό και τον καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό του και αποτελεί ένα χώρο που συγκεντρώνει όσα χρειάζεται και επιθυμεί ο σύγχρονος καταναλωτής. Για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του River West συνεργάστηκαν δύο από τα πιο γνωστά αρχιτεκτονικά γραφεία της χώρας, τα «Ι&Α Βικέλας» και «Μελετητική – Αλέξανδρος Τομπάζης». Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν η δημιουργία ενός εντυπωσιακού χώρου, που αξιοποιεί το φυσικό φως και συνδυάζει την άρτια κατασκευή με το σεβασμό στο χαρακτήρα και τη δυναμική της περιοχής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ονομασία River West προέκυψε μετά από έρευνα που έγινε σε κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι επιζητούσαν τη δημιουργία ενός αυθεντικού τόπου συνάντησης, που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο. Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες στην έρευνα επέλεξαν το όνομα του εμπορικού κέντρου να είναι εύηχο, χαρούμενο, μοντέρνο και πάνω από όλα να συνδέεται με τη γεωγραφική του θέση. Επιλέχτηκε έτσι η ονομασία River West, αναδεικνύοντας το νέο κέντρο ως χαρακτηριστικό σημείο συνάντησης δίπλα στο ποτάμι, στα Δυτικά Προάστια.


Positive Energy
Κατασκευή πάρκου ισχύος 4,13 ΜWp στο Ν. Αργολίδας


Στην Positive Energy ανέθεσε η εταιρεία Capital Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας A.E. (Capital), την προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή και θέση σε λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 4,13 ΜWp στο Νομό Αργολίδας. Η κατασκευή του πάρκου θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2011 και η ολοκλήρωσή του αναμένεται το τέταρτο τρίμηνο του ιδίου έτους. Ένα έργο σημαντικής περιβαλλοντικής αξίας, αφού από τη λειτουργία του, αναμένεται η εξοικονόμηση ετησίως 6.300 τόνων ρύπων διοξειδίου του άνθρακα (CO2), δηλαδή όσο απορροφά ένα δάσος 300.000 δέντρων μέσα από τη φωτοσύνθεσή του και θα παράγονται ετησίως πάνω από 6.200.000 kWh, δηλαδή όσο θα κατανάλωναν σε ετήσια βάση περίπου 1.400 νοικοκυριά. Το σημαντικό αυτό έργο ξεκινά σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία όπου η χώρα μας έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την υλοποίηση αποδοτικών επενδύσεων που συμβάλλουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και υλοποιούνται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος που αποτελεί πλέον παγκόσμια προτεραιότητα. Επιπλέον, σημαντικό θα είναι και το όφελος σε κοινωνικό επίπεδο καθώς η υλοποίηση του έργου αναμένεται να δημιουργήσει από 40 έως 60 νέες θέσεις εργασίας. Η χρηματοδότηση του έργου αναμένεται να γίνει από την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Capital κ. Γ. Καλογηράτος, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Capital, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης του πρώτου σημαντικού έργου στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ξεκινώντας με μια σημαντική επένδυση στον χώρο των φωτοβολταϊκών, σε συνεργασία με έναν από τους πλέον αξιόλογους EPC Contractors στη χώρα μας. Διαθέτουμε ένα δυναμικό επενδυτικό πλάνο και προσβλέπουμε στην υλοποίησή του μέσα από την υγιή εξέλιξη της αγοράς και τη δημιουργία αξιόπιστων συνεργασιών”.


Google
Αναπτύξτε και εσείς την επιχείρησή σας με το AdSense
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η Google με θέμα «Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το AdSense», την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με στόχο να βοηθήσει τους εκδότες του AdSense να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους από την εφαρμογή. Η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης και περίπου 100 εκδότες από τα μεγαλύτερα ελληνικά websites αλλά και από μικρά blogs συμμετείχαν για να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας το AdSense.
Το Google AdSense επιτρέπει στους εκδότες να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα που έχουν από τα websites ή τα blogs τους, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους, προβάλλοντας στοχευμένες διαφημίσεις Google. Οι εκδότες που συμμετείχαν στην ημερίδα δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι για την ευκαιρία που τους δόθηκε να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να ανταλλάξουν τις εμπειρίες και απόψεις τους σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές στην online διαφήμιση. Η Google προσκάλεσε ειδικά για την περίσταση, εξειδικευμένα στελέχη από το Δουβλίνο, το Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη για να εκπαιδεύσουν τους εκδότες της ημερίδας στο AdSense. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Στέφανος Λουκάκος (Country Director Ελλάδας), η Lidia Oshlyansky (User Experience Expert, με έδρα το Λονδίνο), η Milena Djuricic (You Tube & Display Sales Lead για την Ν/Α Ευρώπη, με έδρα την Κωνσταντινούπολη) αλλά και ειδικοί στη βελτιστοποίηση του AdSense από όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, η Ελένη Παντζάρη από το ricardo.gr προσέφερε την εμπειρία της αναφορικά με το Google AdSense από την πλευρά του διαφημιζόμενου ενώ ο ιδιαίτερα επιτυχημένος εκδότης του madata.gr παρουσίασε ένα case study για την εμπειρία του με το AdSense και μοιράστηκε με το κοινό συμβουλές βελτιστοποίησης. Ανάμεσα στα μέρη της ημερίδας που ξεχώρισαν ήταν οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις για την εξατομικευμένη βελτιστοποίηση του AdSense, στις οποίες κάθε συμμετέχων είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τους ειδικούς του Google AdSense και να λάβει συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του, τόσο για το website του όσο και για τη φιλοξενία διαφημίσεων σε αυτό.


Ε.Ι.Α.Σ – DEREE
Διοργανώνουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Τo Ετήσιo Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ασφαλιστική Αγορά: Οργάνωση & Διοίκηση», είναι μία νέα συνεργασία του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) και απoτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε φιλόδοξους και δυναμικούς υπαλλήλους ή στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, Χρηματοοικονομικών Εταιρειών και Τραπεζών, Εταιρειών ή Μονάδων Πωλήσεων που επιθυμούν να μετεκπαιδευτούν στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων και στο οικονομικό περιβάλλον της αγοράς, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές και να ενισχύσουν τις δυνατότητες επαγγελματικής και ενδοεπιχειρησιακής εξέλιξής τους. Το Πρόγραμμα απευθύνεται, επίσης, σε τελειόφοιτους ή νέους πτυχιούχους Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι., που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις με την εμπειρία που τους προσφέρουν οι εφαρμογές αυτού του, επιχειρησιακά προσανατολισμένου, προγράμματος μετεκπαίδευσης. Και επιπλέον σε υποψηφίους που δεν εργάζονται στην ασφαλιστική αγορά, αλλά ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν σ’ αυτήν. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του DEREE – The American College of Greece,Ξενίας 6-8, Αθήνα 115 28 (στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη από 16.30 – 20.45 ή Δευτέρα από 16.30 – 20.45 και Παρασκευή από 09.00– 15.45. Έναρξη του Προγράμματος: Παρασκευή 13 Μαΐου 2011, ώρα 09.00. Η διδασκαλία των μαθημάτων θα πραγματοποιείται στα Ελληνικά.


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ
ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΧA-SODALI: ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ
ΑΓΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
«ΕΞΑΓΩΓΕΣ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
ICAP: «ΦΡΕΝΑΡΕΙ» ΤΟ... ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΟΜΙΛΟΣ PRINTEC
ΟΜΙΛIΑ ΓΕΩΡΓIΟΥ Α. ΠΡΟΒOΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ OLYMPIC AIR-ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ
ΑΓΟΡΑ Α.Ε.Ε.Α.Π.
ΦΑΚΕΛΟΣ LAMDA DEVELOPMENT
ΦΑΚΕΛΟΣ FG EUROPE
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site