Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2013/Ιανουάριος 2014-τ.398                              

ΚΡΙ ΚΡΙ
ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝΣε επίπεδο ομίλου, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους, που αντιστοιχούν στους ιδιοκτήτες της μητρικής, ανήλθαν σε € 7.184 χιλ., έναντι € 6.729 χιλ. της αντίστοιχης προηγούμενης περιόδου.H ελληνική βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ δημοσίευσε τις οικονομικές καταστάσεις εννιαμήνου 2013. Σε εταιρικό επίπεδο, ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ανήλθε σε € 57.492 χιλ. έναντι € 48.798 χιλ. το εννιάμηνο 2012 (αύξηση 17,8%). Αντίστοιχα, τα μεγέθη της κερδοφορίας διαμορφώνονται ως εξής:
- τα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) ανήλθαν σε € 9.887 χιλ. έναντι € 9.833 χιλ. το εννιάμηνο 2012 (οριακή αύξηση +0,5%)
- τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 8.148 χιλ., έναντι € 7.335χιλ. το εννιάμηνο 2012 (αύξηση +11,1%).
- τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 7.188 χιλ., έναντι € 6.148 χιλ. της αντίστοιχης προηγούμενης περιόδου (αύξηση +16,9%).
Σε επίπεδο ομίλου, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους, που αντιστοιχούν στους ιδιοκτήτες της μητρικής, ανήλθαν σε € 7.184 χιλ., έναντι € 6.729 χιλ. της αντίστοιχης προηγούμενης περιόδου. Τα μεγέθη της κερδοφορίας επηρεάστηκαν αρνητικά από τις αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών που παρουσιάστηκαν έντονα από το β’ τρίμηνο του έτους και επέφεραν μείωση του μικτού περιθωρίου των γαλακτοκομικών κατά 3,9 μονάδες περίπου, καθώς και από τις αυξημένες δαπάνες προωθήσεων και διαφήμισης. Λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας και των μη ευνοϊκών καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι πωλήσεις στον τομέα παγωτού εμφανίζουν μικρή μείωση 1,3%.


ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Στον τομέα του γιαουρτιού, οι πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση +29,1% και διαμορφώθηκαν σε €33.937 χιλ. Η άνοδος αυτή, προέρχεται από το σύνολο των αγορών που δραστηριοποιείται η ΚΡΙ ΚΡΙ. Στην ελληνική αγορά, τα προϊόντα κερδίζουν συνεχώς μερίδια αγοράς. Παράλληλα, η εταιρία καταβάλλει συστηματικές προσπάθειες για την ενίσχυση των εξαγωγών της σε χώρες της δυτικής Ευρώπης που δραστηριοποιείται, καθώς και για την είσοδο της σε μεγάλες αγορές που δε διαθέτει παρουσία. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η είσοδος της ΚΡΙ ΚΡΙ στην αγορά ελληνικού γιαουρτιού της Μ.Βρετανίας, με το ξεκίνημα της συνεργασίας με τη γνωστή αγγλική αλυσίδα super market Waitrose, καθώς και η είσοδος στις αγορές της Γαλλίας και της Τσεχίας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙ ΚΡΙ
Η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ ιδρύθηκε το 1954 στις Σέρρες και δραστηριοποιείται στο χώρο των γαλακτοκομικών με παγωτά, γιαούρτια και φρέσκο γάλα μόνο για το νομό Σερρών. Για την παραγωγή των γιαουρτιών της, η ΚΡΙ ΚΡΙ συλλέγει καθημερινά φρέσκο γάλα από τον νομό Σερρών, τον 2ο μεγαλύτερο σε παραγωγή γάλακτος νομό της Ελλάδας, από επιλεγμένα αγροκτήματα: με εγγύηση ασφάλειας ζωοτροφών απαλλαγμένων από GMOs (γενετικά μεταλλαγμένες τροφές), σωστές συνθήκες διαβίωσης των ζώων στο στάβλο (στέγαση, διατροφή, κτηνιατρική φροντίδα), σωστές πρακτικές υγιεινής των χώρων σταβλισμού που πηγάζουν από τα διεθνή πρότυπα, υγεία και ασφάλεια του προσωπικού που εργάζεται στα αγροκτήματα και, φυσικά, σεβασμό στο περιβάλλον. Στην πορεία της έχει κερδίσει διαχρονικά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και η αναπτυσσόμενη πορεία της αποδεικνύει ότι τα προϊόντα της κερδίζουν καθημερινά την προτίμηση τους.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ «ΧΡΗΜΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ»
ΑΡΘΡΟ Κ. Χ. ΖΙΑΒΡΑ
ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ-CO BRANDED
ΦΑΚΕΛΟΣ DIONIC
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
STANDARDS MONEY CONFERENCE 2013
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ
ΕΚΘΕΣΗ ALLIANZ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ
ΦΑΚΕΛΟΣ FOURLIS
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site