Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούνιος 2011-τεύχος 373                              

Interamerican:
Aσφάλισε το προσωπικό της Atos Origin Hellas


Την INTERAMERICAN επέλεξε η Atos Origin Hellas SA για την ασφάλιση του ανθρωπίνου δυναμικού της εκτιμώντας την αξιοπιστία, αλλά και την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας στον χώρο των Ομαδικών Ασφαλίσεων.
Το πρόγραμμα, διευρυμένο και προσαρμοσμένο στις υφιστάμενες ανάγκες του προσωπικού της Atos Origin, καλύπτει τους εργαζόμενους και τα εξαρτώμενα μέλη  με παροχές ασφάλειας ζωής, μόνιμης ολικής και μερικής  ανικανότητας από ασθένεια και από ατύχημα, καθώς και με παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.
«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, μια παροχή Ομαδικής Ασφάλισης από μια επιχείρηση στους ανθρώπους της εκτιμάται ιδιαίτερα ως στάση υπευθυνότητας και η INTERAMERICAN διαθέτει ευέλικτα και προσιτά προγράμματα στο μέτρο κάθε επιχείρησης» επισημαίνει ο Γ. Πλωμαρίτης, Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων της εταιρείας.
Η Atos Origin αποτελεί κορυφαία επιχείρηση υπηρεσιών τεχνολογίας και πληροφορικής με ετήσια έσοδα της τάξεως των 5 δισ. ευρώ και απασχολεί 48.000 άτομα σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με κύριο όγκο εργασιών  βασισμένο στην Ευρώπη παρουσιάζει μια ισχυρή αύξηση δραστηριοτήτων σε αναδυόμενες αγορές.


Colliers International
Έρευνα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αγοράς της Colliers International, παρά τη κατάσταση των δημόσιων οικονομικών της Ελλάδας και τη γενικότερη οικονομία της, η αγορά των ακινήτων συνεχίζει να βλέπει κάποια θετική δραστηριότητα, χωρίς όλοι να ξεγράφουν τη χώρα.
Ένας από τους βασικούς άξονες του σχεδίου οικονομικής ανάκαμψης της ελληνικής κυβέρνησης είναι η χώρα να επικεντρωθεί στην αναδιάρθρωση του τουριστικού τομέα, εστιάζοντας σε τουρισμό καθόλη τη διάρκεια του χρόνου με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και πιο συνεπή έσοδα, απομακρύνοντας από τον περιορισμό του κατά βάση τους καλοκαιρινούς μήνες μόνο. Ο στόχος είναι να τεθεί μια νέα γεωγραφική διάταξη της τουριστικής βιομηχανίας που θα αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν και την έννοια των όμορφων παραθαλάσσιων περιοχών εκτός από τα Ελληνικά νησιά. Περιοχές όπως η Μεσσηνία και η Αργολίδα στη Πελοπόννησο μαζί με μεγάλης κλίμακας σωστής προγραμματισμένης τουριστικής ανάπτυξης, παρέχουν αποδείξεις μετατροπής της οικονομικής βάσης τους, προκειμένου να καταστούν πρώτοι ταξιδιωτικοί προορισμοί πολυτελείας.
Μετά από πρόσφατη επίσκεψη, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΜΕΑ της Colliers International, Chris McLernon παρατήρησε, «Είναι σαφές ότι παρά τις καθημερινές αναταραχές σχετικά με τα κυρίαρχα προβλήματα χρέους στην Ελλάδα, μερικοί επενδυτές εξακολουθούν να κοιτάνε μακροπρόθεσμα και να στηρίζουν την ικανότητα ποιότητας προϊόντων ακινήτων, με διεθνή πελατεία, να υπερβούν τη τάση στη γενικότερη οικονομία. Η ανάγκη είναι επιτακτική να συνεχίσει η Ελλάδα να προσελκύει τέτοιες επενδύσεις, οι οποίες θα είναι ζωτικής σημασίας αν η χώρα είναι να ξεπεράσει τα σημερινά της προβλήματα.» Ένας άλλος τομέας στον οποίο η Colliers International πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει είναι ο τομέας των Logistics. Στο World Bank’s Logistics Performance Index 2010, η Ελλάδα κατείχε την 54η θέση – πολύ κακή βαθμολογία για μια Ευρωπαϊκή χώρα. Αν είναι η χώρα να αναπτύξει το τομέα των Logistics, θα πρέπει να προσελκύσει τις αναγκαίες επενδύσεις σε έργα υποδομής για να καταστεί ελκυστική προς παγκόσμιες επιχειρήσεις. Η δυνητική ανάπτυξη ενός νέου κέντρου Logistics στη βιομηχανική περιοχή του Θριασίου, σε συνδυασμό με μια προτεινόμενη σιδηροδρομική γραμμή συνδέοντας το λιμάνι του Πειραιά, θα ήταν ένα καλό βήμα για την Ελλάδα να ανέβει στις βαθμολογίες των Logistics. Και πάλι, η Colliers πιστεύει ότι αυτό αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα όπου οι επενδύσεις θα πρέπει να προσελκύονται ενάντια στο φόντο των σκληρών περικοπών των δημοσίων δαπανών – καθοριστικής σημασίας θα είναι η βοήθεια των εταίρων της ευρωζώνης προς την Ελλάδα στην παροχή εξωτερικών, προσιτών, επενδυτικών δανείων. 
Η Colliers είχε αναφέρει, ωστόσο, ότι κλειδί για την Ελλάδα να είναι σε θέση να προσελκύσει επενδύσεις κατά τα προσεχή χρόνια, θα ήταν μια απότομη βελτίωση στη διαθεσιμότητα και διαφάνεια των δεδομένων ακινήτων. Μεγάλοι διεθνείς επενδυτές απαιτούν αξιόπιστα στοιχεία ακίνητης περιουσίας ώστε να κρίνουν τις επενδυτικές αποφάσεις ορθά. Επί του παρόντος, ένας βασικός παράγοντας, εκτός από την τρέχουσα κρίση του χρέους, η συγκράτηση τέτοιων επενδύσεων αποτελεί έλλειψη των εν λόγω δεδομένων στην Ελληνική αγορά ακινήτων.


FrieslandCampina
Νέα πρωτοποριακή συσκευασία Milner Click Fresh


Η νέα καινοτο΅ική συσκευασία Milner Click Fresh ήρθε στην ελληνική αγορά, ση΅ατοδοτώντας ΅ία νέα εποχή στη ιστορία κατανάλωσης των προσυσκευασ΅ένων τυριών.
Η νέα συσκευασία Milner Click Fresh διατηρεί το αγαπη΅ένο τυρί Milner τόσο φρέσκο και λαχταριστό, σαν να κόπηκε αυτή τη στιγ΅ή. Είναι εύκολη και πρακτική στη χρήση, καθώς οι καταναλωτές ΅πορούν να την ανοίγουν και να την κλείνουν ξανά και ξανά, για ατελείωτη απόλαυση Milner όλες τις ώρες της η΅έρας. Στο πρωινό, στο γραφείο, σε ένα ευχάριστο διάλει΅΅α, στην εκδρο΅ή, στο σπίτι ΅ε όλη την οικογένεια. Επιπλέον, η νέα συσκευασία Milner Click Fresh φτιάχνεται από ανακυκλώσι΅α υλικά συσκευασίας. Ανακαλύψτε τη στα ράφια των Super Markets!
Το Milner φτιάχνεται από φρέσκο η΅ιαποβουτυρω΅ένο γάλα, ωρι΅άζει ΅ε φυσικό τρόπο για 10 εβδο΅άδες και έχει 40% λιγότερα λιπαρά από το Gouda. Γι’ αυτό είναι το τυρί ΅ε τα χα΅ηλά λιπαρά, που κατέκτησε την 1η θέση στην καρδιά ΅ας αλλά και στην αγορά των κίτρινων τυριών.*
Τα τυριά Milner, της FrieslandCampina, αποτελούν ΅ία ιδανική επιλογή για ΅ια γευστική, αλλά ταυτόχρονα και ισορροπη΅ένη διατροφή. Από το 1997, το Milner ειδικεύεται στην παράγωγη υψηλής ποιότητας τυριών, ΅ε πλούσια γεύση και χα΅ηλά λιπαρά. Προσφέροντας ΅ια ολοκληρω΅ένη ποικιλία γεύσεων, το Milner είναι ένας πολύτι΅ος σύ΅΅αχος για να απολα΅βάνου΅ε καθη΅ερινά όλα τα καλά του τυριού, χωρίς τα περιττά λιπαρά!..


Intercatering
O Σύλλογος «Ελπιδα» φιλοξενήθηκε στο Ble


Στις 6/6/2011 στο BLE στην παραλία του Αλίμου φιλοξενήθηκε το μουσικό δείπνο «Τραγουδώντας για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ».
Σε μια από τις πρώτες ζεστές καλοκαιρινές βραδιές, δίπλα στην θάλασσα και με την μοναδική φωνή του κου Παναγιώτη Πετράκη, όλοι οι καλεσμένοι πέρασαν μαγευτικές στιγμές πάντα με την επιμέλεια και την μοναδική φροντίδα της INTERCATERING.
Η INTERCATERING περιποιήθηκε και εξυπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία τους σχεδόν 500 καλεσμένους στο 1ο barbeque party της καλοκαιρινής σεζόν. Ο σύλλογος Ελπίδα είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του σκοπό και όλοι οι καλεσμένοι του στην εκδήλωση αυτή έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.  Τα έσοδα θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.


Mέριμνα Α.Ε.
Online Έκδοση σε Συνεργάτες που Ξέρουν να Πουλάνε


Η ΜΕΡΙΜΝΑ Α.Ε. ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα προσφέρει πλέον στους συνεργάτες της την δυνατότητα online έκδοσης συμβολαίων διαχείρισης ζημιών αυτοκινήτων ΑUTOmerimna, εμπλουτίζοντας την ηλεκτρονική καταχώρηση και διαχείριση ζημιών που πριν από ένα χρόνο την καθιέρωσε ως πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά.
Έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά, η δημιουργία online συστήματος έκδοσης συμβολαίων εγκαινιάζει μια νέα εποχή επαφής και εξυπηρέτησης. Το πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης ζημιών αυτοκινήτου της εταιρίας μετράει ήδη ένα χρόνο και  είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξει μηχανογραφικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελατών και συνεργατών, συμβάλλοντας στην άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτησή τους.
Δεδομένου ότι το AUTOmerimna είναι το μοναδικό πρόγραμμα διαχείρισης ζημιάς αυτοκινήτου που αναλαμβάνει καθορισμένες υποχρεώσεις προς τους καταναλωτές μέσω συμβολαίου, το online σύστημα έκδοσης συμβολαίου έρχεται να προσθέσει αμεσότητα και ταχύτητα στην βαρύτητα που δίνει η εταιρία στην ποιότητα των υπηρεσιών της.
Κατά συνέπεια, μέσω του on-line συστήματος ο συνεργάτης μπορεί επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα της εταιρίας
www.automerimna.gr να:


• Καταχωρεί και να εκδίδει συμβόλαια υποστήριξης ζημιών AUTOmerimna
• Εκτυπώνει τους όρους συμβολαίου και την προσωρινή απόδειξη είσπραξης ώστε να ολοκληρώνεται η πώληση χωρίς καθυστερήσεις και περιττή αλληλογραφία 
• Ακυρώνει τα συμβόλαια άμεσα ώστε να «πέφτουν οι ακυρώσεις τον ίδιο μήνα» και να αποφεύγονται λειτουργικά και γραφειοκρατικά κόστη
• Καταχωρεί τη ζημιά του πελάτη του, σε περίπτωση ατυχήματος
• Ανατρέχει στο αρχείο ζημιών του συστήματος
• Ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση των ζημιών των πελατών του, καθότι το πολύπειρο προσωπικό της ΜΕΡΙΜΝΑ Α.Ε. ανανεώνει το σύστημα έπειτα από κάθε επαφή με πελάτη, συνεργείο ή/ και ασφαλιστική εταιρία
• Ψηφιοποιεί δωρεάν τα προσωπικά του αρχεία και να τα κατηγοριοποιεί ανά πελάτη/ υπόθεση εισάγοντας στο σύστημα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά
• Έχει τον κεντρικό έλεγχο των συμβολαίων
• Πληροφορείται για το ύψος της ζημιάς


Public
Νέo πρόγραμμα ανταλλαγής κινητών


Tα καταστήματα Public (www.public.gr) δημιουργούν νέα δεδομένα για το ελληνικό λιανεμπόριο με τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος που επιτρέπει στους καταναλωτές να ανταλλάξουν το παλιό τους κινητό από όπου κι αν το έχουν αγοράσει με ένα νέο, ή με οποιοδήποτε από τα 500.000 προϊόντα που παρέχουν τα καταστήματα Public.
Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα που φέρει το όνομα Trade ‘n’ Save δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δώσουν αξία στο παλιό τους κινητό (2 ετών παλαιότητας, με ημερομηνία από 1/01/2009) καθώς θα μπορούν να το ανταλλάξουν με ένα καινούριο ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας απλά καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιμο, μειώνοντας έτσι το κόστος. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να αντικαταστήσουν το  παλιό τους κινητό με οποιοδήποτε προϊόν τεχνολογίας ή πολιτισμού επιθυμούν από μια «ατελείωτη» λίστα που περιλαμβάνει περισσότερους από 500.000 κωδικούς προϊόντων (τεχνολογία, cd,dvd, games, βιβλία).


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
PHARMA CONFERENCE 2011
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΩΤΗΣ
SPECIFAR: ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ WATSON PHARMACEUTICALS
ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ
ΕΡΕΥΝΑ ICAP
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ-FIAT
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
DEUTSCHE BANK: ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
FOLLI FOLLIE
ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site