Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Νοέμβριος 2013 τ.397                              

CLICK DELIVERY
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗ YEMEKSEPETI


Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε διαδοχικά στάδια και αποτελεί ένα εξαιρετικό χρηματοοικονομικό «εργαλείο» στα χέρια της ελληνικής εταιρείας, που σκοπό έχει να ενισχύσει την περαιτέρω ανάπτυξή της μέσω της επέκτασης των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλη την Ελλάδα.Η εταιρεία Click Delivery, ηγέτιδα δύναμη στο on-line food delivery στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την υπογραφή επενδυτικής συμφωνίας αξίας 3 εκατ. ευρώ με την εταιρεία Yemeksepeti, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες on-line food ordering παγκοσμίως. Τα ιδρυτικά στελέχη της Click Delivery διατηρούν τον έλεγχο και τη διαχείριση της εταιρείας, ενώ η Yemeksepeti συμβάλλει αποφασιστικά στη χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης, προσφέροντας τεχνογνωσία και εξειδικευμένη γνώση.
Οι χρήστες του Clickdelivery.gr έχουν σήμερα τη δυνατότητα να παραγγέλνουν, με τον απλούστερο και πλέον έξυπνο τρόπο, φαγητό μέσα από μια μεγάλη γκάμα γεύσεων και εδεσμάτων κάθε στιγμή: παρακολουθώντας έναν αγώνα ποδοσφαίρου, παρέα με φίλους, βλέποντας μια ταινία στο σπίτι μετά τη δουλειά, διαβάζοντας για την εξεταστική, δουλεύοντας ως αργά στο γραφείο ή απλά κάποιες στιγμές που δεν υπάρχει κάτι άλλο έτοιμο στην κουζίνα. Η Click Delivery, σε συνεργασία με τα εστιατόρια που προσφέρουν τα προϊόντα τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, παρέχει σε καθημερινή βάση αποκλειστικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Οι χρήστες της μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από συμφέρουσες προσφορές, ενώ τα συνεργαζόμενα εστιατόρια αυξάνουν τις πωλήσεις και ταυτόχρονα τα έσοδά τους.
H Yemeksepeti, μια πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του on-line food ordering σε έξι διαφορετικές χώρες, έχει συνάψει στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με τη διεθνή επενδυτική εταιρεία General Atlantic και τον παγκόσμιο ΜΚΟ Endeavor (Catalyst). Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί ότι η Yemeksepeti αποφασίζει για πρώτη φορά να κάνει μια άμεση επένδυση σε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο start-up χωρίς να ακολουθήσει το καθιερωμένο μοντέλο ανάπτυξης του brand της σε νέες αγορές. Η διαφοροποίηση αυτή στη στρατηγική της Yemeksepeti είναι αποτέλεσμα της ισχυρής παρουσίας της Click Delivery στην ελληνική αγορά.
Το Clickdelivery.gr ξεκίνησε το 2010, για πρώτη φορά, να προσφέρει υπηρεσίες on-line παραγγελίας φαγητού, έχοντας αναπτύξει μια σύγχρονη και καινοτόμο πλατφόρμα παραγγελιοληψίας μέσω ενός εύχρηστου αμφίδρομου τερματικού. Οι συγκεκριμένες συσκευές προωθούν άμεσα και αξιόπιστα τις παραγγελίες στα συνεργαζόμενα εστιατόρια, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον τελικό χρήστη για την πιθανή ώρα παράδοσης. Και όλα αυτά χωρίς να απαιτείται η χρήση και εγκατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σύνδεσης στο διαδίκτυο στον χώρο του εστιατορίου. Το Clickdelivery.gr αποτελεί σήμερα τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς, με περισσότερα από 650 συνεργαζόμενα εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα. Η ιστοσελίδα διεκπεραιώνει καθημερινά πάνω από 2.000 γεύματα, εξυπηρετώντας με συνέπεια πάνω από 40.000 μοναδικούς πελάτες.
«Οι ευκαιρίες ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες της Click Delivery, έκαναν μονόδρομο τη συγκεκριμένη απόφαση για όλους εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Nevzat Aydin, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Yemeksepeti. «Είμαστε βέβαιοι ότι η Click Delivery θα αλλάξει πλήρως την κουλτούρα του food delivery στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας στο έπακρο τη δυναμική αυτού του καινοτόμου επιχειρηματικού κλάδου».
 «Η συμφωνία αυτή αποτελεί ορόσημο και πραγματική πρόκληση για όλους εμάς στην Click Delivery. Σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για την εταιρεία μας», δήλωσε ο Νικόλας Στεφάνου, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Click Delivery. «Όραμά μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε Έλληνα να μπορεί να παραγγείλει ποιοτικό φαγητό on-line, εύκολα και γρήγορα, σε χαμηλές τιμές».
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Yemeksepeti.com ξεκίνησε το 2001 και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη πύλη που φέρνει σε επαφή καταναλωτές και εστιατόρια, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να παραγγείλουν on-line φαγητό, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει πάνω από 8.850 συνεργαζόμενα εστιατόρια από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι και αλυσίδες όπως Burger King, Pizza Domino, KFC, McDonald’ s, Pizza Hut κ.ά. στην Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και το Λίβανο, ενώ έχει πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, που υποβάλλουν καθημερινά πάνω από 60.000 παραγγελίες.


Σχετικά με την Click Delivery A.E.


Η Click Delivery αποτελεί τον μεγαλύτερο διαδικτυακό προορισμό on-line food delivery στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2010 από τους Νικόλα Στεφάνου (CEO), Αχιλλέα Κώτση (CTO) και Γιώργο Κουντούρη (BoD), με όραμα να προσφέρει στον κόσμο τον πιο έξυπνο, εύκολο και οικονομικό τρόπο για να παραγγείλει φαγητό από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής του και αντίστοιχα στα εστιατόρια τον πιο σύγχρονο και αξιόπιστο τρόπο για να αυξήσουν τα έσοδά τους με επιπλέον παραγγελίες.
Η Click Delivery έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα on-line παραγγελιοληψίας μέσω της χρήσης τερματικών αμφίδρομης επικοινωνίας. Τα τερματικά είναι πολύ απλά στη χρήση, προωθούν γρήγορα και αξιόπιστα τις παραγγελίες στα συνεργαζόμενα εστιατόρια, ενώ ταυτόχρονα αποστέλλουν στους τελικούς χρήστες αυτόματες ενημερώσεις για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας.


Σχετικά με την Yemeksepeti.com


Η Yemeksepeti αποτελεί την κορυφαία εταιρεία on-line food ordering στην Τουρκία, που ιδρύθηκε το 2001 από τους Nevzat Aydın - CEO, Melih Ödemiş - CIO, Gökhan Akan - CFO και Cem Nüfusi, και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη πύλη που φέρνει σε επαφή καταναλωτές με εστιατόρια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παραγγείλουν on-line φαγητό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση τόσο στην Τουρκία όσο και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή μέσω της ιστοσελίδας www.foodonclick.com.
Η Yemeksepeti συνεργάζεται με πάνω από 8.000 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 47 διαφορετικές πόλεις της Τουρκίας και πάνω από 850 εστιατόρια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και το Λίβανο μέσω της ιστοσελίδας
www.foodonclick.com.
Δραστηριοποιείται, επιπλέον, στους τομείς της προώθησης παραδοσιακών τουρκικών προϊόντων, μέσω της ιστοσελίδας
www.Lokum.com, καθώς και της εστίασης υψηλών προδιαγραφών, μέσω της ιστοσελίδας www.Papyon.com.


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΦΑΚΕΛΟΣ JUMBO
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΜΕΝΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ "ΧΡΗΜΑ"
ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
ΣELLAS LIFE SCIENCES GROUP
CLICK DELIVERY
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ FRIGOGLASS
ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΕΛΟΝΤΑ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site