Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Σεπτέμβριος 2011-τ.375                              

SAXO BANK
NEA «BINARY TOUCH OPTIONS»


Η Saxo Bank, ειδική στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων για επενδύσεις στην αγορά συναλλάγματος, με τη διάθεση δικαιωμάτων προαίρεσης «Binary Touch Options». Τα «Binary Touch Options» διατίθενται αρχικά για τα έξι πιο δημοφιλή ζεύγη νομισμάτων: EUR-USD, USD-JPY, GBP-USD, EUR-JPY, EUR-GBP και AUD-USD, ενώ η διαπραγμάτευσή τους θα γίνεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο εργαλείο συναλλαγών σε δικαιώματα προαίρεσης (Options) σε συνάλλαγμα, το FX Options Board, της πλατφόρμας SaxoTrader. Με το νέο αυτό προϊόν, η Saxo Bank διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να επενδύσουν στην πιο ρευστή αγορά παγκοσμίως, με ευκολία και άνεση. Τα «Binary Touch Options» αποτελούν μια απλή εναλλακτική στις επενδύσεις σε συνάλλαγμα, αλλά και εργαλείο αντιστάθμισης κινδύνου, ενώ προσφέρουν τη δυνατότητα στον επενδυτή να γνωρίζει εκ των προτέρων τα κέρδη ή τις ζημίες που θα καταγράψει (σε αντίθεση με τα Vanilla Options), απλοποιώντας έτσι σημαντικά τη συναλλαγή. Οι πελάτες μπορούν πλέον να επενδύσουν στην κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η ισοτιμία του ζεύγους νομισμάτων, εκφράζοντας παράλληλα την άποψή τους σχετικά με το ύψος της τιμής και το χρονικό ορίζοντα.
Σημαντική καινοτομία των «Binary Touch Options» της Saxo Bank αποτελεί η δυνατότητα που παρέχει στους πελάτες της να «κλείνουν» τις θέσεις αγοράς (long) και πώλησής (short) τους στην τρέχουσα τιμή της αγοράς, πριν τη λήξη των Options. Ο κ. Gustave Rieunier, επικεφαλής FX Options & Forward Trading της Saxo Bank, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Με τα ‘Binary Touch Options” εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας για επενδύσεις σε συνάλλαγμα, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς για απλές και ξεκάθαρες συναλλαγές στην παγκόσμια αγορά συναλλάγματος, ενώ παράλληλα γεφυρώνουμε το κενό μεταξύ της επένδυσης Spot ή μέσω των Vanilla Options. Τα «BinaryTouch Options» απευθύνονται τόσο σε έμπειρους όσο και σε νέους επενδυτές της αγοράς συναλλάγματος και αποτελούν το καταλληλότερο εργαλείο για επενδύσεις στην αγορά αυτή. Η Saxo Bank έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των δικαιωμάτων προαίρεσης (Options) συναλλάγματος, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η προσθήκη ενός τόσο εύκολου και απλού προϊόντος, μαζί με τη ρευστότητα που παρέχουμε, τις διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες και τις ελκυστικές πολιτικές τιμολόγησης που διαθέτουμε, αποτελεί ακόμα μια σημαντική βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε στο χώρο του συναλλάγματος».FIX HELLAS
ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ «ΧΑΛΚΙΝΟ» ΣΤΑ FAMOUS BRANDS


Η FIX Hellas κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία της στα famous brands, από την πρώτη κιόλας χρονιά επανακυκλοφορίας της. Πρόκειται για την ετήσια θεσμοθετημένη έρευνα για τις ελληνικές επιχειρήσεις, που διεξάγει για 6η συνεχή χρονιά το Reputation Management Institute – RMI Athens.
Ο θεσμός των «Famous Brands, οι μάρκες με την καλύτερη φήμη», είναι ο μοναδικός όπου οι ίδιοι οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα τις μάρκες της αρεσκείας τους, για 33 κατηγορίες προϊόντων, χωρίς ενδεδειγμένη λίστα απαντήσεων. Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη τις αυθόρμητες απαντήσεις του κοινού και το γεγονός ότι η FΙΧ Hellas συμπλήρωσε μόλις τον πρώτο χρόνο επανακυκλοφορίας της, η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Ο ενθουσιασμός των καταναλωτών, και η έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης τους προς τη FIX Hellas, γεμίζει όλους στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία με υπερηφάνεια. Η ιστορικότερη ελληνική μπίρα «αΦΙΧθη» δυναμικά και απέδειξε ότι το καταναλωτικό κοινό ξέρει να εκτιμά και να επιβραβεύει την αξιοπιστία, την ποιότητα και την πραγματική γεύση ενός προϊόντος.
Η διοίκηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές γι’ αυτή τη διάκριση και δεσμεύεται να συνεχίσει την επιχειρηματική της πορεία, με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι.


HTC-ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BON JOVI


Η HTC και τα καταστήματα «Γερμανός» έδωσαν δυναμικό «παρών» στην πρώτη live συναυλία των Bon Jovi στην Ελλάδα. Οι Bon Jovi βρέθηκαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ για μία και μοναδική συναυλία.
Το κοινό των 65.000 θαυμαστών του συγκροτήματος κατέκλεισε το Ολυμπιακό Στάδιο από νωρίς, προκειμένου να παρακολουθήσει το show του αγαπημένου τους συγκροτήματος, που επισκέφτηκε για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό. Οι Bon Jovi προσέφεραν μια φαντασμαγορική παράσταση σε όλους τους παρευρισκομένους, ερμηνεύοντας παλιά και νεότερα τραγούδια τους.
Η HTC και τα καταστήματα «Γερμανός» προσέφεραν ένα δωρεάν εισιτήριο για τη συναυλία των Bon Jovi με κάθε αγορά ενός HTC Wildfire S. Καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, οι fans της HTC είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη συναυλία ενός από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα στα καταστήματα «Γερμανός». Tο HTC Wildfire S smartphone αποτελεί ένα προσιτό, συμπαγές και ευχάριστο στη χρήση τηλέφωνο, που στο εσωτερικό του κρύβει την ισχυρή εμπειρία ενός «έξυπνου» κινητού.GAEA
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARDS


Η GAEA είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία τροφίμων που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 καλύτερες πανευρωπαϊκές εταιρείες στις οποίες απονεμήθηκε η διάκριση της εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης «Ruban d’ Honneur» στην κατηγορία Import/Export. Έχοντας ήδη περάσει, με απόλυτη επιτυχία, το πρώτο μέρος του διαγωνισμού, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 15.000 εταιρείες περισσοτέρων από 30 χωρών της Ευρώπης, η GAEA ξεχώρισε στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού, διεκδικώντας το Import/Export Award στις 22 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, συνολικά, και στις 10 κατηγορίες βραβείων, μόνο 100 κορυφαίες πανευρωπαϊκά εταιρείες κατάφεραν να διακριθούν με το βραβείο «Ruban d’ Honneur». Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει, για άλλη μια φορά, την εξαιρετική αναπτυξιακή πορεία της GAEA και τον έντονα εξαγωγικό προσανατολισμό της, επιβεβαιώνοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα της και την ηγετική θέση της στις διεθνείς αγορές.
Ο θεσμός «European Business Awards» είναι μια ανεξάρτητη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με αντικείμενο την αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Αποδέκτες των βραβείων είναι σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες συμβαδίζουν τόσο με τους ευρύτερους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και με τις αρχές των αντιπροσωπευτικών ομάδων των κρατών-μελών της.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAEA, κ. Άρης Κεφαλογιάννης, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι στη GAEA που κερδίσαμε τη διάκριση “Ruban d’ Honneur” στο θεσμό των «European Business Awards». Εδώ και 16 χρόνια, η GAEA, ακολουθώντας τη δέσμευσή της για επιχειρηματική υπευθυνότητα και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, επενδύοντας στην καινοτομία και την πρωτοτυπία, αποδεικνύει έμπρακτα με τη διάκριση αυτή τη δυναμική παρουσία της στην ελληνική και διεθνή αγορά αυθεντικών ποιοτικών προϊόντων ελαιόλαδου και ελιάς. Τα εξαιρετικά μας προϊόντα, καθώς και οι δυνατότητες που δίνουμε τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στους συνεργάτες μας να ενεργούν με τρόπο αποτελεσματικό και υπεύθυνο, αναγνωρίζονται για άλλη μια φορά με τη βράβευση του “Ruban d’ Honneur”».


HENKEL
ΝΕΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


Μια εντυπωσιακή τελετή πραγματοποίησε η Henkel, με αφορμή την έναρξη της κατασκευής του εργοστασίου συγκολλητικών, συνολικής έκτασης 150.000 τ.μ., στο Πάρκο Χημικής Βιομηχανίας στη Σαγκάη. Η νέα αυτή μονάδα θα αποτελέσει την κύρια βάση κατασκευής συγκολλητικών στην Κίνα, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Μετά την ολοκλήρωσή του, το νέο εργοστάσιο της Henkel θα είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο συγκολλητικών στον κόσμο, με εκτιμώμενη ετήσια παραγωγή 428.000 τόνων.
Η κατασκευή του νέου εργοστασίου συγκολλητικών αποτελεί κομμάτι της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις αναπτυσσόμενες περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή το 42% των συνολικών πωλήσεων της Henkel πραγματοποιείται στις αναπτυσσόμενες αγορές, ενώ το 53% των υπαλλήλων της εργάζονται πλέον σε αυτές τις περιοχές. Οι νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις συγκολλητικών προγραμματίζεται να αρχίσουν την παραγωγή στο τέλος του 2012, δίνοντας τη δυνατότητα στη Henkel να ανταποκριθεί στη ραγδαίως αυξανόμενη ζήτηση για τα κορυφαία συγκολλητικά της στην Κίνα, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Για την κατασκευή του νέου εργοστασίου, υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί μια συνολική επένδυση της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ. Η Henkel σχεδιάζει επίσης να προσλάβει 600 υπαλλήλους για τη λειτουργία των νέων εγκαταστάσεων.
«Η επένδυση αυτή συμβαδίζει με την προτεραιότητά μας να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στις αναπτυσσόμενες αγορές», εξήγησε ο Kasper Rorsted, Διευθύνων Σύμβουλος της Henkel, κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τελετής. «Η Κίνα αποτελεί σημαντική κινητήρια δύναμη ανάπτυξης για τη Henkel και είμαστε σίγουροι ότι το εργοστάσιο θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα ανάπτυξης της εταιρείας στη χώρα». 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ
ΚΛΑΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΑΓΚΗΣ
ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ALPHA BANK-EUROBANK
76η ΔΕΘ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ RILKEN
ΜΕΛΕΤΗ MCKINSEY & COMPANY
ΕΡΕΥΝΑ ICAP
ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site