Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούνιος 2013-τ.393                              

MLS
Είσοδος στην αγορά των tablets


Την είσοδό της στην αγορά των tablets ανακοινώνει η MLS. Μετά την πολυετή της δραστηριοποίηση στις αγορές της πλοήγησης, των εκπαιδευτικών διαδραστικών πινάκων και την είσοδό της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, η MLS επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά των tablets.
Το όνομα των tablets είναι MLS iQTab© και τα πρώτα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα με λειτουργικό σύστημα Android. Τα MLS iQTab© είναι project που προετοιμάζει η εταιρία εδώ και καιρό θέτοντας υψηλές προδιαγραφές σε hardware και software. Καταβλήθηκε προσπάθεια να συνδυαστούν υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά με νέες καινοτόμες “λειτουργίες έκπληξη” ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης.
Τα πρώτα MLS iQTab© θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα μοντέλα το επόμενο δίμηνο. Η εταιρία στοχεύει σε πολύ καλή πορεία των νέων της προϊόντων στην Ελληνική και όχι μόνον αγορά.  Στην πλοήγηση η MLS κατέχει πάνω από το 50% της ελληνικής αγοράς ενώ εξάγει τους Talk&Drive™ πλοηγούς της σε Τουρκία, Χιλή, Μαρόκο, Κύπρο και πρόσφατα σε Σαουδική Αραβία και Ιορδανία.
Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων tablets, τις λειτουργίες τους, τις εμπορικές συνεργασίες και τις τιμές διάθεσής τους θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας τους στην αγορά.ΒΙΒΕΧΡΩΜ
Διοργάνωσε διεθνές συνέδριο


Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ διοργάνωσε στις 3-6 Ιουνίου το Παγκόσμιο Συνέδριο «DECO Global Conference» της AkzoNobel σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Το DECO Global Conference αποτελεί θεσμό για τον ολλανδικό όμιλο χρωμάτων AkzoNobel και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση. 
Με κύριο στόχο τη δημιουργία του ετήσιου στρατηγικού πλάνου του ολλανδικού ομίλου AkzoNobel, συμπεριλαμβανομένων όλων των εταιριών-μελών του ομίλου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή διακοσμητικών χρωμάτων, περισσότερα από 130 στελέχη αντάλλαξαν απόψεις, εμπειρίες αλλά και βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές. Προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της, ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς χρωμάτων, AkzoNobel έχει προσδιορίσει τους ακόλουθους στρατηγικούς τομείς εστίασης: φροντίδα για τον πελάτη, μείωση της πολυπλοκότητας των διαδικασιών παραγωγής του προϊόντος, κέρδος και απόδοση των επενδύσεων, ασφάλεια και βιωσιμότητα, καθώς και ανάπτυξη ταλέντων. Παράλληλα, στις διεργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς των διακοσμητικών χρωμάτων και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ενόψει της παρούσας οικονομικής κατάστασης.
«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των στελεχών του ομίλου AkzoNobel στην Αθήνα επιτύχαμε πολλά. Ένας από τους βασικούς στόχους μας ήταν δημιουργήσουμε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο όμιλος σε όλες τις τοπικές αγορές που δραστηριοποιείται. Επιπρόσθετα, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συνεδρίου ήταν να στηρίξουμε με τη παρουσία μας την ελληνική αγορά και να μοιραστούμε τις τάσεις και τις προοπτικές που διαφαίνονται για τον κλάδο στο άμεσο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο κος Ιωακείμ Προβατάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΒΕΧΡΩΜ. 
Στο συνέδριο σημειώθηκε μεγάλη προσέλευση στελεχών από όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος AkzoNobel, η οποία ξεπέρασε τα 130 άτομα, ανάμεσα στους οποίους παρευρέθηκαν ο κος Ruud Joosten, Managing Director of Deco for AkzoNobel και ο κος Peter van Campen, Regional Director Southern Europe for AkzoNobel.ΟΤΕ-COSMOTE
Πρόγραμμα ανακύκλωσης


Κοινό και διευρυμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης για μπαταρίες, μελάνια εκτυπωτή και τηλεφωνικές συσκευές (σταθερές και κινητές με τα αξεσουάρ τους) υλοποιούν ο ΟΤΕ και η COSMOTE, ενώνοντας τις δυνάμεις τους. Το πρόγραμμα αντικαθιστά τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα ανακύκλωσης που εφαρμόζουν οι δύο εταιρείες εδώ και 7 χρόνια, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας. Θα εφαρμοστεί στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που περιλαμβάνει περισσότερα από 580 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένα κεντρικά κτίρια ΟΤΕ και COSMOTE. Με το μήνυμα «Ανακυκλώνουμε - Μικρή προσπάθεια, μεγάλο αποτέλεσμα» οι δύο εταιρείες προτρέπουν τον κόσμο να συμμετάσχει επισημαίνοντας ότι ακόμη και μια μικρή ενέργεια, όπως η ανακύκλωση μπαταριών, δρα αθροιστικά, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. O ΟΤΕ και η COSMOTE θα δώσουν €1.000 στους περιβαλλοντικούς φορείς «Φιλοδασική Ένωση Αθηνών» και «Καλλιστώ», για κάθε τόνο κινητών και σταθερών τηλεφωνικών συσκευών με τα αξεσουάρ τους, που θα συγκεντρωθούν μέχρι 31/5/2014.
 Το πρόγραμμα ανακύκλωσης ΟΤΕ-COSMOTE έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά περιβαλλοντικών δράσεων, που στόχο έχουν τη μείωση της επίδρασης της λειτουργικής δραστηριότητας των δύο εταιρειών στο περιβάλλον, σύμφωνα με διεθνείς κανόνες και πρακτικές. Η COSMOTE και οι θυγατρικές του Ομίλου ΟΤΕ στη Ν.Α έχουν πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ISO 14001:2OO4 και ο ΟΤΕ βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης του παραπάνω Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. 
Ο ΟΤΕ και η COSMOTE εφαρμόζουν περιβαλλοντική στρατηγική, με βασικούς άξονες τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός τους, τη συμβολή στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τρίτων και την ευαισθητοποίηση εργαζομένων και κοινού. Αποδεικνύουν καθημερινά την ολοκληρωμένη περιβαλλοντικής πολιτική αναπτύσσοντας δράσεις σε αυτή την κατεύθυνση. 


 


MASTERCARD®-MAESTRO®
Προνομιακές αγορές στα ΑΒ
Πραγματοποιώντας τις αγορές τους στα supermarket ΑΒ, όλοι οι κάτοχοι καρτών MasterCard® και Maestro® θα λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην ηλεκτρονική κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 1.000 δωροεπιταγές αξίας 50€ ή & ένα από τα 30 διπλά εισιτήρια για ένα από τα εντός έδρας παιχνίδια οποιαδήποτε ελληνικής ομάδας συμμετάσχει στους αγώνες Ομίλων του UEFA Champions League στην αγωνιστική περίοδο 2013/14. Οι κάτοχοι θα  ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της κλήρωσης τη στιγμή της αγοράς, μέσω της απόδειξης της συναλλαγής τους. Οι νικητές θα πρέπει απλά να τηλεφωνήσουν στο νούμερο που εμφανίζεται στην απόδειξη συναλλαγής και να δηλώσουν τον τυχερό δωδεκαψήφιο κωδικό, αλλά και τη διεύθυνση στην οποία επιθυμούν να παραλάβουν το δώρο τους.
Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε με την κορυφαία ελληνική αλυσίδα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος, με κοινό στόχο τη συστηματική ενίσχυση της αγοραστικής εμπειρίας των Ελλήνων καταναλωτών. Έτσι, παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας και έχοντας σα βασική προτεραιότητα την προσφορά επιπλέον προνομίων και δώρων, επιβραβεύουμε, για ακόμη μια φορά, τους κατόχους καρτών MasterCard και Maestro, μετατρέποντας τις καθημερινές τους αγορές στα ΑΒ σε ένα ταξίδι γεμάτο δώρα & εκπλήξεις ανεκτίμητης αξίας».
H Διοίκηση της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: «Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, ο πελάτης παραμένει πάντα στο επίκεντρο της στρατηγικής και των δράσεών μας. Ανανεώνοντας έτσι, τη συνεργασία μας με τη MasterCard για ακόμη μια χρονιά, αποδεικνύουμε έμπρακτα πως στα ΑΒ Βασιλόπουλος οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις αγορές στους στο έπακρο».


 


 


  

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΛΗΣ
DIGITAL BANKING
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
MARKETING & SALES META-CONFERENCE
ΑΡΘΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΒΡΑΣ
155 ΔΙΣ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
ZTE
ΟΛΠ - Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ
ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site