Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούλιος-Αύγουστος 2011-τ. 374                              

ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ


Η διοίκηση ενημέρωσε τους μετόχους για την πορεία της εταιρίας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους καθώς και για τις προοπτικές. 
Κατά το πρώτο εξάμηνο και οι τρεις τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρία, καταναλωτικά προιόντα, ξενοδοχειακή αγορά και παραγωγές τρίτων παρουσίασαν σημαντική ανάπτυξη με τις συνολικές πωλήσεις να είναι αυξημένες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο κατά 25% περίπου.
Παράλληλα, το πρόγραμμα οργανικής βελτίωσης και υγιούς ανάπτυξης της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ συνεχίζεται ομαλά τόσο σε λειτουργικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο, μέσω της διεύρυνσης των υφιστάμενων συνεργασιών και της ανάπτυξης νέων σε συνδυασμό με την παρουσίαση νέων σειρών προιόντων. 
Τέλος, οι σημαντικές και συνεχείς αυξήσεις των τιμών των πρώτων υλών σε συνδυασμό με τη δυσκολία μετακύλισής του αντίστοιχου κόστους στις τιμές πώλησης  που επηρέασαν αρνητικά τα περιθώρια της Εταιρίας κατά το πρώτο εξάμηνο, φαίνεται ότι ανακόπτονται αν σε κάποιο βαθμό δεν αναστρέφονται κάτι που θα ενισχύσει τα αποτελέσματα του δεύτερου εξαμήνου.


ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανανεώνει την παρουσία της στο Διαδίκτυο με μία νέα εταιρική ιστοσελίδα που είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.ydrogios.gr. Αντανακλώντας τη σύγχρονη προσέγγιση και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Υδρογείου, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των γενικών ασφαλειών στη χώρα μας, η ιστοσελίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο, δυναμικό μέσο επικοινωνίας με τους ασφαλισμένους και συνεργάτες της, καθώς και το ευρύτερο κοινό.   Η υψηλή αισθητική, η απλότητα στην παρουσίαση και η φιλικότητα στη χρήση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας ιστοσελίδας www.ydrogios.gr, στην οποία ο επισκέπτης θα βρει πλούσια πληροφόρηση για την ίδια την εταιρεία και, μεταξύ άλλων:
- Μία ολοκληρωμένη και εύχρηστη παρουσίαση όλων των ασφαλιστικών προγραμμάτων της Υδρογείου – μία σειρά σύγχρονων, ευέλικτων και προσιτών λύσεων για την  ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, του προσωπικού ατυχήματος, αστικών ευθυνών κ.α.
- Πληροφορίες, χάρτες πρόσβασης και στοιχεία επικοινωνίας με το ευρύ δίκτυο υποκαταστημάτων και γραφείων της εταιρείας ανά την Ελλάδα.
Οι συνεργάτες της εταιρείας μπορούν επίσης, μέσω της ιστοσελίδας, να έχουν εύκολη πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης που τους παρέχει η Υδρόγειος, με πλούσιες δυνατότητες εκτέλεσης εργασιών όπως online δημιουργία ασφαλιστικής πρότασης, παρακολούθηση χαρτοφυλακίου, έκδοση πράσινων καρτών, άμεση επικοινωνία με επιμέρους Τμήματα της εταιρείας, κ.α.
Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής εξωστρέφειας που εφαρμόζει η Υδρόγειος αλλά και της επένδυσης σε νέες τεχνολογίες και υποδομές που στόχο έχουν να παρέχουν συνεχή υποστήριξη και αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε πελάτες και συνεργάτες της.


 


HELEXPO
NANOTEXNOLOGY 2011


Το πρώτο επιχειρηματικό-ακαδημαϊκό-εκθεσιακό πολυγεγονός νανοτεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη, η NANOTEXNOLOGY 2011, πραγματοποιείται από τις 9-16 Ιουλίου 2011 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.
Φορείς διοργάνωσης της NANOTEXNOLOGY είναι η HELEXPO και το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας-LTFN (Laboratory for Thin Films Nanosystems and Nanometrology) του ΑΠΘ.
Η NANOTEXNOLOGY αποτελεί μια ολοκληρωμένη διοργάνωση, καθώς αποτελείται από τα εξής παράλληλα και αλληλοσυμπληρούμενα γεγονότα:
- 1η Έκθεση για τις Νανοτεχνολογίες και τα Οργανικά Ηλεκτρονικά (11-15 Ιουλίου) “NANOTEXNOLOGY 2011 Expo” & Brokerage Event.  Η ΝΑΝΟΤΕΧNOLOGY 2011 Expo προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία συνάντησης με τη βιομηχανία της νανοτεχνολογίας, κυρίως από την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, όπως εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της νανοτεχνολογίας, των οργανικών ηλεκτρονικών και εφαρμογών τους, ακαδημαϊκά και ερευνητικά Ιδρύματα, τα οποία αναπτύσσουν και επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα αποτελέσματα της έρευνας τους κλπ.. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ολόκληρο το φάσμα των τεχνολογιών αιχμής, που βασίζονται στις νανοτεχνολογίες,  καθώς και νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία προκύπτουν από την αξιοποίηση τους. Παράλληλα τα μέλη του Enterprise Europe Network - Hellas (Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και ΕΤΑΚΕΙ), σε συνεργασία με την HELEXPO, παρέχουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες της ΝΑΝΟΤΕΧNOLOGY 2011 να πραγματοποιήσουν διμερείς συναντήσεις, με στόχο την επίτευξη διεθνών τεχνολογικών, επιχειρηματικών και ερευνητικών συνεργασιών στον τομέα της νανοτεχνολογίας και των οργανικών ηλεκτρονικών. Η εκδήλωση αυτή δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν διεθνείς επαφές με μερικούς από τους σημαντικότερους συντελεστές στον τομέα της νανοτεχνολογίας και των οργανικών ηλεκτρονικών, με στόχο την σύναψη επιχειρηματικών και ερευνητικών συνεργασιών.
-8ο Διεθνές Συνέδριο για τις Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογίες (NN11, 12-15 Ιουλίου). Το Διεθνώς αναγνωρισμένο συνέδριο NN11 αποτελεί την ετήσια συνάντηση των επιστημόνων, ερευνητών, μηχανικών και των εταιρειών, που ειδικεύονται και ενδιαφέρονται για τα νέα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, τα οποία προκύπτουν από την περιοχή των Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογιών και καλύπτουν τα ηλεκτρονικά, την ενέργεια, το περιβάλλον, την υγεία, τις μεταφορές, την ασφάλεια, την εκπαίδευση κλπ.
- 4ο Διεθνές Συμπόσιο για τα Εύκαμπτα Οργανικά Ηλεκτρονικά (ISFOE 11, 10-13 Ιουλίου). Το ISFOE-11 είναι ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια διεθνώς, στην επιστήμη και τεχνολογία των Εύκαμπτων Οργανικών Ηλεκτρονικών. Ο σκοπός του ISFOE είναι να φέρει κοντά επιστήμονες και μηχανικούς, οι οποίοι ασχολούνται με την έρευνα, ανάπτυξη  και την κατασκευή των Εύκαμπτων Οργανικών Ηλεκτρονικών με εφαρμογές στην ενέργεια, τον φωτισμό, κλπ..
- 5ο Διεθνές Θερινό Σχολείο για τις Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες, τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και τη Νανοϊατρική (10-16 Ιουλίου ISSON 11). Το ISSON 11 στοχεύει στην εκπαίδευση νέων ερευνητών, αποφοίτων ΑΕΙ και στελεχών ερευνητικών και παραγωγικών φορέων στους τομείς των νανοτεχνολογιών, οργανικών ηλεκτρονικών και νανο-ιατρικής.


IST COLLEGE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ


Το IST College, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για ενεργό προώθηση της σύνδεσης εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας, διοργανώνει Διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με τίτλο «CRAZY BUSINESS IDEAS», με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή επιχείρηση, αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο υποψήφιος θα πρέπει να καταθέσει την ιδέα του μέσω της ειδικά σχεδιασμένης για το συγκεκριμένο σκοπό ιστοσελίδας www.crazybusinessideas.gr, υποβάλλοντας ένα μικρό κείμενο με την περιγραφή της ιδέας, μαζί με μία φωτογραφία, σκίτσο ή video της ιδέας. 
Η αξιολόγηση των ιδεών γίνεται με δύο τρόπους:
1. Ψηφοφορία του κοινού
2. Επιτροπή επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών
Το κοινό για να ψηφίσει πρέπει να διατηρεί λογαριασμό στο Facebook.  Η ψήφος δίδεται πατώντας την ένδειξη "like" που θα εμφανίζεται δίπλα σε κάθε ιδέα. Ως κίνητρο για όσους ψηφίζουν το IST College  θα δώσει δώρο ένα ipad μετά από κλήρωση.
Οι 50 υποψήφιοι που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό «προκρίνονται» στην επόμενη φάση.  Στη φάση αυτή οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταρτίσουν επιχειρησιακό σχέδιο ("business plan") που θα μετουσιώνει την ιδέα τους σε συγκεκριμένη επιχειρηματική πρόταση.  Τα επιχειρησιακά σχέδια των υποψηφίων θα πρέπει να καταρτιστούν και να κατατεθούν σε διάστημα μίας εβδομάδας από την λήξη σύντομων εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του IST College  από ακαδημαϊκό προσωπικό ειδικευμένο στον τομέα Επιχειρησιακών και Οικονομικών Επιστημών με στόχο την καθοδήγηση των υποψηφίων στην κατάρτιση του επιχειρησιακού σχεδίου. Τα business plans θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς.  Κριτήρια επιλογής της κριτικής επιτροπής αποτελούν η καινοτομία της ιδέας, η ανάλυση του επιχειρησιακού σχεδίου, καθώς και ο βαθμός στον οποίο η συγκεκριμένη ιδέα είναι υλοποιήσιμη.
Ο νικητής του πρώτου βραβείου θα λάβει €10.000 αρχικό κεφάλαιο για να μετατρέψει την ιδέα του σε επιχείρηση, σχεδιασμό επιχειρησιακού πλάνου από το IST College και σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας από την συνεργαζόμενη με το IST College διαφημιστική εταιρία. Το 2ο και 3ο βραβείο θα είναι πλήρης υποτροφία για μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα αντίστοιχα.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 2 μήνες, με έναρξη την 4η Ιουλίου 2011 και καταλυτική ημερομηνία υποβολής ιδεών την 5η Σεπτεμβρίου 2011. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 30 Σεπτεμβρίου 2011.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΛΚΟΥ
ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ
Οι γνωστές αντιμικροβιακές ιδιότητες του χαλκού, αξιοποιήθηκαν από τους σταθμούς του Μετρό στη Χιλή, όπου κιγκλιδώματα κατασκευασμένα από κράμα χαλκού έχουν εγκατασταθεί, για να βοηθήσουν στη μείωση των κινδύνων από λοιμώξεις που εξαπλώνονται μέσω των επιφανειών συχνής επαφής.
Ο νέος σταθμός «Santiago Bueras», είναι εξοπλισμένος με 350 μέτρα σωλήνα από ορείχαλκο.  Κάθε σιδηροδρομική γραμμή, φέρει την αντιμικροβιακή σήμανση του χαλκού για την πιστοποίηση της αντιμικροβιακής ιδιότητας, που έχει τη δυνατότητα να εξουδετερώνει διαρκώς τα βακτήρια, τους ιούς και τους μύκητες που εγκαθίστανται σε αυτή.
Σε σχέση με τον συνηθισμένο καθαρισμό, αυτό ισοδυναμεί με μειωμένη μόλυνση και κατά συνέπεια, με μικρότερο κίνδυνο για το επόμενο χέρι που θα αγγίξει την επιφάνεια μαζεύοντας παθογόνα μικρόβια.
Περίπου 6.500 άνθρωποι καθημερινά περνούν από τον σταθμό, χρησιμοποιώντας έτσι τα κιγκλιδώματα πάρα πολύ συχνά. Ο ορείχαλκος επιλέχθηκε ως ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό κράμα, που θα προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής.
Ο Jorge Diaz, Υφυπουργός Υγείας της Χιλής, δήλωσε: «Το  προσωπικό  του Μετρό, μας εξήγησε ότι έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για την υγειονομική περίθαλψη που επικεντρώθηκε στον καθαρισμό των κιγκλιδωμάτων, με σκοπό να μειωθεί η πιθανότητα εξάπλωσης των ιών και των βακτηρίων."


  

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΑΝΘΡΑΚΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΤΟ ENERGY MONEY CONFERENCE 2011
MSD-ΒΙΑΝΕΞ: ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΑΙΔΡΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΕΡΕΥΝΑ EUROBANK: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
ΕΡΕΥΝΑ ICAP
ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
PUBLIC
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΑΡΑΓΚΗΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site