Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2014-τ.408                              

ΗΡΘΕ ΤΟ YELLOWDAY!


Εισαγωγή: Η τεχνολογία μετασχηματίζει τον χρηματοπιστωτικό κλάδο και οδηγεί τις τράπεζες στη μεγάλη ανατροπή, δηλαδή στη δυναμική ηλεκτρονική παρουσία τους, δημιουργώντας έτσι έναν από τους πιο καινοτόμους, συνεργατικούς και κερδοφόρους οικονομικούς κλάδους. Η ενθάρρυνση των πελατών των τραπεζών για ευρύτερη χρήση του ψηφιακού καναλιού και η επίτευξη προσωποποιημένων και φιλικότερων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών είναι μεταξύ των προκλήσεων για τη σύγχρονη τραπεζική.


Το yellowday είναι η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Σύμφωνα με την τράπεζα, αποτελεί τη νέα πρόταση στον χώρο των αγορών. Η ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών yellowday έχει προσφορές για όλους και για ό,τι ψάχνουν, στις καλύτερες τιμές, κάθε μέρα. Οι χρήστες απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία πλοήγησης είτε στο yellowday.gr από τον υπολογιστή ή το tablet τους είτε στο yellowday app για κινητά ios και android. Αγοράζουν και μπορούν να εξαργυρώσουν τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια τους στη στιγμή μέσα από το κινητό, όπου κι αν βρίσκονται και παράλληλα μπορούν να κερδίσουν μοναδικά δώρα και εκπλήξεις. Για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, ενώ αν χρησιμοποιήσουν κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή τιμή.


Κατηγορίες προσφορών

Στο yellowday οι χρήστες απολαμβάνουν προσφορές για:

 Είδη καθημερινότητας

 Διακοπές & Ταξίδια

 Διασκέδαση

 Shopping

 Ευεξία & Υγεία

 Αθλητισμό & Δραστηριότητες

 Παιδί


Επιβράβευση και Προνόμια

Οι χρήστες του yellowday επιβραβεύονται για κάθε τους αγορά με yellows και badges («έπαθλα»), που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ζήσουν αποκλειστικές εμπειρίες που εξασφαλίζει μόνο το yellowday.

 Επιπλέον, απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:

▪ Εντοπίζουν προσφορές κοντά τους πάνω στον χάρτη από το κινητό.

▪ Λαμβάνουν προσωποποιημένη ενημέρωση για προσφορές, συμπληρώνοντας τις προτιμήσεις στο προφίλ τους.

▪ Συγκεντρώνουν points και συμμετέχουν σε leaderboards, εξασφαλίζοντας μοναδικά δώρα.

▪ Αξιολογούν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και «κάνουν like» στις προσφορές που τους αρέσουν, για να ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι συνεργάτες του yellowday.


H ηλεκτρονική τραπεζική στην Ελλάδα έχει ακόμη λίγους, σε απόλυτους αριθμούς, αλλά «φανατικούς» συνδρομητές-χρήστες. Η εμπειρία δείχνει ότι μόλις κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στην ηλεκτρονική τραπεζική και ξεπεραστεί ο φόβος απέναντι στην τεχνολογία, στο Διαδίκτυο, στο καινούριο, η ηλεκτρονική τραπεζική γίνεται γρήγορα ελκυστική ως τρόπος τραπεζικής εξυπηρέτησης. Το γεγονός αυτό καθιστά το συγκεκριμένο κανάλι οικονομικής συναλλαγής και επικοινωνίας απόλυτα εξελίξιμο, με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ενδεικτικά, τέτοια οφέλη είναι η δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες 24x7, η εκτέλεση των συναλλαγών από οποιοδήποτε μέρος 24x7, η προσωποποίηση των υπηρεσιών και η δημιουργία νέων, ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών-χρηστών, η μείωση χρόνου και εξόδων μετακίνησης, η εξάλειψη του χρόνου αναμονής στα ταμεία, η μείωση της κατανάλωσης φυσικών πόρων και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, η εξάλειψη του όποιου γεωγραφικού περιορισμού.

Η τράπεζα του μέλλοντος δεν χάνει τη φυσική της υπόσταση και η αντιλαμβανόμενη αξία του φυσικού καταστήματος παραμένει σημαντική. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ουσιαστικός και απόλυτα κυρίαρχος. Εντάσσεται όμως σε μια καινούργια δομή, μέσω της οποίας δεν φαίνεται ως ύλη αλλά υπάρχει. Σε αυτό το πλαίσιο η καινοτομία, η εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών, σε συνδυασμό με την επένδυση στην ασφάλεια των ηλεκτρονικών συστημάτων και την ποιοτική on line εξυπηρέτηση των πελατών προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στις τράπεζες που τα εφαρμόζουν.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡ. ΓΥΠΑΡΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ YELLOWDAY
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΧΡΗΜΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ METAXA
1Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2014
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2015
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site