Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Μάιος 2011-τεύχος 372                              

Interamerican
Νέα προγράμματα Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Μονάδων


Η ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της ελληνικής οικονομίας, συνδέεται άμεσα με την επιχειρηματική υπευθυνότητα. Για την κάλυψη της αστικής ευθύνης των ιδιοκτητών έναντι των πελατών για ατυχήματα μέσα στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, η INTERAMERICAN σχεδίασε και προωθεί στην αγορά δύο νέα τυποποιημένα πακέτα καλύψεων.  Τα νέα προγράμματα “Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων” της εταιρείας απευθύνονται σε επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων και μικρών ξενοδοχείων που διαθέτουν μέχρι 30 δωμάτια ανεξάρτητα από το πλήθος των κλινών και προσφέρονται σε τέσσερα επίπεδα ασφαλιζομένων ορίων ευθύνης, από 90.000 μέχρι 480.000 ευρώ. Πρόκειται για τα προγράμματα Extra και Total, που διαφοροποιούνται ως προς το εύρος των παρεχομένων καλύψεων. Παράλληλα, η INTERAMERICAN διαθέτει ευρεία γκάμα καλύψεων αστικής ευθύνης και για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, προσαρμόζοντας την ασφάλιση στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.  «Η σωστή ασφάλιση αστικής ευθύνης αποτελεί στοιχειώδη ένδειξη επαγγελματισμού για μια ξενοδοχειακή επιχείρηση που θέλει να είναι αξιόπιστη για τους πελάτες της και ταυτόχρονα ανταγωνιστική» σχολιάζει ο κ. Γ. Σπαντιδάκης, διευθυντής underwriting και αποζημιώσεων της INTERAMERICAN στους κλάδους γενικών ασφαλειών. Το πρόγραμμα Extra περιλαμβάνει αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές τρίτων από τη λειτουργία των χώρων της επιχείρησης, από ανακαίνιση η συντήρηση, από ανελκυστήρα, από πυρκαϊά ή έκρηξη ή βραχυκύκλωμα, από τροφική δηλητηρίαση, πτώση πινακίδων και φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων. Το Total περιλαμβάνει, επιπλέον, κάλυψη ευθύνης εργοδότη, ευθύνης από λειτουργία πισίνας και υπηρεσιών ναυαγοσώστη (σε πισίνα), γυμναστηρίου και αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και ευθύνης για απώλεια ή βλάβη προσωπικών ειδών μετά από διάρρηξη – ή κλοπή (μόνο σε ξενοδοχεία και όχι σε ενοικιαζόμενα δωμάτια).Colliers International
Αναδείχθηκε Καλύτερος Σύμβουλος Ακινήτων το 2010


 Η Colliers International βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Σύμβουλος Ακινήτων στην κατηγορία Εμπορικών Μισθώσεων και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων για το 2010 στην 8η Απονομή Βραβείων Ποιότητας Ακίνητης Περιουσίας στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η ηγετική θέση της Colliers International αναγνωρίζεται από την κριτική επιτροπή ενός από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Το ετήσιο CEEQA Gala Dinner & Awards Ceremony είναι ένα κορυφαίο γεγονός στον κλάδο ακίνητης περιουσίας στο οποίο συμμετέχουν ιδιοκτήτες, διευθύνοντες σύμβουλοι και εκπρόσωποι διοικητικών συμβουλίων κορυφαίων επενδυτών, κατασκευαστές, χρηματιστές και σύμβουλοι από όλη την Ευρώπη οι οποίοι είναι ενεργοί στις αναδυόμενες Ευρωπαϊκές κτηματομεσιτικές αγορές. Πραγματοποιείται στη Βαρσοβία κάθε Άνοιξη και στο γεγονός συμμετέχουν 600 επιχειρηματίες-ηγέτες από 36 χώρες όπως η Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Σλοβακία, Πολωνία, Ουκρανία, Αλβανία, Βόσνια & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κόσσοβο, Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία. Ο Hadley Dean, Managing Partner της Colliers International Νέας Ευρώπης σχολίασε την αναγνώριση: «Είμαι πολύ περήφανος για το Τομέα Εμπορικών Μισθώσεων και το Τμήμα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Είναι σαφές ότι τα τμήματα αυτά εργάστηκαν σκληρά  για να φθάσουν εδώ που είναι σήμερα και αυτό αξιολογήθηκε από την επιτροπή. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους πελάτες των εν λόγω τμημάτων για την εμπιστοσύνη και αφοσίωση τους » 
Η Υπηρεσία Λιανικών Μισθώσεων στη Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για όλους τους συμμετέχοντες στο τομέα των λιανικών πωλήσεων. Οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν και εκπροσωπούν πελάτες σε διαπραγματεύσεις και χρησιμοποιούν την εις βάθος γνώση τους για την  αγορά ώστε να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους πελάτες, συμπεριλαμβάνοντας την ανάδειξη του ιδανικού μείγματος μισθωτών, τον κατάλληλο σχεδιασμό χώρου εμπορικών κέντρων και τις μελέτες βιωσιμότητας. Η ομάδα εκπροσωπεί τους πελάτες στη διαπραγμάτευση των όρων μίσθωσης και δημιουργεί στρατηγικές για επώνυμες εταιρείες που εισέρχονται στις αγορές Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.
Το Τμήμα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της Colliers International παρέχει ευρύ φάσμα εκπροσώπησης και ξενοδοχειακών υπηρεσιών. Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα  παρέχει στους πελάτες γνώση της ξενοδοχειακής αγοράς και διορατικότητα για την καλύτερη λήψη αποφάσεων σχετικά με μεταβίβαση και εκμίσθωση ξενοδοχειακών μονάδων.


 


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΚΛΑΔΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
ΚΛΑΔΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ
CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2011
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ι. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ
«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»
ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΚΕ THALES-CEO & CSR 2011
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
CRÉDIT AGRICOLE LIFE
ΟΜΙΛΟΣ FIAT: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΑΖΟΓΛΟΥ
ΑΡΘΡΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
MCARTHURGLEN ATHENS
ΕΡΕΥΝΑ ICAP
ΚΛΑΔΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΡΙ ΚΡΙ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕΡΙΔΙΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ Ο.Λ.Π.
ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΙΔΕΝΟΡ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site