Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2011-τ.378                              

INTERAMERICAN
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ING


Η συνεργασία που ξεκίνησε, τον Ιούνιο του 2009, η Interamerican με την ING Μεσιτική για τη διάθεση νοσοκομειακών προγραμμάτων, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μετουσιώνεται, πλέον, σε αποτελέσματα. Όπως αποδεικνύεται, για την Interamerican αναπτύχθηκε ουσιαστικά μία ακόμη δυνατότητα διανομής στον τομέα υγείας, ο οποίος αποτελεί τον «κορμό» των δραστηριοτήτων της, ενώ για την ING, η συνεργασία αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία διάθεσης προϊόντων δεδομένης αξιοπιστίας και ποιότητας.
Πριν λίγες μέρες, σε μια πανηγυρική εκδήλωση, γιορτάστηκαν τα 2,5 χρόνια συνεργασίας των δύο μεγάλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων, όπου βραβεύθηκαν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι του δικτύου ING που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις προγραμμάτων υγείας Medisystem κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2011.
Κατά την εκδήλωση μίλησαν ο Ι. Πολλάλης, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με εξειδίκευση σε θέματα διοίκησης της υγείας, ο οποίος αναφέρθηκε στις διανοιγόμενες ανάγκες ασφάλισης της υγείας και περίθαλψης υπό τις σημερινές συνθήκες, καθώς και ο Γ. Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican, που έδωσε το στίγμα της ασφαλιστικής αγοράς στον κλάδο υγείας, της ηγετικής θέσης της εταιρείας και της οργάνωσης των υπηρεσιών της.
Με το μότο «Μαζί πρώτοι στην Υγεία» o Γ. Μαυρέλης, γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Interamerican υπογράμμισε την αναγκαιότητα του ρόλου των ασφαλιστικών συμβούλων στην ασφάλιση υγείας και τη μοναδικότητα των προγραμμάτων και υπηρεσιών της εταιρείας που έχουν αποδώσει στο εννεάμηνο του 2011 νέα παραγωγή υγείας 13,8 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας ότι το 9,4% της νέας παραγωγής προέρχεται από το δίκτυο της ING. Όπως τόνισε ο κ. Μαυρέλης, «σήμερα, μέσα σε αυτό το περιβάλλον των ραγδαίων μεταβολών, οι συνεργασίες αυξάνουν την αξία που παρέχουμε στους καταναλωτές και αποτελούν μονόδρομο για την ανάπτυξη των φερέγγυων εταιρειών που βλέπουν μπροστά», αναφέροντας ως χαρακτηριστικά επιτυχημένο το παράδειγμα της συνεργασίας Interamerican – ING.HTC
Ο Γ. ΝΙΑΡΧΟΣ SERVICE MANAGER ΓΙΑ ΤΗ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ


Ο Γιάννης Νιάρχος ανέλαβε καθήκοντα Service Manager της HTC για την αγορά της νοτιοανατολικής Ευρώπης τον περασμένο Ιούνιο. Στα καθήκοντά του περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της στρατηγικής εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή αυτή, με σκοπό την περαιτέρω ικανοποίηση των πελατών της HTC. Οι χώρες διαχείρισης του Γιάννη Νιάρχου συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, το Ισραήλ, τα Βαλκάνια, την πρώην Γιουγκοσλαβία και συνολικά καλύπτουν 14 αγορές. Στην αγορά της Ελλάδος και της Κύπρου, η HTC συνεργάζεται από τον Οκτώβριο του 2011 με την εταιρία Arvato Teleservice, μέλος του γερμανικού ομίλου εταιριών Bertelsmann, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας. 
Ο Γιάννης διαθέτει σημαντική εμπειρία πολλών ετών στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, καθώς ειδικεύεται σε θέματα προμηθειών και διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Director of Strategic Sourcing στην εταιρεία Brightstar Corporation. Από το 2008 έως το 2010 εργαζόταν στη Vodafone Ελλάδος ως Purchasing Manager, ενώ παλιότερα κατείχε τη θέση του Logistics Manager στην ίδια εταιρεία.


MYTHOS
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Με ένα πρωτότυπο διαγωνισμό στο facebook, η μπύρα Mythos, για μία ακόμα φορά, βρίσκεται κοντά στη μουσική με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο.
 Για 6 εβδομάδες, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, η μπύρα Mythos στο Official Fan Page της στο Facebook, σας προσκαλεί να αναγνωρίσετε ποιος είναι ο τίτλος του τραγουδιού, καθώς οι στίχοι θα έχουν μεταφραστεί κυριολεκτικά λέξη πτος λέξη στα ελληνικά!
Mythos Σονγκς λοιπόν, με στίχους ξενόγλωσσων κομματιών στα ελληνικά, αναζητώντας το σωστό τραγούδι. Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίσετε αμέσως το κομμάτι, μπορείτε να αναζητήσετε βοήθεια από τη mythos playlist που βρίσκεται στο mythosbeer.gr.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΙΘΑΡΙ


Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, από την ίδρυσή της και το επαναλανσάρισμα της ιστορικής FIX Hellas, το Μάρτιο του 2010, επιβεβαιώνει την προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Υλοποιώντας σταθερά το επενδυτικό της πρόγραμμα, κάνει ένα ακόμα βήμα, με στόχο να συμβάλει στην τόνωση της ανταγωνιστικότητας στην εγχώρια αγορά της μπίρας. Γι’ αυτό και ξεκινά την πειραματική καλλιέργεια ελληνικού κριθαριού για την παραγωγή των προϊόντων της, στηρίζοντας στην πράξη την τοπική αγροτική παραγωγή και τους Έλληνες γεωργούς.
Έχοντας στο επίκεντρο αυτού του εγχειρήματος την ιστορικότητα του προϊόντος της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία επενδύει στην πρώτη ύλη, δημιουργώντας έναν πειραματικό αγρό, έκτασης 200.000 τ.μ., στην περιοχή της Θήβας, μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού.
Με τη σημαντική συμβολή του αγροτικού παράγοντα, αναπτύσσει δύο διαφορετικές ποικιλίες κριθαριού, βάσει των κλιματολογικών συνθηκών που ευνοούν τη χώρα μας, προσδοκώντας στην παραγωγή 100.000 κιλών ελληνικού κριθαριού υψηλής ποιότητας, έως τις αρχές καλοκαιριού του 2012. Παράλληλα, με υπευθυνότητα σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της, η εταιρεία διασφαλίζει την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, με τη διενέργεια τακτικών επιτόπιων δειγματοληπτικών ελέγχων, σε συνεργασία με εξειδικευμένους γεωπόνους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Με την υλοποίηση αυτού του προγράμματος, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία θέτει ως προτεραιότητα την περαιτέρω ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής κριθαριού και σε άλλες περιοχές, ευελπιστώντας να καλύψει σταδιακά τις ανάγκες της με 100% ελληνικό προϊόν. Ο κ. Γιάννης Χήτος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Βρισκόμαστε στο επίκεντρο μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, που επηρεάζει οριζόντια όλα τα νοικοκυριά και δυσχεραίνει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε και να πράττουμε ελληνικά, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα. Γι’ αυτό και πάμε ένα βήμα παραπέρα, επενδύοντας στις προοπτικές εξέλιξης της αγροτικής οικονομίας, στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες αγρότες. Με τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα της Συμβολαιακής Γεωργίας μάς δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουμε σταδιακά τη δική μας παραγωγή κριθαριού, δημιουργώντας οφέλη όχι μόνο για μας, αλλά και για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Με όχημα την ιστορικότερη ελληνική μπίρα, οραματιζόμαστε το “αύριο” με τις δικές μας δυνάμεις».


DELOITTE ACADEMY
ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ


Συνεχίζοντας τη στρατηγική της να επενδύει σε ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, η Deloitte εντάσσει στη Διεύθυνση Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Capital Services) ακόμα δύο έμπειρα στελέχη, την Ειρήνη Αποστολίδου (ως Manager) και τον Φίλιππο Ζάχο (ως Senior Manager) για να ενισχύσει τις υπηρεσίες της Deloitte Academy, που δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή εκπαίδευσης σε στελέχη, επιχειρήσεις και ιδιώτες.
Σε πολλές από τις χώρες που δραστηριοποιείται η Deloitte λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια αντίστοιχες Ακαδημίες, οι οποίες έχουν εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό πελατών, στελεχών της εταιρείας και ανεξάρτητων φυσικών προσώπων και έχουν διακριθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και για το υψηλό επίπεδο των διδασκόντων.
Η Ελεάνα Γιαμπανά, Partner της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της Deloitte, δήλωσε: «H Deloitte ενδυναμώνει την Deloitte Academy με δύο νέα στελέχη, με στόχο να ενισχύσει περισσότερο τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει. Η πολυετής εμπειρία τόσο της Ειρήνης Αποστολίδου όσο και του Φίλιππου Ζάχου, σε συνδυασμό με τη βαθειά γνώση της ελληνικής αγοράς, αλλά και την παγκόσμια παρουσία που διαθέτει η Deloitte, εγγυώνται το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό αποτέλεσμα».


ΟΜΙΛΟΣ TALANX
ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ 2011


Θετικές επιδόσεις στο εννεάμηνο σημείωσε ο Όμιλος Talanx, ο οποίος εκπροσωπείται στη χώρα μας από το ελληνικό υποκατάστημα της HDI-Gerling Industrie. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εννεαμήνου, τα αυξημένα έσοδα από ασφάλιστρα – ειδικά στους τομείς στρατηγικής ανάπτυξης – το σημαντικά βελτιωμένο τεχνικό αποτέλεσμα, παρά τις υψηλές αποζημιώσεις, τα ικανοποιητικά έσοδα από επενδύσεις στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, καθώς και η δραστική μείωση των εξόδων για φόρους επέτρεψαν στον Όμιλο Talanx να υπερδιπλασιάσει τα καθαρά έσοδά του κατά το πρώτο εννεάμηνο του 2011.
«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο τρίτο τρίμηνο – ειδικά μετά από τις υψηλές αποζημιώσεις του πρώτου τριμήνου», δήλωσε ο Herbert K. Haas, CEO της Talanx AG. «Για μία ακόμη φορά τα αποτελέσματα πιστοποιούν τη διασπορά και την ανθεκτικότητα της τοποθέτησης του Ομίλου Talanx, που μας επιτρέπει να εξισορροπούμε την αστάθεια στα αποτελέσματα των διαφορετικών κλάδων».
Ο κ. Haas εξέφρασε την ικανοποίησή του και για τα έσοδα από επενδύσεις του Ομίλου, σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. «Χάρη στη συνετή επενδυτική μας στρατηγική, οι επιπτώσεις της κρίσης στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές είχαν περιορισμένη επίδραση στον Όμιλο». Η μικρή πτώση του 2% στα έσοδα από επενδύσεις αποδίδεται κυρίως στη χαμηλή τοποθέτηση σε αγορές κεφαλαίου στο 1% και στις επενδυτικές αποφάσεις αναφορικά με τα κρατικά ομόλογα των χωρών GIIPS (Ελλάδας, Ιταλίας, Ιρλανδίας, Πορτογαλίας και Ισπανίας).
Συνολικά η διακράτηση τέτοιων ομολόγων αντιστοιχεί σε μόλις 1,5% του συνολικού επενδυτικού χαρτοφυλακίου του Ομίλου. Ο Όμιλος προχώρησε σε απομειώσεις ελληνικών κρατικών ομολόγων ύψους 8 εκατ. ευρώ. Η έκθεση του Ομίλου στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011 ανέρχεται σε 6 εκατ. ευρώ.


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2012
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ «ΧΡΗΜΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ JURGEN CREUTZMANN
GAMING MONEY CONFERENCE 2011
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ MALCOLM BRUCE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ
ΕΣΠΑ: ΧΛΩΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΑΡΘΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
COMMERCE MONEY CONFERENCE 2011
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ LEASING
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site