Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Φεβρουάριος 2012-τ.379                              

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
«ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2011»Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, τα επιχειρηματικά βραβεία «ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ», από την «ETHOS MEDIA» και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό «ΧΡΗΜΑ». Αξιόλογοι ομιλητές και σημαντικά στελέχη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να απονείμουν και να παραλάβουν τα φετινά βραβεία.


Την εκδήλωση χαιρέτισαν και απένειμαν τα βραβεία στους εκπροσώπους των βραβευμένων εταιρειών οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος (FOTO 7667), Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Σωκράτης Λαζαρίδης (7673-7682), Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Δράκος (7704), Πρόεδρος της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών, Θεόδωρος Κρίντας (7719), Αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης (7759), Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών και Γιώργος Κούμπας (7737), Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών.
Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή βράβευσης, εκπροσωπώντας εταιρείες που βραβεύτηκαν, οι κ.κ. Στέλιος Κανάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Ε., Καραμολέγκος Εμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Καραμολέγκος Α.Ε, Ανωμερίτης Γιώργος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε., Παντούσης Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της F.G. Europe, Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Πλαίσιο Α.Ε.», Σπυρίδων Δελένδας, Διευθύνων Σύμβουλος της Mevaco, Μωυσής Μίνος, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Εμπορικής Τράπεζας, Πέτρος Τζαννετάκης, Deputy Managing Director της Motor Oil Hellas, Βίβιαν Μπουζάλη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Μυτιληναίου, Ιουλία Χαϊδά, Αντιπρόεδρος της Ικτίνος Α.Ε. και Βούλγαρης Απόστολος, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Audiovisual.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Peter Economides (7793), Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας Felix BNI, πραγματοποίησε την παρουσίασή του, που ταξιδεύει ανά τον κόσμο με τίτλο “Rebranding Greece” και τον έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο ισχυρούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης παγκοσμίως για το έτος 2011, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας.
Με τα επιχειρηματικά βραβεία, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ βράβευσε τις καλύτερες εταιρείες που για το 2011 συνέβαλαν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και στην ελληνική οικονομία γενικότερα, ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Ως καλύτερη εταιρεία για το έτος 2011, βραβεύτηκε η εταιρεία Motor Oil.
Η συντακτική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ κατήρτισε τη λίστα των υποψηφίων εταιρειών. Στην αξιολόγηση των εταιρειών συμμετείχε το ευρύ επενδυτικό κοινό (μέσω της ιστοσελίδας
www.hrima.gr και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ WEEK, που αποστέλλεται σε 49.000 συνδρομητές). Για τα φετινά βραβεία «ΧΡΗΜΑ» ψήφισαν συνολικά 1.238 αναγνώστες.ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 2011 ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Motor Oil


Με τα καθαρά της κέρδη να σημειώνουν αύξηση κατά 6,4% μέσα στο 2011, φτάνοντας τα 143,1 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο, χάρη στην ενισχυμένη παραγωγή και τις εξαγωγές και με το περσινό της επενδυτικό της πρόγραμμα να προσεγγίζει τα 40 εκατ. ευρω, η Motor Oil, αποτελεί έναν από τους σταθερότερους πόλους ανάπτυξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, κόντρα στο γενικότερο απαισιόδοξο κλίμα που οι εγχώριες οικονομικές εξελίξεις επιβάλλουν.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Πέτρος Τζαννετάκης-Deputy Managing Director της Motor Oil. (8173)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Folli-Follie


Η καλή πορεία και οι ευοίωνες προοπτικές του Ομίλου επιβεβαιώνονται πλήρως από τα περσινά του αποτελέσματα, καθώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5,1% και ανήλθαν στα 775,5 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο, ενώ τα καθαρά κέρδη ενισχύθηκαν στα 81,5 εκατ., σημειώνοντας αύξηση 27,4%. Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον όμιλο ήταν και η περαιτέρω αύξηση του ποσοστού του Ομίλου FOSUN INTERNATIONAL στο μετοχικό του κεφάλαιο.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νίκος Αναμουρλόγλου από το Τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων της Folli Follie. (8170)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΤΚΑ


Η ΜΕΤΚΑ συνεχίζει με αλματώδεις ρυθμούς την εκτέλεση των έργων της στο εξωτερικό, συνεισφέροντας έτσι τα μέγιστα στα θετικά αποτελέσματα του ομίλου Μυτιληναίου, καθώς για το 2011 παρουσίασε τζίρο εννεαμήνου στα 719,6 εκατ. ευρώ, έναντι 454,8 εκατ. και καθαρά κέρδη 79,7 εκατ. ευρώ, έναντι 43 εκατ.


Το βραβείο παρέλαβε η κ. Βίβιαν Μπουζάλη-Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Μυτιληναίου. (8162)ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FTSE-ASE/20 - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Μυτιληναίος


Η εξαγωγική του προοπτική ενισχύεται συνεχώς, με το 80% των πωλήσεών του να πραγματοποιείται πλέον εκτός Ελλάδας, γεγονός που συνετέλεσε στην αύξηση κατά 56% του κύκλου εργασιών του και κατά 38% της λειτουργικής του κερδοφορίας στο εννεάμηνο του 2011, ενώ παράλληλα συνέχισε απρόσκοπτα τις επενδύσεις του, ύψους 85 εκατ. ευρώ.


Το βραβείο παρέλαβε η κ. Βίβιαν Μπουζάλη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Μυτιληναίου. (8174)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Coca Cola Τρία Έψιλον


Συνεχίζει να ενισχύει την ηγετική της θέση στην αγορά, αυξάνοντας τα μερίδιά της στις είκοσι τέσσερις από τις είκοσι οκτώ χώρες όπου δραστηριοποιείται. Η προσήλωσή της στην επίτευξη σταθερής, κερδοφόρας ανάπτυξης αναγνωρίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μέσω της συμμετοχής της στο δείκτη DowJones Sustainability Index. (εδω logo)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Βιοχάλκο


Οι διεθνείς πωλήσεις του ομίλου υπερβαίνουν πλέον το 80% των συνολικών πωλήσεων, με αποτέλεσμα ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών να ανέλθει στο εννεάμηνο του 2011 στα 2.6 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 22,6% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2010.


Το βραβείο παρέλαβε η κ. Παπαδογιάννη Εριέττα, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου. (8135)


ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ – 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Intralot


Κατάφερε να βελτιώσει περαιτέρω τα οικονομικά της στοιχεία και να αυξήσει τις θετικές ταμειακές ροές της το 2011, ενώ η υπογραφή νέων συμβολαίων που αφορούν στη διαχείριση και την εποπτεία βιντεολόττο (VLT), στη Βικτώρια της Αυστραλίας και στο Οχάιο των ΗΠΑ αναμένεται να ενισχύσουν τις υφιστάμενες δραστηριότητές της στις συγκεκριμένες περιοχές.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ηλίας Αθανασίου, Group Strategic Planning Director. (8124).


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  ΟΛΘ
Με την αλματώδη αύξηση κερδών, κατά 147%, στο εννεάμηνο του 2011 η ΟΛΘ Α.Ε. κατέδειξε το δυναμισμό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μιλτιάδης Αρβανιτίδης, Προϊκστάμενος του Γραφείου Εσωτερικού Ελέγχου. (8177)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ FG Europe


Η συνεχιζόμενη θεαματική πορεία των εξαγωγών της το 2011 είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των συνολικών πωλήσεων κατά 8,78% και συνεπεία αυτών την αύξηση των καθαρών κερδών της εταιρείας κατά 50,99%, παρά την επιδείνωση της κρίσης στην ελληνική αγορά.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παντούσης Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος. (8113)


ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FTSE-SMALL CAP/80 – 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Kleemann


Η εταιρεία κατορθώνει να διατηρεί την κερδοφορία της, να αυξάνει τον κύκλο εργασιών της και, την ίδια στιγμή, να ενισχύει διαρκώς την παρουσία της στη διεθνή αγορά, με τις εξαγωγές να ανέρχονται στο 67% των συνολικών πωλήσεων, με πιο «δυνατές» αγορές να είναι αυτές της Ρωσίας, του Ην. Βασιλείου, της Αυστραλίας και της Ολλανδίας.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Απόστολος Καλύβας, Αν. Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδος και Γενικός Διευθυντής της θυγατρικής Kleemann Asansor. (8100)


2o ΒΡΑΒΕΙΟ  Κρι Κρι


Κατορθώνει να διατηρεί σταθερά τα μεγέθη της, ενώ, παράλληλα, συνεχίζει την επέκταση του εγχώριου δικτύου με νέα σημεία πώλησης και ενισχύει την παρουσία της στις αγορές των Βαλκανίων και συγκεκριμένα της ΠΓΔΜ, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σκιάνης ’κης, Εμπορικός Διευθυντής. (8097)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Στέλιος Κανάκης


Ενίσχυσε τον κύκλο εργασιών της στα 13,02 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2011, από 12,79 εκατ. ευρώ το 2010, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 1,8%, ενώ διατήρησε την κερδοφορία της στα 802,5 χιλ. ευρώ. Συνεχίζει την προσπάθεια προώθησης των προϊόντων της σε όλο και περισσότερες αγορές του εξωτερικού.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Στέλιος Κανάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. (8093)


ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  ΟΛΠ


Η θετική πορεία των τομέων κρουαζιέρας και car terminal, αλλά και ο περιορισμός των λειτουργικών εξόδων και λοιπών δαπανών μέσα στο 2011 οδήγησαν σε αύξηση των καθαρών κερδών κατά 298%, ενώ το σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη αναμένεται να συμβάλει ώστε το 2012 να είναι μία ακόμα κερδοφόρα χρονιά.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανωμερίτης Γιώργος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ. (8039)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  ΕΥΔΑΠ


Το «νοικοκύρεμα» σε όλους τους τομείς δράσης της ΕΥΔΑΠ απέφερε αύξηση κερδών και τζίρου το 2011, ενώ η βούληση της διοίκησης να συνεχίσει το έργο της με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και στο μέλλον εξασφαλίζει τη σταθερότητα που αποζητούν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι, αλλά και οι μέτοχοι της εταιρείας.


Το βραβείο παρέλαβε η κ. Γκαμαλέτσου Μαργαρίτα, Corporate Communications Manager. (8036)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΘ


Με την αλματώδη αύξηση κερδών, κατά 147%, στο εννεάμηνο του 2011 η ΟΛΘ Α.Ε. κατέδειξε το δυναμισμό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μιλτιάδης Αρβανιτίδης, Προϊστάμενος του Γραφείου Εσωτερικού Ελέγχου. (8030)ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Εθνική Τράπεζα


Η ορθή πρόβλεψη των εξελίξεων και η έγκαιρη προσαρμογή σε αυτές, η περιστολή των λειτουργικών εξόδων και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών της, διασφαλίζουν  τη δυνατότητα του ισχυρότερου ελληνικού πιστωτικού ιδρύματος να αντιμετωπίζει τις πλέον δυσμενείς συνθήκες με επιτυχία.


Το βραβείο θα παραλάβει η κ. Ιωάννα Κατσηλιέρη, Βοηθός Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής. (8083)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Εμπορική Τράπεζα


Η Εμπορική Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης και Ανάπτυξης, προσαρμόζοντάς το προσεκτικά όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Διατηρώντας την αυστηρή πολιτική προβλέψεων, η τράπεζα έχει στόχο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ρευστότητας των ελληνικών νοικοκυριών, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, διατηρώντας ταυτόχρονα την τάση ενίσχυσης των μεριδίων της στις καταθέσεις, διαθέτοντας στην αγορά καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μωυσής Μίνος, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. (8077)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Τράπεζα Αττικής
Σταθερή επιδίωξη της Attica Bank παραμένει η διατήρηση των υγιών μεγεθών της, προκειμένου να συνεχιστεί η ουσιαστική στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας, η οποία αποτελεί βασική προτεραιότητα της τράπεζας.


Το βραβείο παρέλαβε η κ. Τριανταφύλλου Πολυξένη, Διευθύντρια Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Εταιρικής Επικοινωνίας. (8063)ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Πλαίσιο


Τα καθαρά κέρδη 4,1 εκατ. ευρώ που παρουσίασε ο Όμιλος στο εννεάμηνο του 2011, οι ισχυρές πωλήσεις, η περαιτέρω μείωση των αποθεμάτων και η συνεπής μείωση των απαιτήσεων συνετέλεσαν ώστε τα ταμειακά διαθέσιμα να ανέλθουν σε 30,9 εκατ. ευρώ.
 Σε συνδυασμό με το μηδενικό δανεισμό για κεφάλαιο κίνησης και το χαμηλό ομολογιακό δανεισμό, ο Όμιλος είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί στο μέλλον.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. (8016)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Mevaco


Η ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού της εταιρείας συνετέλεσε στην αύξηση των πωλήσεων προς το εξωτερικό και ιδιαίτερα προς τις αγορές της Ρουμανίας, της Ρωσίας και της Ιταλίας. Οι εξαγωγές αποτελούν το 43,10% του κύκλου εργασιών της, ενώ, παράλληλα, ενίσχυσε την ανταγωνιστικότητά της και πέτυχε τη διείσδυσή της σε απαιτητικούς τομείς, όπως είναι αυτός των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Σπυρίδων Δελένδας, Διευθύνων Σύμβουλος. (8011)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΤΡΑΚ


Η εταιρεία επέστρεψε δυναμικά στην κερδοφορία το 2011, καθώς στο εννεάμηνο του προηγούμενου έτους τα κέρδη της διαμορφώθηκαν σε 541.000 ευρώ, έναντι ζημιών 226.000 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010.


Το βραβείο παρέλαβε η κ. Σταμπέλου Βιβή, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΤΡΑΚ. (8007)


ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Καράτζη


Η ενίσχυση του όγκου πωλήσεων τόσο στις παραδοσιακές αγορές του Ομίλου, όπως οι ΗΠΑ και η Αγγλία, όσο και σε αναπτυσσόμενες αγορές, όπως οι χώρες της Κεντροανατολικής Ευρώπης και της Βαλτικής, βελτίωσαν σημαντικά τα αποτελέσματα του ομίλου το 2011.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγάκης Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής της ΑΕΑRELATE. (7995)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Καραμολέγκος


Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της, η αύξηση μεριδίων στην ελληνική αγορά και η επιτυχημένη προσπάθεια διείσδυσης σε γειτονικές αγορές, όπως της Ρουμανίας, οδήγησαν σε σημαντική αύξηση τζίρου, αλλά και κερδών μέσα στο 2011.
Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Καραμολέγκος Εμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος (7991)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Ικτίνος


Η ορθή πολιτική πωλήσεων που ακολούθησε η εταιρεία την τελευταία τριετία, η δυναμική στροφή προς τις εξαγωγές, με ταυτόχρονη υιοθέτηση συντηρητικότερης πολιτικής, όσον αφορά την εσωτερική αγορά, οδήγησαν σε άνοδο του κύκλου εργασιών κατά 36,5% και σε αύξηση κερδών προ φόρων κατά 187%.


Το βραβείο παρέλαβε η κ. Ιουλία Χαϊδά, Αντιπρόεδρος. (7983)


ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Frigoglass


Με σωρευτική αύξηση πωλήσεων 65% την τελευταία διετία, επιβεβαιώνεται η αξία της γεωγραφικής της διασποράς και η δυνατότητα να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της σε όλους τους κλάδους δραστηριοποίησής της.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Μποστάνης, Supply Chain Manager της εταιρείας. (7971)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Flexopack
Οι κινήσεις εξορθολογισμού του λειτουργικού κόστους, σε συνδυασμό με την εντονότερη εξωστρέφεια που επέδειξε η εταιρεία το 2011, είχαν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των καθαρών κερδών κατά 46,94% και του ενοποιημένου κύκλου εργασιών κατά 13,04%.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βασίλειος Κύρου, Διευθυντής Πωλήσεων. (7966)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Πλαστικά Θράκης


Ο Όμιλος, με παρουσία σε 10 χώρες και με ένα ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο πωλήσεων που ξεπερνά τις 80 χώρες, κατόρθωσε το 2011 να έχει αύξηση καθαρών κερδών κατά 226% και πωλήσεων 16,9%.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Χρούντας, Μέλος του Δ.Σ. (7962)ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Ελληνικά Πετρέλαια (7882)


Η ολοκλήρωση μέσα στο 2012 του έργου αναβάθμισης του διυλιστηρίου της Ελευσίνας, μία επένδυση 1,2 δισ. ευρώ, αλλά και η από το Σεπτέμβριο του 2011 πλήρης εμπορική λειτουργία του διυλιστηρίου της Θεσσαλονίκης θα προσθέσουν σημαντική αξία στον όμιλο, αναδεικνύοντας τις άρτιες επιχειρησιακές ικανότητές του.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γεράσιμος Στανίτσας, Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου.


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Hellas On Line


Οι συνολικές επενδύσεις του ομίλου, ύψους 365,8 εκατ. ευρώ, την τελευταία πενταετία οδήγησαν στην ανάπτυξη του δεύτερου μεγαλύτερου ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα, στη συνεχιζόμενη αναβάθμιση της διασύνδεσης με το εξωτερικό, καθώς και στη βελτιστοποίηση των τεχνολογικών συστημάτων εξυπηρέτησης των πελατών.


Το βραβείο παρέλαβε o κ. Γιαννέτσος Γεώργιος-Finance Director. (7877-7874)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Ελλάκτωρ


Η συνεργασία της «European Goldfields» με την Qatar Holding για την εκμετάλλευση των μεταλλείων «Ελληνικός Χρυσός» είναι μία επένδυση συνολικού ύψους 1,1 δισ. ευρώ, ενώ ο όμιλος συνεχίζει να επενδύει στην κατασκευή σημαντικών έργων στο εξωτερικό και στη δημιουργία μονάδων ΑΠΕ στην Ελλάδα. (logo)


ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ - 2011
.
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Creta Farms


Τα καινοτομικά προϊόντα της εταιρείας προωθούνται και γίνονται γνωστά σε όλο και περισσότερες χώρες της Ευρώπης, αλλά και στην Αμερική και κερδίζουν συνεχώς την προτίμηση εκατομμυρίων νέων καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μπάμπαλης Στάθης, Διευθυντής της Διεθνούς Ανάπτυξης της εταιρείας. (7855)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Υγεία


ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ διατηρεί αναλλοίωτη την κύρια στρατηγική του, περιορίζοντας τα λειτουργικά κόστη, διατηρώντας τη δυναμική των θέσεων εργασίας και αναβαθμίζοντας διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, προσδοκώντας τη μέγιστη αποδοτικότητα, με στόχο τη διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης του Ομίλου. (logo)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Audio Visual
Το πλάνο ανασυγκρότησης που έχει σχεδιάσει η διοίκηση προχωρά με ταχείς ρυθμούς, όπως και τα άμεσα μέτρα για τον περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης, ενώ σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο στρατηγικού επιχειρησιακού σχεδιασμού προχωρά σε νέες συνεργασίες και μελετά νέα επιχειρηματικά σχέδια.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Βούλγαρης Απόστολος, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. (7849)


ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  ΟΤΕ


Η διασφάλιση της διαφάνειας και του αποτελεσματικού ελέγχου στην άσκηση της διοίκησης, η αμφίδρομη επικοινωνία με τους επενδυτές και η διασφάλιση της αποδοτικότητας της εταιρείας είναι από τις βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται ο ΟΤΕ.
Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Τζελέπης, Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους. (7949).


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Motor Oil (logo)3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Forthnet
Έχοντας ενσωματώσει τις αρχές της καθημερινής, αλλά και της ουσιαστικής επικοινωνίας με το επενδυτικό κοινό, η Forthnet στοχεύει στην προσφορά σύγχρονων υπηρεσιών, συνδυάζοντας την οικονομική ανάπτυξη με την ικανοποίηση όλων των ενδιαφερομένων μερών.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Δερμιτζάκης Γιώργος, Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων της Forthnet. (7942)


ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Fourlis Συμμετοχών


Ο Όμιλος Fourlis έχει υιοθετήσει υψηλά πρότυπα επαγγελματικής δεοντολογίας, εξασφαλίζοντας τη δέσμευση και τη συνεργασία όλων των στελεχών του, ενώ διαθέτει Κώδικα Δεοντολογίας ο οποίος αποτελεί «ενεργό» έγγραφο του Ομίλου.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κουμελάς Σπυρίδων, Διευθυντής Εσωτερικού
Ελέγχου.2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Τράπεζα Κύπρου


Η Τράπεζα Κύπρου αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην εφαρμογή πολιτικής, πρακτικών και διαδικασιών σωστής εταιρικής διακυβέρνησης. Παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν την εταιρική διακυβέρνηση σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, με στόχο τη συμμόρφωση με τους εκάστοτε κανονισμούς που εφαρμόζονται από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.


Το βραβείο παρέλαβε η κα Τριπόδη Ηρώ, Προϊσταμένη Διαφήμισης και Προβολής της Τράπεζας Κύπρου. (7911)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Motor Oil (logo)ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  ΑΒ Βασιλόπουλος


Η εταιρεία, μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά και μέσα από το πρόγραμμά της, που αφορά σε δράσεις ΕΚΕ, φιλοδοξεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πελατών, των συνεργατών και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται με συνέπεια.


Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Λαρδής, Area Manager της εταιρείας.


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  ΟΤΕ(logo)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Τράπεζα Κύπρου (logo)ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Κρητών ’ρτος


Η εταιρεία έχει φτάσει πλέον σε έναν κύκλο εργασιών περίπου 4,3 εκατ. ευρώ, με το ένα τέταρτο της παραγωγής της να εξάγεται κυρίως στις αγορές της Γερμανίας, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ.


Το βραβείο παρέλαβε o κ. Μανιδάκης Ιωάννης, Μέτοχος και Μέλος του Δ.Σ. της «Κρητών ’ρτος».


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Foodlink


Η Foodlink έχει στόχο να διατηρήσει την αναπτυξιακή πορεία των προηγούμενων χρόνων, συνεχίζοντας να αναπτύσσει επιθετικά το πελατολόγιό της και αναζητώντας ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω συνεργασιών ή εξαγορών άλλων Third Party Logistics εταιρειών. (εδω logo)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Vidavo


Η εταιρεία θα συνεχίσει την προσπάθειά της να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των χρηστών και να επιτυγχάνει τους στόχους που θέτει για κάθε έργο που αναλαμβάνει και κάθε πρωτοβουλία που προωθεί. (logo)ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ Χ.Α.Κ.
(Εξαιρουμένων των: Τράπεζα Κύπρου και Marfin Popular Bank) - 2011


1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Ελληνική Τράπεζα


Οι στρατηγικοί στόχοι του Ο΅ίλου επικεντρώνονται στη διατήρηση και τη βελτίωση της ποιότητας του χαρτοφυλακίου χορηγήσεων, στη διασφάλιση της υγιούς ρευστότητας, στη διαφύλαξη των δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας και στην προσεκτική και ορθολογική ανάπτυξη, ΅ε ΅όνι΅ο στόχο την κερδοφορία. (logo)


2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  Louis Group


Η Louis Group θα συνεχίσει να υπηρετεί το όραμά της να προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες της την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών, να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην Ανατολική Μεσόγειο και να καθιερωθεί ως μία από τις κυριότερες δυνάμεις σε εκλεκτές διεθνείς αγορές ειδικών ενδιαφερόντων. (logo)


3ο ΒΡΑΒΕΙΟ Tsokkos Hotels


Η εταιρεία θα συνεχίσει την προσπάθειά της για διατήρηση και ενδυνάμωση των άριστων σχέσεων με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς τουριστικούς οργανισμούς, τη συγκράτηση του κόστους λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων, χωρίς να επηρεάζεται το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, και την περαιτέρω εδραίωση του Ομίλου ως την πρώτη επιλογή για εσωτερικό τουρισμό.


Το βραβείο παρέλαβε η κ. Λάουρα Φωτίου, Public Relations της Tsokkos Hotels. (7896).

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΕΤΡΟΣ ΤΖΑΝΝΕΤΑΚΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΤΑΧΥΕΣΤΙΑΣΗ-CATERING
ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ «ΧΡΗΜΑ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2011»
ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
EUROMONEY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site