Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούνιος 2014-τ.403                              

ΝΕΟ PIAGGIO MP3 500

Το πρώτο τρίτροχο στον κόσμο με ABS και ASR


Η νέα, προηγμένη έκδοση του πιο διάσημου και εμπορικά επιτυχημένου τρίτροχου σκούτερ στον κόσμο, όπως επιβεβαιώνουν τα περισσότερα από 150.000 Mp3 που έχουν πουληθεί παγκοσμίως, πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο της στους δρόμους του Παρισιού.

 Το Piaggio Mp3 δημιούργησε με το λανσάρισμά του ένα νέο τμήμα στην αγορά, θέτοντας νέα στάνταρ στους τομείς της ασφάλειας και της οδηγικής απόλαυσης. Η επιτυχία του Piaggio Mp3 οφείλεται εν μέρει στην καινοτομική λύση των δύο μπροστινών, ανεξάρτητων και με δυνατότητα κλίσης τροχών, την οποία πρώτος ανέπτυξε και διέθεσε στην αγορά ο κορυφαίος ευρωπαϊκός Όμιλος Piaggio, συνδυάζοντας επίπεδα ασφάλειας από τον κόσμο των αυτοκινήτων με την πρακτικότητα, την ευχρηστία και τη διασκέδαση που χαρίζει ο κόσμος των δύο τροχών.

Το Piaggio Mp3, το οποίο δικαίως θεωρείται ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον κόσμο των τεσσάρων και δύο τροχών, παρουσιάζεται πλήρως ανανεωμένο για το 2014, με ολοκαίνουργια, κομψή και σπορ σχεδίαση, νέα τεχνικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικό πακέτο ηλεκτρονικής διαχείρισης, για μέγιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.

Ο κ. Roberto Colaninno, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Piaggio, μιλώντας στη διεθνή παρουσίαση του νέου Piaggio Mp3 στο Παρίσι, δήλωσε: «Το τρίτροχο σκούτερ Mp3, του οποίου παρουσιάζεται σήμερα η δεύτερη γενιά, αποτελεί έμβλημα της ικανότητας του Ομίλου Piaggio αλλά και της κατεύθυνσης που σκοπεύει να ακολουθήσει ακόμα πιο εντατικά στο μέλλον. Πρόθεσή μας είναι να αναπτύσσουμε εντελώς νέα concepts, όχι μόνο να ανανεώνουμε συνεχώς τις καινοτομίες. Το Mp3 γεννήθηκε από το μηδέν. Το ίδιο συνέβη και με τη Vespa πριν από περίπου 70 χρόνια, αλλάζοντας τον κόσμο της μετακίνησης για πάντα».

Αναφερόμενος στις στρατηγικές του Ομίλου Piaggio σε βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο επίπεδο ο κ. Roberto Colaninno πρόσθεσε: «Μέσα στην επόμενη δεκαετία ο κόσμος της μετακίνησης θα αλλάξει ριζικά. Η ζήτηση των πελατών θα είναι εντελώς διαφορετική. Νέες ανάγκες θα προκύψουν, συνυφασμένες με την ταχεία ανάπτυξη των μητροπόλεων, όπως το Παρίσι, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη, αλλά και πόλεων όπως το Κάιρο, το Σάο Πάολο, το Δελχί, το Ανόι και η Σαγκάη. Το είχα ανακοινώσει και στην έκθεση Eicma, στο Μιλάνο, τον περασμένο Νοέμβριο: για να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε εγκαίρως σε αυτές τις νέες απαιτήσεις πρέπει να επινοήσουμε κάτι που δεν υπάρχει σήμερα. Φυσικά, δεν αναφέρομαι στην εξέλιξη υφιστάμενων μορφών μετακίνησης, αλλά σε κάτι πραγματικά επαναστατικό, που θα απέχει πραγματικά από τα σημερινά δεδομένα. Αυτή την οδό θέλουμε να ακολουθήσουμε, και γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαία ερευνητικά κέντρα, με τα οποία μας συνδέουν κοινά συμφέροντα πάνω σε αυτά τα μεγάλα ζητήματα. Τα ιδρύματα αυτά εργάζονται ήδη προς την κατεύθυνση της διερεύνησης φανταστικών μορφών μετακίνησης, οι οποίες θα διαδοθούν σε όλο τον κόσμο μέσα στην επόμενη δεκαετία και ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις. Αντιμετωπίζονται καίρια ζητήματα, όπως τα ποσοστά ρύπανσης και η προβλεπόμενη εξέλιξη της ζήτησης στον τομέα της μετακίνησης. Επιθυμούμε να είμαστε ενεργό μέρος αυτής της προσπάθειας, δουλεύοντας από κοινού με αυτά τα σημαντικά ερευνητικά κέντρα, διερευνώντας πώς θα προχωρήσουμε την επόμενη δεκαετία. Σε αυτό επωφελούμαστε φυσικά και από την παρουσία μας στις ΗΠΑ, η οποία συνίσταται όχι μόνο στις εμπορικές μας δραστηριότητες, αλλά κυρίως στο νέο κέντρο σχεδιασμού Piaggio Advanced Design Center που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος στην Pasadena της California».

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, ο Όμιλος Piaggio κατάφερε να επωφεληθεί από τη θετική τάση στην ευρωπαϊκή αγορά δύο τροχών, η οποία από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους σημείωσε αύξηση της τάξεως του 13%, μετά από συνεχόμενη πτωτική τάση που διήρκεσε 24 τρίμηνα.


INTERAMERICAN

Συνεργασία της Anytime με το Smart Club της Shell


Μια συνεργασία κοινού εμπορικού ενδιαφέροντος, με προσφορά προνομίων στα μέλη του Smart Club της Shell, ξεκίνησε μεταξύ της εταιρείας καυσίμων Coral και της Anytime, του καναλιού απευθείας ασφάλισης της Interamerican. Συγκεκριμένα, τα μέλη του Shell Smart Club ασφαλίζοντας το όχημά τους στην Anytime, θα διπλασιάζουν τους πόντους στην κάρτα τους Smart Club για όλο το διάστημα της εξάμηνης ή δωδεκάμηνης ασφάλισής τους, καθώς και για την ανανέωση ασφάλισης του ίδιου οχήματος. Η συνεργασία Interamerican-Coral είναι βασισμένη στην κοινή προτεραιότητα της επικέντρωσης στην ικανοποίηση του καταναλωτή και στην ισορροπημένη σχέση αμοιβαίου οφέλους μαζί του.

Μετά τον πρώτο μήνα ασφάλισης στην Anytime και για όλη την περίοδο ασφαλιστικής κάλυψης, οι πόντοι που θα συγκεντρώνει το μέλος του Shell Smart Club βάσει των μηνιαίων συναλλαγών του σε αγορές καυσίμων Shell θα διπλασιάζονται αυτόματα τον επόμενο μήνα. Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Μαΐου 2015, με προοπτική επέκτασης χρόνου.

 Η Anytime αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» για την Interamerican στην απευθείας προώθηση ασφαλίσεων στον κλάδο αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας ταχύτητα και ποιότητα εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με προσιτά ασφάλιστρα.

To Smart Club είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πρωτοποριακά προγράμματα πιστότητας στην Ελλάδα και ανταμείβει τους πελάτες που ανεφοδιάζονται με καύσιμα Shell με πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δώρων και υπηρεσιών που βρίσκονται στον ετήσιο κατάλογο.

Σημειώνεται ότι το μέλος του Smart Club για να επωφεληθεί από την προσφορά χρειάζεται να δηλώσει τον αριθμό της κάρτας του κατά την έκδοση του συμβολαίου του on-line στο
www.anytime.gr ή τηλεφωνικά στο 801 11 30000.


SCA

Νέος προσωρινός εμπορικός διευθυντής


Η SCA ανακοινώνει ότι ο κ. Alan Smith αναλαμβάνει προσωρινά επικεφαλής της Εμπορικής Διεύθυνσης της SCA Hygiene Products στην Ελλάδα. Ο κ. Smith τα τελευταία 17 χρόνια κατείχε σημαντικές θέσεις στο εμπορικό τμήμα της SCA Αγγλίας και φέρνει μαζί του πολύτιμη γνώση από τη διεθνή επαγγελματική του πορεία. Ο κ. Smith αντικαθιστά τον κ. Λεόνικο Μαυρογένη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την SCA. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μαυρογένη για τη σημαντική του προσφορά στην εταιρεία και ευχόμαστε στον κ. Smith καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η SCA Hygiene Products Α.Ε. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά περισσότερα από 25 χρόνια.


Περισσότερες πληροφορίες για την SCA


Η SCA αποτελεί ηγέτιδα διεθνή εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και δασικών προϊόντων. Ο όμιλος αναπτύσσει και παράγει προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χαρτικά για προσωπική και οικιακή χρήση και δασικά προϊόντα με απόλυτα βιώσιμες μεθόδους. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε περίπου 100 χώρες με πολλές ισχυρές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων τις παγκοσμίως γνωστές μάρκες TENA και Tork, καθώς και των εμπορικών σημάτων Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo και Vinda. Καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιοκτήτη δασικών εκτάσεων στην Ευρώπη, η SCA δίνει μεγάλη έμφαση στην αειφόρο διαχείριση των δασών. Ο όμιλος διαθέτει περίπου 44.000 υπαλλήλους και οι πωλήσεις το 2013 ανήλθαν σε 93 δισ. κορώνες (10.7 δισ. ευρώ). Η SCA ιδρύθηκε το 1929, έχει την έδρα της στη Στοκχόλμη στη Σουηδία, και είναι εισηγμένη στον NASDAQ OMX Stockholm.


RANDSTAD

Νέα πρόεδρος της Ciett η A. Muntz


Η Annemarie Muntz, Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων της Randstad Holding, εξελέγη νέα Πρόεδρος της Ciett, της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπηρεσιών Απασχόλησης, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα στις Βρυξέλλες. Η Annemarie Muntz λαμβάνει τη σκυτάλη από τον Fred van Haasteren, ο οποίος διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Κοινωνικών και Γενικών Υποθέσεων της Randstad μέχρι και τη συνταξιοδότησή του το 2011.

Σε συμφωνία με την αποστολή της “shaping the world of work”, η Randstad αποδίδει μεγάλη σημασία στη λειτουργία ισχυρών κλαδικών ομοσπονδιών. Υπάρχει σαφής ανάγκη για πιο ενεργή και παρεμβατική προσέγγιση των πολιτικών που αφορούν στην αγορά εργασίας, με στόχο να αντιμετωπιστούν όσοι από τους ισχύοντες περιορισμούς του κλάδου των εταιρειών προσωρινής απασχόλησης είναι αναιτιολόγητοι. Προκειμένου οι επιχειρήσεις, και βεβαίως οι οικονομίες, να παραμείνουν καινοτόμες και ανταγωνιστικές στο σημερινό περιβάλλον, η ευελιξία –και, ως εκ τούτου, η ευέλικτη αγορά εργασίας- είναι επιτακτική ανάγκη. Το ευέλικτο ανθρώπινο δυναμικό έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει καταλυτικά στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

 Η Annemarie Muntz σχολίασε σχετικά: «Βλέπουμε έναν νέο εργασιακό κόσμο να αναδύεται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό και είναι στο χέρι μας να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε αυτή την αλλαγή. Υπάρχει πληθώρα ερευνών, οι οποίες αποδεικνύουν τη θετική επίδραση του προσωρινού ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά εργασίας, αλλά και σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να προωθήσουμε ταυτόχρονα τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αυτό σημαίνει: να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απασχόλησης για τους ανθρώπους και να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις ένα βιώσιμο μέλλον».


Σχετικά με τη Ciett


Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ιδιωτικών Υπηρεσιών Απασχόλησης-Ciett είναι ο επίσημος οργανισμός που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αναγνωρισμένων ιδιωτικών υπηρεσιών ευρέσεως εργασίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Ciett είναι αναγνωρισμένη από διεθνείς οργανισμούς (π.χ. τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε., τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας, τον ΟΟΣΑ, την Παγκόσμια Τράπεζα) και εκπροσωπεί συνολικά τον κλάδο με 49 εθνικές ομοσπονδίες από όλο τον κόσμο και 8 εταιρικά μέλη.


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ASSETS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
«ΠΕΤΑΕΙ» ΣΕ ΝΕΑ ΥΨΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2014
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΕΠΗ ΤΖΙΜΕΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ. ΚΑΛΕΝΤΗΣ
OUTSOURCING CONFERENCE 2014
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ VIVECHROM
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ Χ.Α.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site