Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Φεβρουάριος 2013-τ.389                              

FRIESLAND CAMPINA HELLAS
ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΕΡΙΣΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ»


Η Friesland Campina Hellas (ΝΟΥΝΟΥ, MILNER, FRISO, FINA, FRICO), για μία ακόμη χρονιά, κάνει πράξη την ευθύνη της απέναντι στην ελληνική κοινωνία, ανταποκρινόμενη με μεγαλύτερη ένταση στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες που προκαλούν οι αντίξοες οικονομικές συνθήκες.
Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει, υπό τον τίτλο «Μέρισμα φροντίδας & αγάπης», η Friesland Campina Hellas διευρύνει και ενισχύει τις πρωτοβουλίες της για την αντιμετώπιση της φτώχιας και ειδικότερα μίας από της πιο σκληρές συνέπειές της, αυτής του υποσιτισμού, προσφέροντας γαλακτοκομικά προϊόντα.
Το πρόγραμμα στηρίζει τη δράση πολυάριθμων ΜΚΟ και φορέων που προσφέρουν έργο σε οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης, ορφανοτροφεία, δήμους, ιδρύματα της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και σε άλλους ειδικούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν η προσφέρουν βοήθεια σε άτομα που βιώνουν έντονα οικονομικά προβλήματα ή περιέρχονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Η Τράπεζα Τροφίμων Αγ. Στεφάνου, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων(ΚΥΑΔΑ), το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και την Αλεξανδρούπολη, η Στέγη Νέων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, η Ελληνική Τράπεζα Χριστιανικής Αγάπης, οι Γιατροί του Κόσμου, ο Ερυθρός Σταυρός, η Κιβωτός της Αγάπης στην Πάτρα, αποτελούν μερικούς μόνο από τους πολυάριθμους Οργανισμούς που στήριξε η Friesland Campina Hellas το 2012, με αμέριστη αγάπη, συνέπεια και αφοσίωση.
Η φροντίδα για τον άνθρωπο και την κοινωνία αποτελεί θεμελιώδη αξία και συστατικό στοιχείο της στρατηγικής για την κοινωνική υπευθυνότητα, την οποία η Friesland Campina Hellas έχει αναπτύξει και θα συνεχίσει να υλοποιεί και τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας εμπράκτως τους δεσμούς αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει κτίσει με την ελληνική οικογένεια.


PRESSIOUS ARVANITIDIS
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ


Σε μια σημαντική επένδυση νέου παραγωγικού εξοπλισμού προχώρησε πρόσφατα η εταιρεία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων Pressious Arvanitidis, με την εγκατάσταση της πρώτης επίπεδης τετράχρωμης εκτυπωτικής μηχανής στην Ελλάδα με πιστοποιητικό ουδέτερου άνθρακα - carbon neutral.
Το πιστοποιητικό αυτό πρακτικά επιβεβαιώνει ότι η κατασκευή της εν λόγω μηχανής δεν επιβάρυνε καθόλου την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον μας, καθώς μετά την παραγωγή της, η κατασκευάστρια εταιρεία της (Heidelberg Druckmaschinen AG) φρόντισε να φυτευτεί ικανή ποσότητα δέντρων, ώστε από το O2 που θα παραχθεί από αυτά, να αναπληρωθεί η ποσότητα CO2 που εκλύθηκε στην ατμόσφαιρα κατά την κατασκευή της μηχανής, υποστηρίζοντας το project κλιματικής προστασίας «Project Togo – Αναδάσωση στο Τόγκο της Δυτικής Αφρικής».
Η «πράσινη» αυτή πρωτοβουλία της εταιρείας και η προμήθεια εξοπλισμού που κατασκευάζεται χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον και ο πλανήτης γη αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της εταιρικής φιλοσοφίας της Pressious Arvanitidis, η οποία δρα και αναπτύσσεται επιχειρηματικά, παράγει τις εκτυπωτικές εργασίες των συνεργατών της και προμηθεύεται εξοπλισμούς, έχοντας πάντα ως γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.


JOHNSON & JOHNSON
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Η Johnson & Johnson στηρίζει την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανακοίνωση της χορηγίας του προγράμματος προληπτικής ιατρικής «Ιπποκράτης», με τη συνεργασία του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο διευθύνων σύμβουλος της «Johnson & Johnson Ελλάς Καταναλωτικά Προϊόντα», κ. Μάκης Κοσμάτος, επιβεβαίωσε τη στήριξη της εταιρείας στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη λειτουργία του εργοστασίου στη Μάνδρα Αττικής για την παραγωγή καλλυντικών και αντηλιακών προϊόντων, ενώ επεσήμανε την εξαγωγική δραστηριότητα του εργοστασίου σε 30 χώρες.
Η Johnson & Johnson, με έδρα στο New Jersey των ΗΠΑ, ιδρύθηκε το 1886 και δραστηριοποιείται στον χώρο των καταναλωτικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Έχει περισσότερες από 250 εταιρείες που λειτουργούν σε 60 χώρες και απασχολεί περίπου 128.000 ανθρώπους. Στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 1975 και εμπορεύεται καταναλωτικά και ιατρικά προϊόντα, πολλά από τα οποία παράγονται στο εργοστάσιό της, στη Μάνδρα Αττικής.
Συνολικά, η Johnson & Johnson απασχολεί στην Ελλάδα περίπου 500 εργαζόμενους.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NANA BEACH
ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας Καράτζη Α.Ε. διακρίθηκε από το γερμανικό δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων rtk και συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα 100 κορυφαία ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζονται, με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας που παρέχουν.
To δίκτυο rtk περιλαμβάνει περίπου 3.000 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία και αποτελεί τον μεγαλύτερο όμιλο ταξιδιωτικών γραφείων στη χώρα. Το «Top 100 Hotel Award» απονεμήθηκε για πρώτη φορά, επιβραβεύοντας τους 100 κορυφαίους συνεργάτες του δικτύου rtk. Η επιλογή έγινε μεταξύ των 600 τουριστικών καταλυμάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που συνεργάζονται με τον όμιλο και στόχο είχε να αναδείξει τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα που κάνουν τη διαφορά στον τουριστικό κλάδο.
Με αφορμή τη νέα βράβευση του ξενοδοχείου Nana Beach, η κα Μαρίτα Καράτζη, αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της Καράτζη Α.Ε. δήλωσε: «Η διάκριση του ξενοδοχείου μας μεταξύ των 100 κορυφαίων συνεργατών του ομίλου rtk αποτελεί μια ουσιαστική αναγνώριση των προσπαθειών μας να παρέχουμε άριστη φιλοξενία σε όσους έρχονται στο Nana Beach, αλλά και να είμαστε αξιόπιστοι συνεργάτες για τους πράκτορες που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά και να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες και στους συνεργάτες μας στο μέλλον».


ΖΤΕ GRAND X IN
ΤΟ ΠΡΩΤΟ SMARTPHONE ΜΕ INTEL INSIDE


Η ΖΤΕ Corporation, ο κορυφαίος πάροχος στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, διαχείρισης δικτύου και συσκευών κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάζει σήμερα στην ελληνική αγορά το Grand X IN, το πρώτο smartphone της εταιρείας με επεξεργαστή Intel Inside. Η νέα αυτή συσκευή αποτελεί τη ναυαρχίδα της ΖΤΕ και είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Grand που ήδη κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία.
Το Grand X IN προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική απόδοση μέσω του επεξεργαστή Intel Atom Z2460 και υποστήριξη δικτύου HSPA+21Mbps με την πλατφόρμα Intel XMM 6260. Ο συνδυασμός αυτών των δύο τεχνολογιών της Intel παρέχει ενεργειακή επάρκεια της συσκευής και υψηλή απόδοση χρήσης και δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο.
Το ΖΤΕ Grand X IN διαθέτει οθόνη 4.3'', με 16 εκατομμύρια χρώματα, κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση, φλας (AF/Flash), Blu-ray τεχνολογία αναπαραγωγής βίντεο και μπαταρία 1650 mAh, Li-Ion, μεγάλης διάρκειας. Με τις διαστάσεις της συσκευής να είναι μόλις 127 x 65 x 9.9mm, το Grand X IN περιέχει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες: Bluetooth 2.1 + A2DΡ, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA και Mobile HD σύνδεσμο (μέσω micro-USB) για σύνδεση μικρής εμβέλειας.
Η ευρεία γκάμα των οπτικοακουστικών χαρακτηριστικών περιλαμβάνει Dolby Ήχο, καταγραφή HD Βίντεο και HD Φωνή.
«Το Grand X IN αποτελεί την πρόταση smartphone της ΖΤΕ με επεξεργαστή Intel για την Ευρώπη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την Intel», δήλωσε ο κ. Ao Wen, αντιπρόεδρος της ΖΤΕ για την κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη. «Οι συσκευές της σειράς ZTE Grand είναι συσκευές άριστης ποιότητας και προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Παράλληλα με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που μας παρέχει η Intel, έχουμε κατασκευάσει μια αξιόπιστη συσκευή με ενισχυμένες δυνατότητες και υψηλή απόδοση».INTERAMERICAN
ΑΠΟΔΟΣΗ 3,7 ΤΟΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΚΥΑΔΑ


Η Interamerican ολοκλήρωσε για το 2012 την εσωτερική καμπάνια της «Κατάθεση Αλληλεγγύης – Πράξη Ζωής» από τους εργαζομένους και συνεργάτες της υπέρ των απόρων και αστέγων που φροντίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), με τη συγκέντρωση 1,5 τόνου τροφίμων μακράς διαρκείας. Συνολικά, η εταιρεία απέδωσε στο ΚΥΑΔΑ κατά τη χρονιά που έκλεισε 3,7 τόνους τροφίμων, αφού προηγήθηκαν ανάλογες ενέργειες τόσο εσωτερικά τον περασμένο Μάρτιο όσο και κατά τη συναυλία που οργανώθηκε για τον ίδιο σκοπό τον Σεπτέμβριο, με τη σύμπραξη της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης». Στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας, η Interamerican είχε προσφέρει τον Απρίλιο και το πασχαλινό γεύμα που είχε οργανώσει το ΚΥΑΔΑ.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας που είναι ανοιχτή ημερολογιακά, καθώς τα προβλήματα σίτισης των απόρων και αστέγων της πρωτεύουσας εντείνονται. Συνεπώς, η «Κατάθεση Αλληλεγγύης – Πράξη Ζωής» θα συνεχιστεί και το 2013, όπως επισημαίνει ο κ. Γιάννης Ρούντος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Interamerican. Η εταιρεία υλοποιεί την ίδια καμπάνια και στην περιφέρεια, με ανάλογες ενέργειες συγκέντρωσης και απόδοσης τροφίμων στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και τη Θεσσαλία.
«Είναι εξαιρετικά παρήγορο το γεγονός ότι οι δυνάμεις του κοινωνικού συνόλου ευαισθητοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων επιβίωσης που αφορούν μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας», τόνισε ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, και πρόσθεσε: «H Interamerican, μέσα από τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε στη διάρκεια όλης της περασμένης χρονιάς, στήριξε με δυναμικό τρόπο ένα ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού, συνεισφέροντας με τις δυνάμεις της στην ανακούφιση του πόνου των συμπολιτών μας από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης».


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Χ.Α.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2012
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
GAMING MONEY CONFERENCE 2012
CLINICAL RESEARCH CONFERENCE 2012
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site