Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούλιος-Αύγουστος 2013-τ.394                              

MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ TABLETS


Παρουσίαση και κυκλοφορία του πρώτου της Tablet με Talk&Post® και Talk&Email®


Την είσοδό της στην πολλά υποσχόμενη αγορά των tablets έκανε πράξη η MLS. Μετά την πολυετή της δραστηριοποίηση στις αγορές της πλοήγησης, των εκπαιδευτικών διαδραστικών πινάκων και την είσοδό της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, η MLS επεκτείνει τις δραστηριότητές της.
Το όνομα των tablets είναι MLS iQTab© και τα πρώτα μοντέλα ήδη κυκλοφορούν με λειτουργικό σύστημα Android. Τα MLS iQTab© είναι project που προετοίμαζε η εταιρία εδώ και καιρό θέτοντας υψηλές προδιαγραφές σε hardware και software. Καταβλήθηκε προσπάθεια να συνδυαστούν υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά με νέες καινοτόμες “λειτουργίες έκπληξη” ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης.
Η εταιρία στοχεύει σε πολύ καλή πορεία των νέων της προϊόντων στην Ελληνική και όχι μόνον αγορά.  Στην πλοήγηση η MLS κατέχει πάνω από το 50% της ελληνικής αγοράς ενώ εξάγει τους Talk&Drive™ πλοηγούς της σε Τουρκία, Χιλή, Μαρόκο, Κύπρο και πρόσφατα σε Σαουδική Αραβία και Ιορδανία.


ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Το ελληνικό tablet  συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, καινοτόμες λειτουργίες και στυλ ώστε να προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης.
Ενσωματώνει νέες, μοναδικές λειτουργίες αναγνώρισης φωνής στις οποίες εξειδικεύεται η MLS: Το νέο Talk&Post® για το Facebook που λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου, ενώ το ειδικό πλήκτρο Talk&Post® στο MLS Keyboard®, σου επιτρέπει να σχολιάζεις (comment) και να στέλνεις μηνύματα (chat) μόνο με τη φωνή σου.  Το νέο Talk&Email® που απλά λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις κι αυτό γράφεται αυτόματα αποφεύγοντας τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση των emails.
Το MLS iQTab®, με λειτουργικό σύστημα Android 4.1, έχει οθόνη αφής IPS 7’’ με εντυπωσιακή γωνία θέασης 179 μοιρών για να απολαμβάνει ο κάτοχός του τέλεια εικόνα μαζί με την παρέα του. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή και διπύρηνη κάρτα γραφικών  για ταχύτατη λειτουργία σε κάθε είδους εφαρμογή. Μνήμη ROM 8GB, μπροστινή κάμερα και για βιντεοκλήσεις, ραδιόφωνο, Bluetooth και hot key που μπορεί να ορίσει ο χρήστης τι θέλει να κάνει με το πάτημα του (π.χ. να ανοίγει το Facebook, τα e-mail κτλ.).  Ειδικά σχεδιασμένο από την MLS ώστε να είναι λεπτό με πάχος μόλις 8,4 mm ενώ διαθέτει scratch resistant-soft touch πλάτη για ευχάριστη αίσθηση και αντοχή. Μελετημένο επίσης να είναι ελαφρύ με βάρος μόλις 260γρ (το ελαφρύτερο της αγοράς). Συνοδεύεται από φορτιστή σπιτιού και καλώδιο micro USB.
Το MLS iQTab® διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Γερμανός, Cosmote, Public, Κωτσόβολος, Media Markt και σε όλες τις ενημερωμένες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και πληροφορικής. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTab® είναι 179€ ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ
ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
INSURANCE MONEY CONFERENCE 2013
ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
PHARMA & HEALTH CONFERENCE 2013
ΕΣΠΑ-ΥΓΕΙΑ
ΒΙΑΝΕΞ- LILLY
ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΕΕ
ΖΤΕ - IDEAL ELECTRONICS
ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΤΕ
ΦΑΚΕΛΟΣ MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site