Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Σεπτέμβριος 2013-τ.395                              

SAMSUNG ELECTRONICS
Παρουσίασε την πρώτη στον κόσμο κυρτή UHD TV


Η Samsung Electronics ανέδειξε την ηγετική της θέση στην αγορά των UHD TV, παρουσιάζοντας την πρώτη παγκοσμίως κυρτή UHD TV, κατά τη διάρκεια της IFA 2013, της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών στην Ευρώπη.
Η κυρτή UHD TV, διαθέσιμη σε μοντέλα των 55 και 65 ιντσών, προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας, καθώς συνδυάζει τις λεπτομέρειες της UHD TV με το κυρτό σχήμα της, εξασφαλίζοντας μια εντυπωσιακή και ενισχυμένη εμπειρία θέασης.
Η Samsung αναδεικνύει, για ακόμα μία φορά, την ηγετική της θέση παγκοσμίως σε τεχνολογίες τηλεοράσεων, καθώς μια κυρτή UHD TV είναι πιο δύσκολο να παραχθεί από μια κυρτή OLED TV, λόγω των χαρακτηριστικών της οθόνης της.
Με δεδομένο το ότι η αγορά των UHD TV βρίσκεται, ακόμα, σε πρώιμο στάδιο, λανσάρει την κυρτή UHD TV, ανταποκρινόμενη τόσο στις απαιτήσεις των καταναλωτών όσο και στις ανάγκες της αγοράς.
Η κυρτή UHD TV έρχεται να προστεθεί στο line up των UHD τηλεοράσεων της Samsung, το οποίο περιλαμβάνει μοντέλα των 110, 98, 85, 65 και 55 ιντσών – επιβεβαιώνοντας, με τον τρόπο αυτό, ότι η νέα γενιά σε τεχνολογίες τηλεοράσεων έχει ήδη ξεκινήσει.
Η κυρτή UHD TV έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης παγκόσμιας κυκλοφορίας της κυρτής OLED TV της Samsung, η οποία αρχικά παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2013.


INTERAMERICAN
Διευρύνει το δίκτυο υγείας Medisystem


Η Interamerican πυκνώνει το δίκτυο υγείας Medisystem σε όλη την Ελλάδα, αναπτύσσοντας τη δυναμική του στη λογική της ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης της υγείας. Με προτεραιότητα την πρόληψη και τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες, η εταιρεία διεύρυνε τις συνεργασίες της πέρσι και φέτος. Το δίκτυο Medisystem αριθμεί σήμερα 1.347 συνεργαζόμενους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 240 διαγνωστικά κέντρα, 465 χειρουργούς–ειδικούς συνεργάτες και 17 κλινικές, ενώ συνεργάζεται με 124 γιατρούς και 66 διαγνωστικά κέντρα για τον προασφαλιστικό έλεγχο.
Ειδικότερα, στο δίκτυο υγείας εντάχθηκαν και η Σύρος, το Μέτσοβο και η ευρύτερη περιφέρεια Χανίων. Από τις αρχές του 2012 και κατά το πρώτο οκτάμηνο του 2013 έχουν προσαρτηθεί στο δίκτυο 226 νέοι γιατροί, 16 διαγνωστικά κέντρα και 117 χειρουργοί.
Σημειώνεται ότι οι χειρουργοί - ειδικοί συνεργάτες αμείβονται για τις υπηρεσίες τους απευθείας από την Interamerican, χωρίς την εμπλοκή του ασφαλισμένου στη συναλλαγή, ενώ από πέρσι έχει ολοκληρωθεί και λειτουργεί από την εταιρεία το δίκτυο προασφαλιστικού ελέγχου (γιατροί και διαγνωστικά κέντρα).
Σε λειτουργικό επίπεδο, οι τεχνολογικές εφαρμογές της Interamerican αλλάζουν σημαντικά τη διαχείριση και στην υγεία. Ήδη, με την πλατφόρμα Genius υποστηρίζεται ο αντικειμενικός έλεγχος των δεδομένων και των πληροφοριών στον προασφαλιστικό έλεγχο, ενώ όλες οι διαδικασίες διαχείρισης της σχέσης με το δίκτυο υγείας και τους ασφαλισμένους, σταδιακά, περνούν στις ηλεκτρονικές πρακτικές.
Το Medisystem παραμένει για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, μετά από μία δεκαπενταετία εφαρμογής, το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα για τη συνολική διαχείριση υπηρεσιών υγείας, που ενσωματώνει, εκτός των συνεργασιών με παρόχους υπηρεσιών, τις ιδιόκτητες υποδομές υγείας της εταιρείας (άμεση ιατρική βοήθεια, πολυιατρείο και κλινική).
Η Achmea, μητρική της Interamerican, έχει χρησιμοποιήσει το Medisystem ως πρότυπο για την ανάπτυξη συστήματος υγείας και σε άλλες χώρες.


ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Έναρξη συνεργασίας με τη Metlife Alico


Η Ευρωκλινική Αθηνών προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τη MetLife Alico, μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων για υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.
Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι στη MetLife Alico με ατομικά και ομαδικά συμβόλαια θα απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη. Η Ευρωκλινική Αθηνών εγγυάται την ολοκληρωμένη προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και την απόλυτη αφοσίωση όλων των ανθρώπων της στη φροντίδα των ασθενών.
Η Ευρωκλινική Αθηνών, από το 1998 που ιδρύθηκε, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο. Θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας, είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.
Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μια σύγχρονη κλινική στο κέντρο της Αθήνας, που διαθέτει ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά. Αφοσιωμένη πάντα στην υγεία του παιδιού, έχει ως στόχο την παροχή άριστης ιατρικής φροντίδας, θεραπείας και νοσηλείας.
Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες και παιδιατρικές υποειδικότητες, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και τη θεραπεία.
Οι κλινικές του Ομίλου της Ευρωκλινικής επενδύουν στο μέλλον, προάγοντας την προληπτική ιατρική, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογία αιχμής.


ΑΝΕΚ LINES
Εκπτώσεις σε νέους φοιτητές


Η ΑΝΕΚ Lines συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και στηρίζει τους ίδιους και τις οικογένειές τους παρέχοντας εκπτώσεις για τις πρώτες αναγκαίες μετακινήσεις προς τον τόπο σπουδών τους.
Η έκπτωση αφορά στα δρομολόγια της ANEK Lines στη γραμμή Χανίων, η οποία ανέρχεται σε 50% για τους επιβάτες και 20% για Ι.Χ. αυτοκίνητο και moto και ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση των εισιτηρίων από όλα τα συνεργαζόμενα με την ANEK Lines ταξιδιωτικά πρακτορεία αποτελεί η επίδειξη του ειδικού «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013», καθώς και το γεγονός ότι θα πρέπει να ταξιδεύει ο ίδιος ο φοιτητής.
Η ANEK Lines, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει στην πράξη την παιδεία και την ελληνική οικογένεια, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την εύρεση κατοικίας και την εγγραφή των νέων φοιτητών στη σχολή που έχουν επιτύχει.


PRAKTIKER
Φοιτητικό «σπίτι με τα όλα του»


Η Praktiker Hellas στηρίζει διαρκώς τις αγοραστικές επιλογές των καταναλωτών και παρουσιάζει μέχρι τέλος Οκτωβρίου το «Σπίτι με τα όλα του», δίνοντας έμφαση σε προϊοντικές κατηγορίες που ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα των καταναλωτών, με είδη που προσφέρονται σε σταθερά ανταγωνιστικές τιμές.
Για δεύτερη χρονιά, τα Praktiker «καλωσορίζουν» τη νέα γενιά φοιτητών προσφέροντας, και φέτος, οικονομικές προτάσεις και μοντέρνες ιδέες για τον εξοπλισμό κάθε φοιτητικού σπιτιού, καθώς και μοναδικές προσφορές που εξυπηρετούν στο ξεκίνημα της φοιτητικής τους ζωής, έως τις 30 Οκτωβρίου:


- Δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές των φοιτητών
- Συναρμολόγηση με 39 ευρώ για 1 ως 3 έπιπλα και με 49 ευρώ για 4 ως και 6 έπιπλα
- Προνομιακό πρόγραμμα από 6 ως 24 άτοκες δόσεις


Και για τους φοιτητές που «αγαπούν» τις ηλεκτρονικές αγορές, τώρα με ένα κλικ στο www.praktiker.gr επιλέγουν αυτό που θέλουν, από όπου κι αν βρίσκονται, για να στήσουν το νέο τους σπίτι οικονομικά και ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή τους.
Και για ένα «Σπίτι με τα όλα του» προσαρμοσμένο στις ανάγκες της φθινοπωρινής περιόδου, ο νέος κατάλογος σπιτιού Praktiker, έως τις 30 Οκτωβρίου, παρουσιάζει μια πληθώρα προϊόντων και έξυπνες, χρήσιμες, λειτουργικές και οικονομικές προτάσεις για την ανανέωση του σπιτιού. Κομψές συλλογές φωτιστικών, επίπλων και αξεσουάρ για το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα, αλλά και όλος ο απαραίτητος σύγχρονος εξοπλισμός για την κουζίνα και το μπάνιο, είναι κάποιες από τις προτάσεις που μπορεί κάποιος να «ανακαλύψει» μέσα στις 100 σελίδες του.
Επειδή οι χρήσιμες συμβουλές πάντα βοηθούν, στον νέο κατάλογο σπιτιού της Praktiker, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας
www.praktiker.gr, υπάρχουν πληροφορίες που βοηθούν στη σωστή επιλογή στρώματος, στη φροντίδα της κουζίνας, μυστικά για έξυπνη αποθήκευση κ.ά.


TÜV HELLAS
Διπλή πιστοποίηση ποιότητας για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία


Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV Nord Group, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη διπλή πιστοποίηση ποιότητας για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναφορικά με τα πεδία «Παραγωγή, Συσκευασία και Διάθεση Ζύθου», με βάση τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005. Οι εργασίες επιθεώρησης πραγματοποιήθηκαν στις σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας και στο εργοστάσιό της στη Ριτσώνα Ευβοίας.
Η πιστοποίηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας αφορά στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας και συγκεκριμένα στα στάδια παραλαβής των πρώτων υλών, την παραγωγή ζύθου και τη διάθεση στην αγορά του τελικού προϊόντος, αποδεικνύοντας στην πράξη τη φιλοσοφία και την ευαισθησία της εταιρείας για την ποιότητα και την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων της.
Με την υλοποίηση της πιστοποίησης από έγκυρο φορέα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εξυπηρετεί τον στρατηγικό της στόχο για εξωστρέφεια, καθώς η πιστοποιημένη ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων της ενισχύει τη φήμη της, εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και τελικά δημιουργεί ευκαιρίες για διείσδυση σε διεθνείς αγορές, καθώς βελτιώνεται η εικόνα και η αξιοπιστία της επιχείρησης. Επιπλέον, η πιστοποίηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας με βάση τα δύο πρότυπα ποιότητας συμβάλλει και στην εσωτερική της βελτίωση, αυξάνοντας περαιτέρω τις επιδόσεις της, μέσω της παρακολούθησης, της μέτρησης και της συνεχούς βελτίωσης των εσωτερικών διεργασιών της.


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ANDREY POPEL
ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
78Η ΔΕΘ
ΑΓΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
DIGITAL BANKING MONEY CONFERENCE 2013
ΟΙ ΤΟΠ 500 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site