Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2011-τ.378                              

GAEA


Διάκριση «Ruban d’Honneur» στη Βαρκελώνη


Η GAEA, η μόνη ελληνική εταιρεία τροφίμων που συμμετείχε στα European Business Awards, ξεχώρισε λαμβάνοντας τη διάκριση εξαιρετικής επιχειρηματικής απόδοσης «Ruban d’Honneur» στην κατηγορία Import/Export. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 15.000 εταιρείες από 30 χώρες της Ευρώπης, οι οποίες απασχολούν 2,7 εκατ. άτομα και συνολικά αντιπροσωπεύουν κύκλο εργασιών άνω των 1.000 δισ. ευρώ, ισοδύναμο, δηλαδή, με το 8,23% του ΑΕΠ της Ευρώπης.
Από τις 3.000 εταιρείες που πέρασαν στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού, μόνο οι 405 επιλέχθηκαν ως εκπρόσωποι των χωρών τους για να συναγωνιστούν στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού. Η GAEA τις συναγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα στάδια του διαγωνισμού και διεκδίκησε το Import/Export Award των European Business Awards σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη.
Η διάκριση της GAEA με το βραβείο «Ruban d’Honneur» στην κατηγορία Import/Export επιβεβαιώνει τον έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό της εταιρείας και την ηγετική της θέση στις διεθνείς αγορές. Η GAEA, κερδίζοντας το βραβείο «Ruban d’Honneur» βρέθηκε ανάμεσα στις 100 κορυφαίες πανευρωπαϊκά εταιρείες σε 10 κατηγορίες βραβείων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον καινοτόμο χαρακτήρα και τη συνεχή αναπτυξιακή της πορεία της.
Ο θεσμός European Business Awards είναι μια ανεξάρτητη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με αντικείμενο την αναγνώριση και την επιβράβευση της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Αποδέκτες των βραβείων είναι σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες συμβαδίζουν με τους ευρύτερους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAEA, κ. Άρης Κεφαλογιάννης, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι στη GAEA για την παρουσία μας στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού των European Business Awards και περήφανοι που διακριθήκαμε με “Ruban d’Honneur” στην κατηγορία Import/Export. Εδώ και 16 χρόνια, η GAEA, ακολουθώντας τη δέσμευσή της για επιχειρηματική υπευθυνότητα, περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και προώθηση της γαστρονομικής κληρονομιάς, επενδύοντας στην καινοτομία και την πρωτοτυπία, αποδεικνύει έμπρακτα με τη διάκριση αυτή τη δυναμική παρουσία της στην ελληνική και διεθνή αγορά αυθεντικών ποιοτικών προϊόντων ελαιολάδου και ελιάς. Τα εξαιρετικά μας προϊόντα, καθώς και οι δυνατότητες που δίνουμε τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στους συνεργάτες μας, να ενεργούν με τρόπο αποτελεσματικό και υπεύθυνο, αναγνωρίζονται για άλλη μια φορά με τη βράβευση του “Ruban d’Honneur” Το 2012 η GAEA στοχεύει να βρεθεί στην κορυφή των European Business Awards».
Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ την εταιρεία σας για την παρουσία της στη φετινή απονομή των European Business Awards στη Βαρκελώνη. Η βράβευση “Ruban d’Honneur” συγκαταλέγει την εταιρεία σας στις ηγετικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή κοινότητα. Στο φετινό διαγωνισμό η κριτική επιτροπή έλαβε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο συμμετοχών από επιχειρήσεις που επέδειξαν επιχειρηματική αριστεία σε μια δύσκολη εποχή για την παγκόσμια οικονομία και αγορά».
Μεγάλος χορηγός των European Business Awards είναι η HSBC, ενώ στους υπόλοιπους χορηγούς ανήκουν η βρετανική κυβέρνηση, μέσω της κρατικής υπηρεσίας UK Trade & Investment, η RSM και η Infosys.


Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Δημιούργησε «Ταμιευτήριο Αγάπης» 


 
 
Μια διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες, δεκαπέντε οργανισμοί και σωματεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα και εκατοντάδες παιδιά που έχουν ανάγκη από τη φροντίδα όλων μας, σκιαγραφούν την ταυτότητα του Ταμιευτηρίου Αγάπης, του bazaar που τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, παιχνίδια, χειροποίητα και μη αντικείμενα των ΜΚΟ που θα συμμετάσχουν, πρόκειται να διατεθούν προς πώληση στις 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως και τις 17:00, στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1).
Στο χριστουγεννιάτικο Bazaar «Ταμιευτήριο Αγάπης» θα δώσουν το «παρών» οι οργανισμοί ΕΛ.Ε.Π.Α.Π., Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., Θεοτόκος, Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος), Παιδικά Χωριά S.O.S., Πίστη, UNICEF, Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κιβωτός, Αγκαλιά, Ορίζοντας, Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ».
Ο μεγάλος κουμπαράς που θα δεσπόζει στον προαύλιο χώρο της αίθουσας θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, ώστε να μπορούν όλοι να προσφέρουν ρούχα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ».
Το «Ταμιευτήριο Ευχών», ένα διαδικτυακό παιχνίδι θα είναι σε ισχύ από την 1η έως την 31η Δεκεμβρίου μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της τράπεζας (
www.ttbank.gr) και θα λειτουργεί υποστηρικτικά στο bazaar, με σκοπό να συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της σελίδας θα μπορούν να μαζεύουν πόντους παίζοντας. Οι πόντοι αυτοί θα μεταφραστούν σε χρήματα από το Τ.Τ. και θα διατεθούν στις ΜΚΟ του «Ταμιευτηρίου Αγάπης».


 


SCA
Ανακοινώνει παραγωγή στην Ελλάδα


Η SCA Hygiene Products προχωρά σε συστηματική εγχώρια παραγωγή, που αγγίζει το 10% του όγκου πωλήσεων στις κατηγορίες χάρτου και προσωπικής υγιεινής, επενδύοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας.
Η SCA Hygiene Products, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 25 χρόνια, με τα προϊόντα TENA, Libero, Zewa και Libresse, προχωρά στην παραγωγή σε  εργοστάσια της Ελλάδας σε ποσοστό που αγγίζει το 10%.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία, εδώ και δύο χρόνια, έχει ξεκινήσει πιλοτικά να παράγει εγχώρια μέρος των προϊόντων της και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Μάλιστα, ανακοινώνει ότι στην Ελλάδα παράγονται ήδη 13 προϊόντα χάρτου στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας Πλαστικά Ελλάδος και 3 προϊόντα ακράτειας στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας Ατομικής Φροντίδας, αριθμός ο οποίος θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες.
Ο κύριος Ιωάννης Κοττεάκος, Γενικός Διευθυντής της SCA Hygiene Products Α.Ε. δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός ότι μπορούμε να παράγουμε μέρος των προϊόντων μας σε ελληνικά εργοστάσια, από ελληνικά χέρια. Ύστερα από μεγάλη έρευνα καταλήξαμε στα δύο εργοστάσια τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στα ανεπτυγμένα πρότυπα ποιότητας που αναζητά η SCA παγκοσμίως από όλους τους προμηθευτές της. H αποκλειστική συνεργασία με τα παραπάνω αναφερόμενα εργοστάσια επήλθε μετά από εξαντλητικούς ελέγχους σε θέματα παραγωγικών διαδικασιών και δυνατοτήτων, ποιοτικών παραμέτρων και οικονομικών στοιχείων, μεταξύ των οποίων και audit από εξειδικευμένη ομάδα της μητρικής εταιρείας στη Σουηδία. Τα αποτελέσματα από το πιλοτικό πρόγραμμα εγχώριας παραγωγής που εφαρμόζουμε τα τελευταία 2 χρόνια επιβεβαιώνουν την αρχική μας πεποίθηση ότι η ελληνική βιομηχανία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα προσφερόμενων υπηρεσιών και ποιότητας. Πλέον επενδύουμε στη χώρα μας και ελληνικά χέρια θα παράγουν συνολικά ποσοστό που αγγίζει το 10% του όγκου πωλήσεων προϊόντων χάρτου και ακράτειας της εταιρείας μας. Είμαστε βέβαιοι ότι το επενδυτικό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουμε τους επόμενους μήνες θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε περαιτέρω τα ποσοστά εγχώρια παραγόμενων προϊόντων, ώστε να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να παρέχουμε τα προϊόντα μας σε χαμηλές τιμές και να μειώνουμε το ποσοστό εισαγωγών της χώρας μας».


Saxo Bank:
Συνεχίζεται η πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα


Η Saxo Bank, ειδική στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην ελληνική αγορά και δύο χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του γραφείου της στην Ελλάδα, καταγράφει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, στηρίζοντας τους επενδυτές για να πραγματοποιούν αποδοτικότερες επενδύσεις εν μέσω της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας.
Συγκεκριμένα, η πελατειακή βάση της Saxo Bank στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά επιπλέον 20% το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, δηλαδή συνολικά κατά 70% από το 2009, ενώ ο όγκος συναλλαγών των πελατών παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα. Παράλληλα, το ενδιαφέρον των επενδυτών – υφιστάμενων πελατών και μη – για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Saxo Bank συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς σημειώθηκε 100% αύξηση στους νέους συμμετέχοντες κατά το δεύτερο έτος, στα 2.000 άτομα, εκ των οποίων η πλειοψηφία έχει παρακολουθήσει το σύνολο των θεματικών ενοτήτων.
Ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, Διευθυντής του γραφείου της Saxo Bank Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η Saxo Bank συμπλήρωσε δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, στη διάρκεια των οποίων συνεχίζουμε να καταγράφουμε ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης, παρά την τρέχουσα οικονομική συγκυρία και τις προκλήσεις που ανακύπτουν τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές περιβάλλον. Η αύξηση πελατών που καταγράψαμε κατά το δεύτερο χρόνο λειτουργίας μας στην ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά όγκου συναλλαγών και την αυξημένη συμμετοχή των επενδυτών στα σεμινάρια που διοργανώνουμε, επιβεβαιώνουν την ορθότητα της στρατηγικής που εφαρμόζουμε και επιβραβεύουν τις προσπάθειές μας να παραμείνουμε στην κορυφή των διαδικτυακών συναλλαγών».


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2012
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ «ΧΡΗΜΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ JURGEN CREUTZMANN
GAMING MONEY CONFERENCE 2011
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ MALCOLM BRUCE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ
ΕΣΠΑ: ΧΛΩΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΑΡΘΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
COMMERCE MONEY CONFERENCE 2011
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ LEASING
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site