Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Απρίλιος 2014-τ.401                              

INTERAMERICAN

Ανάπτυξη των συμπράξεών της με την τοπική αυτοδιοίκηση


Το πρωτοποριακό πρόγραμμα υποστήριξης τοπικών κοινοτήτων με παροχή υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας, μέσω συμπράξεων με την τοπική αυτοδιοίκηση, αναπτύσσει δυναμικά η Interamerican, δημιουργώντας ένα υποδειγματικό πρότυπο αποτελεσματικής συνεργασίας του ιδιωτικού με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ΣΔΙΤ) στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Η εταιρεία παρουσίασε, σε συνέντευξη Τύπου, στις 31 Μαρτίου, στα κεντρικά γραφεία της, απολογιστικά στοιχεία της εφαρμογής του ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος για τους κατοίκους της Τήνου, της Σίφνου, και της Ιστιαίας-Αιδηψού, με τη συνεργασία των Δημοτικών Αρχών, ενώ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας και με τον Δήμο Υδραίων.

Οι καλύψεις του προγράμματος της Interamerican παρέχονται στους μόνιμους κατοίκους των εν λόγω περιοχών με κόστος ιδιαίτερα προσιτό, το οποίο αναλαμβάνει ο Δήμος και προβλέπει σημαντική έκπτωση επί του αρχικού ασφαλίστρου, καθώς και επιστροφή ασφαλίστρου που ποσοστιαία συνδέεται με την έκταση χρήσης των υπηρεσιών. Πρόκειται για συνεργασία που δίνει διέξοδο, συμπληρωματικά ως προς το δημόσιο σύστημα, στη διαπιστωμένη ανάγκη άμεσης βοήθειας όσον αφορά, κυρίως, στην επείγουσα διακομιδή ασθενούς ή τραυματία σε νοσηλευτικό κέντρο.

Για τη διακομιδή, η εταιρεία διαθέτει υγειονομικό ελικόπτερο ή αεροπλάνο, καθώς και ασθενοφόρο αν απαιτηθεί - π.χ. σε περίπτωση παραλαβής ατόμου από λιμάνι ή μεταφοράς στην ηπειρωτική χώρα. Οι καλύψεις συμπληρώνονται από συμβουλευτικές και λοιπές υπηρεσίες που παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό (γιατρούς και νοσηλευτές) και από την πλήρη οργανωτική μέριμνα του συντονιστικού κέντρου της Interamerican, για κάθε μεταφορά της οποίας ο μέσος χρόνος εκτιμάται, από την κλήση μέχρι την παράδοση του μεταφερομένου ατόμου σε κλινική, σε 3 ώρες.

 «Η βοήθεια σε πρώτο χρόνο αναδεικνύεται σε κρίσιμη υπηρεσία και αποτελεί βασική ανάγκη των κατοίκων δυσπρόσιτων περιοχών της νησιωτικής και ορεινής Ελλάδος», επεσήμανε κατά την παρουσίαση των συνεργασιών ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, τονίζοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία ανοίγει δρόμο για ουσιαστικές ΣΔΙΤ, που θα βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στην Υγεία, με σημαντικά οφέλη για τους κατοίκους των συμβαλλόμενων δήμων. Με την άποψη τού κ. Κώτσαλου συντάσσονται, με βάση την εμπειρία της εφαρμογής στους δήμους τους, και οι δήμαρχοι Παναγιώτης Κροντηράς (Τήνου), Ανδρέας Μπαμπούνης (Σίφνου) και Ζάχος Χριστοφής (Ιστιαίας-Αιδηψού), δεδομένου του ότι η συνεργασία με την εταιρεία έλυσε ένα χρόνιο πρόβλημα των δημοτών τους.


ONEX TECHNOLOGIES

Επενδύει 50 εκατ. δολ. στις ιχθυοκαλλιέργειες


Η μεγαλύτερη επένδυση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου στον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Onex Technologies Inc, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο κ. Πάνος Ξενοκώστας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ Technologies Inc, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τη μοναδική τεχνολογία «mobile fish pen», η οποία αναπτύχθηκε από τη Lockheed Martin και θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και στη Μεσόγειο μετά από την επιτυχημένη πρώτη εγκατάστασή της στη Χαβάη. Πρόκειται για μια τεχνολογία η οποία θα δημιουργήσει εξειδικευμένες θέσεις εργασίας στη χώρα μας και θα αυξήσει τις ελληνικές εξαγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει αναδειχθεί ως μία από τις κορυφαίες 25 εφευρέσεις του 2012 από το αμερικανικό περιοδικό TIME, καθώς αποτελεί ουσιαστικά «επανάσταση» στον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών.

Η ανάπτυξη αυτής της νέας πρωτοποριακής τεχνολογίας για τις ιχθυοκαλλιέργειες είχε ως κίνητρο, εκτός των άλλων, την πρόσφατη αναφορά του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών για την «Κατάσταση της παγκόσμιας αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας», όπου αναφέρεται ότι η υπεραλίευση έχει εξαφανίσει το 90% των μεγάλων ψαριών από τους ωκεανούς, ενώ το 25% των «άγριων» ψαριών έχει εκλείψει εξαιτίας φυσικών περιορισμών.

Η επένδυση της ΟΝΕΧ Technologies Inc στη βιώσιμη και αξιόπιστη τεχνολογική προσέγγιση της Lockheed Martin θα υλοποιηθεί με απόλυτη υπευθυνότητα, διασφαλίζοντας την προστασία του περιβάλλοντος και τη φυσική καλλιέργεια καθαρών τύπων αλιείας της οργανικής υδατοκαλλιέργειας.

 Αναφερόμενος στα οικονομικά στοιχεία της σημαντικής αυτής της μεγάλης επένδυσης, ο κ. Ξενοκώστας τόνισε: «Στην πρώτη τριετία, για την ανάπτυξη των δύο ειδών ψαριών, τα γνωστά σε όλους μας μαγιάτικο και φαγκρί, θα πραγματοποιηθούν επενδύσεις που ανέρχονται στο ύψος των περίπου 50 εκατ. δολ., ενώ προβλέπουμε την απόδοση της επένδυσής μας μετά την πρώτη πενταετία. Βεβαίως, στα πλάνα της δεκαετίας μας, οι επενδύσεις διπλασιάζονται, αφού μετά τα 3 έτη προχωράμε και σε νέες εγκαταστάσεις στη Μεσόγειο και σε νέα είδη ψαριών, κάποια από τα οποία απειλούνται και με εξαφάνιση».


TOSHIBA

Παρατείνει την προστασία του υπολογιστή σας


Η Toshiba ανακοινώνει την επέκταση της εγγύησης «Ό,τι κι αν συμβεί». Αυτή η μοναδική προσφορά για την ελληνική αγορά, που προστατεύει τους καταναλωτές από αναπάντεχα έξοδα εξαιτίας ζημιάς από ατύχημα, απώλειας δεδομένων ή κλοπής, θα παρέχεται σε όσους αγοράζουν φορητό υπολογιστή της Toshiba μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Η προσφορά διατίθεται δωρεάν στους καταναλωτές εφόσον κάνουν εγγραφή της συσκευής στην ιστοσελίδα της Toshiba εντός 14 ημερών από την αγορά. Η εγγραφή είναι δωρεάν και η εγγύηση ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς.

 Η προστασία της συσκευής είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας όταν αγοράζετε φορητό υπολογιστή. Δεδομένου του ότι οι περισσότερες τεχνικές δυσκολίες συμβαίνουν τον πρώτο χρόνο χρήσης της συσκευής, η Toshiba παρέχει στους πελάτες της την επέκταση της εγγύησης «Ό,τι κι αν συμβεί», για να τους προστατέψει από αναπάντεχα έξοδα.

Για κάθε συσκευή που έχει δηλωθεί για την εγγύηση «Ό,τι κι αν συμβεί», οι καταναλωτές λαμβάνουν δωρεάν επισκευή της συσκευής ή αντικατάστασή της με μια καινούρια.

 Η Toshiba εργάζεται αδιάκοπα, σε συνεργασία με τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους, για να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχονται στους καταναλωτές. Για παράδειγμα, οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Toshiba θα παρέχουν στον πελάτη τη δυνατότητα μεταφοράς της συσκευής του στο κέντρο τεχνικής υποστήριξης, καθώς επίσης και τεχνική υποστήριξη με όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.

 Όλοι οι καταναλωτές που επιθυμούν να κάνουν εγγραφή στην εγγύηση «Ό,τι κι αν συμβεί», μπορούν να το κάνουν εύκολα και γρήγορα από την ιστοσελίδα της Toshiba. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή, απλώς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
https://www.nomatterwhatguarantee.com/el/Home και συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες. Οι πελάτες λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό ολοκληρωμένης εγγραφής, που προσφέρει την απαραίτητη προστασία που χρειάζονται οι συσκευές για έναν ολόκληρο χρόνο.


ONE TEAM

Το νέο PR agency της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας


Η Οne Team Α.Ε., εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και μάρκετινγκ, ανέλαβε τον λογαριασμό Δημοσίων Σχέσεων της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας A.E.

 Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και την υλοποίηση προγραμμάτων Δημοσίων Σχέσεων, σε επίπεδο εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας.

Ειδικότερα, η One Team αναλαμβάνει τη στρατηγική της εταιρικής επικοινωνίας, τη λειτουργία Γραφείου Τύπου, την ανάπτυξη σχέσεων με τα ΜΜΕ, τη συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα διαχείρισης κρίσεων, καθώς και την ολοκληρωμένη (360ο) επικοινωνιακή αξιοποίηση των ενεργειών του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας (FIX Hellas, FIX Dark και FIX Royale).

Την ικανοποίησή του για τη νέα αυτή συνεργασία εξέφρασε ο πρόεδρος της One Team, κ. Αντώνης Γκορτζής, δηλώνοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες, η οποία έδωσε νέα πνοή στην ιστορικότερη μάρκα ελληνικής μπύρας. Η εμπιστοσύνη εταιρειών του βεληνεκούς της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας μάς τιμά ιδιαίτερα και επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο εμπειρίας, τεχνογνωσίας και δημιουργικότητας που διαθέτει η ομάδα μας».


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
SUSTAINABILITY
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΓΡΙΒΕΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ
ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ
OUTDOOR EXPO 2014
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ PROFILE
ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site