Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Απρίλιος 2014-τ.401                              

OUTDOOR EXPO 2014:

ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 30.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ


Περισσότερα από 30.000 άτομα επισκέφθηκαν την τετραήμερη έκθεση Outdoor Expo, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.
Στην έκθεση συμμετείχαν 110 εκθέτες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των outdoor δραστηριοτήτων και στον χώρο του κυνηγιού, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Tα εγκαίνια της Outdoor Expo 2014 τελέστηκαν την Παρασκευή 28 Μαρτίου στον χώρο της εισόδου της έκθεσης, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, του ευρύτερου πολιτικού χώρου, προέδρων και εκπροσώπων φορέων, γενικών διευθυντών και συμβούλων υπουργείων.

Την έκθεση εγκαινίασαν και έκοψαν την κορδέλα ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου, ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, η κα Συλβάνα Ράπτη, Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος, Υποψήφιος Περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας και τ. Υφυπουργός Υγείας και ο κ. Νίκος Παπαδόδημας, Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. Μετά

Το Σάββατο 29 Μαρτίου διοργανώθηκε ειδική ημερίδα με τίτλο «Η κοινωνικοοικονομική διάσταση του κυνηγιού», στην οποία κατέθεσαν τις απόψεις τους διακεκριμένοι ομιλητές, όπως οι κ.κ. Νίκος Παπαδόδημας, Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Κ. Δημόπουλος, Γενικός Διευθυντής Δασών στο ΥΠΕΚΑ, Γ. Ναυπλιώτης, Μέλος Δ.Σ. στην ΠΕΒΕΚΕ, Β. Αλεξίου, Εκπρόσωπος Περιφέρειας Θεσσαλίας, Τ. Βελισσαρίδης, Επικεφαλής της έρευνας MRB και Κ. Σκορδάς, Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος. Ακολούθησε συζήτηση με θέμα «Κυνήγι και Οικονομική Ανάπτυξη», την οποία συντόνισε ο κ. Δημήτρης Στριλάκος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ομιλία του κτηνιάτρου κ. Μιχάλη Μάντακα, που πραγματοποιήθηκε αργότερα την ίδια μέρα, στον ειδικό χώρο εκδηλώσεων και είχε ως θέμα «Λύσσα: Kίνδυνοι-επιπτώσεις-προφυλάξεις».

Στον ίδιο χώρο τελέστηκε, επίσης, την Κυριακή 30 Μαρτίου, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Β.Ε.Κ.Ε. και οι αρχαιρεσίες της ένωσης.


Σε ειδικά διαμορφωμένο στίβο πραγματοποιήθηκε σειρά κυνοφιλικών επιδείξεων, τις οποίες παρουσίασε ο κ. Κώστας Καλφόπουλος.

Στο τερέν παρέλασαν οι πιο χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι των αγγλικών φυλών, όπως τα αγγλικά και ιρλανδικά Σέτερ και Πόιντερ, ενώ τις ηπειρωτικές φυλές εκπροσώπησαν τα Ντράτχααρ, Κούρτσχααρ και τα Επανιέλ.

Ο κ. Νικολακόπουλος παρουσίασε τη φυλή των Σπάνιελ, τα Springer και τα Cocker Spaniel, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπρόσωποι της ελληνικής φυλής, οι Ελληνικοί Ιχνηλάτες, τους οποίους παρουσίασε το Team Iliadis.

Εντυπωσιακές ήταν και οι παρουσιάσεις των άρτια εκπαιδευμένων Λαμπραντόρ, οι οποίες έγιναν από το Κέντρο Σκύλων Οδηγών Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων κέντρισαν οι κυνοφιλικές επιδείξεις, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Μαρτίου με την Εθνική Έκθεση Μορφολογίας του Ομίλου Epagneul Breton και κριτή τον κ. Διονύση Ντούλο.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο γνωστός δάσκαλος Σκοποβολής, κ. Μπάμπης Αιγινήτης, μετέδωσε τις Outdoor Expo 2014 γνώσεις του στο κοινό που τον παρακολούθησε, αναπτύσσοντας θέματα όπως η «Σκοπευτική Βελτίωση στο Κυνήγι» και η «Χρηστική Επιλογή του Κυνηγετικού Όπλου», και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν.


Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, στον χώρο του Outdoor Park, πραγματοποιήθηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες επιδείξεις που αφορούσαν τη Διαβίωση και Επιβίωση στην Ύπαιθρο, όπως και επιδείξεις Πρώτων Βοηθειών με παρουσιαστή τον κ. Τάκη Κωνσταντίνου, καθώς και Επιδείξεις Διάσωσης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ).


Η έκθεση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου, κληρώνοντας πλούσια δώρα, ευγενική προσφορά των εκθετών στο κοινό που παρευρέθηκε στην Outdoor Expo 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες:


Μαρία Νέγκα, Client Service Executive, 210 9984920


 


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
SUSTAINABILITY
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΓΡΙΒΕΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ
ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ
OUTDOOR EXPO 2014
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ PROFILE
ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site