Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Απρίλιος 2012-τ.381                              

SAXO BANK
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ SAXOTRADERΗ Saxo Bank συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην ελληνική αγορά και υποδέχεται το Χρηματιστήριο Αθηνών στην πλατφόρμα SaxoTrader, μια ενέργεια που όχι μόνο διευρύνει τις επενδυτικές επιλογές των Ελλήνων επενδυτών, αλλά παράλληλα στηρίζει το ελληνικό χρηματιστήριο.


Πρόσβαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών αποκτούν χιλιάδες επενδυτές από όλο τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας της Saxo Bank. Η κίνηση αυτή, πέρα από τη στήριξη που παρέχει στην ελληνική οικονομία, καθώς βοηθά στην ενίσχυση των επενδύσεων ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα, επιτυγχάνει και τη διεύρυνση των επιλογών των Ελλήνων επενδυτών.
Αρχικά, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούνται στις μετοχές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, αλλά σταδιακά ο αριθμός των ελληνικών μετοχών που θα περιλαμβάνει η πλατφόρμα θα αυξάνει, λαμβάνοντας υπόψη και τα αιτήματα για νέες μετοχές από την πλευρά των πελατών.
Με την κίνηση αυτή, η Saxo Bank στηρίζει το Χ.Α., καθώς ενισχύονται οι επενδύσεις ξένων κεφαλαίων στην Ελλάδα, με χιλιάδες επενδυτές της τράπεζας από όλον τον κόσμο να μπορούν να έχουν πλέον πρόσβαση στις μετοχές εισηγμένων εταιρειών στην Ελλάδα.
Παράλληλα, και οι Έλληνες επενδυτές αποκτούν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς μέσα από ένα λογαριασμό και ένα και μόνο σημείο πρόσβασης, μπορούν να πραγματοποιήσουν επενδύσεις, τόσο σε ξένες αγορές όσο και στο Χ.Α., απολαμβάνοντας παράλληλα ανταγωνιστική τιμολόγηση. Για πρώτη φορά το ελληνικό επενδυτικό κοινό έχει στη διάθεσή του εξελιγμένα επενδυτικά εργαλεία για τις συναλλαγές του σε ελληνικές μετοχές, στα οποία μέχρι τώρα είχαν πρόσβαση μόνο θεσμικοί επενδυτές.
Ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, Διευθυντής Γραφείου της Saxo Bank Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε σχετικά:
«Η ένταξη ελληνικών μετοχών στην πλατφόρμα της Saxo Bank είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για εμάς. Πρόκειται για ορόσημο στην ήδη επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελλάδα, καθώς η Saxo Bank, έχοντας πραγματοποιήσει μια σημαντική επένδυση, προκειμένου να εντάξει το Χρηματιστήριο Αθηνών στην πλατφόρμα της, αναγνωρίζει ουσιαστικά τις προοπτικές της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς. Οι Έλληνες επενδυτές πλέον μπορούν να συγκεντρώσουν όλες τους τις επενδύσεις κάτω από μία «ομπρέλα» και να πραγματοποιούν συναλλαγές εύκολα και άμεσα, μέσω μίας από τις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες σε παγκόσμιο επίπεδο».
Η Saxo Bank μετράει ήδη δύο και πλέον χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, με ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με σταθερή αύξηση πελατών, καθώς και με αύξηση του όγκου συναλλαγών αυτών. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, η Saxo Bank συνεχώς αναβαθμίζει τις επενδυτικές επιλογές των Ελλήνων επενδυτών, παρέχοντάς τους εργαλεία για να έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο των επενδύσεών τους, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και κόστος. 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΑ
SAXO BANK
ΕΡΕΥΝΑ ERNST & YOUNG
ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ Ο ΕΟΠΥΥ
ΕΡΕΥΝΑ COLLIERS
ΦΑΚΕΛΟΣ MEDITERRA
ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ
ΦΑΚΕΛΟΣ PROFILE
ΦΑΚΕΛΟΣ S&B
ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΗ
ΦΑΚΕΛΟΣ KLEEMANN
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site