Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούλιος-Αύγουστος 2013-τ.394                              

INTERAMERICAN-ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Ημερίδα στην Τήνο
Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ευρωκλινικής, Interamerican και του Ασφαλιστικού πρακτορείου Megoulas Insurances, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος μαστού από την πρόληψη στη θεραπεία». Η ημερίδα διεξήχθη την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στην Τήνο. Τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου της Τήνου και ήταν πρωτοβουλία του συλλόγου «Οι φίλοι της Τήνου».
Πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ομιλίες από τις κυρίες Ελένη Φαλιάκου, Διευθύντρια Α’ Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Ευρωκλινικής Αθηνών, Ιουλία Χριστοδουλίδου, Διευθύντρια Τμήματος Απεικόνισης Μαστού Ευρωκλινικής Αθηνών και τη Μαρία Φινοκαλιώτη, Ψυχολόγος Κέντρου Μαστού Ευρωκλινική Αθηνών. Αναλυτικά, η κα Ελένη Φαλιάκου μίλησε για τον «Καρκίνο μαστού από την πρόληψη στη θεραπεία», η κα Ιουλία Χριστοδουλίδου για τις «Απεικονιστικές δυνατότητες και εξελίξεις στο μαστό» και η κα Μαρία Φινοκαλιώτη για τους «Ανασταλτικούς παράγοντες πρόληψης». Προσκεκλημένη της ημερίδας ήταν η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη η οποία μίλησε για την προσωπική της περιπέτεια. Επιπρόσθετα, ο κος Βέλης Παππάς, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Ευρωκλινικής παρουσίασε τις κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής και τις υπηρεσίες τους ενώ η κα Κατερίνα Κουρούτη, Account Manager της Ευρωκλινικής Αθηνών ήταν υπεύθυνη για τη διοργάνωση της ημερίδας.
Τέλος, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις στους κατοίκους της Τήνου από την κα Ελένη Φαλιάκου, Διευθύντρια Α’ Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Ευρωκλινικής Αθηνών και τον κο Νικόλαο Φινοκαλιώτη, Διευθυντή Γενικό Χειρουργό, Ευρωκλινική Αθηνών.
Η ημερίδα ήταν ανοιχτή προς το κοινό και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής. GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
Γιορτάζει 85 χρόνια στην ελληνική αγορά
Η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική συμπληρώνει 85 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει διοργανώνοντας ένα μεγάλο διαγωνισμό και δίνοντας τη δυνατότητα σε 85 τυχερούς να κερδίσουν έκπτωση αξίας 85 ευρώ στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου τους.
Η συμμετοχή στην εορταστική κλήρωση για την έκπτωση των 85 ευρώ στην ασφάλιση αυτοκινήτου γίνεται με απλή και ασφαλή διαδικασία, μέσω ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα
www.85chronia.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 22 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2013, ενώ η κλήρωση των 85 νικητών θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου 2013. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκπτωση ισχύει τόσο για νέα συμβόλαια στη Groupama Φοίνιξ, όσο και για ισχύοντα συμβόλαια κατά την επόμενη ανανέωσή τους.
Με το διαγωνισμό αυτό, η Groupama Φοίνιξ, γιορτάζει την αδιάκοπη λειτουργία της στη χώρα από το 1928, ενώ από το 2007, είναι θυγατρική του ισχυρού ασφαλιστικού και τραπεζικού ομίλου Groupama, που γεννήθηκε το 1900 στη Γαλλία και δραστηριοποιείται σήμερα σε 12 χώρες. Μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά, η Groupama Φοίνιξ παρέχει αξιόπιστες, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε 327.000 πελάτες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το 2012 κατέβαλε αποζημιώσεις ύψους €137 εκατ., ενώ ο δείκτης φερεγγυότητάς της έφτασε το 234,7% μετά από φόρους.PLAY
Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάστηκε στο Ελληνο-Πολωνικό forum


Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας PLAY, συμφερόντων Πάνου Γερμανού παρουσίασε τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, την επιτυχημένη δραστηριότητά της στην Πολωνική αγορά, στο Polish-Greek Economic Forum, το οποίο διοργάνωσαν από κοινού το Υπουργείο Οικονομίας της Πολωνίας, η Ελληνική Πρεσβεία στην Πολωνία και το Πολωνικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια.
H PLAY, η μεγαλύτερη ελληνική επένδυση που έχει γίνει ποτέ στην Πολωνική αγορά, αποτελεί πρότυπο για το πώς η ελληνική τεχνογνωσία και η καινοτομία μπορούν να «κατακτήσουν» τις αγορές του εξωτερικού και μέσω της επιτυχίας να επιστρέψουν πολλαπλασιαστικά κεφάλαια προς επένδυση στην ελληνική αγορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 100 εκατ. ευρώ, που ανακοινώθηκε από την εταιρία Olympia, του Π. Γερμανού, με στόχο την στήριξη επενδύσεων στην ελληνική οικονομία και η οποία βασίστηκε στην κερδοφόρα πορεία της εταιρίας PLAY στην Πολωνική αγορά.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάχθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια στην Πολωνία, με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, δεδομένου ότι η Πολωνία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομία της Ανατολικής Ευρώπης και μία από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές, καταγράφοντας σταθερό ρυθμό ανάπτυξης από το 2010 και έπειτα.
Στο φόρουμ συμμετείχε με εισήγησή του Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας, ενώ παρευρέθησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, και ο Παναγιώτης Μίχαλος, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας. 
Για την εταιρία κινητής τηλεφωνίας PLAY, μίλησε στο εν λόγω συνέδριο ο Βασίλης Μπίλης, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Εταιριών Πάνου Γερμανού ο οποίος δήλωσε σχετικά, «Η πολωνική αγορά διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να προσελκύσει ελληνικές επενδύσεις λόγω του μεγάλου πληθυσμού της, του σταθερού φορολογικού πλαισίου και της βοήθεια που λαμβάνει κανείς από τις τοπικές αρχές».
Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 1.000 καταστήματα και, μέσα σε 6 χρόνια, έχει κατακτήσει επάξια το 18% της αγοράς ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια συνδρομητές.  Σήμερα 7 στους 10 συνδρομητές στην Πολωνία, που αποφασίζουν να αλλάξουν τηλεπικοινωνιακό πάροχο, επιλέγουν την PLAY, ενώ το 2012 η εταιρεία κατέκτησε μερίδιο 65% στις φορητότητες, το οποίο υπερβαίνει τους 800.000 χρήστες κινητής.ΝΕΟ AB FOOD MARKET
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ


Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός νέου «ΑΒ Food Market / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» στη Ζάκυνθο (Θέση Αμπελόκηποι), συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο να τονώνει την εμπορική κίνηση της περιφέρειας και να εντάσσει στο δυναμικό των συνεργατών της επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν στις τοπικές τους κοινωνίες, με τις υψηλές προδιαγραφές της ΑΒ Βασιλόπουλος.
Το νεότερο μέλος της οικογένειας της ΑΒ Βασιλόπουλος, που αποτελεί το 52ο κατάστημα franchise της αλυσίδας, άνοιξε την Παρασκευή 21 Ιουνίου και είναι το δεύτερο του δικτύου συνεργατών στην περιοχή. Έχει έκταση 800 τ.μ., απασχολεί συνολικά 15 άτομα προσωπικό, διαθέτει 5 ταμεία, έχει ένα άνετο parking 120 θέσεων.
Τους περασμένους μήνες στο δίκτυο συνεργατών (franchise) της ΑΒ Βασιλόπουλος προστέθηκαν 3 ακόμη καταστήματα. Το πρώτο κατάστημα, έκτασης 410 τ.μ., άνοιξε τη Δευτέρα 22 Απριλίου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Το κατάστημα ΑΒ Food Market/ στην Ελάτεια Φθιώτιδας, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 26 Απριλίου, ενώ διαθέτει χώρο πώλησης 410 τ.μ. και απασχολεί 6 άτομα προσωπικό.
Τέλος, το κατάστημα της περιοχής Βασιλικό Ευβοίας ξεκίνησε να εξυπηρετεί τους καταναλωτές στις 27 Απριλίου και απασχολεί 15 άτομα προσωπικό.
Με τα ΑΒ Food Market η ΑΒ Βασιλόπουλος απαντά στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, με σεβασμό στους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής των τοπικών κοινωνιών και προσφέρει στους κατοίκους όλης της χώρας ποιοτικά προϊόντα, επώνυμα ή ιδιωτικής ετικέτας, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.


NSS NETWORK SYSTEM SECURITY
Νέος εμπορικός διευθυντής
Kαθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή ανέλαβε από 1/7/2013 ο κ. Γιώργος Κουϊμηντζής στην  εταιρία NSS (Network System Security), αντιπρόσωπο και διανομέα ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. 
Ο Γιώργος Κουϊμηντζής έρχεται να ενισχύσει το εμπορικό τμήμα της εταιρίας NSS έχοντας συνολικά 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα της διανομής προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και συστημάτων υποδομής. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε σημαντικές εταιρείες, όπως οι Info-Quest και η Fujitsu Technology Solutions, με πεδίο δράσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο των Αθηνών καθώς επίσης και μεταπτυχιακού διπλώματος ΜSc από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ως Εμπορικός Διευθυντής της NSS, ο Γιώργος Κουϊμηντζής θα έχει στην ευθύνη του τις πωλήσεις για το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρίας στο κανάλι διανομής των μεταπωλητών εντός και εκτός Ελλάδος.
Ο  κ. Γιώργος Καπανίρης, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης της εταιρίας, δήλωσε σχετικά:
“Καλωσορίζω τον Γιώργο στην ομάδα μας. Η πολύχρονη εμπειρία του σε διεθνές επίπεδο θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας και την επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων της αγοράς πληροφορικής που γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική. Είναι βέβαιο ότι μέσω του Γιώργου θα βελτιωθεί σημαντικά το επίπεδο των υπηρεσιών προς τους μεταπωλητές μας. Ευχόμαστε στο Γιώργο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα». 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ
ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
INSURANCE MONEY CONFERENCE 2013
ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
PHARMA & HEALTH CONFERENCE 2013
ΕΣΠΑ-ΥΓΕΙΑ
ΒΙΑΝΕΞ- LILLY
ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ ΑΒΕΕ
ΖΤΕ - IDEAL ELECTRONICS
ΦΑΚΕΛΟΣ ΟΤΕ
ΦΑΚΕΛΟΣ MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site