Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούλιος-Αύγουστος 2011-τ. 374                              

MSD-ΒΙΑΝΕΞ
ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Οι εταιρείες MSD (Merck για τις χώρες της Αμερικής και του Καναδά) και ΒΙΑΝΕΞ ανακοινώνουν την αναδιάταξη και χρονική επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας τους, δημιουργώντας μια νέα εποχή και για τις δύο.


Η ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας έρχεται σε συνέχεια των διαδικασιών συγχώνευσης μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών ΜSD και Schering-Plough και την ίδρυση της MSD Hellas (η οποία διαδέχθηκε τη Schering – Plough Hellas) πριν 12 μήνες, ως συνέπεια της παγκόσμιας συγχώνευσης. Η νέα συνεργασία εγκαινιάζει μια νέα δυναμική βιώσιμης επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, αποδίδοντας το δέοντα σεβασμό και την αναγνώριση της μακροχρόνιας και απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της MSD και της ΒΙΑΝΕΞ ήδη από το 1983. Ειδικότερα, με βάση τη νέα συμφωνία:


• Η MSD Hellas θα έχει πλέον την αποκλειστική ευθύνη της επιστημονικής ενημέρωσης, της διανομής και των πωλήσεων της πλειοψηφίας του χαρτοφυλακίου των νοσοκομειακών και εξειδικευμένων φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και των προϊόντων ανοσολογίας και γονιμότητας της MSD.


• Η ΒΙΑΝΕΞ θα έχει την αποκλειστική ευθύνη της επιστημονικής ενημέρωσης, της διανομής και των πωλήσεων των κυκλοφορούντων προϊόντων στις θεραπευτικές κατηγορίες της οστεοπόρωσης, της αντιμετώπισης του πόνου, της υπέρτασης και της οφθαλμολογίας.


• H MSD Hellas και η ΒΙΑΝΕΞ θα προωθήσουν από κοινού συγκεκριμένα κυκλοφορούντα φαρμακευτικά προϊόντα στις θεραπευτικές κατηγορίες της αντιμετώπισης της αθηροσκλήρωσης, του διαβήτη και των αναπνευστικών και αλλεργικών παθήσεων. Επίσης, και οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην από κοινού προώθηση επιλεγμένων νέων προϊόντων που αναμένεται να εγκριθούν στο μέλλον, γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη ευθυγράμμιση των στρατηγικών προτεραιοτήτων για τις διοικήσεις και των δύο ομίλων.Η νέα αυτή συμφωνία σφραγίζει την πλήρη ανάπτυξη της MSD - δεύτερης μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας παγκοσμίως - στη χώρα μας, βελτιώνοντας την πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών σε καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες. Με βάση το σύνολο των πωλήσεων των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της MSD και της ΒΙΑΝΕΞ και τις αναμενόμενες κυκλοφορίες νέων προϊόντων τους, η MSD αποσκοπεί στο να καταστεί η τρίτη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στη χώρα μας.
Παράλληλα, η ΒΙΑΝΕΞ εκπληρώνει τη στρατηγική της ανάπτυξης του κύκλου εργασιών της και θα έχει σημαντικά οφέλη, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα συμπροώθησης νέων προϊόντων της MSD.
Η συμφωνία επιδιώκει να εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου επιστημονική και εκπαιδευτική υποστήριξη των εξωτερικών συνεργατών-πελατών και των δύο εταιρειών, βασιζόμενη στα ειδικότερα πλεονεκτήματα και τις δεξιότητες της κάθε μιας. Επιπλέον, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση του συνολικού αριθμού εργαζομένων στην ενημέρωση και διανομή των προϊόντων της MSD στη χώρα μας.
Η MSD και η ΒΙΑΝΕΞ δεσμεύονται για συνεχή επένδυση στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία και το ελληνικό σύστημα υγείας, καθώς και για ουσιαστική συμβολή στην ευημερία και την υγεία του ελληνικού πληθυσμού, παρά τις αντιξοότητες του σημερινού οικονομικού περιβάλλοντος.
«Η στρατηγική αυτή συμφωνία αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της πολυετούς (ήδη από το 1983) συνεργασίας της ΒΙΑΝΕΞ με την MSD», δήλωσε ο κος Παύλος Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, τονίζοντας ότι «έχουμε μια ειλικρινή και αποτελεσματική συνεργασία, την οποία επεκτείνουμε στο μέλλον, δίνοντας νέα προοπτική για τους εργαζομένους μας και νέα δυναμική στην επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων. Η ΒΙΑΝΕΞ θα συνεχίσει να είναι η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, δίνοντας το παράδειγμα ότι η σοβαρή δουλειά και ο επαγγελματισμός προσφέρουν τη δυνατότητα για επωφελείς και βιώσιμες συμφωνίες ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπως αυτές που διανύουμε σήμερα».
Ο Αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος επεσήμανε επίσης τα εξής: «H διοίκηση και το management team του Ομίλου μας, με τη νέα αυτή συμφωνία, τηρούν τη δέσμευσή τους για μια στρατηγική συνεχούς ενδυνάμωσης του ηγετικού brand της ΒΙΑΝΕΞ σε περιόδους κρίσιμους για τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Διαρκής μας επιδίωξη αποτελεί η ανάπτυξη και διανομή νέων προϊόντων, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ασθενών». 
Ο κος Cyril Schiever, Διευθύνων Σύμβουλος της MSD Hellas, αναφέρθηκε στη νέα συμφωνία κι επεσήμανε ότι: «Ένα χρόνο μετά την ίδρυση της MSD στην Ελλάδα, η συμφωνία αυτή έρχεται να προσδώσει μια νέα δυναμική για την MSD Hellas. H MSD, η 2η μεγαλύτερη εταιρεία διεθνώς, στοχεύει να καταστεί η 3η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Η MSD έχει να επιδείξει μακρά παράδοση στην ανακάλυψη νέων και καινοτόμων θεραπειών, που έχουν αλλάξει την ιατρική και σώζουν ανθρώπινες ζωές.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΤΟ ENERGY MONEY CONFERENCE 2011
MSD-ΒΙΑΝΕΞ: ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΑΙΔΡΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΕΡΕΥΝΑ EUROBANK: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
ΕΡΕΥΝΑ ICAP
ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
PUBLIC
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΑΡΑΓΚΗΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site