Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούνιος 2013-τ.393                              

ZTE
ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΗ πρόσφατη υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας επιβεβαιώνει
τη δέσμευση της εταιρείας για ακόμα μεγαλύτερη δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά


Η ΖΤΕ Corporation, ο κορυφαίος πάροχος στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, διαχείρισης δικτύου και συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, με την απόφασή της να καταστήσει το λιμάνι του Πειραιά διαμετακομιστικό κέντρο για τα προϊόντα της, αλλά και με τη σχεδιαζόμενη δημιουργία στην Ελλάδα κέντρου παραγωγής λογισμικού (Software Research & Development Center) για όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.
Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κίνα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με ανώτερα στελέχη της ΖΤΕ στο Πεκίνο, ενώ ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό κ. Μυταράκη, τον προϊστάμενο του γραφείου στρατηγικού σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Δρα Δημήτρη Πτωχό, και Έλληνες διπλωμάτες που επανδρώνουν το ελληνικό προξενείο στη Σαγκάη, επισκέφθηκε το κέντρο έρευνας της ΖΤΕ στη Σαγκάη.
Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφτηκε με τον υπουργό κ. Χατζηδάκη, η εταιρεία θα καταστήσει το λιμάνι του Πειραιά διαμετακομιστικό κέντρο (transit and logistics hub) για τα προϊόντα της στην Ευρώπη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Η συμφωνία έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η ΖΤΕ είναι ένας εκ των πέντε κορυφαίων κατασκευαστών τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού παγκοσμίως, διαθέτει πελατειακή βάση με περισσότερους από 500 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως και έχει παρουσία σε 140 και πλέον χώρες. Επιπλέον, στα άμεσα σχέδια της ΖΤΕ είναι και η δημιουργία στην Ελλάδα κέντρου παραγωγής λογισμικού (Software Research & Development Center) για όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εκμεταλλευόμενη το μεγάλο πλεονέκτημα των Ελλήνων μηχανικών, που είναι η πολύ μεγάλη εξειδίκευσή τους.
H ZTE έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα, τόσο στον τομέα των τερματικών κινητής τηλεφωνίας και smarhphones όσο και στα συστήματα πρόσβασης στο διαδίκτυο και τα CPE's, απολαμβάνοντας μεγάλα μερίδια αγοράς. Ο κ. Deng Chao, Country Manager της ZTE Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη του Πειραιά σε διαμετακομιστικό κέντρο και η δημιουργία κέντρου παραγωγής λογισμικού αναμένεται ότι θα δημιουργήσουν σημαντικές θέσεις εργασίας σε τομείς ιδιαίτερα κρίσιμους για την ελληνική οικονομία, καθιστώντας την Ελλάδα οικονομική “πύλη” της Ευρώπης για την εταιρεία. Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, με πελατολόγιο που περιλαμβάνει όλους τους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, η ΖΤΕ θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια στην Ελλάδα». Στο πλαίσιο αυτό, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για το έργο του «Σύζευξις ΙΙ», καθώς και για πρωτοβουλίες για τη δημιουργία εθνικού δικτύου οπτικών ινών FTTH.


Σχετικά με την ZTE


Η ΖΤΕ είναι μια εισηγμένη εταιρεία, παγκόσμιος πάροχος τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λύσεων για δίκτυα. Διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη λίστα προϊόντων που καλύπτουν κάθε κλάδο στις τηλεπικοινωνίες, μεταξύ αυτών ασύρματη, πρόσβαση και κομιστή, VAS, τερματικά και επαγγελματικές υπηρεσίες.
Η εταιρεία προσφέρει καινοτόμα και κατά παραγγελία προϊόντα και υπηρεσίες σε πάνω από 500 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, σε περισσότερες από 140 χώρες, βοηθώντας τους να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών τους και να αυξάνουν τα έσοδά τους.
Η ΖΤΕ δεσμεύει το 10% του ετήσιου εσόδου της για έρευνα και ανάπτυξη και έχει ηγετική συμμετοχή σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς που έχουν στόχο να αναπτύσσουν πρότυπα για τη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών.


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΛΗΣ
DIGITAL BANKING
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
MARKETING & SALES META-CONFERENCE
ΑΡΘΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΒΡΑΣ
155 ΔΙΣ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
ZTE
ΟΛΠ - Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ
ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site