Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Σεπτέμβριος 2012-τ.385                              

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ


Ο κ. Β. Παππάς, εμπορικός διευθυντής του ομίλου


Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής του, ο όμιλος «Ευρωκλινική» ενίσχυσε τη διευθυντική του ομάδα, με τον κ. Βέλη Παππά στη θέση του εμπορικού διευθυντή. Ο κ. Παππάς, έμπειρο στέλεχος στην ασφαλιστική αγορά, προέρχεται από τη MetLife Alico όπου για περισσότερο από επτά χρόνια είχε την ευθύνη του κλάδου υγείας για την περιφέρεια της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, με σημαντική συμμετοχή στην ανάπτυξη της περιοχής αυτής.
Η «Ευρωκλινική Αθηνών» και η «Ευρωκλινική Παίδων» αποτελούν δύο υπερσύχρονα διαγνωστικά, θεραπευτικά και χειρουργικά κέντρα, πλήρως οργανωμένα σε όλες τις ειδικότητες, και πληρούν υψηλά κριτήρια ποιότητας. Επιπλέον, διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και παιδιατρικών υποειδικοτήτων, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας.


SAMSUNG GALAXY S III


Άγγιξε τα 20 εκατ. πωλήσεις σε χρόνο - ρεκόρ


Τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις άγγιξε το GALAXY S III μέσα στις πρώτες 100 μέρες της κυκλοφορίας του (από το Μάιο του 2012).
Με εργονομικό σχεδιασμό, οθόνη 4,8 ιντσών HD Super AMOLED, εξελιγμένες λειτουργίες κάμερας και χαρακτηριστικά φιλικά προς το χρήστη, το GALAXY S III είναι ένα πρωτοποριακό Smartphone, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χρήσης.
«Το Galaxy S III έχει γνωρίσει τεράστια αναγνώριση και δημοτικότητα από το λανσάρισμά του το Μάιο και είμαστε ενθουσιασμένοι με την επιτυχία του», δήλωσε ο JK Shin, President and Head of IT & Mobile Communications Division at Samsung Electronics. «Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή εκτίμησή μου προς όλους όσους έχουν επιλέξει το Galaxy S III. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες και έξυπνες τεχνολογικές λύσεις στα κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να βοηθήσουμε τους χρήστες να ζήσουν μια εξαιρετική καθημερινή εμπειρία».


HSBC


Παγκόσμια επένδυση 100 εκατ. δολ. στους υδάτινους πόρους


Ο πρόεδρος του ομίλου της HSBC, κ. Douglas Flint, ανακοίνωσε την έναρξη του HSBC Water Programme, ενός πενταετούς προγράμματος ύψους 100 εκατ. δολ. σε συνεργασία με τις WWF, WaterAid και Earthwatch, με σκοπό την αντιμετώπιση των κινδύνων στις λεκάνες απορροής ποταμών, την παροχή νερού και βελτιωμένων συνθηκών υγιεινής σε περισσότερο από 1 εκατ. ανθρώπους και την ενημέρωση για την παγκόσμια πρωτοβουλία για το νερό.
Η ανακοίνωση ακολούθησε τη δημοσίευση μιας νέας έκθεσης από τη Frontier Economics για λογαριασμό της HSBC, η οποία αποκαλύπτει ότι μέχρι το 2050 οι 10 μεγαλύτερες - βάσει πληθυσμού - λεκάνες απορροής ποταμών, αναμένεται να δημιουργήσουν το ένα τέταρτο του παγκόσμιου ΑΕΠ, ένα νούμερο που ξεπερνά τα μελλοντικά έσοδα των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και της Γερμανίας μαζί και που αποτελεί μια τεράστια αύξηση από το 10% που παράγουν σήμερα.
Ωστόσο, η έκθεση προβλέπει επίσης ότι μέχρι το 2050, αν δεν ληφθούν μέτρα για τη βελτίωση της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, η κατανάλωση νερού σε επτά από τις 10 λεκάνες θα γίνει μη διατηρήσιμη και θα αντιμετωπίσουν σημαντική έως σοβαρή έλλειψη νερού, γεγονός που σημαίνει ότι τουλάχιστον το 30% των πόρων τους θα αποστραγγιστεί. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα η προσδοκώμενη αύξηση του ΑΕΠ στις λεκάνες απορροής να μην πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, το περιβάλλον των οικοσυστημάτων που φιλοξενεί το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού, μπορεί να αντιμετωπίσει μόνιμη ζημιά που θα επηρεάσει την ικανότητα των κοινοτήτων και των επιχειρήσεων να επιζήσουν.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


Επιστροφή μετρητών σε αγορές σχολικών μέσω της κάρτας «go»
 
Άμεση επιστροφή μετρητών από 5% έως 40% κερδίζουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών «go» της Εθνικής Τράπεζας στις αγορές τους για τη νέα σχολική χρονιά, σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.
Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την παροχή ουσιαστικών διευκολύνσεων και προσφορών προς τους πελάτες κατόχους των πιστωτικών της καρτών, σχεδίασε ειδικό θεματικό πρόγραμμα «go National», σε συνεργασία με ένα δίκτυο επιχειρήσεων που τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους σχετίζονται με το μαθητή και την επιστροφή στο σχολείο (βιβλιοπωλεία, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών και ωδεία, αθλητική ένδυση).
Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών «go» (ΜasterCard, Visa, Gold & Platinum MasterCard, Toyota Visa) της Εθνικής Τράπεζας, καλύπτοντας με την κάρτα τους σχολικά έξοδα και δίδακτρα στις επιχειρήσεις Ευρωδιάσταση, Βιβλιοκίνηση, ΙΕΚ Δέλτα, Φροντιστήρια Πουκαμισάς, Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Νάκας Paper, Πρωτοπορία, Network Οργανισμός προετοιμασίας για ξένα πανεπιστήμια, Fokas, Notos Galleries, Οθφαλμός κ.ά., επωφελούνται ανάλογα με το πρόγραμμα κάθε επιχείρησης:


• Κερδίζοντας άμεση επιστροφή μετρητών από 5% έως 40%
• Συγκεντρώνοντας μόνιμο κέρδος 1%, το οποίο εξαργυρώνουν σε επόμενες αγορές τους και
• Εξαργυρώνοντας ευρώ που έχουν συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές τους.
Επίσης, χρησιμοποιώντας την κάρτα «go» σε ένα διευρυμένο δίκτυο επιχειρήσεων που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την επιστροφή στο σχολείο, όπως Carrefour, Μουστάκας, Hondos Center, Technokids/Technoplus, Καπάτου ξένες γλώσσες, Πολιτεία βιβλιοπωλείο κ.ά. οι πελάτες επωφελούνται συγκεντρώνοντας και εξαργυρώνοντας κέρδος από τις αγορές τους, στο πλαίσιο της ευρύτερης λειτουργίας του προγράμματος επιβράβευσης συναλλαγών «go National».
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «go National» παρέχει στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών «go» της Εθνικής Τράπεζας άμεσο κέρδος, με τη μορφή έκπτωσης στις αγορές που πραγματοποιούν σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις του προγράμματος συνιστούν ένα δίκτυο 3.000 καταστημάτων που καλύπτει μια ευρεία σειρά καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών (τρόφιμα, καύσιμα, ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, ηλεκτρικά είδη, αναψυχή κ.λπ.), ενώ το δίκτυο των επιχειρήσεων που εντάσσονται στο πρόγραμμα διευρύνεται συνεχώς.


SAXO BANK


Λανσάρει εφαρμογή συναλλαγών για το iPad


Η Saxo Bank, ειδική στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, ανακοινώνει την κυκλοφορία της αναβαθμισμένης εφαρμογής για συναλλαγές από κινητό τηλέφωνο, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να χρησιμοποιείται και σε iPad. Επιπλέον, οι χρήστες του iPhone θα ωφεληθούν από ορισμένες μικρής εμβέλειας αναβαθμίσεις, όπως η διόρθωση ορισμένων bug και άλλες βελτιώσεις της απόδοσης.
Η αναβαθμισμένη εφαρμογή (app) είναι διαθέσιμη στο Apple App Store και όσοι ήδη χρησιμοποιούν τη Saxo εφαρμογή στο iPhone ή το iPad θα λάβουν αυτομάτως ειδοποίηση για την ενημέρωσή της. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 60.000 επενδυτές έχουν εγκαταστήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή στη συσκευή τους, με την οποία πλέον πραγματοποιείται το 8% του συνολικού όγκου συναλλαγών της Saxo Bank.
Ο Henrik Dyrholm Holst, επικεφαλής του τμήματος Ανάπτυξης Προϊόντων, δήλωσε σχετικά: «Προσπαθούμε διαρκώς να παρέχουμε νέα και βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, ώστε οι συναλλαγές να γίνουν όσο το δυνατόν απλούστερες, ταχύτερες και πιο διασκεδαστικές. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νέα εφαρμογή, διότι βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία των πελατών μας και τους επιτρέπει να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες της πλατφόρμας της Saxo Bank μέσω των συσκευών tablet».
 Αρχικά το λανσάρισμα της ενημερωμένης εφαρμογής απευθύνεται σε όλους τους ιδιώτες πελάτες της Saxo Bank, της Saxo Banque (Γαλλία και Βέλγιο) και της Saxo Capital Markets (ΗΒ, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Παναμάς, Νότια Αφρική).


 


 


ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ


Συνάντηση του CEO με τον υπουργό Ανάπτυξης για το παραεμπόριο


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Παπαστράτος» κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή τις σημαντικές δράσεις που έχει αναλάβει το υπουργείο κατά του παραεμπορίου.
Ο κ. Θεοφιλόπουλος παρουσίασε το πλάνο δράσης της εταιρείας κατά του παράνομου εμπορίου τσιγάρων, που πλήττει τόσο το νόμιμο εμπόριο όσο και τα φορολογικά έσοδα του κράτους. Ο κ. Χατζηδάκης χαιρέτισε την πρωτοβουλία της εταιρείας και δήλωσε ότι το υπουργείο θα υποστηρίξει την εκστρατεία ενημέρωσης των καταναλωτών και των λιανοπωλητών που θα ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου.
Αναφερόμενος στη συνάντηση, ο κ. Θεοφιλόπουλος δήλωσε ότι «η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι αποφασισμένη να καταπολεμήσει το παραεμπόριο, σημαντική πτυχή του οποίου είναι και το παράνομο εμπόριο τσιγάρων. Η εταιρείας “Παπαστράτος” θα στηρίξει την Πολιτεία με όσα μέσα διαθέτει. Ήδη προγραμματίζουμε ένα σύνολο δράσεων που θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα». 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ 77Η ΔΕΘ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΔΟΝΤΑΣ
PHARMA & HEALTH CONFERENCE 2012
ΚΛΑΔΟΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site