Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2005                               Τεύχος 316

Πιστωτικές κάρτες : πλήθος επιλογών για τον καταναλωτή


Τι πρέπει να προσέχουν  οι καρτούχοι και όλα τα προϊόντα που προσφέρει
ο τραπεζικός ανταγωνισμός


Tα τελευταία χρόνια το «πλαστικό χρήμα» έχει κυριαρχήσει στις παγκόσμιες οικονομικές συναλλαγές και ειδικότερα στις ανεπτυγμένες οικονομίες και πλέον ελάχιστοι είναι οι καταναλωτές οι οποίοι δεν έχουν στην κατοχή τους μία ή και περισσότερες πιστωτικές κάρτες.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στη χρήση τους στην Ελλάδα, έμπειροι οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή και κυρίως με βάση την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας, αφού μόνο με αυτή την προϋπόθεση μπορούν όλοι να επωφεληθούν τα σημαντικά προνόμια που παρέχει η μεγάλη γκάμα πιστωτικών καρτών που κυκλοφορεί σήμερα στη χώρα μας.
Η πιο διαδεδομένη προσφερόμενη υπηρεσία των πιστωτικών καρτών δεν είναι άλλη από την ευκολία πληρωμής - μέσω άτοκων δόσεων – για την απόκτηση διάφορων καταναλωτικών προϊόντων, τα οποία τις περισσότερες φορές θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να αγοραστούν… τοις μετρητοίς.
Ακόμη, οι πιστωτικές κάρτες προσφέρουν τη δυνατότητα για τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων της καθημερινότητας π.χ. αυτόματες πληρωμές λογαριασμών.
Παράλληλα, οι διάφορες co-branded (επιχειρηματικές) κάρτες που κυκλοφορούν, προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις και άλλα προνόμια στους κατόχους τους. Τέτοιες κάρτες προσφέρονται σήμερα από super markets, καταστήματα μόδας, εταιρίες αυτοκινήτου, αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών, πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, ασφαλιστικές εταιρίες κ.λπ.
Ασφαλώς μεγάλες ωφελημένες είναι τόσο οι τράπεζες (οι οποίες εισπράττουν υψηλότερους τόκους), όσο και οι επιχειρήσεις οι οποίες μέσω των co-branded καρτών προσελκύουν περισσότερους πελάτες, ενώ από την άλλη καθίσταται ευκολότερη η είσπραξη τυχόν οφειλών από τους κακοπληρωτές.
Αξιοσημείωτη είναι τους τελευταίους μήνες μια νέα εξέλιξη στον τομέα της καταναλωτικής πίστης, λόγω κυρίως των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών. Πιο συγκεκριμένα, οι τράπεζες, διακρίνοντας το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες δανειολήπτες στην κάλυψη των υποχρεώσεών τους, έχουν επιδοθεί σε μία μεγάλη… μάχη με βασικό τους «όπλο» τα προγράμματα μεταφοράς υπολοίπου των πιστωτικών καρτών, με ολοένα ελκυστικότερους όρους (κυρίως χαμηλότερα επιτόκια, κατάργηση ή μείωση συνδρομών κ.ά.).
Με τον τρόπο αυτό δηλαδή φροντίζουν να συγκεντρώνουν πολλές «ανοιχτές» πιστωτικές κάρτες ενός πελάτη (ακόμη και από διαφορετικές τράπεζες) σε μία, δελεάζοντάς τον με χαμηλότερο επιτόκιο και με άλλους ευνοϊκούς όρους.
Τέλος, στον τομέα των πιστωτικών καρτών προωθούνται σημαντικές τεχνολογικές αλλαγές οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο στη συγκεκριμένη αγορά.
Στην έκθεση Cartes που έγινε πρόσφατα στο Παρίσι, η MasterCard International ανακοίνωσε ότι σύντομα οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να σχεδιάζουν τη δική τους πιστωτική κάρτα. Ειδικότερα, θα μπορούν να επιλέγουν κάρτες MasterCard με τη φωτογραφία τους ή την επωνυμία της εταιρίας τους, ανάγλυφες, ημιδιαφανείς, μεταλλικές, ιδιόχειρες, ακόμα και κάρτες με το αγαπημένο τους άρωμα ή άλλες που λάμπουν στο σκοτάδι. Πρόκειται για την πρωτοποριακή υπηρεσία «MasterCard Card Customization Services» (MCCS), ένα αποκλειστικό σύστημα σχεδιασμού καρτών, το οποίο επιτρέπει στους εκδότες καρτών να προσφέρουν στους καταναλωτές κατόχους καρτών MasterCard, καθώς και στις μικρές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες.
Mε αυτήν την υπηρεσία ο κάτοχος θα μπορεί να τοποθετήσει μια προσωπική φωτογραφία, να εξατομικεύσει τη μορφή της κάρτας του χρησιμοποιώντας απλά προγράμματα επεξεργασίας και να υποβάλλει ένα τελικό design για έγκριση.
Eιδικότερα, οι εκδότες καρτών θα προσφέρουν -μέσω της ιστοσελίδας τους- τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δημιουργήσουν τη δική τους προσωποποιημένη κάρτα. H λειτουργία της προσωποποίησης παρέχεται μέσω ενός portal που φιλοξενείται σε μια ιστοσελίδα της MasterCard. H MasterCard έχει αναπτύξει ένα λογισμικό Image Admistrator, μια εφαρμογή που είναι προσβάσιμη μέσω του MasterCard Online και προωθεί εικόνες για έλεγχο και έγκριση. Oι εικόνες γίνονται αποδεκτές ή απορρίπτονται με βάση τις οδηγίες της MasterCard και του εκδότη.
Σχετική έρευνα της MasterCard έδειξε ότι περίπου 70% των καταναλωτών και 85% των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων εξέφρασαν ενδιαφέρον να αποκτήσουν μια προσωποποιημένη κάρτα και σε μεγάλο ποσοστό δήλωσαν ότι θα τη χρησιμοποιούσαν συχνότερα. Σε ό,τι αφορά μάλιστα στις μικρές επιχειρήσεις, οι προσωποποιημένες κάρτες είναι κάτι πολύ περισσότερο από εργαλείο πληρωμής, αφού ταυτόχρονα δηλώνουν το σήμα και τα προϊόντα της επιχείρησης.
Tην τεχνολογία chip, που πρώτη χρησιμοποίησε σε πιστωτικές κάρτες, προς όφελος των κατόχων των νέων της πιστωτικών καρτών “go” (“go Mastercard” και “go VISA”) εφαρμόζει ευρέως πλέον η Εθνική Τράπεζα. Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών “go” με τεχνολογία chip εγγυάται πρόσθετη ασφάλεια κα έλεγχο σε όλες τις συναλλαγές των κατόχων της. Οι κάρτες “go” χρησιμοποιούνται όπως όλες οι διεθνείς πιστωτικές κάρτες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Παράλληλα, οι νέες κάρτες “go” προσφέρουν στους κατόχους τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής και επιβράβευσης, το πρόγραμμα “go National”, που θα εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα επιλεγμένων επιχειρήσεων.
Με το πρόγραμμα “go National” κάθε φορά που ένας κάτοχος πιστωτικής κάρτας “go” χρησιμοποιεί την κάρτα του σε επιχείρηση που συμμετέχει στο πρόγραμμα, εξασφαλίζει άμεσο κέρδος με τη μορφή έκπτωσης σε επόμενη αγορά του, σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις του προγράμματος. Το εκάστοτε κέρδος, που αντιστοιχεί σε ποσοστό επί του ποσού των αγορών, καταγράφεται στο ενσωματωμένο chip της κάρτας, όπου και συγκεντρώνεται το σύνολο των κερδών από τις αγορές.
Ο κάτοχος έχει τη δυνατότητα να εξαργυρώσει το συνολικό του κέρδος ή μέρος αυτού, με τη μορφή έκπτωσης στις αγορές του, ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα “go National”. Οι επιχειρήσεις από την πλευρά τους παράλληλα με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα “go National” θα μπορούν να σχεδιάζουν και τα δικά τους ιδιωτικά προγράμματα τα οποία θα εξασφαλίζουν επιπρόσθετο κέρδος στους καταναλωτές με χρήση των καρτών “go” στις επιχειρήσεις τους.
Οι έξυπνες πιστωτικές κάρτες “go” είναι κάρτες με διεθνή προνόμια και κύρος, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε ένα μεγάλο δίκτυο συμβεβλημένων επιχειρήσεων, που φέρουν αντίστοιχα τα σήματα των διεθνών οργανισμών MasterCard και VISA. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάληψη μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, από τα ATMs της Εθνικής Τράπεζας και από τα ATMs που φέρουν τα σήματα MasterCard και VISA, σε όλον τον κόσμο.
Ας δούμε όμως ποιες πιστωτικές κάρτες κυκλοφορούν στην Ελλάδα και τι δυνατότητες προσφέρουν στους κατόχους τους.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


Mastercard
Πρόκειται για την πιο δημοφιλή πιστωτική κάρτα η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει:
 Αγορές με πολλές άτοκες δόσεις σε συνεργασία με επιλεγμένες επιχειρήσεις.
 Ενημέρωση για τα προγράμματα προσφορών μέσω του οδηγού αγορών ΕΘΝΟSHOPPING και των ειδικών εντύπων που ενθέτονται στους λογαριασμούς.
 Μεταφορά υπολοίπου από κάρτες άλλων τραπεζών με άτοκη περίοδο 6 μηνών,
 Πρόσθετες κάρτες στα μέλη της οικογένειας.
 Ασφαλιστική κάλυψη στα ταξίδια μέχρι 58.694 ευρώ.
 Προνομιακούς όρους εξόφλησης: ολική εξόφληση της οφειλής άτοκα, ή τμηματική εξόφληση πληρώνοντας την ελάχιστη μηνιαία καταβολή (2,5% του ενήμερου κεφαλαίου πλέον τόκων και εξόδων) με το προνομιακό επιτόκιο της Εθνικής Τράπεζας.
 Ευελιξία στον τρόπο πληρωμής του λογαριασμού: με κατάθεση μετρητών στα ΑΤΜs της Εθνικής Τράπεζας με χρήση της πιστωτική κάρτα, μέσω των ΑΤΜs της Εθνικής Τράπεζας με την Εθνοcash, με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού καταθέσεων, με Ταχυπληρωμή, με μετρητά στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και μέσω Internet banking της Εθνικής Τράπεζας.
 Άμεση αντικατάσταση της κάρτας σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής κατά τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου στο εξωτερικό.
 Αυτόματη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 210 9503000.
 Πρόσθετες παροχές μέσω των ΑΤΜs του ΕΘΝΟΔΙΚΤΥΟΥ.
Gold mastercard
Εκτός των προνομίων που παρέχει η απλή Mastercard της Εθνικής, η Gold Mastercard είναι ευπρόσδεκτη, για αγορές αγαθών και υπηρεσιών, σε 16 εκ. επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και σε 120.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών το 100% του πιστωτικού ορίου με ανώτατο όριο τα 3.000 ευρώ, 24 ώρες το 24ωρο, από όλα τα ΑΤΜs που φέρουν το σήμα MasterCard, σε όλο τον κόσμο.
 Ασφαλιστική κάλυψη σε ταξίδια σας μέχρι 88.041 ευρώ.
 Ασφάλιση προστασίας αγορών για τους κατόχους Gold Mastercard.
 Ιδιαίτερη μεταχείριση και παροχή έκπτωσης από τη Hertz για την ενοικίαση αυτοκινήτου, με την επίδειξη της κάρτας Hertz Gold Service Card. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hertz Gold Service Card, τηλ. 210 99 82 062).


Platinum Mastercard


Αγαπώ τα Παιδιά
Η Aγαπώ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ MasterCard είναι μια κάρτα για ανθρώπους με κοινωνική ευαισθησία, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το εθνικό τμήμα του διεθνούς μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Pro Europa, για να στηρίξει το "αγαπώ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ". Ένα πρόγραμμα που στόχο του έχει την ψυχολογική αποκατάσταση και την κοινωνική επανένταξη παιδιών κακοποιημένων, άστεγων, εγκαταλειμμένων, χωρίς οικογένεια. Χρησιμοποιώντας την αγαπώ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ MasterCard ο κάτοχος συνεισφέρει το 50% της ετήσιας συνδρομής της κάρτας του και το 1% κάθε αγοράς που πραγματοποιεί με αυτήν, αποδίδονται στο πρόγραμμα "αγαπώ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ".
H αγαπώ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ MasterCard προσφέρει:
 Aγορές αγαθών και υπηρεσιών σε 120. 000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και 16 εκ. επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.
 Aνάληψη μετρητών 24 ώρες το 24ωρο από όλα τα ΑΤΜs που φέρουν το σήμα MasterCard, σε όλο τον κόσμο (δυνατότητα ανάληψης μετρητών το 100% του πιστωτικού ορίου με ανώτατο όριο τα 3000 ευρώ).
 Aσφαλιστική κάλυψη στα ταξίδια μέχρι 58.694 ευρώ.
Και τέλος, πιστωτικό όριο που επιτρέπει άνεση κίνησης και το προνομιακό επιτόκιο των καρτών της Εθνικής Τράπεζας.


Smart Card Visa


Visa


Visa Electron


Eurocard
Εκτός των βασικών προνομίων, η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει άτοκη περίοδο που φθάνει μέχρι και 40 ημέρες, από την ημέρα πραγματοποίησης της συναλλαγής μέχρι την ημέρα εξόφλησής της και αυτόματη εξόφληση των δαπανών με χρέωσή τους στο λογαριασμό καταθέσεων.


AB Visa & AB Visa Electron
Oι κάρτες ΑΒ VISA και ΑΒ VISA Electron καλύπτουν την αγορά εισιτηρίων ή τα έξοδα ενός ταξιδιού (ενοικίαση αυτοκινήτου/διαμονή), ενώ προσφέρουν αυτόματα στον κάτοχο και την οικογένειά του ένα πλήρες πρόγραμμα ασφαλιστικών καλύψεων, για απρόοπτα που μπορεί να συμβούν στα ταξίδια. Στις καλύψεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ασφάλιση καθυστέρησης άφιξης/ κλοπής/απώλειας/καταστροφής αποσκευών, η ασφάλιση ιατροφαρμακευτικών και νοσοκομειακών εξόδων, και η ασφάλιση εξόδων ταξιδιού σε περίπτωση μη πραγματοποίησής του.
Εκτός από τον κάτοχο, μπορούν δύο ακόμη ενήλικα μέλη της οικογένειάς του να αποκτήσουν, με δωρεάν συνδρομή για πάντα, τις κάρτες ΑΒ VISA και ΑΒ VISA Electron. H έκδοση πρόσθετων καρτών ίδιων με την αρχική, γίνεται άμεσα και προσφέρει ένα ακόμα πλεονέκτημα στον αρχικό κάτοχο. Oι συναλλαγές των πρόσθετων καρτών αυξάνουν τους πόντοιυς στην κάρτα του!
 


ALPHA BANK


Χρυσή Αlpha Bank Visa
Η Χρυσή Alpha Bank Visa αποτελεί συνέχεια των Ολυμπιακών καρτών και συνδέεται πλέον με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Τορίνο 2006, φέρει το σχετικό σήμα και προσφέρει στους κατόχους την ευκαιρία να ξαναζήσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα των Αγώνων.
Οι «χρυσοί» κάτοχοι συμμετέχουν στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως μέσω του οποίου μπορούν να αποκτήσουν μοναδικά δώρα, όπως Ολυμπιακά είδη και πακέτα φιλοξενίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Είναι ένα προϊόν υψηλού κύρους και επιπλέον προσφέρει «χρυσά» προνόμια όπως π.χ.:
 Το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς 9% (πλέον εισφοράς Ν.128/75) για αγορές και αναλήψεις μετρητών λόγω δανείου (cash advance).
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών λόγω δανείου στο πλαίσιο του εγκριθέντος ορίου της κάρτας, με ανώτατο όριο 10.000 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ημερήσιο όριο αναλήψεως 1.000 ευρώ).
 Δυνατότητα αγορών όπου υπάρχει το σήμα Visa σε εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών 24 ώρες το 24ωρο από οποιοδήποτε Κατάστημα ή ΑΤΜ της Alpha Bank και οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με το σήμα Visa.
 Ευκολία στις πληρωμές με εξόφληση μόνο του 3% του υπολοίπου.
 Αγορές με άτοκες δόσεις σε χιλιάδες επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
 Έκδοση μίας πρόσθετης κάρτας, με τη μισή συνδρομή.
 Ταξιδιωτική ασφάλεια και προστασία αγορών.
Αlpha Bank Visa
Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο συνδυάζει όλα τα προνόμια μίας πιστωτικής και τραπεζικής κάρτας και αποτελεί την καλύτερη παρέα για τις καθημερινές "απολαύσεις".
Η Alpha Bank Visa είναι μία προσωπική πιστωτική κάρτα VISA η οποία συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός τραπεζικού και πιστωτικού προϊόντος.
Με την Alpha Bank Visa ο κάτοχος απολαμβάνει τα προνόμια που έχει και η «Χρυσή», ωστόσο, αναφορικά με τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών (cash advance) το ανώτατο όριο είναι 5.000 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ημερήσιο όριο αναλήψεως 1.000 ευρώ).Alpha Bank Mastercard
Είναι μία κάρτα που συνδυάζει πολλές ιδιότητες. Είναι πιστωτική και, εάν τηρείται λογαριασμός στην Alpha Bank, χρησιμοποιείται και ως τραπεζική κάρτα.
Με την Αlpha Bank Mastercard ο κάτοχος μπορεί να κάνει τις αγορές του, να γευματίσει, να κινηθεί, να ταξιδέψει, να πληρώσει τη διαμονή του χωρίς μετρητά, σε 70.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Επίσης, μπορεί να κάνει ανάληψη μετρητών (cash advance) μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ κάθε μήνα από οποιοδήποτε ΑΤΜ ή Κατάστημα της Alpha Bank ή από τα χιλιάδες ΑΤΜs σε όλο τον κόσμο που δέχονται κάρτες Mastercard.
Επιπλέον, η Alpha Bank Mastercard σε συνεργασία με τις εταιρίες Inter Partner Assistance και Αlpha Ασφαλιστική, παρέχει δωρεάν ολοκληρωμένα προγράμματα βοήθειας και ταξιδιωτικής ασφάλισης, αντίστοιχα.
Αν ο κάτοχος διαθέτει λογαριασμό καταθέσεων στην Alpha Bank, η Alpha Bank Mastercard αποκτά μία ακόμη ιδιότητα. Αυτήν της τραπεζικής κάρτας. Έτσι, η Alpha Bank Mastercard προσφέρει μέσω του δικτύου Alphanet 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο:
 Aνάληψη μετρητών σε λίγα δευτερόλεπτα
 Kατάθεση μετρητών ή επιταγών
 Eνημέρωση για το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού.
 Δυνατότητα μεταβολής του ημερήσιου ορίου ανάληψης μετρητών από τον τραπεζικό λογαριασμό.
 Eκτύπωση των δέκα τελευταίων κινήσεων του τραπεζικού λογαριασμού.
 Eνημέρωση για τους τόκους των καταθέσεων.
 Δυνατότητα αλλαγής του προσωπικού κωδικού αριθμού (PIN).
 Eνημέρωση για το υπόλοιπο των πιστωτικών καρτών.
 Δυνατότητα πληρωμής του λογαριασμού της κάρτας.
Επίσης, αναλήψεις καθώς και ενημέρωση για το υπόλοιπο του λογαριασμού πραγματοποιούνται και στο πανελλαδικό δίκτυο ΑΤΜ των τραπεζών που συμμετέχουν στο διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣΝΕΤ.
Εφόσον ο κάτοχος είναι και συνδρομητής του συστήματος Alpha Web Banking, έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την κάρτα του (τρέχον υπόλοιπο, τελευταίο εκκαθαριστικό κ.λπ.) καθώς και να εξοφλεί το λογαριασμό του.


American Express Πιστωτική


BLUE American Express


Πράσινη Κάρτα American Express


Χρυσή Κάρτα American Express


Κάρτες Αmerican Express Υγειονομικού Κλάδου
(Πράσινη και Χρυσή)


Alpha Bank Electron Visa
(Ηλεκτρονικών αγορών - Μετρητών)
 
Κάρτες συνεργασίας και επιχειρήσεων


Dynamic Visa


Κάρτα Καλογήρου (Silver και Gold)


Nutriclub Card


Κάρτες για Επιχειρήσεις


Χρυσή και Αργυρή Alpha Bank Visa Business


Οι κάρτες Alpha Bank Visa Business (Χρυσή και Αργυρή), ειδικά για τις Επιχειρήσεις και τα Στελέχη τους δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους τους, να πραγματοποιούν συναλλαγές με άνεση και ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα να απολαμβάνουν τα ξεχωριστά προνόμια που τους προσφέρουν.
Η Χρυσή και Αργυρή Alpha Bank Visa Business είναι κάρτες διευκολύνσεως και, ως εκ τούτου, οι αγορές δεν επιβαρύνονται με τόκους, εφόσον αποπληρώνεται το σύνολο του λογαριασμού κάθε ημερολογιακό μήνα, την προκαθορισμένη ημερομηνία.
Οι κάρτες Alpha Bank Visa Business προσφέρουν στις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους:
 Δυνατότητα έκδοσης όσων πρόσθετων καρτών επιθυμεί η Επιχείρηση, Χρυσών ή Αργυρών ή και συνδυασμό αυτών.
 Επιλογή ορίου κάρτας για κάθε στέλεχος της Επιχείρησης.
 Επιλογή δυνατότητας ανάληψης μετρητών λόγω δανείου (cash advance) για κάλυψη επιχειρηματικών δαπανών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο.
 Δυνατότητα αγορών σε εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει το σήμα της Visa.
 Αγορές με άτοκες δόσεις σε χιλιάδες επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
 Ταμειακή ρευστότητα, καθώς όσο πιο πολύ η επιχείρηση χρησιμοποιεί τις κάρτες για τις επιχειρηματικές δαπάνες της εξασφαλίζει μεγαλύτερο κεφάλαιο κινήσεως, ενώ αξιοποιεί καλύτερα τα μετρητά της.
 Ταξιδιωτικές ασφαλιστικές καλύψεις.


Corporate American Express (Πράσινη και Χρυσή)


EFG EUROBANK


Εκτός από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες της EFG Eurobank, παρέχουν κάποια κοινά προνόμια μεταξύ των οποίων είναι τα εξής:
 Μετρητά έως και 15.000 ευρώ όπου και όποτε τα θελήσετε.
 Αναλήψεις μετρητών από όλα τα ΑΤΜs της Eurobank (το ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ ανέρχεται σε 2.000 ευρώ) στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό από όλα τα ΑΤΜs με το σήμα Maestro.
 Όριο αγορών έως 15.000 ευρώ.
 Ελάχιστη μηνιαία καταβολή μόνο 2%.
 Αγορές με άτοκες δόσεις σε 50.000 συνεργαζόμενες με την Eurobank επιχειρήσεις.
 Διεθνή Αποδοχή σε 15.000.000 επιχειρήσεις (ορισμένες κάρτες την παρέχουν).
 Δυνατότητα χρήσης της κάρτας και στις τραπεζικές συναλλαγές μέσω των μηχανημάτων αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Eurobank, εφόσον υπάρχει λογαριασμός στην τράπεζα και είναι συνδεδεμένος με την κάρτα.
 Μεταφορά υπολοίπων λογαριασμών από άλλες πιστωτικές κάρτες με προνομιακό επιτόκιο 0% για 6 μήνες.
 Δωρεάν ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου 3.000 ευρώ-15.000 ευρώ.
 Δυνατότητα πάγιων εντολών εξόφλησης λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας (TIM, Cosmote, Vodafone), συνδρομών σε Filmnet / Supersport, Nova, Internet, σε περιοδικά, συλλόγους ή club.
 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, από το EuroPhone Banking, καλώντας στο 801-111-1144 από σταθερό τηλέφωνο ή στο 210-95 55 000 από κινητό ή από το εξωτερικό.
 Oλοκληρωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις και κάλυψη όλων των ταξιδιωτικών αναγκών (εισιτήρια, ξενοδοχεία και οργανωμένα ταξίδια με 6 άτοκες δόσεις), με ένα απλό τηλεφώνημα στο Eurobank Travel, 210 92 89 900.
 Συμμετοχή στο Kids Club της Eurobank Cards, που διοργανώνει εκδηλώσεις και διαγωνισμούς για παιδιά κάθε ηλικίας.
 Ενημέρωση για το υπόλοιπο και τις κινήσεις της κάρτας εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο: από το τηλέφωνο μέσω της υπηρεσίας Europhone Banking, από τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας e-Banking, από το κινητό τηλέφωνο μέσω της υπηρεσίας m-banking. Επίσης, εάν υπάρχει οποιοσδήποτε λογαριασμός Eurobank, η εξόφληση της κάρτας γίνεται και Online.
Ας δούμε όμως κάποιες άλλες από τις κάρτες της Eurobank:


Euroline
Η κάρτα αυτή παρέχει μεταξύ άλλων προνομιακό επιτόκιο, κλιμακούμενο επιτόκιο (το επιτόκιο μειώνεται όσο αυξάνεται το ποσό της οφειλής που προέρχεται από τις αναλήψεις μετρητών), αγορές σε όλον τον κόσμο με την κάρτα EuroLine και οδοντιατρική φροντίδα στο 50% της αξίας με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Dental Plan, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς υγείας.
Ακόμη η EuroLine επιστρέφει το 20% της αξίας των αγορών, σε μορφή πόντων (_-bonus), κάθε μήνα Τα _-bonus εξαργυρώνονται υπό μορφή εκπτώσεων για αγορές προϊόντων από τον κατάλογο Best Buy Shop με δωρεάν παράδοση και έως 12 άτοκες δόσεις.


Euroline Style
Η EuroLine Style είναι η μόνη πιστωτική κάρτα για γυναίκες, η οποία παρέχει μεταξύ άλλων εκπτώσεις έως και 50% και άτοκες δόσεις σε υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς, αποστολή του γυναικείου περιοδικού ποικίλης ύλης "my-lady" εντελώς δωρεάν στο σπίτι, εκπτώσεις και προσφορές σε επώνυμες επιχειρήσεις κ.ά.


Eurobank Visa


Eurobank Visa Gold


WWF Eurobank Visa


Student Eurobank Visa
Αφορά φοιτητές οι οποίοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να φοιτούν είτε σε A.E.I, είτε σε T.E.I., είτε σε συγκεκριμένα Ιδιωτικά Κολέγια: Deree, La Verne, BCA, South Eastern, University of Indianapolis, American College Thessaloniki, New York College, SBS.
Παρέχει ακόμη αποκλειστικές εκπτώσεις σε βιβλιοπωλεία, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και επιλεγμένους Internet Service Providers και εκπαιδευτικά προγράμματα πληροφορικής σε προνομιακές τιμές.


Eurobank Mastercard


Gold Eurobank Mastercard
Εκτός των βασικών προνομίων, η κάρτα παρέχει στους κατόχους της:
 Συμμετοχή στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας Health Plus το οποίο δημιούργησε η Eurobank Cards σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Tο πρόγραμμα παρέχει στους κατόχους και τα παιδιά τους μοναδικά προνόμια υγείας και εξασφαλίζει προνομιακούς όρους στο σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών του συγκεκριμένου Ομίλου Υγείας στην Ελλάδα.
 Προνομιακή σύνδεση στο Internet σε συνεργασία με την Hellas On Line.


Platinum Eurobank mastercard
Η κάρτα αυτή προσφέρει στους κατόχους της συναλλαγές με διεθνή αναγνωρισμένη αξία, ειδικά προνόμια, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και μεγάλες διευκολύνσεις στα ταξίδια τους και παγκόσμια αποδοχή σε 21.000.000 επιχειρήσεις.
Ακόμη τους εξασφαλίζει ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και καταστήματα του εξωτερικού και αγορές με άτοκες δόσεις σε περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.


Ηλεκτρονική Αθηνών Visa
Η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει:
 Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από την αλυσίδα των καταστημάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών για αγορές με την Ηλεκτρονική Αθηνών Visa.
 Πολλές 'Aτοκες Δόσεις στις αγορές από τα καταστήματα της Ηλεκτρονικής Αθηνών.
 Μηνιαίες προσφορές σε επιλεγμένα καταστήματα.


Συκάρης visa
Η κάρτα αυτή παρέχει ειδικές εκπτώσεις και προσφορές από την αλυσίδα καταστημάτων ΣΥΚΑΡΗΣ για αγορές με την ΣΥΚΑΡΗΣ Visa, πολλές άτοκες δόσεις και δωρεάν συνδρομή για 3 χρόνια.


Damavisa
Εκτός από τις βασικές παροχές των καρτών της Eurobank, η Damavisa παρέχει δωρεάν συναντήσεις με νομικούς συμβούλους και συμβολαιογράφους για επίλυση νομικών θεμάτων, δωρεάν επίσκεψη διακοσμητή και δωρεάν εισόδους και αίθουσες για παιδικά πάρτι στον παιδότοπο «ΠΕΣΤΟ & ΘΑ ΓΙΝΕΙ».
Ακόμη παρέχει δωρεάν επισκέψεις σε διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς και εκπτώσεις σε πλαστικές επεμβάσεις και δωρεάν Test Pap στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στην κλινική Ψυχικού.


Expert visa


Μust Μastercard
Η κάρτα αυτή παρέχει:
 Εκπτώσεις σε επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, όπως καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κοσμηματοπωλεία, κέντρα αδυνατίσματος και αισθητικής, γυμναστήρια κ.ά.
 Ενημέρωση μέσω καταλόγου των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων καθώς και των ποσοστών των εκπτώσεων που παρέχονται.


Military Club visa
IPCA Visa
Η IPCA Visa αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο για να κάνετε τις αγορές σας κερδίζοντας διαρκείς εκπτώσεις 10-50% σε περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις, που καλύπτουν 120 κατηγορίες επώνυμων προϊόντων και υπηρεσιών ανά την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων είναι τα καλύτερα εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέατρα, κλινικές κ.ά.


Allianz Visa
Ο ασφαλιστικός Όμιλος Allianz σε συνεργασία με τη Eurobank Cards δημιούργησαν αποκλειστικά για τους ασφαλιζόμενους της Allianz την πιστωτική κάρτα Allianz Visa, μια κάρτα που θα διευκολύνει την αποπληρωμή των ασφαλίστρων και όχι μόνο! Η Allianz Visa αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο για την εξόφληση των ασφαλίστρων με:
 Πάγια εντολή εξόφλησης ασφαλίστρων και με έκπτωση έως και 29,35 ευρώ από την Allianz.
 Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση για προσωπικό ατύχημα έως και 102.500 ευρώ.
 Δωρεάν ασφάλιση τροχαίου ατυχήματος έως και 2.500 ευρώ.
 Δωρεάν ταξιδιωτική ιατρική βοήθεια μ΄ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 99 44 666.
 Shopping protection για την ασφάλιση των αγορών από πυρκαγιά, διάρρηξη, φυσικούς κινδύνους έως και 1.100 ευρώ.


Ευρωπαϊκή Πίστη mastercard
Η ασφαλιστική εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη σε συνεργασία με τη Eurobank Cards δημιούργησαν αποκλειστικά για τους ασφαλιζόμενους της Ευρωπαϊκής Πίστης την πιστωτική κάρτα Ευρωπαϊκή Πίστη MasterCard, μια κάρτα που θα διευκολύνει την αποπληρωμή των ασφαλίστρων.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη MasterCard προσφέρει:
 Μηδενική συνδρομή για πάντα.
 Έκπτωση 10% στα Ασφάλιστρα του Προγράμματος Προστασίας Οικογένειας Family Care, το χαρακτηριστικό του οποίου αποτελεί η εξασφάλιση σταθερού μηνιαίου εισοδήματος για την οικογένεια, για όλες τις περιπτώσεις που καλύπτει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
 Δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσηλείας από ατύχημα, ίσης αξίας με τις αμέσως προηγούμενες αγορές που πραγματοποιήθηκαν σε χρονικό διάστημα ίσο με αυτό της νοσηλείας.
 Αποζημίωση χρεωστικού υπολοίπου μέχρι και 1.500 ευρώ σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας από ατύχημα.
 Συμμετοχή σε μεγάλους διαγωνισμούς και κληρώσεις που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Πίστη.


Cosmote Visa
Η κάρτα αυτή παρέχει:
Επιστροφή 15 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό της κάρτας (εφόσον υπάρχει εντολή πάγιας εξόφλησης κινητού).
Δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο και για πρόσθετη κάρτα δωρεάν συνδρομή για πάντα.
Smart Mastercard
Η κάρτα Smart MasterCard εκδίδεται σε συνεργασία με την επιχείρηση COMPACT LAIN S.A. LAINOPOULOS GROUP.
Απευθύνεται στους υποψήφιους πελάτες του μοντέλου SMART και αποτελεί την πιο έξυπνη επιλογή χρηματοδότησης για την αγορά αυτοκινήτου Smart.
Προσφέρει ειδική πίστωση για την αγορά του μοντέλου Smart του δικτύου της ΠΡΟΜΟΤ ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ με χρέωση της πιστωτικής κάρτας Smart MasterCard (χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ή χωρίς προκαταβολή και μηνιαία αποπληρωμή δόσεων).


ΕΛΠΑ Visa


Sider Visa
Τα καταστήματα Sider σε συνεργασία με την Eurobank Cards δημιούργησαν την πιστωτική κάρτα Sider Visa, μια κάρτα που διευκολύνει τις αγορές στα καταστήματα Sider και όχι μόνο. H Sider Visa προσφέρει:
 Δώρο 15 ευρώ στην ονομαστική εορτή και στα γενέθλια του κατόχου.
 Επιπλέον έκπτωση 5% σε περίοδο εκπτώσεων.
 Έκπτωση 5-15% ανάλογα με το ύψος των αγορών.
 Δώρα για ετήσιες αγορές άνω των 1.500 ευρώ.
 
Electronet Family
Πρόκειται για πιστωτική κάρτα τύπου private label, η οποία εκδίδεται σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών, που ανήκουν στο συνεταιρισμό Electronet και αποτελεί τρόπο χρηματοδότησης αγοράς ηλεκτρικών ειδών.
Προσφέρει μεταξύ άλλων:
 Έως και 60 δόσεις, ανάλογα με το ύψος των αγορών στα καταστήματα της Electronet.
 Δυνατότητα προεξόφλησης για αποπληρωμή των δόσεων.
 Παραλαβή δοσολογίου με ημερομηνία πληρωμής δόσης, χρεολύσιο δόσης, τόκο δόσης, ποσό μηνιαίας δόσης, ανεξόφλητο κεφάλαιο και συνολικό κεφάλαιο αποπληρωμής.
 Δυνατότητα επιπλέον αγορών στα καταστήματα της Electronet έως το πιστωτικό όριο του κατόχου.
 Δωρεάν ετήσια συνδρομή.
 Δυνατότητα επιλογής πληρωμής του λογαριασμού. Η ημερομηνία παραμένει η ίδια για κάθε μεταγενέστερη συναλλαγή.
 Πληρωμή της κάρτας στο δίκτυο καταστημάτων της Electronet, στα ταμεία όλων των καταστημάτων Eurobank και στο Δίκτυο Εξυπηρέτησης Open24, σε ολόκληρο το δίκτυο ΑΤΜ της Eurobank, με αυτόματη πληρωμή από τον τραπεζικό λογαριασμό, μέσω των ΕΛ.ΤΑ., μέσω του EuroPhone Banking, μέσω E-Banking, με προσωπική επιταγή προς της EFG Eurobank Ergasias A.E.


Longchamp Card
Τα καταστήματα Longchamp & Loewe σε συνεργασία με τη Eurobank Cards δημιούργησαν την πιστωτική κάρτα Longchamp, μια κάρτα που έχει ως στόχο να διευκολύνει τις αγορές στα καταστήματα Longchamp και Loewe.
Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό της αγοράς, τόσο περισσότερες είναι οι άτοκες δόσεις που προσφέρει η Longchamp Card:
 Για αγορές έως 200 ευρώ εξόφληση σε 3 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
 Για αγορές από 200,01 έως 300 ευρώ εξόφληση σε 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
 Για αγορές από 300,01 και άνω εξόφληση σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Παράλληλα, ο κάτοχος απολαμβάνει μεγαλύτερες εκπτώσεις ανάλογα με τους βαθμούς που συγκεντρώνει:
 Με 20 βαθμούς κερδίζει έκπτωση 10% στην επόμενη αγορά.
 Με 30 βαθμούς κερδίζει έκπτωση 15% στην επόμενη αγορά.
Ακόμη με τη Longchamp Card παρατείνονται οι εκπτώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου με κέρδος 5% έκπτωση με κάθε αγορά. Στα επιπλέον προνόμια είναι η δωρεάν συνδρομή για πάντα, δώρα και ειδικές προσφορές, καθώς και ενημέρωση σε τακτά χρονικά διαστήματα ταχυδρομικώς για τις καινούργιες συλλογές και πρόσφορες των καταστημάτων Longchamp και Loewe.


Le Club Danos
Με κάθε αγορά αξίας 3 ευρώ από τα καταστήματα Danos ο κάτοχος της κάρτας κερδίζει έναν πόντο. Έτσι, συγκεντρώνοντας πόντους απολαμβάνει μοναδικές εκπτώσεις στις επόμενες αγορές του. Αναλυτικά:
 Με 80 D πόντους κερδίζει έκπτωση 5% στην επόμενη αγορά.
 Με 150 D πόντους κερδίζει έκπτωση 7% στην επόμενη αγορά.
 Με 250 D πόντους κερδίζει έκπτωση 10% στην επόμενη αγορά.
 Με 350 D πόντους κερδίζει έκπτωση 15% στην επόμενη αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες τα καταστήματα Danos που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:
Τσακάλωφ 22, Κολωνάκι 210 36 32 476, Πλ. Κολωνακίου 6, 210 36 25 390, Κολοκτρώνη 6, 210 80 11 749, Μητροπόλεως 51 & Καρόλου Ντηλ 10, Θεσσαλονίκη 2310 25 27 76 και Κύπρου 61, Πλ. Εσπερίδων, Γλυφάδα 210 96 80 629.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Τα βασικά προνόμια των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς είναι τα εξής:
 Προσφέρουν τη δυνατότητα αγορών σε 30-32 εκατομμύρια επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 Προσφέρουν τη δυνατότητα αγορών με άτοκες δόσεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
 Δωρεάν πρόσθετες κάρτες για πάντα.
 Ανταγωνιστικό επιτόκιο.
 Ελάχιστη μηνιαία καταβολή μόνο 2% του εκάστοτε υπολοίπου.
 Μείωση επιτοκίου κατά 1% μετά από 6 μήνες συνεπών πληρωμών.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών από όλα τα ΑΤΜs με το σήμα Visa στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι 50% του πιστωτικού ορίου με ελάχιστο ποσό τα 800 ευρώ και μέγιστο τα 3.000 ευρώ.
 Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση για ταξίδια που έχουν πληρωθεί με την κάρτα.
 Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη αγορών (Shopping protection) για αγορές στην Ελλάδα με χρήση της κάρτας μέχρι 6 μήνες μετά την αγορά.
 Κάλυψη του υπολοίπου του λογαριασμού της κάρτας σε περίπτωση απώλειας ή μόνιμης ολικής ανικανότητας.
 Ευελιξία στον τρόπο πληρωμής (αυτόματη εξόφληση, winbank internet, winbank phone, ΑΤΜ, καταστήματα Πειραιώς, ταχυπληρωμή).
 Άμεση δωρεάν αντικατάσταση της κάρτας σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας με ένα τηλεφώνημα στο 801 802 803 804 για κλήσεις από σταθερό ή στο 210 3288000 από κινητό ή το εξωτερικό (24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα).
 Προσωπική εξυπηρέτηση από την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση της Τράπεζας στο 801 802 803 804.
Μοναδική ευκολία απόκτησης με ένα τηλεφώνημα στο 801 802 803 804.Πειραιώς Visa Classic
Η κάρτα αυτή παρέχει:
 Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δωρεάν συνδρομή για πάντα, ανάλογα με τον τζίρο της κάρτας.
 Δωρεάν ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό.Πειραιώς Visa Gold
 Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δωρεάν συνδρομή για πάντα, ανάλογα με τον τζίρο της κάρτας.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών από όλα τα ΑΤΜs με το σήμα Visa στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι 50% του πιστωτικού ορίου με ελάχιστο ποσό τα 3.000 ευρώ και μέγιστο τα 4.000 ευρώ.Πειραιώς University visa
 Ετήσια συνδρομή μόνο 15 ευρώ
 Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, η University Visa εκδίδεται με μόνο δικαιολογητικό τη φωτοτυπία ταυτότητας και όριο μέχρι 800 ευρώ.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών από όλα τα ΑΤΜs με το σήμα Visa.
     • στην Ελλάδα μέχρι 400 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πιστωτικό όριο.
     • στο εξωτερικό όσο το διαθέσιμο πιστωτικό όριο της κάρτας, με μέγιστο ποσό ανάληψης 600 ευρώ το μήνα.


Winlife visa
Από τον Πίνακα Κοινωφελών Οργανώσεων ο κάτοχος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από έναν έως και τρεις Οργανισμούς στους οποίους η Τράπεζα Πειραιώς θα αποδίδει εξ ονόματός του:
 τo 50% της ετήσιας συνδρομής και το 0,30% όλων των αγορών που πραγματοποιεί με την κάρτα.
 Η ετήσια συνδρομή είναι 30 ευρώ.Πειραιώς visa electronΠειραιώς mastercard
 Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δωρεάν συνδρομή για πάντα, ανάλογα με τον τζίρο της κάρτας.
 Μείωση επιτοκίου κατά 1% μετά από 6 μήνες συνεπών πληρωμών.


Champions card mastercard
Η Τράπεζα Πειραιώς, επίσημος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, προσφέρει την Champions Card MasterCard με προνόμια και προσφορές όπως:
 Συμμετοχή σε κληρώσεις εισιτηρίων για διεθνείς αγώνες.
 Συμμετοχή σε κληρώσεις εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής.
 Ένα μοναδικό δώρο με τις υπογραφές των παικτών της Εθνικής με την απόκτηση της κάρτας.
 Μία ταξιδιωτική αποσκευή με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, με την πραγματοποίηση συναλλαγών 1.000 ευρώ με την κάρτα.Miles & more mastercard
Η πιστωτική κάρτα Miles & More MasterCard προσφέρει, εκτός των βασικών προνομίων, τις εξής παροχές:
 Welcome bonus: 3.000 μίλια.
 Για κάθε 1 ευρώ συναλλαγών (αγορές και αναλήψεις μετρητών), η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει 1 δωρεάν μίλι.
 Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας με πολύ χαμηλό επιτόκιο, κερδίζοντας επίσης πρόσθετα δωρεάν μίλια.Miles & more mastercard gold
Η πιστωτική κάρτα Miles & More MasterCard Gold προσφέρει, εκτός των βασικών προνομίων, τις εξής παροχές:
 Welcome bonus: 5.000 μίλια.
 Για κάθε 1 ευρώ συναλλαγών (αγορές και αναλήψεις μετρητών), η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει 1 δωρεάν μίλι.
 Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας με πολύ χαμηλό επιτόκιο, κερδίζοντας επίσης πρόσθετα δωρεάν μίλια.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών από όλα τα ΑΤΜs με το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι 50% του πιστωτικού ορίου με ελάχιστο ποσό τα 3.000 ευρώ και μέγιστο τα 4.000 ευρώ.


CITIBANK


Μεταξύ των βασικότερων χαρακτηριστικών των πιστωτικών καρτών της Citibank είναι τα ακόλουθα:
 Υπηρεσία Έγκαιρης Ειδοποίησης σε Περίπτωση Απάτης. Η Citibank, με την υπηρεσία αυτή περιορίζει τις πιθανότητες απάτης αφού αν παρατηρηθεί ασυνήθιστη συναλλαγή στην κάρτα, η εταιρία θα τηλεφωνήσει για να την επιβεβαιώσει. Οι ύποπτες συναλλαγές καταγράφονται και μελετώνται από το αρμόδιο τμήμα της τράπεζας. Αν διαπιστωθεί ότι και στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί ανάλογες συναλλαγές, όσες καταγράφηκαν δε θεωρούνται πια ύποπτες. Αν όμως διαπιστωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται έτσι καταναλωτής, η τράπεζα θα επικοινωνήσει μαζί του για να επιβεβαιώσει τις κινήσεις της κάρτας του. Σε περίπτωση που η κάρτα χρησιμοποιήθηκε από κάποιον άλλο, θα μπλοκαριστεί αμέσως, προστατεύοντας τον κάτοχο από περαιτέρω συναλλαγές εις βάρος του.
 Προσωπική φωτογραφία σε κάθε κάρτα.
     Για ν’ αποφευχθεί “τυχόν” χρήση της κάρτας από τρίτο άτομο, ο κάτοχος μπορεί να βάλει τη φωτογραφία του στην κάρτα Citibank και να την κάνει έτσι πιο προσωπική.
 Δωρεάν ασφάλιση σε κάθε ταξίδι.
    Χρησιμοποιώντας την κάρτα για την πληρωμή εξόδων ταξιδιού (εισιτήρια, βενζίνη, ενοίκιο, Ι.Χ. κ.λπ) ο κάτοχος ασφαλίζεται δωρεάν για προσωπικά ατυχήματα, αστική ευθύνη προς τρίτους, καθυστέρηση πτήσης, καθυστέρηση ή απώλεια αποσκευών.
 Δωρεάν ιατρική βοήθεια στα ταξίδια.
    Ισχύει σε κάθε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ισχύει για ταξίδια στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, σε απόσταση τουλάχιστον 30 χλμ., από τον τόπο κατοικίας. Σε περιπτώσεις αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος παρέχεται: εξεύρεση και αποστολή γιατρού, μεταφορά σε νοσοκομείο, έξοδα νοσηλείας στο εξωτερικό, κόστος εισιτηρίων για να έρθει κάποιος οικείος ως συνοδός και κάλυψη των εξόδων επιστροφής στην Ελλάδα.
 24ωρη ιατρική βοήθεια.
 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: 210 9428751.
 Credit Shield.
    Ό,τι κι αν συμβεί στον κάτοχο, η κάρτα θα αποπληρωθεί από τη Citibank, αρκεί η συμμετοχή στο πρόγραμμα.
    Για περισσότερες πληροφορίες: 210.92.90.100.
 Δωρεάν πρόσθετες κάρτες.
Τα αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να απολαμβάνουν και αυτά όλα τα προνόμια χρήσης μία κάρτας Citibank.
 Πολλές άτοκες δόσεις.
Σημαντικές προσφορές άτοκων δόσεων στα καταστήματα με το ειδικό σήμα.
 Μεταφορά υπολοίπου.
Συγκεντρώνονται όλα τα υπόλοιπα άλλων καρτών σ' ένα λογαριασμό.
 Αυτόματη εξόφληση λογαριασμών.
Πληρώνεται αυτόματα ο λογαριασμός της κάρτας, μέσω του τραπεζικού λογαριασμού Citibank.
 Επιστροφή συνδρομής.
Το ποσό της συνδρομής επιστρέφεται ολόκληρο με ετήσιες αγορές ύψους 5.000 ευρώ.
 Cards Online.
Ενημέρωση για την κίνηση της κάρτας, το διαθέσιμο, προηγούμενους λογαριασμούς μπαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή, μέσα στην ημέρα, στο www.citibank.gr.
 Citiphone Banking
Για όποια απορία ή ενημέρωση αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 210 92 90 100.
 Δίκτυο ΑΤΜ
Εκτεταμένο δίκτυο ΑΤΜ για την ανάληψη μετρητών και την πλήρη ενημέρωση για την κίνηση της κάρτας.
Ας δούμε τις πιστωτικές κάρτες της Citibank και τα βαικά τους χαρακτηριστικά:Citibank Platinum Visa
 Xαμηλό επιτόκιο 12,80% (ΣΕΠΠΕ: 18,51%)
 Aυξημένο πιστωτικό όριο.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών.


Citibank Gold Visa
Citibank Gold Mastercard
 Υψηλό πιστωτικό όριο.
 Μειωμένο επιτόκιο 15,50% (ΣΕΠΠΕ: 18,28%).Citibank Visa - Citibank Mastercard
 Kέρδος στις καθημερινές αγορές.
 Ασφάλεια στις συναλλαγές, χάρη στη νέα Υπηρεσία  Έγκαιρης Ειδοποίησης σε Περίπτωση Απάτης.Student Citibank Visa
 Για φοιτητές αποκλειστικά.
 Χαμηλό πιστωτικό όριο για να υπάρχει τον έλεγχος.
 Χωρίς δικαιολογητικά εισοδήματος.Citibank Visa Vodafone
 Έκπτωση έως και 525 ευρώ το χρόνο, στο λογαριασμό του κινητού Vodafone.
 Όλα τα προνόμια μιας κάρτας Citibank.Ολυμπιακός Citibank Visa
 Πρόγραμμα πόντων για μοναδικά ερυθρόλευκα δώρα.
 Τηλεφωνική υπηρεσία αγοράς και κράτησης εισιτηρίων.
 Άτοκες δόσεις στα εισιτήρια διαρκείας και στα καταστήματα του Ολυμπιακού.
 Όλα τα προνόμια μιας κάρτας Citibank.


Alico Citibank Visa
 Πρόσθετα όριο συναλλαγών για νοσοκομειακή χρήση.
 Δωρεάν συνδρομή για το πρώτο χρόνο.
 Δυνατότητα πληρωμής ασφαλίστρων με δόσεις.


ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


ABG TELEPASSPORT VISA GOLD
Απαιτείται εισόδημα περίπου 17.610 ευρώ, έχει πιστωτικό όριο μέχρι 9.000 ευρώ και συνδρομή 49,89 ευρώ (για τα πρόσθετα μέλη-συγγενείς Α+Β βαθμού είναι η μισή). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις τράπεζες/επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη VISA. Ανάληψη μετρητών μπορεί να γίνει από όλα τα ΑΤΜs του συστήματος ΔΙΑΣ μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα και ημερησίως μέχρι 300 ευρώ. Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασία αγορών (δωρεάν), ενώ στις επιπλέον παροχές αναφέρουμε έκπτωση στην σταθερή τηλεφωνία έως 35% από την TELEPASSPORT.
Στο μηνιαίο λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα ολικής ή μερικής εξόφλησης (ελάχιστη καταβολή το 3% του συνολικού χρεωστικού υπολοίπου - όχι όμως κάτω των 10 ευρώ).
Eνημέρωση 24 ώρες/365 ημέρες μέσω της υπηρεσίας DELTAPHONE (210 3397167) και του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μελών της ΑΤΕ Κάρτα (210 9554700).


ABG TELEPASSPORT VISA SILVER
Απαιτείται εισόδημα περίπου 8.800 ευρώ, έχει πιστωτικό όριο μέχρι 4.500 ευρώ και συνδρομή 26,41 ευρώ (για τα πρόσθετα μέλη-συγγενείς Α+Β βαθμού είναι η μισή). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις τράπεζες/επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη VISA. Ανάληψη μετρητών μπορεί να γίνει από όλα τα ΑΤΜ του συστήματος ΔΙΑΣ μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα και ημερησίως μέχρι 300 ευρώ. Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασίαΦοιτητική Πιστωτική Κάρτα ELECTRON
Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά φοιτητές Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. και σπουδαστές Ι.Ε.Κ, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (Δημόσια και Ιδιωτικά Ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης). Παρέχει πιστωτικό όριο έως 900 ευρώ με δυνατότητα αύξησης πιστωτικού ορίου έως τα 2.000 ευρώ με εγγύηση του γονέα. Έχει δωρεάν συνδρομή καθ' όλη τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής. Μπορούν να γίνονται αγορές με πολλές άτοκες δόσεις και ανάληψη μετρητών από χιλιάδες ΑΤΜs με το σήμα VISA (στο πλαίσιο πάντοτε του πιστωτικού ορίου). Προσφέρει ακόμη άμεση ανάληψη μετρητών από όλα τα ΑΤΜs της Αγροτικής Τράπεζας και όλων των τραπεζών που συμμετέχουν στο διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣΝΕΤ (ημερήσια ανάληψη μέχρι 300 ευρώ και μηνιαία μέχρι 900 ευρώ). Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασία αγορών (δωρεάν).


GOLDMAST MASTERCARD
Απαιτείται εισόδημα περίπου 17.610 ευρώ, έχει πιστωτικό όριο μέχρι 9.000 ευρώ και συνδρομή 49,89 ευρώ (για τα πρόσθετα μέλη-συγγενείς Α+Β βαθμού είναι η μισή). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις τράπεζες/επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τoν Οργανισμό EUROPAY (σήμα MASTERCARD). Ανάληψη μετρητών μπορεί να γίνει από όλα τα ΑΤΜs του συστήματος ΔΙΑΣ μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα και ημερησίως μέχρι 300 ευρώ. Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασία αγορών (δωρεάν), ενώ στις επιπλέον παροχές αναφέρουμε έκπτωση στην σταθερή τηλεφωνία έως 35% από την TELEPASSPORT.
Στο μηνιαίο λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα ολικής ή μερικής εξόφλησης (ελάχιστη καταβολή το 3% του συνολικού χρεωστικού υπολοίπου - όχι όμως κάτω των 10 ευρώ).
Eνημέρωση 24 ώρες/365 ημέρες μέσω της υπηρεσίας DELTAPHONE (210 3397167) και του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μελών της ΑΤΕ Κάρτα (210 9554700).


SILVERMAST MASTERCARD
Απαιτείται εισόδημα περίπου 8.800 ευρώ, έχει πιστωτικό όριο μέχρι 4.500 ευρώ και συνδρομή 26,41 ευρώ (για τα πρόσθετα μέλη-συγγενείς Α+Β βαθμού είναι η μισή). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις τράπεζες/επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τoν Οργανισμό EUROPAY (σήμα MASTERCARD). Ανάληψη μετρητών μπορεί να γίνει από όλα τα ΑΤΜs του συστήματος ΔΙΑΣ μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα και ημερησίως μέχρι 300 ευρώ. Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασία αγορών (δωρεάν), ενώ στις επιπλέον παροχές αναφέρουμε έκπτωση στην σταθερή τηλεφωνία έως 35% από την TELEPASSPORT.
Στο μηνιαίο λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα ολικής ή μερικής εξόφλησης (ελάχιστη καταβολή το 3% του συνολικού χρεωστικού υπολοίπου - όχι όμως κάτω των 10 ευρώ).
Eνημέρωση 24 ώρες/365 ημέρες μέσω της υπηρεσίας DELTAPHONE (210 3397167) και του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μελών της ΑΤΕ Κάρτα (210 9554700).


GOLDSTAR VISA
Απαιτείται εισόδημα περίπου 17.610 ευρώ, έχει πιστωτικό όριο μέχρι 9.000 ευρώ και συνδρομή 49,89 ευρώ (για τα πρόσθετα μέλη-συγγενείς Α+Β βαθμού είναι η μισή). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις τράπεζες/επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη VISA. Ανάληψη μετρητών μπορεί να γίνει από όλα τα ΑΤΜs του συστήματος ΔΙΑΣ μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα και ημερησίως μέχρι 300 ευρώ. Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασία αγορών (δωρεάν).
Στο μηνιαίο λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα ολικής ή μερικής εξόφλησης (ελάχιστη καταβολή το 3% του συνολικού χρεωστικού υπολοίπου - όχι όμως κάτω των 10 ευρώ).
Eνημέρωση 24 ώρες/365 ημέρες μέσω της υπηρεσίας DELTAPHONE (210 3397167) και του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μελών της ΑΤΕ Κάρτα (210 9554700).


SILVERSTAR VISA
Απαιτείται εισόδημα περίπου 8.800 ευρώ, έχει πιστωτικό όριο μέχρι 4.500 ευρώ και συνδρομή 26,41 ευρώ (για τα πρόσθετα μέλη -συγγενείς Α+Β βαθμού είναι η μισή). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ την Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις τράπεζες / επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη VISA. Ανάληψη μετρητών μπορεί να γίνει από όλα τα ΑΤΜs του συστήματος ΔΙΑΣ μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα και ημερησίως μέχρι 300 ευρώ. Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασία αγορών (δωρεάν).
Στο μηνιαίο λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα ολικής ή μερικής εξόφλησης (ελάχιστη καταβολή το 3 % του συνολικού χρεωστικού υπολοίπου - όχι όμως κάτω των 10 ευρώ).
Eνημέρωση 24 ώρες / 365 ημέρες μέσω της υπηρεσίας DELTAPHONE (210-3397167) και του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μελών της ΑΤΕ Κάρτα (210-9554700).


ELECTRON VISA
Απαιτείται εισόδημα 5.870 ευρώ, έχει πιστωτικό όριο μέχρι 1.000 ευρώ και συνδρομή 11,74 ευρώ (για τα πρόσθετα μέλη-συγγενείς Α+Β βαθμού είναι η μισή). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις τράπεζες/επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη VISA. Ανάληψη μετρητών μπορεί να γίνει από όλα τα ΑΤΜs του συστήματος ΔΙΑΣ μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα και ημερησίως μέχρι 300 ευρώ. Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασία αγορών (δωρεάν).
Στο μηνιαίο λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα ολικής ή μερικής εξόφλησης (ελάχιστη καταβολή το 3 % του συνολικού χρεωστικού υπολοίπου - όχι όμως κάτω των 10 ευρώ).
Eνημέρωση 24 ώρες/365 ημέρες μέσω της υπηρεσίας DELTAPHONE (210 3397167) και του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μελών της ΑΤΕ Κάρτα (210 9554700).ΑΤΕ Κάρτα VISA
Απαιτείται εισόδημα περίπου 6.750 ευρώ, έχει πιστωτικό όριο μέχρι 2.500 ευρώ και συνδρομή 11,74 ευρώ (για τα πρόσθετα μέλη-συγγενείς Α+Β βαθμού είναι η μισή). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ την Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλες τις τράπεζες/ επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη VISA. Ανάληψη μετρητών μπορεί να γίνει από όλα τα ΑΤΜ του συστήματος ΔΙΑΣ μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα και ημερησίως μέχρι 300 ευρώ. Παρέχονται ακόμη ταξιδιωτικές-ασφαλιστικές καλύψεις και προστασία αγορών (δωρεάν).
Στο μηνιαίο λογαριασμό δίνεται η δυνατότητα ολικής ή μερικής εξόφλησης (ελάχιστη καταβολή το 3% του συνολικού χρεωστικού υπολοίπου - όχι όμως κάτω των 10 ευρώ).
Eνημέρωση 24 ώρες/365 ημέρες μέσω της υπηρεσίας DELTAPHONE (210 3397167) και του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μελών της ΑΤΕ Κάρτα (210 9554700).


EMPORIKI BANKEmporiki Bank Visa
Η κάρτα αυτή παρέχει συναλλαγές με διεθνή αναγνώριση και πιο συγκεκριμένα:
 Μεγάλη αποδοχή από 200.000 και πλέον επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και περισσότερες από 19.000.000 σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, ιατρικών κέντρων κ.λπ.
 Υψηλά πιστωτικά όρια από 900 μέχρι και 9.000 ευρώ.
 Συμφέροντες οικονομικοί όροι.
 Καμία επιβάρυνση από τόκους, εφόσον εξοφλείται εμπρόθεσμα ολόκληρος ο λογαριασμός.
 Μεγάλες ευκολίες πληρωμής, δυνατότητα επιλογής του ύψους της μηνιαίας δόσης, πέραν της ελάχιστης καταβολής του 5%.
 Επιτόκιο από τα χαμηλότερα της αγοράς.
 Χαμηλή ετήσια συνδρομή.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών σε ολόκληρη την Ελλάδα, όλο το 24ωρο, από 600 ευρώ μέχρι και 1.000 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πιστωτικό όριο, μέσω του δικτύου των 600 Μηχανημάτων Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) της Εμπορικής Τράπεζας ή από οποιοδήποτε ΑΤΜ με το σήμα VISA.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών σε συνάλλαγμα από το παγκόσμιο δίκτυο Μηχανημάτων Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) της VISA.
 Τραπεζικές συναλλαγές όλο το 24ωρο. Για αναλήψεις, καταθέσεις, ενημέρωση υπολοίπων, μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό, παραγγελία μπλοκ επιταγών, πληρωμή δόσεων καρτών κ.λπ., δωρεάν σε οποιοδήποτε από τα 600 Μηχανήματα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας ή με σχετική επιβάρυνση για ανάληψη ή ερώτηση υπολοίπου σε οποιοδήποτε από τα 4.000 ΑΤΜs του Διατραπεζικού Συστήματος Συναλλαγών (ΔΙΑΣ).
 Άμεση αντικατάσταση της κάρτας σε περίπτωση απώλειας. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεται ο κάτοχος, μπορεί να τηλεφωνήσει χωρίς χρέωση για τη δήλωση απώλειας της κάρτας του, ενώ εάν το επιθυμεί, του καταβάλλονται μετρητά έκτακτης ανάγκης, μέχρι την παραλαβή της νέας κάρτας (Visa Τraveller's).
 Δυνατότητα αυτόματης πληρωμής με πάγια εντολή χρέωσης του αποταμιευτικού λογαριασμού που τηρείται στην Εμπορική Τράπεζα, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις και περιττές μετακινήσεις.
 Προγράμματα άτοκων μηνιαίων δόσεων σε όλη την Ελλάδα από χιλιάδες επιχειρήσεις.
 Άτοκη μεταφορά υπολοίπου για έξι μήνες.
 Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για τα ταξίδια. H Emporiki Bank Visa πληρώνει εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτου και ασφαλίζει για τις περιπτώσεις καθυστέρησης ή ματαίωσης της πτήσης, καθυστέρησης άφιξης αποσκευών, ταξιδιωτικού ατυχήματος, προσωπικής και οικογενειακής αστικής ευθύνης έναντι τρίτων κ.ά.
 Υπηρεσία Βanktel: Αυτόματη τηλεφωνική υπηρεσία σε 24ωρη βάση, όπου είναι δυνατή η δήλωση κλοπής - απώλειας, υπόλοιπο και κίνηση πιστωτικής κάρτας.
 Δυνατότητα χρήσης του e-banking της Εμπορικής Τράπεζας για πληρωμή κάρτας, δήλωση κλοπής - απώλειας, υπόλοιπο και κίνηση πιστωτικής κάρτας.
 Ταξιδιωτική υπηρεσία EMPOROTRAVEL: Προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες/κατόχους πιστωτικών καρτών να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο σε προνομιακές τιμές.
 Δυνατότητα αλλαγής του προσωπικού κωδικού (PIN) από το δίκτυο των ΑΤΜs της Εμπορικής Τράπεζας (PIN CHANGE).Emporiki Bank Visa Gold
Η Emporiki Bank Visa Gold είναι ευπρόσδεκτη σε 200.000 επιχειρήσεις κάθε είδους σε όλη την Ελλάδα, και 19.000.000 σ'όλο τον κόσμο, προσφέροντας:
 Υψηλά πιστωτικά όρια, που κυμαίνονται από 3.000 έως 25.000 ευρώ.
 Πολύ υψηλό όριο μηνιαίων συναλλαγών, που μπορεί να φτάσει και 45.000 ευρώ.
 Προγράμματα άτοκων μηνιαίων δόσεων.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών όλο το 24ωρο, μέχρι 1.000 ευρώ το μήνα.
 Δυνατότητα αυτόματης πληρωμής του λογαριασμού.
 Άτοκη μεταφορά υπολοίπου για έξι μήνες.
 Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, παρέχεται το δικαίωμα δωρεάν άμεσης αντικατάστασής της, εντός μιας ημέρας, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και μάλιστα με δωρεάν τηλέφωνο για τη δήλωση απώλειας και την καταβολή μετρητών έκτακτης ανάγκης μέχρι την παραλαβή της νέας κάρτας (Visa Traveller's).
 Ταξιδιωτική υπηρεσία EMPOROTRAVEL: Προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες/κατόχους πιστωτικών καρτών να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο σε προνομιακές τιμές.
 Υπηρεσία Βanktel: Αυτόματη τηλεφωνική υπηρεσία σε 24ωρη βάση, όπου είναι δυνατή η δήλωση κλοπής - απώλειας, υπόλοιπο και κίνηση πιστωτικής κάρτας.
 Δυνατότητα χρήσης του e-banking της Εμπορικής Τράπεζας για πληρωμή κάρτας, δήλωση κλοπής - απώλειας, υπόλοιπο και κίνηση πιστωτικής κάρτας.
 Δυνατότητα αλλαγής του προσωπικού κωδικού (PIN) από το δίκτυο των ΑΤΜs της Εμπορικής Τράπεζας (PIN CHANGE).
 Δυνατότητα πραγματοποίησης τραπεζικών συναλλαγών όλο το 24ωρο, δωρεάν, σε οποιοδήποτε από τα 600 ΑΤΜs του δικτύου.
Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα ανάληψης και ερώτησης υπολοίπου, μέσω του Δικτύου του Διατραπεζικού Συστήματος Συναλλαγών (ΔΙΑΣ) σε περισσότερα από 4000 σημεία σ'όλη την Ελλάδα, με σχετική επιβάρυνση, όταν η πράξη γίνεται σε ΑΤΜ άλλης Τράπεζας.
Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για τα ταξίδια. Ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη. Σε περίπτωση βλάβης αυτοκινήτου η επιτόπου αποκατάστασή της ή η ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σε συνεργείο και ο επαναπατρισμός του οχήματος και όλων των επιβατών, είναι εξασφαλισμένα. Νομική προστασία στο εξωτερικό.Emporiki Bank MasterCard
Eίναι διεθνής πιστωτική κάρτα με κλιμακούμενο πιστωτικό όριο από 900 έως 9.000 ευρώ. Δίνει την ευκαιρία σε πελάτες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, όπως να ταξιδέψουν, να καλύψουν ένα απροσδόκητο έξοδο, να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.
Χρησιμοποιείται για αγορές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την MASTERCARD.
Παρέχει δυνατότητα πραγματοποίησης Τραπεζικών συναλλαγών (αναλήψεις, καταθέσεις, ενημέρωση υπολοίπων, μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό κ.λπ.) όλο το 24ωρο δωρεάν, μέσω του δικτύου της Τράπεζας ή, με σχετική επιβάρυνση, μέσω του δικτύου ΔΙΑΣ (ανάληψη μετρητών και ερώτηση υπολοίπου).
Μεταξύ των σημαντικότερων παροχών αναφέρονται:
 Προγράμματα άτοκων δόσεων σε χιλιάδες επιχειρήσεις.
 Άτοκη μεταφορά υπολοίπου για έξι μήνες.
 Παγκόσμια αποδοχή από 19.000.000 επιχειρήσεις στο εξωτερικό και 200.000 στην Ελλάδα.
 Δυνατότητα εξόφλησης του λογαριασμού με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού καταθέσεων της επιλογής του πελάτη.
 Παροχή μετρητών με πίστωση όλο το 24ωρο από το παγκόσμιο δίκτυο ΑΤΜ με το σήμα της VISA.
 Υπηρεσία Βanktel: Αυτόματη τηλεφωνική υπηρεσία σε 24ωρη βάση, όπου είναι δυνατή η δήλωση κλοπής - απώλειας, υπόλοιπο και κίνηση πιστωτικής κάρτας.
 Δυνατότητα χρήσης του e-banking της Εμπορικής Τράπεζας για πληρωμή κάρτας, δήλωση κλοπής - απώλειας, υπόλοιπο και κίνηση πιστωτικής κάρτας. Δυνατότητα έκδοσης ταυτάριθμης κάρτας.
 Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις, όπως ταξιδιωτικού ατυχήματος προσωπικής και οικογενειακής αστικής ευθύνης, καθυστέρηση πτήσης και άφιξης αποσκευών, εξόδων ταξιδιού σε περίπτωση μη πραγματοποίησής του.
 Δωρεάν άμεση αντικατάσταση της κάρτας και καταβολή μετρητών έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας.
 Ταξιδιωτική υπηρεσία EMPOROTRAVEL: Προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες/κατόχους πιστωτικών καρτών να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο σε προνομιακές τιμές.
 Δυνατότητα αλλαγής του προσωπικού κωδικού (PIN) από το δίκτυο των ΑΤΜs της Εμπορικής Τράπεζας (PIN CHANGE).Emporiki Bank Visa Electron
Απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν μια σύγχρονη, διεθνή αλλά και οικονομική πιστωτική κάρτα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται μόνο σε ηλεκτρονικά μηχανήματα (POS και ΑΤΜ), προσφέροντας γρήγορη εξυπηρέτηση και απόλυτο έλεγχο του πιστωτικού υπολοίπου.
H Emporiki Bank Visa Electron προσφέρει πολλά προνόμια:
 Είναι ευπρόσδεκτη σε κάθε είδους επιχείρηση στην Ελλάδα και σ' όλο τον κόσμο, π.χ. ξενοδοχεία, εστιατόρια, αεροπορικές εταιρίες, ταξιδιωτικά γραφεία, σούπερ μάρκετ, ιατρικά κέντρα κ.λπ.
 Ανάληψη μετρητών όλο το 24ωρο, μέσω της κάρτας από τα Μηχανήματα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) της Εμπορικής Τράπεζας.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών σε συνάλλαγμα από το παγκόσμιο δίκτυο ΑΤΜ της Visa.
 Δυνατότητα αυτόματης πληρωμής λογαριασμού.
 Δυνατότητα πραγματοποίησης τραπεζικών συναλλαγών (αναλήψεις, καταθέσεις, ενημέρωση υπολοίπων, μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό, πληρωμή δόσεων κάρτας κ.λπ.) όλο το 24ωρο, δωρεάν, σε οποιοδήποτε από τα 600 ΑΤΜs του δικτύου της Εμπορικής Τράπεζας σε όλη την Ελλάδα ή μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ σε 4.000 σημεία με σχετική επιβάρυνση, όταν η πράξη γίνεται σε ΑΤΜ άλλης Τράπεζας.
 Χαμηλή ετήσια συνδρομή.
 Χαμηλό επιτόκιο.
 Η μεγαλύτερη άτοκη περίοδος χάριτος, έως και 55 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.
 Προνομιακό πρόγραμμα εκτοκισμού για τις αγορές.
 Καμμία επιβάρυνση από τόκους, εφ΄όσον εξοφλείται εμπρόθεσμα όλος ο λογαριασμός.
 Μεγάλες ευκολίες πληρωμής, αφού υπάρχει δυνατότητα επιλογής για το ύψος της μηνιαίας δόσης πέραν της ελάχιστης.
 Προγράμματα άτοκων μηνιαίων δόσεων σε χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
 Άτοκη μεταφορά υπολοίπου για έξι μήνες.
 Ταξιδιωτική υπηρεσία EMPOROTRAVEL: Προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες/κατόχους πιστωτικών καρτών να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια τους στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο σε προνομιακές τιμές.
 Υπηρεσία Βanktel: Αυτόματη τηλεφωνική υπηρεσία σε 24ωρη βάση, όπου είναι δυνατή η δήλωση κλοπής - απώλειας κάρτας ή η ερώτηση του υπολοίπου του λογαριασμού.
 Δυνατότητα χρήσης του e-banking της Εμπορικής Τράπεζας για πληρωμή κάρτας, δήλωση κλοπής – απώλειας, υπόλοιπο και κίνηση πιστωτικής κάρτας.
 Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας υπάρχει η δυνατότητα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με δωρεάν τηλεφώνημα για τη δήλωση απώλειας, να γίνει άμεση καταβολή μετρητών έκτακτης ανάγκης έως ότου εκδοθεί η νέα κάρτα.
 Δυνατότητα αλλαγής του προσωπικού κωδικού (PIN) από το δίκτυο των ΑΤΜs της Εμπορικής Τράπεζας (PIN CHANGE).
 Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις.Emporiki Bank Visa Business
Η Εμποροκάρτα Visa Business απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να χορηγήσουν κάρτες στα στελέχη τους, σαν επιβράβευση ή πρόσθετη αμοιβή και για διευκόλυνση των εταιρικών τους δραστηριοτήτων.
Παρέχει μεταξύ άλλων:
 Ουσιώδη οικονομία με τη μεγαλύτερη άτοκη περίοδο της αγοράς, μέχρι και 55 ημέρες.
 Παγκόσμια αποδοχή από 19.000.000 επιχειρήσεις στο εξωτερικό και 200.000 στην Ελλάδα.
 Δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών σε επιχειρήσεις κάθε είδους (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, εστιατόρια κ.λπ.)
 Παροχή μετρητών με πίστωση όλο το 24ωρο από το παγκόσμιο δίκτυο ΑΤΜ της Visa.
 Πλήρες πακέτο δωρεάν ασφαλιστικών καλύψεων (ιδιαίτερα αναβαθμισμένο).
 Δυνατότητα αλλαγής του προσωπικού κωδικού (PIN) από το δίκτυο των ΑΤΜs της Εμπορικής Τράπεζας. (PIN CHANGE).


ANT1 VISA
O Antenna και η Εμπορική Τράπεζα δημιούργησαν μια κάρτα Visa και επιπλέον προσφορές, δώρα, ευκαιρίες, διαγωνισμούς και ψυχαγωγικά παιχνίδια. H ANT1 Visa επίσης προσφέρει.
 Μοναδικές εκπτώσεις και δόσεις σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.
 Δωρεάν οδική βοήθεια σε oποιαδήποτε περίπτωση.
 Παγκόσμια αποδοχή σε περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και 12.000.000 επιλεγμένες επιχειρήσεις στο εξωτερικό.
 Ανάληψη μετρητών.
 Τραπεζικές συναλλαγές κάθε μέρα, όλη μέρα.
 Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη.


ΑΣΠΙΣ


Aspis College Visa
H κάρτα ASPIS BANK COLLEGE σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών που σπουδάζουν, δίνοντάς τους μια... προκαθορισμένη ελευθερία κινήσεων. Σχεδιασμένη για χρήση σε ηλεκτρονικό περιβάλλον (ELECTRON), ταιριάζει με τον τρόπο ζωής των φοιτητών αλλά δίνει και τη σιγουριά ότι "δεν θα υπερβούν τα όρια".
Η ASPIS BANK COLLEGE VISA λειτουργεί ταυτόχρονα ως κάρτα ανάληψης μετρητών από λογαριασμό καταθέσεων, αλλά και ως πιστωτική, με προκαθορισμένο και ελεγχόμενο πιστωτικό όριο.
Τα παιδιά μπορούν να τη χρησιμοποιούν σε όλα τα καταστήματα με το σήμα VISA Electron στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν με μικρές δόσεις όλα τα έξοδα που σχετίζονται με τις σπουδές τους.
Όμως η φροντίδα της ASPIS BANK δεν σταματά στην έκδοση της COLLEGE VISA. Συμμετέχει στα "βάρη" του σπουδαστικού προϋπολογισμού προσφέροντας μοναδικά προνόμια:
 Ειδικό χαμηλό επιτόκιο -3% από το εκάστοτε ισχύον γενικό επιτόκιο της ASPIS BANK VISA συνδρομής.
 Απαλλαγή από την ετήσια συνδρομή της, όταν εκδίδεται ως πρόσθετη κάρτα στην κάρτα των γονέων, ή το 50% της ASPIS BANK VISA, όταν εκδίδεται ως κύρια κάρτα.
 Ξεχωριστό λογαριασμό για καλύτερο έλεγχο των μηνιαίων εξόδων.
Επιπλέον, η ASPIS BANK προσφέρει στους κατόχους τής COLLEGE VISA τον ειδικό καταθετικό λογαριασμό σπουδών ASPIS COLLEGE ACCOUNT με μοναδικά πλεονεκτήματα:
 Αναλήψεις μετρητών από τον καταθετικό λογαριασμό μέσω του δικτύου ΔΙΑΣ εντελώς δωρεάν.
 Αυξημένο κλιμακούμενο επιτόκιο χωρίς όριο ελάχιστης κατάθεσης.
 Μηνιαία καταβολή τόκων και απόδοση από την πρώτη δραχμή κατάθεσης.
 Δωρεάν εξόφληση λογαριασμών Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., Ε.Υ.Δ.Α.Π.
 Μειωμένα κατά 50% έξοδα αποστολής εμβασμάτων για σπουδές στο εξωτερικό.
 Ευνοϊκούς όρους για δάνεια επαγγελματικής στέγης και εξοπλισμού, μόλις τελειώσουν τις σπουδές τους.
 Μετρητά μέχρι 900 ευρώ το μήνα, εντός του πιστωτικού ορίου, από όλες τις τράπεζες με το σήμα VISA στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να καλύψετε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη.
 Και βέβαια οι κάτοχοι της COLLEGE VISA μπορούν, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, να κάνουν χρήση των Υπηρεσιών Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης και να αισθάνονται ασφαλείς στις εκδρομές και τα ταξίδια τους με την ASPIS TRAVEL ASSISTANCE!
Aspis Bank Visa
Η ASPIS BANK VISA είναι μια ευέλικτη πιστωτική κάρτα προσαρμοσμένη στο σύγχρονο τρόπο ζωής.
Ανάλογα με το ύψος του υπολοίπου της κάρτας και τον τρόπο εξόφλησης του λογαριασμού, το εκάστοτε ισχύον γενικό επιτόκιο μειώνεται ως και δύο μονάδες, επιβραβεύοντας τη συχνή μηνιαία χρήση της κάρτας. Έτσι, το ισχύον σήμερα γενικό επιτόκιο για αγορές και αναλήψεις, από 15,5% μπορεί να διαμορφωθεί με τη μείωση στο 13,5%!
Χρησιμοποιώντας την κάρτα όλο το έτος, οι κάτοχοι μπορούν να πετύχουν μείωση ή και ολική απαλλαγή από την ετήσια συνδρομή. H έκπτωση της συνδρομής προσφέρεται σε ενήμερους και συνεπείς πελάτες με το ακόλουθο πλάνο:
 25%: έκπτωση για τζίρο 1.000 ευρώ
 50%: έκπτωση για τζίρο 2.000 ευρώ
 10%: έκπτωση για τζίρο 3.000 ευρώ
Οι κάτοχοι της ASPIS BANK VISA μπορούν να επωφελούνται από τις ειδικές τιμολογήσεις σε αγορά προϊόντων, ταξιδίων, υπηρεσιών που προσφέρει η ASPIS BΑΝΚ VISA σε συνεργασία με εμπόρους και εταιρίες παροχής υπηρεσιών. Η ενημέρωση των πελατών για τις προσφορές γίνεται σε μηναία βάση με ενθέσεις ενημερωτικών έντυπων στους μηνιαίους λογαριασμούς - statement.
Όλες οι κάρτες υποστηρίζουν τις αγορές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθώς και τις αναλήψεις μετρητών στις Τράπεζες, με το σήμα Visa. Η ελάχιστη μηνιαία καταβολή για όλες τις κάρτες είναι 5%.
Ακόμα και όταν δεν γίνεται χρήση των πιστωτικών προνομίων που προσφέρει η ASPIS BANK VISA, αλλά εξοφλείται ολόκληρο το υπόλοιπο του λογαριασμού, η ASPIS BANK VISA σας προσφέρει μέχρι και 50 ημέρες άτοκη περίοδο για τις κανονικές αγορές, ενώ σημεντικές είναι και οι προσφορές άτοκων δόσεων των συνεργαζόμενων καταστημάτων, που εμφανίζονται τμηματικά στο λογαριασμό από 3 έως 12 μήνες.
Οι κάτοχοι των καρτών ASPIS BANK εξυπηρετούνται από την υπηρεσία ASPIS PHONE BANKING χωρίς να μετακινηθούν από το σπίτι, το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού βρίσκονται, για να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές, ερωτήσεις υπολοίπου και κινήσεις του λογαριασμού της κάρτας.
Οι κάρτες ASPIS BANK παρέχουν δωρεάν ταξιδιωτική βοήθεια, ασφάλιση ατυχήματος και υπηρεσίες βοήθειας, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Σε συνεργασία με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και την INTERPARTNER ASSISTANCE προσφέρεται μια σειρά μοναδικών προγραμμάτων Ασφάλισης και Προστασίας, για τα μικρά και τα μεγάλα απρόοπτα της καθημερινής ζωής.
Με την εξόφληση των ασφαλίστρων, μέσω της κάρτας ASPIS BANK Visa, ο κάτοχος επωφελείται για το ποσό των ασφαλίστρων προνομιακού επιτόκιο, κατά 3 μονάδες χαμηλότερο επιτόκιο από το εκάστοτε ισχύον. Η ASPIS BANK VISA έχει διπλή χρήση, δηλ. εκτός από πιστωτική λειτουργεί και ως τραπεζική. Ως κάρτα ανάληψης μετρητών, παρέχει πρόσβαση όλο το 24ωρο στον τραπεζικό λογαριασμό της ASPIS BANK και υποστηρίζει τις αναλήψεις μετρητών από το λογαριασμό, καθώς και άλλες συναλλαγές, χρησιμοποιώντας το δίκτυο των ΑΤΜs της ASPIS BANK και της ΔΙΑΣ εντελώς δωρεάν.
Aspis Bank Electron Visa


Aspis Equestrian Visa
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και η ASPIS BANK δημιούργησαν τη νέα κάρτα EQUESTRIAN VISA. Μια διαφορετική πιστωτική κάρτα που υποστηρίζει το άθλημα της ιππασίας.
Τώρα, ένα μεγάλο μέρος της ετήσιας συνδρομής, καθώς και των συναλλαγών με την κάρτα θα επιστρέφονται αυτόματα στην Ομοσπονδία, για την οικονομική στήριξη και ενίσχυση του αθλήματος.
 
GENIKI BANK


GENIKI Visa Electron Νέων
Η GENIKI VISA Electron Nέων είναι μια πιστωτική κάρτα, ειδικά σχεδιασμένη για φοιτητές και σπουδαστές, για να διευκολύνει στις καθημερινές τους συναλλαγές και ανάγκες.
Ποια τα χαρακτηριστικά της;
 Άτοκη περίοδος έως και 50 ημέρες.
 3% ή 5% ελάχιστη μηνιαία καταβολή της συνολικής οφειλής.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών ποσού ίσου με το πιστωτικό όριο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 Εύκολη εξόφληση της οφειλής μέσω του λογαριασμού στη GENIKI BANK.
 24ωρη δωρεάν αυτόματη εξυπηρέτηση στο 210 3397167.
Ποια τα πλεονεκτήματά της;
 Δωρεάν συνδρομή για όλη τη διάρκεια των σπουδών.
 Δωρεάν πρόσβαση στο Internet για ένα χρόνο.
 Άτοκη περίοδος 50 ημερών.
 Άτοκες δόσεις σε πολλές και επώνυμες επιχειρήσεις.
 Έκδοση κάρτας με απλές διαδικασίες.
 Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση και νομική προστασία.
 Δωρεάν αυτόματη εξόφληση λογαριασμών με πάγια εντολή (κινητής τηλεφωνίας, Filmnet, Nova).


GENIKI VISA Gold
Χαρακτηριστικά:
 Υψηλό πιστωτικό όριο.
 Άτοκη περίοδος έως και 50 ημέρες.
 3% ή 5% ελάχιστη μηνιαία καταβολή της συνολικής οφειλής.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών ποσού ίσου με το πιστωτικό όριο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 Δυνατότητα έκδοσης μέχρι και δυο πρόσθετων καρτών
 Εύκολη εξόφληση της οφειλής μέσω του λογαριασμού στη GENIKI BANK.
 24ωρη δωρεάν αυτόματη εξυπηρέτηση στο 210 3397167.
Πλεονεκτήματα:
 Μεγαλύτερη άνεση στις συναλλαγές με υψηλό πιστωτικό όριο.
 Δωρεάν οδική βοήθεια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό σε συνεργασία με την Inter Partner Assistance (τηλ: 210 9428751).
 Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση και νομική προστασία.
 30% έκπτωση στην ενοικίαση αυτοκινήτου με την εγγύηση της Hertz Rent a Car με ένα απλό τηλεφώνημα στο 801 11 100 ή στο 210 3534900.
 Άτοκες δόσεις σε πολλές και επώνυμες επιχειρήσεις.
 Δωρεάν αυτόματη εξόφληση λογαριασμών με πάγια εντολή (κινητής τηλεφωνίας, Filmnet, Nova).


GENIKI VISA / GENIKI VISA Electron
Στα βασικά χαρακτηριστικά της κάρτας αναφέρονται:
 Άτοκη περίοδος έως και 50 ημέρες.
 3% ή 5% ελάχιστη μηνιαία καταβολή της συνολικής οφειλής.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών ποσού ίσου με το πιστωτικό όριο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 Δυνατότητα έκδοσης μέχρι και δυο πρόσθετων καρτών.
 Εύκολη εξόφληση της οφειλής μέσω του λογαριασμού στη GENIKI BANK.
 24ωρη δωρεάν αυτόματη εξυπηρέτηση στο 210 3397167.
Ακόμη, μεταξύ άλλων παρέχονται:
 Άτοκες δόσεις σε πολλές και επώνυμες επιχειρήσεις.
 Προνομιακό επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου.
 Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση και νομική προστασία (εφόσον το 50% του εισιτηρίου είναι χρεωμένο στην πιστωτική κάρτα).
 Δωρεάν αυτόματη εξόφληση λογαριασμών με πάγια εντολή (κινητής τηλεφωνίας, Filmnet, Nova).
Για περισσότερες πληροφορίες: 210 6975 600 (καθημερινές από 8:00-21:00 και Σάββατο 9:00-17:00) και 801-11-600 300.


GENIKI MasterCard
Τα βασικά χαρακτηριστικά της κάρτας αυτής είναι τα εξής:
Mε 5 κινήσεις έρχεται στα μέτρα του κατόχου.
5 μόνο αγορές το μήνα, ανεξαρτήτως ποσού, αρκούν για να μειώνεται το επιτόκιο της κάρτας.
Προστασία αγορών.
Mε την αυτόματη ασφάλιση που παρέχεται από τη GENIKI MasterCard προστατεύονται όλες οι αγορές για περιπτώσεις κλοπής, πυρκαγιάς και τυχαίας ζημιάς του αντικειμένου από άλλη απρόβλεπτη αιτία.
Επιπλέον, προσφέρονται σημαντικά προνόμια όπως:
 Προνομιακό επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου 5,00% (πλέον 0,6% εισφορά Ν.128/75) για τους έξι πρώτους μήνες.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών ποσού ίσου με το πιστωτικό όριο και εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο.
 Επιλογή του ποσού πληρωμής (3% ή 5%) της συνολικής οφειλής.
 Επιλογή της ημερομηνίας εξόφλησης του λογαριασμού (1o , 2o ή 3o δεκαήμερο του μήνα).
 Άτοκες δόσεις για έξυπνες αγορές σε πολυάριθμες επιχειρήσεις.
 Άτοκη περίοδο έως και 50 ημέρες, εφόσον εξοφλείται ολόκληρο το οφειλόμενο ποσό κάθε μήνα.
 24ωρη αυτόματη τηλεφωνική εξυπηρέτηση Deltaphone (τηλ. 210 33.97.167).
 Άμεση αντικατάσταση της κάρτας σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς.
 Δυνατότητα έκδοσης μέχρι και δύο (2) πρόσθετων καρτών σε συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού.
 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθημερινά:
     Στο 210 6975600 και στο 801 11 600 300 από σταθερό τηλέφωνο (με αστική χρέωση).


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


Club Nokia Visa Plus
Η Alpha Copy/Nokia, η μεγαλύτερη εμπορική εταιρία τηλεπικοινωνιών και ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα και η Τράπεζα Κύπρου, δημιούργησαν την κάρτα Club Nokia Visa Plus.
Με την κάρτα αυτή οι κάτοχοι μπορούν να επωφεληθούν με αρκετά προνόμια όπως:
 Εκπτώσεις 5% στα γνήσια αξεσουάρ ΝΟΚΙΑ και τα διαφημιστικά είδη ΝΟΚΙΑ.
 Πολλές άτοκες δόσεις σε αγορές από τα NOKIA SHOPS.
 Δώρο η συνδρομή του πρώτου χρόνου.
 Επιστροφή της μισής συνδρομής για αγορές άνω των 1.500 ευρώ ετησίως, στο τέλος του κάθε χρόνου χρήσης.
 Ελάχιστη μηνιαία καταβολή 5% του συνολικού λογαριασμού (ελάχιστo ποσό καταβολής 15 ευρώ).
 Δωρεάν πρόσθετες κάρτες για αγαπημένα πρόσωπα (έως 2), για τον πρώτο χρόνο.
 Επιπλέον η κάρτα γίνεται αποδεκτή σε εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει σε προγράμματα άτοκων δόσεων και προσφέρει τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών από οποιοδήποτε ΑΤΜ με το σήμα Visa στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πληροφορίες για την Club Nokia Visa Plus: Γραμμή Εξυπηρέτησης 801-11-66542.Χρυσή κάρτα VISA Ιατρών
Η χρυσή Visa MediEXCLUSIVE απευθύνεται αποκλειστικά σε Ιατρούς και συνδυάζει το κύρος μιας χρυσής κάρτας και τα πλεονεκτήματα μιας πιστωτικής κάρτας Visa.
Στα προνόμια της κάρτας αναφέρονται:
 Ειδική σχεδίαση της κάρτας και αναγραφή των στοιχείων του Ιατρού, που δηλώνει με διακριτικό τρόπο την ιδιότητα και την ειδικότητά του.
 Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χωρίς συνδρομή για πάντα εφόσον η κάρτα χρησιμοποιείται για αγορές συνολικού ύψους άνω των 2.500 ευρώ ετησίως.
 Μεταφορά υπολοίπου με προνομιακό επιτόκιο 4,9% (πλέον της σχετικής εισφοράς του Ν.128/1975, σήμερα 0,6%) για δύο ολόκληρα χρόνια.
 Αγορές με προνομιακό επιτόκιο 8,5% (πλέον της σχετικής εισφοράς του Ν.128/1975, σήμερα 0,6%) για ένα χρόνο, για νέες εκδόσεις καρτών.
 Δυνατότητα να ορίσει ο κάτοχος την ελάχιστη μηνιαία καταβολή του υπολοίπου, επιλέγοντας μεταξύ των ποσοστών 3%, 5%, 10%, 15%, 20% (ελάχιστο ποσό καταβολής 15 ευρώ).
 Δωρεάν 24ωρη Συμβουλευτική Υπηρεσία για Ιατρικά και Νομικά θέματα, όταν ο κάτοχος βρίσκεται εκτός της πόλης μονίμου διαμονής του.Κύπρου MasterCard Gold
Στους κατόχους της κάρτας αυτής παρέχονται:
 Πιστωτικά όρια ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις προσωπικές τους ανάγκες.
 Αγορές με προνομιακό επιτόκιο 8,5%* για ένα χρόνο, για νέες εκδόσεις καρτών.
 Μεταφορά υπολοίπου με προνομιακό επιτόκιο 4,9%* για δύο (2) ολόκληρα χρόνια.
 Δώρο η μισή συνδρομή του πρώτου χρόνου.
 Χωρίς συνδρομή εφόσον ο κάτοχος διαθέτει την Κύπρου Visa Gold.
 Δωρεάν πρόσθετες κάρτες για αγαπημένα πρόσωπα (έως 2), για τον πρώτο χρόνο.
 Δυνατότητα να ορίσει ο κάτοχος την ελάχιστη μηνιαία καταβολή του υπολοίπου, επιλέγοντας μεταξύ των ποσοστών 3%, 5%, 10%, 15%, 20% (ελάχιστο ποσό καταβολής 15 ευρώ).
 Δωρεάν 24ωρη Υπηρεσία για Ιατρικά και Νομικά Θέματα, όταν ο κάτοχος βρίσκεται εκτός της πόλης μονίμου διαμονής του.
* πλέον της σχετικής εισφοράς του Ν.128/1975, σήμερα 0,6%


Κύπρου Visa Gold


Κύπρου Visa Classic
Οι κάρτες αυτές έχουν τα περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτά της Κύπρου MasterCard Gold.


ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ


VIACARD VISA
Classic, Gold, Electron
Τα προνόμια που παρέχουν οι κάρτες αυτές είναι τα εξής:
 Αγορές με Άτοκες Δόσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.
 Ανάληψη Μετρητών έως 900 ευρώ το μήνα από τα ΑΤΜs και τα ταμεία της Εγνατίας Τράπεζας, καθώς και τα ΑΤΜs όλων των Τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με το σήμα της VISA.
 Χαμηλή μηνιαία καταβολή μόλις 5%.
 Δίκτυο 300.000 επιχειρήσεων στην Ελλάδα και 20.000.000 επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.
 Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου στη Viacard VISA, από άλλες πιστωτικές κάρτες έκδοσης Ελληνικών Τραπεζών με προνομιακό επιτόκιο 5% (πλέον 0,6% Ν.128/75) για δύο ολόκληρα χρόνια, επί του μεταφερόμενου κεφαλαίου.
 Επιπλέον συνάλλαγμα αλλά και δυνατότητα ανάληψης μετρητών στο εξωτερικό.
 Πρόσθετη κάρτα για μέλη της οικογένειας.
 Άτοκη περίοδος χάριτος έως και 55 ημέρες για όλες τις αγορές.
 Πλήρης μηνιαία ανάλυση και ενημέρωση για τις συναλλαγές και το υπόλοιπο.
 24ωρη Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση, 365 ημέρες το χρόνο για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κάρτα, πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών ή δήλωση απώλειας/κλοπής της κάρτας, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Egnatia Line.
 Δυνατότητα επιλογής της ημερομηνίας πληρωμής του λογαριασμού (1ο , 2ο ή 3ο δεκαήμερο του μήνα).
 Δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής της κάρτας (αυτόματη εξόφληση μέσω Τραπεζικού λογαριασμού στην Εγνατία Τράπεζα, μέσω του δικτύου ΑΤΜ της Tράπεζας -χωρίς τη χρήση του PIN- μέσω τηλεφώνου με τη χρήσης της υπηρεσίας Egnatia Line, μέσω Internet χρησιμοποιώντας την υπηρεσία egnatiaTeller, στα ταμεία των Καταστημάτων της Tράπεζας, στα ΕΛΤΑ χρησιμοποιώντας το ειδικό έντυπο ταχυπληρωμής που βρίσκεται στο κάτω μέρος του Λογαριασμού).


CO-BRANDED
Όλες οι co branded πιστωτικές κάρτες της Εγνατίας Τράπεζας παρέχουν:
 Ανάληψη μετρητών μέχρι 900 ευρώ το μήνα (εφόσον υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο στο Λογαριασμό της κάρτας) από τα ATMs των Καταστημάτων της της Tράπεζας και τα ΑΤΜs όλων των Τραπεζών με το σήμα της Visa στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με χρήση του Προσωπικού Αριθμού Αναγνώρισης (ΡΙΝ).
 Δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής της κάρτας (αυτόματη εξόφληση μέσω Τραπεζικού λογαριασμού στην Εγνατία Τράπεζα, μέσω του δικτύου των ΑΤΜs της Tράπεζας χωρίς την πληκτρολόγηση του PIN, μέσω τηλεφώνου με χρήση της υπηρεσίας Egnatia Line, μέσω Internet χρησιμοποιώντας την υπηρεσία egnatiaTeller, στα ταμεία των Καταστημάτων της Tράπεζας, στα ΕΛΤΑ χρησιμοποιώντας το ειδικό έντυπο ταχυπληρωμής που βρίσκεται στο κάτω μέρος του Λογαριασμού σας).
 Προνομιακό επιτόκιο 5% (πλέον 0,6% Ν.128/75) στη μεταφορά υπολοίπου, από άλλες πιστωτικές κάρτες έκδοσης Ελληνικών Τραπεζών και για δύο ολόκληρα χρόνια επί του μεταφερόμενου κεφαλαίου.


TOP CAR VISA
Η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει ακόμα:
 Eλκυστικές προτάσεις χρηματοδότησης για οποιοδήποτε μοντέλο Chevrolet καθώς και για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο μάρκας αυτοκινήτου που εσείς επιθυμείτε, από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων εμπόρων αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα.
 Δυνατότητα χρηματοδότησης έως και το 100% της αξίας του αυτοκινήτου.
 Δωρεάν συνδρομή για το A' εξάμηνο με την αγορά αυτοκινήτου.
 Προέγκριση της αίτησης.
 Αιτήσεις σε όλες τις εκθέσεις αυτοκινήτων των συνεργαζόμενων εμπόρων.
 Αγορές με άτοκες δόσεις και ειδικές προσφορές.
 
NISSAN COSMOS VISA, PEUGEOT VISA
Οι συγκεκριμένες κάρτες παρέχουν:
 Eλκυστικές προτάσεις χρηματοδότησης οποιουδήποτε μοντέλου NISSAN & PEUGEOT.
 Δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης για ορισμένα μοντέλα NISSAN & PEUGEOT.
 Δυνατότητα χρηματοδότησης έως και το 100% της αξίας του αυτοκινήτου.
 Ελάχιστα δικαιολογητικά.
 Προέγκριση της αίτησής σας σε 30'.
 Αιτήσεις, σε όλες τις εκθέσεις αυτοκινήτων των επίσημων εμπόρων NISSAN & PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα.
 Δωρεάν ετήσια συνδρομή για το Α' εξάμηνο με την αγορά αυτοκινήτου,
 Αγορές με άτοκες δόσεις και ειδικές προσφορές.
 Δυνατότητα επιλογής της ημερομηνίας εξόφλησής της (1ο, 2ο ή 3ο δεκαήμερο του μήνα).
 Δυνατότητα επιλογής του ποσοστού ελάχιστης καταβολής (5%, 10% ή 15% της μηνιαίας οφειλής).
 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση μέσω της υπηρεσίας EGNATIA LINE για δήλωση κλοπής/απώλειας, πληροφορίες καθώς και για τραπεζικές συναλλαγές.


PAZAROPOULOS VISA
Η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει:
 Δωρεάν συνδρομή για A' έτος.
 Αγορές με άτοκες δόσεις και ειδικές προσφορές.
Παράλληλα, η Pazaropoulos Visa, ανοίγει την πόρτα σε ένα πλήρες πακέτο προσφορών και διευκολύνσεων για το αυτοκίνητο, το οποίο, μεταξύ άλλων, προσφέρει:
 Δωρεάν 24ωρη οδική εξυπηρέτηση εντός του λεκανοπεδίου Αττικής από τους τεχνικούς της Pazaropoulos στο τηλ. 6944 632789.
 Μεταφορά του ακινητοποιημένου αυτοκινήτου στο συνεργείο της εταιρίας προς επισκευή από όλη την Ελλάδα εντελώς δωρεάν από τους τεχνικούς της Pazaropoulos στο τηλ. 6944 632789.
 Παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης δωρεάν σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου του πελάτη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, λόγω επισκευής, πάνω από 2 ημέρες και για όσο αυτή διαρκέσει.
 Παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης με ενοικίαση σε ειδικές τιμές χρέωσης (20 ευρώ ανά ημέρα) για την μετακίνηση του πελάτη σε περίπτωση συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου του στις εγκαταστάσεις της εταιρίας για λιγότερο από 2 ημέρες.
 Παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης δωρεάν σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου του πελάτη σε ημέρες αργίας (Σαββατοκύριακα-εορτές κλπ.).
 Εκπτώσεις ανταλλακτικών και εργασιών σε συντήρηση ή επισκευή ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου ως εξής:
     • 0-2 έτη/10% εργασία-5% ανταλλακτικά
     • 2-4 έτη/12% εργασία-7% ανταλλακτικά
     • 4-6 έτη/15% εργασία-10% ανταλλακτικά
     • 6 έτη και άνω/17% εργασία-12% ανταλλακτικά
προσφέροντας τη δυνατότητα να συντηρείται το αυτοκίνητο με γνήσια ανταλλακτικά και εγγυημένες εργασίες μειώνοντας σημαντικά το κόστος ανά 2 έτη.
 Άτοκες δόσεις για εργασίες και ανταλλακτικά σε συντήρηση ή επισκευές Service-Φανοποιείου (στην περίπτωση άτοκων δόσεων δε θα ισχύει η αντίστοιχη έκπτωση).
 Άτοκες δόσεις (έως 12 μήνες) για βελτιώσεις-αξεσουάρ και δερμάτινο σαλόνι.
 Άτοκες δόσεις (έως 12 μήνες) για ζάντες και ελαστικά
 5 χρόνια εγγύηση στις εργασίες φανοποιείου και στα επαναβαφόμενα από την εταιρία μέρη του αυτοκινήτου.
 Επέκταση εγγύησης στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και μετά τα 2 χρόνια με την καταβολή συμβολικού ποσού ανά έτος.
 Ανοιχτή 24ωρη γραμμή επικοινωνίας και ενημέρωσης για τεχνικά θέματα σε καθ' οδόν προβλήματα από τους τεχνικούς της Pazaropoulos στο τηλ. 6944 632789.
 Ενοικίαση αυτοκινήτων με έκπτωση μέχρι και 50% από την εταιρία ενοικίασης του ομίλου της εταιρίας "Antena Car Hire" σε όλη την Ελλάδα στο τηλ. 210 9224000.
 Πληρωμή του κόστους εργασιών του φανοποιείου απευθείας από την ασφαλιστική, είτε μέσω μικτής ασφάλισης είτε από την ασφάλεια των άλλων εμπλεκόμενων αυτοκινήτων.
 Δεσμευτικές τιμές επαναγοράς με συμβόλαιο από το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων Pazaropoulos σε αυτοκίνητα που η εταιρία έχει την αποκλειστική συντήρηση.
 Ειδικές τιμές για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με εγγύηση από το Πρότυπο Κέντρο Ανταλλαγών.
 Υπηρεσία Delivery (παραλαβή-παράδοση) του αυτοκινήτου από και προς τον χώρο του πελάτη με χρέωση εργατώρας (χρέωση 10 ευρώ ανά ώρα σύμφωνα με τον χρόνο που θα χρειαστεί για την παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου).
 Προνομιακές τιμές ασφάλισης του αυτοκινήτου από το τμήμα ασφαλειών της εταιρίας με την επιλογή καλύψεων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη και άτοκο τρόπο πληρωμής.
 Αποστολή του περιοδικού IDEE με τα νέα του ομίλου, της εταιρίας, τα νέα της VW και άλλα επιλεγμένα θέματα (μόδα-δραστηριότητες-παρουσιάσεις-χόμπυ κλπ.).
 Συμμετοχή σε κληρώσεις με δώρα.
INTERNATIONAL LIFE VISA
Η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει:
 Αγορές με άτοκες δόσεις και ειδικές προσφορές.
 Εξόφληση με άτοκες δόσεις για κάθε είδους ασφάλιση.


ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ VISA (Classic & Electron)
Η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει:
 Μίσθωση αυτοκινήτων μέσω της INTERSALE σε προνομιακές τιμές.
 Αγορές με άτοκες δόσεις και ειδικές προσφορές.
 Δυνατότητα επιλογής της ημερομηνίας πληρωμής (1ο, 2ο ή 3ο δεκαήμερο του μήνα).
 Εξόφληση με άτοκες δόσεις για κάθε είδους ασφάλιση.
 Όλα τα προνόμια μίας κάρτας VISA.
Παράλληλα, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, προσφέρει ένα ξεχωριστό πακέτο εκπτώσεων και προσφορών:
 Ειδική έκπτωση 5% στα καθαρά ασφάλιστρα κάθε είδους ασφάλισης.
 Έκπτωση 20% στο κόστός ασφάλισης για υγειονομική μεταφορά ασθενούς.
 Έκπτωση 10% για την επισκευή, συντήρηση και φύλαξη οχήματος, από τα συνεργεία επισκευής οχημάτων του ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.
 Ειδική έκπτωση 20% για κάθε ιδιωτική πτήση μέσω της AIR INTERSALONIKA.
 24ωρη τηλεβοήθεια από τους γιατρούς των Ιατρικών Κέντρων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.
 Δωρεάν μία ιατρική εξέταση και καρδιογράφημα ετησίως στα Κέντρα Ιατρικής Βοήθειας του Ομίλου.
 Παροχή Τουριστικής και Γενικής Ταξιδιωτικής Βοήθειας μέσω των αντιπροσώπων-συνεργατών της INTERSALONIKA.
 Έκτακτη οικονομική υποστήριξη αντιμετώπισης άμεσων αναγκών επαναπατρισμού εντός Ελλάδος, σε περίπτωση απώλειας της πιστωτικής κάρτας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ VISA.
 Δωρεάν απεριόριστες νομικές συμβουλές από δικηγόρους του ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.
 Δωρεάν τεχνικός έλεγχος οχημάτων από τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.


ΠΑΠΙΣΤΑΣ VISA
Η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει:
 Δωρεάν συνδρομή για το Α' έτος.
 Ανταγωνιστικό Επιτόκιο.
 Μηνιαία καταβολή-μόλις 5% του συνολικού υπολοίπου. 
 Όλα τα προνόμια μίας κάρτας VISA.


TEOROCHE VISA
Η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει:
 Δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών από την TEOROCHE.
 Πολλές προσφορές, δώρα και διαγωνισμούς.
 Ανταγωνιστικό επιτόκιο.
 Xαμηλότερη ετήσια συνδρομή.
 Όλα τα προνόμια μίας κάρτας VISA.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


ATTICA CARD VISA
Στα προνόμια της κάρτας αναφέρονται:
 24ωρη εξυπηρέτηση σ' όλο τον κόσμο. Η ATTICA CARD VISA γίνεται δεκτή σε 90.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε 13.000.000 επιχειρήσεις στο εξωτερικό με το σήμα VISA.
 Ανάληψη μετρητών μέχρι 5.000 ευρώ το μήνα ανά κάρτα, για την ATTICA CARD VISA GOLD (ημερήσιο όριο 1.000 ευρώ) και μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα ανά κάρτα για την ATTICA CARD VISA CLASSIC (ημερήσιο όριο 800 ευρώ).
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών από 290.000 ΑΤΜs σε όλο τον κόσμο και από 5.500 ΑΤΜs στην Ελλάδα.
 Δυνατότητα χορήγησης αυξημένων πιστωτικών ορίων.
 Ελάχιστη καταβολή 3% επί του εκάστοτε χρεωστικού υπολοίπου.
 Έκδοση μη ταυτάριθμων πρόσθετων καρτών (μέχρι δύο ανά λογαριασμό).
 Συμμετοχή σε προγράμματα δόσεων και μεταχρονολογημένων χρεώσεων όλων των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτά.


Attica gift CARD VISA
Πρόκειται για προπληρωμένη δωροκάρτα η οποία δωρίζεται σε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς.
O αγοραστής αποφασίζει το ποσό που θέλει να δωρίσει, απευθύνεται στο πλησιέστερο κατάστημα της Τράπεζας Αττικής και επιλέγει ανάμεσα σε δύο διαφορετικά σχέδια, την κάρτα που προτιμά.
Έτσι απαλλάσσεται από τον κόπο και το χρόνο αναζήτησης δώρου, ενώ ο αποδέκτης της κάρτας/δώρου έχει την ελευθερία να την αξιοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και το προσωπικό του γούστο. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να δυσκολευτεί καθόλου! Η Attica gift CARD VISA γίνεται δεκτή σε όλες τις επιχειρήσεις που φέρουν τα σήματα VISA, ELECTRON, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Attica Card Electron Visa
Είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε ΑΤΜs και EFT/POS για να προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση και έλεγχο του πιστωτικού υπολοίπου. Προσφέρει:
 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλο τον κόσμο. Γίνεται δεκτή σε 90.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και 13.000.000 επιχειρήσεις στο εξωτερικό με το σήμα VISA.
 Ανάληψη μετρητών μέχρι 750 ευρώ το μήνα ανά κάρτα (ημερήσιο όριο 600 ευρώ).
 Ελάχιστη καταβολή 3% επί του εκάστοτε χρεωστικού υπολοίπου.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών από 290.000 ATMs σ' όλο τον κόσμο και από 5.500 ATMs στην Ελλάδα.
 Συμμετοχή σε προγράμματα ατόκων μηνιαίων δόσεων.


TECHNOCARD VISA
Η TECHNOCARD VISA, Classic ή Gold, προσφέρει το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, χωρίς ετήσια συνδρομή για πάντα και με δυνατότητα μεταφοράς ενήμερου χρεωστικού υπολοίπου άλλων πιστωτικών καρτών με επιστροφή 3% επί του ποσού μεταφοράς (μέγιστο ποσό επιστροφής 100 ευρώ).
Ακόμη, με την TECHNOCARD VISA πραγματοποιούνται αναλήψεις μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα ανά κάρτα για την TECHNOCARD VISA CLASSIC (ημερήσιο όριο 800 ευρώ) και 5.000 ευρώ το μήνα ανά κάρτα για την TECHNOCARD VISA GOLD (ημερήσιο όριο 1.000 ευρώ), στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από όλες τις Τράπεζες με το σήμα VISA καθώς και από 290.000 ΑΤΜs σε όλο τον κόσμο.
Η ελάχιστη καταβολή φθάνει το 3% επί του εκάστοτε χρεωστικού υπολοίπου.
 
ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


Popular Card Visa
Η πιστωτική κάρτα της Λαϊκής Τράπεζας παρέχει σημαντικά προνόμια, όπως:
 Άτοκες αγορές μέχρι και 50 ημέρες.
 Αναλήψεις μετρητών για κάθε ανάγκη.
    Η πιστωτική κάρτα Popular Card Visa δίνει τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών από τα Καταστήματα της Λαϊκής Τράπεζας, όπως επίσης και από τράπεζες και ATMs, που φέρουν το σήμα Visa στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 Πολλές άτοκες δόσεις για έξυπνες αγορές.
    H πιστωτική κάρτα της Λαϊκής Τράπεζας γίνεται δεκτή σε περισσότερα από 15.000 καταστήματα στην Ελλάδα προσφέροντας προγράμματα άτοκων δόσεων.
 Μεταφορά υπολοίπου από άλλες κάρτες.
    Μεταφέροντας σήμερα το υπόλοιπο από άλλες πιστωτικές κάρτες, που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα, ο κάτοχος επωφελείται από το πραγματικά χαμηλό επιτόκιο της πιστωτικής κάρτας της Λαϊκής Τράπεζας.
 Ασφάλεια στα ταξίδια.
    Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη κατά τη διάρκεια των ταξιδίων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εφόσον έχει πληρωθεί το 50% της αξίας του εισιτηρίου με την πιστωτική κάρτα.
Αποκτώντας την πιστωτική κάρτα Popular Card. Visa, ο κάτοχος γίνεται αυτόματα μέλος του Popular Card Club, ενός θεσμού μοναδικών προνομίων που έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει:
 Πρόγραμμα Βαθμών.
    Χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα της Λαϊκής Τράπεζας στις καθημερινές αγορές, συγκεντρώνονται αυτόματα βαθμοί που εξαργυρώνονται σε δωροεπιταγές, αγορές σε επιλεγμένες επιχειρήσεις ή σε αεροπορικά εισιτήρια.
 Πρόγραμμα Εκπτώσεων.
    Eκπτώσεις όλο το χρόνο, και μοναδικές προσφορές δίνει ο Οδηγός Αγορών Popular Card Visa Shopping, για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα.
 Ταξιδιωτικές προσφορές.
     Διακοπές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την πιστωτική κάρτα της Λαϊκής Τράπεζας, σε συνεργασία με επιλεγμένα πρακτορεία τουρισμού.


 Popular Card News.
    Eνημέρωση για διάφορες προσφορές και θέματα των καρτών μέσω του Popular Card News, που αποστέλλεται δωρεάν με το μηνιαίο λογαριασμό.
Η πιστωτική κάρτα Popular Card Visa προσφέρει επιπλέον:
 Δυνατότητα έκδοσης μέχρι και δύο (2) πρόσθετων καρτών σε ενήλικα μέλη της οικογένειας.
 Ευελιξία στην πληρωμή της ελάχιστης μηνιαίας δόσης ή του συνόλου του λογαριασμού μέσω:
     • Αυτόματης χρέωσης του τραπεζικού σας λογαριασμού στη Λαϊκή Τράπεζα.
     • Της Λαϊκής Τηλετράπεζας (801 11 32000) για όσους γίνονται συνδρομητές χωρίς καμία επιβάρυνση.
     • Των καταστήματων και του δικτύου ΑΤΜ της Λαϊκής Τράπεζας ή
     • Ταχυπληρωμής στα ΕΛ.ΤΑ.
 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση:
Στο 801 11 32000, από τις 08:00-21:00 Δευτέρα έως και Παρασκευή, στο 210 3397167, για εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, δήλωση απώλειας ή κλοπής 24 ώρες το 24ωρο, στo τηλέφωνο 210 3397264.
 
Popular Card Visa Gold
Γίνεται αποδεκτή σε περισσότερες από 20.000.000 επιχειρήσεις με το σήμα Visa, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας άνεση και ευκολία στις συναλλαγές.
H πιστωτική κάρτα της Λαϊκής Τράπεζας προσφέρει προνόμια, όπως:
 Άτοκες αγορές μέχρι και 50 ημέρες.
 Αναλήψεις μετρητών για κάθε σας ανάγκη.
 Πολλές άτοκες δόσεις για έξυπνες αγορές.
 Μεταφορά υπολοίπου από άλλες κάρτες.
 Ασφάλεια στα ταξίδια.
 Αποκτώντας την πιστωτική κάρτα Popular Card Visa Gold, ο κάτοχος γίνεται αυτόματα μέλος του Popular Card Club, ενός θεσμού μοναδικών προνομίων που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για να προσφέρει:
 Πρόγραμμα Βαθμών.
 Πρόγραμμα Εκπτώσεων.
 Ταξιδιωτικές προσφορές.
 Popular Card News.
 Exclusive-(Hotel Plan.)
Η πιστωτική κάρτα Popular Card Visa Gold προσφέρει επιπλέον:
 Δυνατότητα έκδοσης μέχρι και δύο πρόσθετων καρτών σε ενήλικα μέλη της οικογένειας.
 Ευελιξία στην πληρωμή της ελάχιστης μηνιαίας δόσης ή του συνόλου του λογαριασμού.
 Ειδικά για την Popular Card Visa Gold προσφέρεται διεθνές πρόγραμμα ταχείας αντικατάστασης της κάρτας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Εναλλακτικά, εάν ο κάτοχος βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό, του προσφέρεται η δυνατότητα χορήγησης μετρητών για την κάλυψη των εξόδων του.


Επιχειρήσεις
Popular Card Visa Business
Η Popular Card Visa Business προσφέρει ευελιξία στις συναλλαγές, αφού παρέχει δωρεάν πίστωση στην επιχείρηση χωρίς καμία επιβάρυνση τόκων μέχρι και 45 ημέρες. Μπορεί να τη χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικά ταξίδια (ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια), επαγγελματικά γεύματα σε εστιατόρια, εξοπλισμό γραφείου (ηλεκτρονικό υπολογιστή, γραφική ύλη κ.λπ.) και ό,τι άλλο χρειαστεί, σε περισσότερες από 20.000.000 επιχειρήσεις με το σήμα Visa σε όλο τον κόσμο.
Μεταξύ των προνομίων που παρέχει η κάρτα αναφέρουμε τα ακόλουθα:
 Αναλήψεις μετρητών για κάθε ανάγκη.
 Προγραμματισμός και έλεγχος των δαπανών.
 Ασφάλεια στα ταξίδια.
Αποκτώντας την Popular Card Visa Business, ο κάτοχος γίνεται αυτόματα μέλος του Popular Card Club, ενός θεσμού μοναδικών προνομίων που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για να προσφέρει:
 Exclusive-(Hotel Plan).
 Ειδικά προνόμια για τους κατόχους της Popular Card Visa Business, που περιλαμβάνουν υπηρεσίες πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα και εμπλουτίζονται συνεχώς με ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα.
 Ταξιδιωτικές προσφορές.
Διακοπές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την Popular Card Visa Business, σε συνεργασία με επιλεγμένα πρακτορεία τουρισμού.
 Πρόγραμμα Εκπτώσεων.
    Eκπτώσεις όλο το χρόνο, μέσω του Οδηγού Αγορών Popular Card Visa Shopping που αποστέλλεται δωρεάν για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα.
 Popular Card News.
    Ενημέρωση για διάφορες προσφορές και θέματα των καρτών, μέσω του εντύπου Popular Card News, που αποστέλλεται δωρεάν με το μηνιαίο λογαριασμό.


HSBC


Visa
Προνόμια της πιστωτικής κάρτας Visa από την HSBC:
 Παγκόσμια αποδοχή. Μπορεί να χρησιμοποιθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς η πιστωτική κάρτα Visa από την HSBC γίνεται αποδεκτή σε περισσότερες από 130 χώρες.
 Ανταγωνιστικό επιτόκιο αλλά και δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από όλες τις πιστωτικές κάρτες με προνομιακό επιτόκιο.Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο, για την κύρια και τις πρόσθετες κάρτες.
 Πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών «Έπαινος».
 Nέο παγκόσμιο πρόγραμμα της HSBC για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της. Γνωστές επιχειρήσεις, σε 19 χώρες, παρέχουν αποκλειστικά προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στις χώρες αυτές με χρήση της πιστωτικής κάρτας.
 Δυνατότητα απόκτησης μέχρι και 2 πρόσθετων καρτών για αγαπημένα πρόσωπα.
 Μηνιαίος λογαριασμός με πλήρη ενημέρωση για την κίνηση της κάρτας και δυνατότητα πληρωμής μόλις 5% του υπολοίπου (ελάχιστο ποσό 15 ευρώ).
 Οδική βοήθεια. Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκινήτου προσφέρεται δωρεάν οδική βοήθεια τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
 Τεχνική βοήθεια. Σε περίπτωση που η κατοικία του κατόχου υποστεί ζημιές πραγματοποιείται τηλεφωνική επαφή με ειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι ανάλογα με την περίπτωση, θα είναι σε θέση να επιλύσουν το πρόβλημα.
 Lifestyle υπηρεσίες. Ένα τηλεφώνημα αρκεί για την κράτηση εισιτηρίων για πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, για την αποστολή λουλουδιών ή ακόμα και για πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση μίας εκδήλωσης.
 Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις. Για τους κατόχους της Κλασσικής και Χρυσής κάρτας παρέχεται δωρεάν ταξιδιωτική και ιατρική κάλυψη. Ειδικά για τους κατόχους της Xρυσής κάρτας, προσφέρεται και Νομική Προστασία.
 Εξυπηρέτηση Καρτών HSBC. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αυτόματη εξυπηρέτηση και σε προσωπική επαφή με υπάλληλο της τράπεζας, καλώντας στην υπηρεσία εξυπηρέτησης καρτών, από Δευτέρα εως Παρασκευή, 8π.μ. - 8μ.μ. στο 801 11 72000 ή στο 210 696 2070 από κινητό.
 Άτοκες δόσεις. Αγορές με άτοκες δόσεις σε περισσότερα από 40.000 καταστήματα στην Ελλάδα.
 Χρήση μέσω των ΑΤΜs. Διεκπεραίωση των συναλλαγών δωρεάν μέσω των ΑΤΜs της HSBC στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό, ανάληψη μετρητών καθώς και ερώτηση υπολοίπου πραγματοποιούνται σε όλα τα ΑΤΜs της HSBC αλλά και σε όσα φέρουν το σήμα VISA PLUS.


ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ


Philatelic VISA
Κάρτα με "συλλεκτικά" προνόμια ειδικά για τους φιλοτελιστές, η οποία προσφέρει:
 Ετήσιο επιτόκιο 9%.
 Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών έως και 3.000 ευρώ μηνιαίως, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 Ευκολία στις πληρωμές με εξόφληση μόνο του 2,5% του υπολοίπου.
 Άτοκες δόσεις στις συναλλαγές.
 Διεθνής αποδοχή από εκατομμύρια επιχειρήσεις.
 Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από κάρτες άλλων τραπεζών, με προνομιακό επιτόκιο μόνο 6% για τους πρώτους 6 μήνες.
 Δυνατότητα έκδοσης πρόσθετων καρτών.
 Δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών (κινητής τηλεφωνίας, συνδρομών στο Internet κ.α.).
 Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.
 Εύκολη και γρήγορη εξόφληση του λογαριασμού σε όλη την Ελλάδα στα καταστήματα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ΕΛΤΑ.
 Με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού. «ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ PLUS» στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
 Στο δίκτυο ΑΤΜ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου "ΤΑΧΥ.ΝΕΤ".
 Η συνδρομή για το πρώτο έτος είναι δωρεάν και στη συνέχεια 25 ευρώ, ενώ για κάθε πρόσθετη κάρτα η συνδρομή είναι 12,5 ευρώ.


T.T. VISA
Προνόμια από την Τ.Τ. Visa:
 Ετήσιο επιτόκιο 9%.
 Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο.
 Δυνατότητα ανάληψης μετρητών έως και 3.000 ευρώ μηνιαίως, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 Ευκολία στις πληρωμές με εξόφληση μόνο του 2,5% του υπολοίπου.
 Άτοκες δόσεις στις συναλλαγές.
 Διεθνής αποδοχή από εκατομμύρια επιχειρήσεις
 Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από κάρτες άλλων τραπεζών, με προνομιακό επιτόκιο μόνο 6% για τους πρώτους 6 μήνες.
 Δυνατότητα έκδοσης πρόσθετων καρτών.
 Δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών (κινητής τηλεφωνίας, συνδρομών στο Internet κ.α.)
 Εύκολη και γρήγορη εξόφληση του λογαριασμού σε όλη την Ελλάδα στα καταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ.
 Με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού. «ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ PLUS» στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
 Στο δίκτυο ATM του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου "ΤΑΧΥ.ΝΕΤ".
  Η συνδρομή για το πρώτο έτος είναι δωρεάν και στη συνέχεια 25 ευρώ, ενώ για κάθε πρόσθετη κάρτα η συνδρομή είναι 12,5 ευρώ.
Για την Τ.Τ. VISA GOLD η συνδρομή για το πρώτο έτος είναι δωρεάν και στη συνέχεια 48 ευρώ, ενώ για κάθε πρόσθετη κάρτα η συνδρομή είναι 24 ευρώ.
Τέλος, και στα ταξίδια (δηλαδή για μετακινήσεις άνω των 100 km από τη μόνιμη κατοικία ή εργασία) και εφόσον χρησιμοποιήθηκε μια από τις κάρτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την πληρωμή των εξόδων μεταφοράς (π.χ. για εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτου αγορά βενζίνης κτλ) ή διαμονής, το Tαχ. Tαμιευτήριο εγγυάται -εντελώς δωρεάν- απόλυτη ασφάλεια

  Περιεχόμενα
Editorial: Καλωσορίζοντας το 2006!
Επενδύσεις: Σοφοκλέους: μια νέα χρονιά αρχίζει
Παρουσίαση: «Ελλάδα 2005. Το Έτος της Ανταγωνιστικότητας»
Αφιέρωμα: Πιστωτικές κάρτες : πλήθος επιλογών για τον καταναλωτή
Αφιέρωμα: Ένδυση – κόσμημα - αξεσουάρ: Όξυνση ανταγωνισμού, κινήσεις διεθνοποίησης
¶ρθρο: Διεθνείς Αγορές Εμπορευμάτων Ανασκόπηση για το Μήνα Νοέμβριο 2005
¶ρθρο: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ΜΗΝΟΥ 2005 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ALPHA BANK και EFG EUROBANK
Εμπορεύματα: Η αγορά της πλατίνας

 Όροι και προϋποθέσεις του site