Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούλιος-Αύγουστος 2013-τ.394                              

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS
Yποδέχθηκε την ΕΑΣΕ


Η Πλαίσιο Computers υποδέχθηκε περισσότερα από 40 Ανώτατα στελέχη μεγάλων Εταιρειών του ελληνικού επιχειρείν, στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις Κορυφής» της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), του φορέα που εκφράζει και εκπροσωπεί το ανώτατο μάνατζμεντ της χώρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19.6 στο Κέντρο Διοίκησης-Συναρμολόγησης-Logistics της Πλαίσιο Computers, διήρκησε περισσότερο από 4 ώρες και περιλάμβανε εκτός από παρουσίαση, ξενάγηση στη Γραμμή Συναρμολόγησης Turbo-X Υπολογιστών και στα Logistics της Εταιρείας.
Ο Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Πλαίσιο Computers άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά της Εταιρείας, που κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ειδών Γραφείου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο Πολυκαναλικό-Πολυπελατειακό-Πολυπροϊοντικό επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει και στις αναπτυγμένες Υποδομές, όπου βασίζεται η αποτελεσματική λειτουργία του. Επιπλέον, μίλησε για τους Turbo-X υπολογιστές, η σύνθεση των οποίων γίνεται στο Πλαίσιο από το 1986 και για την επένδυση που γίνεται –υποδομές, Marketing, εκπαίδευση κλπ.– για την ανάπτυξη και εδραίωση του brand, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι Νο1 Desktop στην Ελλάδα. Τέλος, εξήγησε πώς τα βασικά νούμερα είναι …«παντός καιρού» και συνεχίζουν να αντανακλούν την επιτυχημένη πορεία της Πλαίσιο Computers.
Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Κώστας Γεράρδος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Πλαίσιο Computers, ο οποίος έδωσε στα Μέλη της ΕΑΣΕ τη συνταγή υλοποίησης, το πώς δηλαδή επιτυγχάνονται τα παραπάνω. Βασικό συστατικό όπως είπε είναι το “Unorthodox management”, που σημαίνει απουσία σφιχτού οργανογράμματος και έμφαση στη γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε αλλαγή και όχι στις μακροχρόνιες προβλέψεις. Επίσης, βασικό συστατικό της Πλαίσιο Computers είναι η συνεχής αναζήτηση γνώσης και η εξέλιξη, καθώς και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και στον ιδιώτη καταναλωτή και στην επιχείρηση-πελάτη, που πολύ συχνά έχει απασχολήσει τα ιντερνετικά μέσα και τα Social Media. Μίλησε επίσης για τη διττή ιδιότητα της Εταιρείας ως Κατασκευαστή & Retailer (Manutailer), αλλά και για τον συνδυασμό Φυσικού & Ηλεκτρονικού καταστήματος (Phygital Model). Ειδικά για το ηλεκτρονικό κατάστημα Plaisio.gr ανέφερε ότι είναι Νο1 στην Ελλάδα σε επίπεδο επισκεψιμότητας και πωλήσεων. Η παρουσίαση έκλεισε με το Social Media branding και την επιτυχία της Plaisio Fan Page στο Facebook, η οποία είναι Νο1 retail σελίδα με πάνω από 628.000 fans και ισχυρό engagement με τους χρήστες.


ATTICA BANK
Οι νέες μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Ξεκίνησε στις 10 Ιουλίου 2013 η διαπραγμάτευση των 666.689.407 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.
Με την ευκαιρία της εισαγωγής των νέων μετοχών, πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, πανηγυρική εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Πρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της ATTICA BANK κ. Ιωάννης Γαμβρίλης, κήρυξε την έναρξη της διαπραγμάτευσης, σηματοδοτώντας έτσι την ιδιαίτερη σημασία τόσο της επιτυχημένης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου όσο και της δυνατότητας άντλησης κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Ο κύριος Ιωάννης Γαμβρίλης, Πρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της ATTICA BANK με αφορμή τη σημερινή πανηγυρική εκδήλωση δήλωσε: «Είναι πεποίθηση μου ότι η επιτυχής έκβαση της αύξησης κεφαλαίου της Attica Bank αποτελεί μια θετική εξέλιξη όχι μόνο για την ίδια την Τράπεζα αλλά και για το τραπεζικό σύστημα και για ολόκληρη την ελληνική οικονομία. Και αυτό γιατί  μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας άντλησης κεφαλαίων, δημιουργείται μια ιδιωτική τράπεζα (σωρής δηλαδή την παρουσία του ΤΧΣ στο κεφάλαιό της), η οποία διεκδικεί επάξια τον ρόλου που της αναλογεί στο τραπεζικό σύστημα και στην προσπάθεια για την επιστροφή της χώρας στην οικονομική ανάπτυξη.»
Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κύριος Σωκράτης Λαζαρίδης, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την εισαγωγή των νέων μετοχών είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενούμε σήμερα με αφορμή την εισαγωγή των νέων μετοχών που προέκυψαν από την επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της, την ATTICA BANK που αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό και αξιόλογο παράδειγμα για το πώς το Χρηματιστήριο μπορεί να αξιοποιηθεί από μια Διοίκηση που θέλει και γνωρίζει τον τρόπο για να αντλήσει κεφάλαια προκειμένου να ενισχύσει την αναπτυξιακή της πορεία. Είναι επίσης σημαντικό για εμάς το ότι η ATTICA BANK μέσα από την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατάφερε να πετύχει διασπορά σχεδόν 50% στο ευρύ επενδυτικό κοινό, κάτι που αποτελεί μοναδικό παράδειγμα για την τρέχουσα περίοδο.»SPACE HELLAS
Νέος πρόεδρος ο Σπ. Μανωλόπουλος


Άνεμος ανανέωσης πνέει στην SPACE HELLAS μετά την απόφαση του Δημήτρη Μανωλόπουλου να αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και να παραδώσει τη σκυτάλη στη νέα γενιά των στελεχών της Εταιρίας. 
Νέος Πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Σπυρίδων  Δ. Mανωλόπουλος, μέχρι πρότινος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος.
Νέος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Α. Μερτζάνης, μέχρι πρότινος Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Νέο Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ.
Παναγιώτης Χ. Μπέλλος.
Μετά τις αλλαγές το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
Σπυρίδων Δ. Μανωλόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό μέλος.
Παρασκευάς Δ. Δροσινός, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος.
Ιωάννης  Α. Μερτζάνης, Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό μέλος. 
Χρήστος Π. Μπέλλος, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό μέλος.
Γεώργιος Π. Λαγογιάννης, Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Ιωάννης Α. Δουλαβέρης, Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Παναγιώτης Χ. Μπέλλος, Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Δημήτριος Ε. Χουχουλής, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Λύσανδρος Κ. Καπόπουλος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Space Hellas και τα υπόλοιπα Διευθυντικά στελέχη, πάνω από μία δεκαετία μαζί, μοιράζονται κοινούς στόχους και αξίες αποτελώντας εγγύηση για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας και του οράματος των ιδρυτών της Εταιρίας. 


CRETA FARMS
Παρουσιάζει 17 κωδικούς προϊόντων


Η Creta Farms παρουσιάζει 17 κωδικούς προϊόντων με γαλοπούλες 100% φυτικής εκτροφής. Για την εκτροφή των πουλερικών χρησιμοποιείται τροφή αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενώ δεν γίνεται καθόλου χρήση αντιβιοτικών και αυξητικών παραγόντων.
Τα 17 προϊόντα γαλοπούλας αποτελούν την πλήρη πρόταση της εταιρίας στην κατηγορία και αφορούν σε κάθε τύπο αλλαντικού γαλοπούλας – βραστή, καπνιστή, ψητή – και σε όλες τις μάρκες της Creta Farms:  «Εν Ελλάδι» και «Εν Ελλάδι Gourmet» γαλοπούλα, γνωστή για την πλούσια, ζουμερή γεύση της, «Φιλικό» γνωστό ως την κλασική επιλογή και «0-3%» γνωστό σε όλους τους υποστηρικτές της ισορροπημένης διατροφής. Επίσης, διατίθενται τόσο στον πάγκο κοπής, όσο και στα ράφια των συσκευασμένων αλλαντικών (
http://www.cretafarm.gr/gr/proioda-creta-farms/alladika-creta-farms-/galopoula/?pg=2).
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα γαλοπούλας, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρίας, παράγονται κάτω από άριστες προδιαγραφές ποιότητας με την εγγύηση της Creta Farms. Σε κάθε στάδιο παραγωγής εφαρμόζεται πλήρες σύστημα ελέγχου και ιχνηλασιμότητας, ενώ η πιστοποίηση από τον Διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s, εφαρμογής των προτύπων ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, διασφαλίζει την ποιότητα και ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και τη προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Πρόεδρος της Creta Farms κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης δήλωσε: «Στην Creta Farms εγγυόμαστε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας και γι αυτό επιλέγουμε πάντα άριστες πρώτες ύλες. Με τη χρήση κρέατος γαλοπούλας 100% φυτικής εκτροφής, σε όλη την γκάμα των προϊόντων γαλοπούλας που πωλούνται στα καταστήματα λιανικής, εξασφαλίζουμε υψηλή διατροφική αξία και απόλυτα γευστικό αποτέλεσμα για τους καταναλωτές μας, αφήνοντας στους ίδιους απλά την επιλογή της γεύσης ή του τύπου που προτιμούν μέσα από μία πληθώρα διαφορετικών προτάσεων.»


ΟΤΕ-ΤΣΑΜΑΖ
Αντλήσαμε 700 εκατ. ευρώ από τις αγορές
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 61η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΟΤΕ, με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούσαν το 66,76% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και οι Μέτοχοι ενέκριναν κατά πλειοψηφία τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της ΟΤΕ Α.Ε. (Εταιρικές και Ενοποιημένες) της εταιρικής χρήσης 2012 (1/1/2012-31/12/2012) με τις σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. Επίσης, εγκρίθηκε η μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2012, με βάση τα αποτελέσματα της εν λόγω χρήσης.
Απευθυνόμενος στους Μετόχους κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Παρά τις προκλήσεις σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται, ο Όμιλος ΟΤΕ συνεχίζει να σημειώνει επιτυχίες, εφαρμόζοντας την ξεκάθαρη στρατηγική του, με επίκεντρο το μετασχηματισμό και την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των πελατών του. Τη χρονιά που πέρασε, συνεχίσαμε να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμα, αξιόπιστα και ανταγωνιστικά προϊόντα, παρά τα αναχρονιστικής λογικής εμπόδια που επιμένει να ορθώνει η Ρύθμιση. Εντατικοποιήσαμε τις προσπάθειές μας να περιορίσουμε το κόστος, ενισχύσαμε σημαντικά τα οικονομικά μας μεγέθη και γίναμε η πρώτη ελληνική εταιρεία από το 2011 που κατάφερε να αντλήσει 700 εκατ. ευρώ από τις διεθνείς αγορές για την αναχρηματοδότηση του δανεισμού της. Είμαι βέβαιος πως η στρατηγική που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια, η αφοσίωση των εργαζομένων μας, αλλά και η ακλόνητη πειθαρχία μας στα χρηματοοικονομικά θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε ισχυρές επιδόσεις.» 
 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ
ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
INSURANCE MONEY CONFERENCE 2013
ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
PHARMA & HEALTH CONFERENCE 2013
ΕΣΠΑ-ΥΓΕΙΑ
ΒΙΑΝΕΞ- LILLY
ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΕΕ
ΖΤΕ - IDEAL ELECTRONICS
ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΤΕ
ΦΑΚΕΛΟΣ MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site