Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούνιος 2012-τ.383                              

ARAG
ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρεία νομικής προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ιδρύθηκε το 1935 από το δικηγόρο Heinrich Fassbender. Ως εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρεία, σκοπό έχει να διευκολύνει την πρόσβαση του πολίτη στη δικαιοσύνη, απαλλάσσοντάς τον από την πληρωμή όλων των δικαστικών δαπανημάτων.
Η ραγδαία ανάπτυξη των εργασιών και η αύξηση της επικοινωνίας μεταξύ των λαών, δημιούργησε την ανάγκη για επέκταση της δραστηριότητας και σε άλλες χώρες.
Σήμερα αντιπροσωπεύεται από θυγατρικές εταιρείες και υποκαταστήματα σε πάνω 12 ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχει γραφεία διακανονισμού, αλλά και ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων δικηγόρων, για την άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της, όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
Πέραν αυτών, η ARAG Γερμανίας επεκτάθηκε και ίδρυσε αυτόνομες και ανεξάρτητες εταιρείες και σε άλλους κλάδους, όπως στη ζωή, στην ασθένεια και στις γενικές ασφαλίσεις, έτσι ώστε η προσφορά του ομίλου της ARAG να περιλαμβάνει όλους τους βασικούς κλάδους ασφάλισης. Είναι δε, η υπ' αριθμ. 1 στις ασφαλίσεις των σπορ στη Γερμανία, με 13 εκατ. μέλη αθλητικών σωματείων και ενώσεων.
Στην Ελλάδα η ARAG είναι αναγνωρίσιμη δύναμη, αφού πρωταγωνιστεί στην ασφαλιστική αγορά από το 1972, ασχολούμενη αποκλειστικά και εξειδικευμένα με τον κλάδο της νομικής προστασίας.
Τα ασφαλιστικά προγράμματα της ARAG περιλαμβάνουν το σύνολο της καθημερινής δραστηριότητας, όπως την τροχαία κίνηση, τις εργασιακές σχέσεις, την ιδιωτική ζωή με τις συναλλαγές της, την προστασία της κατοικίας, την επαγγελματική δραστηριότητα επιχειρήσεων, τα σκάφη κ.λπ.
Από αυθαιρεσία, απροσεξία ή επιπολαιότητα των άλλων, μπορεί να υποστείτε μια ζημιά. Μπορεί να σας ζητηθούν ακόμα και ποινικές ευθύνες.
Κάθε «παραπάτημα» στην οδήγηση, κάθε ατύχημα, αλλά και κάθε άλλου είδους διαφορά μπορεί να οδηγήσουν σε μια δίκη.
Σε όλα αυτά που αναφέρθηκαν και σε όποια άλλη δυσκολία υπάρχει στην καθημερινή ζωή, ο ασφαλιζόμενος έχει συμπαραστάτη την ARAG, που τον βοηθά να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Οι νόμοι και οι διατάξεις που σχετίζονται με την άσκηση των δικαιωμάτων είναι πολύπλοκοι. Το δίκαιο βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο. Προκειμένου να δικαιωθεί κάποιος, χρειάζεται να ακολουθήσει χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες που πολλές φορές στοιχίζουν μια περιουσία.


ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΣΙΝΟΣ
ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Ο όμιλος εταιρειών ΛΑΡΣΙΝΟΣ ανέλαβε, κατόπιν συμφωνίας με την κοινοπραξία INTRAKAT - ΓΔΚ Τεχνική, την προμήθεια σκυροδέματος και αδρανών υλικών – σκληρού επιχώματος – για τη δημιουργία του φράγματος Φιλιατρών στην περιοχή της Χριστιανούπολης. Πρόκειται για ακόμα ένα μεγάλο έργο, που προάγει την ανάπτυξη της γεωργίας στον εύφορο κάμπο της Μεσσηνίας, αλλά και της οικονομίας του νομού.
Για την παραγωγή του σταθερού επιχώματος του φράγματος Φιλιατρών, ο όμιλος χρησιμοποιεί ένα καινούργιο συγκρότημα, ειδικό για τις συγκεκριμένες παραγωγές. Δαμάζοντας τις υδροφόρες δυνάμεις τριών ορεινών όγκων, με τη δημιουργία του ταμιευτήρα Φιλιατρών, αναβαθμίζονται οι υδρότοποι της ευρύτερης περιοχής, ανακουφίζονται οι αγρότες μέσω της αυτόματης άρδευσης, ενώ ανακάμπτει και η οικονομία του τόπου.
Το φράγμα είναι τύπου βαρύτητας από σκληρό επίχωμα (ισχνό RCC), έχει ύψος από τη θεμελίωσή του 55 μέτρα, μήκος στη στέψη του 240 μέτρα, ενώ ο όγκος χωρητικότητας του ταμιευτήρα του είναι 8.000.000 κυβικά λίτρα. Για την αποπεράτωσή του θα χρησιμοποιηθούν 600.000 m³ αδρανών υλικών και 15.000 m³ έτοιμου σκυροδέματος και η προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσής του είναι το Σεπτέμβριο 2013.
 Ο όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ είναι αμιγώς ελληνικός, ενώ, εδώ και 40 χρόνια, δραστηριοποιείται στην παραγωγή λατομικών προϊόντων και προϊόντων έτοιμου σκυροδέματος. Ως αποκλειστικός προμηθευτής σε μερικά από τα σημαντικότερα έργα στην Ελλάδα, έχει συμβάλει στην οικοδόμηση των σύγχρονων κοινωνιών, των υποδομών, καθώς και έργων υψηλού προφίλ, που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων και τους συνδέουν μεταξύ τους, ενώ αναζητά την αρμονία με το περιβάλλον.


ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ:
ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ


Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ εκσυγχρονίζει την παρουσία της στο διαδίκτυο με μια νέα εταιρική ιστοσελίδα, που είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minetta.gr.
Η παροχή υπηρεσιών και εφαρμογών φιλικών προς το χρήστη, η λειτουργική παρουσίαση και η υψηλή αισθητική αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για την ιδιωτική ασφάλιση και την ιστορία της εταιρείας,αλλά και να ενημερωθεί αναλυτικά για τα ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα και τα εξειδικευμένα προϊόντα που προσφέρει.
Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης εταιρικής επικοινωνίας και της επένδυσης σε νέες τεχνολογίες, με σκοπό την άμεση ενημέρωση, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη τόσο των ασφαλισμένων όσο και του δικτύου συνεργατών της.
Η ιστοσελίδα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Softwhere. H Softwhere προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, είτε με ανάπτυξη υψηλής ποιότητας λογισμικού είτε αντιπροσωπεύοντας προϊόντα που κατέχουν ηγετική θέση παγκοσμίως. Εμπορεύεται το λογισμικό i-view σε ενοποιημένη λύση με το Microsoft Office 365 και το Microsoft Outlook και παράλληλα αναπτύσσει ιστοσελίδες για το χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Μάλιστα με το λογισμικό I-view έχει βραβευτεί ως εταιρεία με τον τίτλο «i-view καινοτόμος εφαρμογή». Το προσωπικό της δε, κατέχει την πιστοποίηση για το Microsoft Dynamics CRM σε όλους τους τομείς: Application, Customization, Installation.


ΟΜΙΛΟΣ DELHAIZE
ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


O όμιλος DELHAIZE, στον οποίο ανήκει η ΑΒ Βασιλόπουλος από το 1992, κυκλοφόρησε διαδικτυακά τον 5ο, κατά σειρά, εταιρικό κοινωνικό απολογισμό, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες και τις επιδόσεις του ομίλου για την τριετία 2009 – 2011, επιβεβαιώνοντας έτσι τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή του στην αειφορία. Η δέσμευση αυτή ενισχύεται από τη συμμετοχή του ομίλου στο «The Sustainability Consortium», μια παγκόσμια ανεξάρτητη σύμπραξη οργανισμών, που εργάζεται για την ανάπτυξη μεθόδων και πρακτικών, με στόχο τη βελτίωση της αειφορίας  των καταναλωτικών αγαθών.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα στοιχεία και οι δείκτες που αναφέρονται στον κοινωνικό απολογισμό του 2011 έχουν αξιολογηθεί και ελεγχθεί για την εγκυρότητά τους από την Ernst & Young (έναν ανεξάρτητο εξωτερικό φορέα), σε συνεργασία με το τμήμα εσωτερικού ελέγχου του ομίλου DELHAIZE.
Ο απολογισμός 2011 διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, σύμφωνα πάντα με τις βασικές αρχές αειφορίας του ομίλου, και δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες - μέσω των συνδέσμων (links) που έχουν ενσωματωθεί - να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον πληροφορίες, θέματα και μελέτες. Είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα και στο blog αειφορίας του ομίλου, στην ιστοσελίδα της ΑΒ, αλλά και στις εταιρικές σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (όπως
www.Facebook.com/DelhaizeGroup).
Ο απολογισμός του 2011 κάνει μια σύντομη επισκόπηση των δραστηριοτήτων, αλλά και των σημαντικών εκείνων σημείων από τα οποία άντλησε γνώση ο όμιλος την τελευταία τριετία. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις επιδόσεις της DELHAIZE το 2011 σε καθέναν από τους βασικούς πυλώνες δράσης: «Προϊόντα - Άνθρωπος – Περιβάλλον». Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν κάποιες από τις δράσεις της ΑΒ, όπως:
• Η δημιουργία ειδικής σειράς λειτουργικών προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, τα ΑΒ Nutrilife. Η σειρά αποτελείται από τυποποιημένα τρόφιμα και προϊόντα ψυγείου, που παράγονται με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η ΑΒ και έχουν την ιδιότητα να παρέχουν πολλαπλά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της ειδικής τους σύνθεσης.
• Η συμμετοχή της ΑΒ στη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των τοπικών συσσιτίων των μητροπόλεων ολόκληρης της Ελλάδας. Μια ενέργεια που προσφέρει, καθημερινά, βοήθεια σε χιλιάδες συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.


DHI MEDICAL GROUP
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ


Περαιτέρω διείσδυση και ανάπτυξη της δυναμικής παρουσίας της εταιρείας στο εξωτερικό μελετά, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η DHI MEDICAL GROUP, εταιρεία αποκατάστασης μαλλιών, η οποία δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας 30 κλινικές.
 Με περισσότερα από 40 χρόνια διεθνούς παρουσίας στο χώρο αποκατάστασης μαλλιών, η DHI MEDICAL GROUP κατέχει ηγετική θέση σε μια αγορά αξίας 2 τρισ. δολ. παγκοσμίως, η οποία αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς στο διάστημα της εξαετίας από το 2004 έως το 2010 διπλασιάστηκε ο αριθμός θεραπευόμενων σε κέντρα αποκατάστασης μαλλιών.
Σύμφωνα με τον ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, «η DHI MEDICAL GROUP έχει επιτύχει υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, ενώ στο σχεδιασμό της εταιρείας εντάσσεται η περαιτέρω διείσδυση στη διεθνή αγορά, μέσω της υλοποίησης στρατηγικών συνεργασιών, με στόχο την ανάπτυξη 50 επιπλέον κέντρων, συμπληρώνοντας έτσι 80 σημεία παρουσίας σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του 2013».
Σύμφωνα με το International Society of Hair Restoration Surgery, ένα μεγάλο ποσοστό, της τάξης του 57%, των ανδρών υποφέρει από τριχόπτωση, η οποία στο 95% των περιπτώσεων έχει επιπτώσεις στη συναισθηματική υγεία. Μέσω της διαρκούς ανάπτυξης νέων μεθόδων αποκατάστασης μαλλιών και της πελατοκεντρικής της πολιτικής, η DHI MEDICAL GROUP δημιουργεί τις παραμέτρους για την καλυτέρευση της ζωής των 150.000 επισκεπτών της, ενώ η αξιοπιστία της μεθοδολογίας της επιβεβαιώνεται από τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών της».


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν. ΜΑΘΙΟΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΖΩΗΣ
ΑΓΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Υ.
BEST OF BELRON 2012
ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΗΡΕΑΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΙΑΣΩ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΛΠ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΙΟΧΑΛΚΟ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site