Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Απρίλιος 2012-τ.381                              

Astra Medical Hellas
Superfoods Superbrand στην Ελλάδα


Η Astra Medical Hellas Superfoods μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εταιρείες φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, διακρίνεται για πρώτη φορά με το Βραβείο Superbrand στη Ελλάδα λαμβάνοντας το βραβείο «Χρυσός Ήλιος», ως η  Κορυφαία Ανερχόμενη Ελληνική Εταιρική Επωνυμία (Βραβείο Επιτροπής).
Η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2011-2012, πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012, στο Ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών (Αίθουσα Τερψιχόρη), στην οποία τιμήθηκαν ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.
Τα Superbrands αναδεικνύονται μέσα από την αξιολόγηση Εθελοντικής Κριτικής Επιτροπής και από έρευνα της  κοινής γνώμης, με κριτήρια την Αναγνωρισιμότητα και τη Δύναμη Φήμης, την Ποιότητα, τη Μακρόχρονη Συνέπεια και Ιστορικότητα και την Κοινωνική Υπευθυνότητα.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas - Superfoods κ.  Γιάννης Λιακόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευση της Superfoods στα Superbrand 2012. Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε συναισθηματικό «δέσιμο» και σχέσεις εμπιστοσύνης  μεταξύ των πελατών και της εταιρίας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό. Η Superfoods είναι ηγέτης στον τομέα των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, χάρη στη υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα καθώς και στη νέα γκάμα προϊόντων».
Η εταιρία Superbrands International, διεξάγει το πρόγραμμα Superbrands σε 75 χώρες περιλαμβάνοντας τις κυριότερες παγκόσμιες αγορές. Ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 1994. Η εταιρία Superbrands αποτελεί έναν ανεξάρτητο κριτή εμπορικών σημάτων. Αναγνωρίζει τα εξαιρετικά εμπορικά σήματα και συνεισφέρει στην ενδυνάμωση των κορυφαίων εξ αυτών μέσω της βράβευσης και της προβολής τους.Vodafone
Φέρνει αποκλειστικά το Vodafone Smart Tab 10’’


Το αποκλειστικό Vodafone Smart Tab 10’’ είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone και συνδυάζει μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά με κομψό design σε οικονομική τιμή.
Με την τελευταία έκδοση Android HoneyComb 3.2, το Vodafone Smart Tab 10’’ διαθέτει οθόνη 10 ιντσών με ανάλυση 1280×800 Pixels και διπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz. Επιπλέον, έχει κάμερα 5 Mpixels με δυνατότητα λήψης βίντεο HD, δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Mpixels και μνήμη 16GB.
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέεται στο Internet, είτε μέσω 3G είτε μέσω Wi-Fi και έτσι να απολαμβάνει τον κόσμο του Internet, των applications και ότι άλλο επιθυμεί όπου κι αν βρίσκεται! 
H Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το Vodafone Smart Tab 10’’ στην τιμή των 399€ ή σε ακόμα πιο προνομιακή τιμή με σύνδεση σε προγράμματα Vodafone Mobile Broadband, αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της.Coca Cola 3E
Ανακοίνωση για ανάκληση προϊόντων


Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σήμερα σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δηλώνει τα εξής: 
Από την πρώτη στιγμή, και με δική της πρωτοβουλία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενημέρωσε σχετικά και συνεργάστηκε πλήρως με τον αρμόδιο κρατικό φορέα ΕΦΕΤ για την απόσυρση των συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων από τους πελάτες της λόγω μη αποδεκτής γεύσηs. Ταυτόχρονα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε σε άμεση διενέργεια όλων των απαραίτητων επιστημονικών ελέγχων σε πιστοποιημένο διεθνές εργαστήριο (TNO) με στόχο τον προσδιορισμό του λόγου της απόκλισης γεύσης.
Δεν τίθεται κανένα θέμα επικινδυνότητας των προϊόντων αυτών για τους καταναλωτές σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διεθνούς εργαστηρίου ΤΝΟ. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποίησε το Γενικό Χημείο του Κράτους στα εν λόγω προϊόντα επίσης επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το καταναλωτικό κοινό. Καλούμε τον ΕΦΕΤ να ολοκληρώσει άμεσα τη δική του αξιολόγηση και να ενημερώσει υπεύθυνα τους καταναλωτές.  Η Coca-Cola Τρία Έψιλον λειτουργεί εδώ και 43 χρόνια στην Ελλάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό. Η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της αποτελούν τη σημαντικότερη υποχρέωσή της απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.


Neon Energy-KACO new energy
Υπογράφουν σύμβαση συνεργασίας


Η Neon Energy, μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου των φωτοβολταϊκών, επέλεξε την KACO new energy ως αποκλειστικό προμηθευτή φωβολταϊκών μετατροπέων. Η Neon Energy υλοποιεί φωτοβολταϊκά πάρκα στην Ελλάδα καθώς και στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. Οι δύο εταιρίες συναντήθηκαν και υπέγραψαν το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας κατά την έκθεση ECOTEC τον Μάρτιο στην Αθήνα. Η συμφωνία προβλέπει την προμήθεια μετατροπέων συνολικής ισχύος 50 μεγαβάτ για το έτος 2012.
Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών EPC Contractor η Neon Energy εκπονεί, εγκαθιστά και χρηματοδοτεί φωτοβολταϊκές μονάδες στην Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. «Εξασφαλίσαμε την προμήθεια 50 μεγαβάτ μετατροπέων Powador, διότι είμαστε πολύ αισιόδοξοι σχετικά με την εξέλιξη της ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα και γιατί η αξιοπιστία των προϊόντων και της υποστήριξης της KACO new energy μας έπεισε», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Πρόεδρος της Neon Energy. Η γερμανική εταιρεία KACO new energy διαθέτει ήδη από το 2006 υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης και διατηρεί ένα άρτια ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης στην Ελλάδα. «Οι μετατροπείς μας Powador 39.0 TL3 είναι πολύ ευέλικτοι στη χρήση τους και απόλυτα αξιόπιστοι στη λειτουργία τους. Γι’ αυτό είναι ιδανικοί για τον τύπο έργων που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Neon Energy», λέει ο Μάνος Χατζηδάκης, διευθυντής του υποκαταστήματος της KACO new energy στο Ηράκλειο. Η Neon Energy υλοποιεί εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σταθμών εύρους από 100 kW έως και πολλά MW.


 


Navarino Icons
Εκδήλωση προώθησης ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ
 
H Πρεσβεία της Ελλάδας στις Η.Π.Α., μαζί με τα προϊόντα Navarino Icons και τα καταστήματα Dean & DeLuca, προβάλουν την ελληνική και μεσσηνιακή γαστρονομία  H εκδήλωση «Διατροφή και προϊόντα του Ελληνικού Πάσχα» πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου στην Ουάσιγκτον υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Πρέσβη και Επίτιμου Προέδρου του ΜΚΟ «Pillars of Greek Culture» κ. Βασίλη Κασκαρέλη.
Η Πρεσβεία της Ελλάδας στις Η.Π.Α., μαζί τη σειρά Navarino Icons από την Costa Navarino, καθώς και με τα γνωστά καταστήματα Dean & DeLuca, παρουσίασαν την πλούσια ελληνική γαστρονομική παράδοση σε εκδήλωση με τίτλο: «Διατροφή και προϊόντα του Ελληνικού Πάσχα» στο πλαίσιο του προγράμματος της Πρεσβείας: «Υγεία, Διατροφή και Φυσική Κατάσταση».
Η εισαγωγή στην εκδήλωση έγινε από την Πρεσβευτή Σύμβουλο της Πρεσβείας για πολιτιστικά θέματα, Δρα. Ζωή Κοσμίδου η οποία αναφέρθηκε στις παραδόσεις του Ελληνικού Πάσχα με σκοπό να γνωρίσουν οι παρευρισκόμενοι τον πλούτο της ελληνικών προϊόντων και τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα που συνδέονται με αυτή τη θρησκευτική περίοδο. H εκδήλωση τόνισε παράλληλα, τη σπουδαιότητα της ελληνικής υγιεινής διατροφής, η οποία αναδεικνύεται και μέσα από τις πατροπαράδοτες συνήθειες των ημερών του Πάσχα, όπως αυτό γιορτάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Wind
Γραμμή Ενημέρωσης για την Έλλειψη Στέγης


Ο πενταψήφιος αριθμός κλήσης 10520 είναι στη διάθεση της  Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) ΚΛΙΜΑΚΑ και θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των αστέγων, συμπολιτών μας που βιώνουν την πιο ακραία μορφή φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.  Το 10520 παρέχεται από την WIND ως χορηγία στο Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ και λειτουργεί ως Γραμμή Ενημέρωσης για την Έλλειψη Στέγης  ώστε:
 να αποτυπωθεί αριθμητικά ο πληθυσμός των αστέγων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και να χαρτογραφηθούν οι περιοχές όπου διαβιούν μέσα από τη συμμετοχή ευαισθητοποιημένων συμπολιτών που εντοπίζουν άστεγους και καλούν στο πενταψήφιο για να ενημερώσουν την ΚΛΙΜΑΚΑ
 να παρέχει σε αστέγους άμεση ενημέρωση για τις υπάρχουσες υπηρεσίες που μπορούν να τους βοηθήσουν (στέγασης, σίτισης, ιατροφαρμακευτικής φροντίδας, φροντίδα ατομικής υγιεινής, επίλυση κοινωνικοπρονοιακών, νομικών ή εργασιακών θεμάτων κ.λ.π)
 να προσφέρει άμεση παρέμβαση σε άτομα που κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός στέγης προκειμένου να προληφθεί η απώλεια στέγης
Προκειμένου να διευκολύνει το έργο της ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ, αλλά και όσων άστεγων επιθυμούν να αναζητήσουν τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης, η WIND παρέχει δωρεάν την κλήση προς το 10520 για όλους τους χρήστες του δικτύου της – σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Η λειτουργία της γραμμής δημιουργεί μια αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ αστέγων – πολιτών και της ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ διευκολύνοντας την  άμεση παρέμβαση της Οργάνωσης. 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΑ
SAXO BANK
ΕΡΕΥΝΑ ERNST & YOUNG
ΠΕΙΡΑΙΩΣ WEALTH MANAGEMENT
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ
ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ Ο ΕΟΠΥΥ
ΕΡΕΥΝΑ COLLIERS
ΦΑΚΕΛΟΣ MEDITERRA
ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ
ΦΑΚΕΛΟΣ PROFILE
ΦΑΚΕΛΟΣ S&B
ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΗ
ΦΑΚΕΛΟΣ KLEEMANN
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site