Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Οκτώβριος 2007                               Τεύχος 336

Μινωικές Γραμμές: 
Γιορτάζουν τα 50.000 μέλη στο Club «Minoan Εν Πλω»

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μετά από 2 ½ χρόνια λειτουργίας του, το πρόγραμμα  «Μinoan Εν Πλω» της Minoan Lines έφτασε τα 50.000 μέλη, αποδεικνύοντας την τεράστια απήχησή του στο επιβατικό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Η επιβάτης κα Μιχελακάκη Ιωάννα ήταν το τυχερό μέλος με αριθμό 50.000 και η εταιρία της προσέφερε ένα δωρεάν ταξίδι 2 ατόμων στη διαδρομή Πάτρα - Βενετία - Πάτρα.


Παράλληλα, η Minoan Lines θέλοντας να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του προγράμματος προσφέρει διπλάσιους πόντους για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν  τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2007, στη γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο - Πειραιάς.  Επιπλέον τα προνόμια και οι προσφορές συνεχίζονται ... Όλα τα μέλη κερδίζουν δωρεάν ταξίδια στην ίδια γραμμή, εξαργυρώνοντας μόνο τους μισούς πόντους για το ίδιο χρονικό διάστημα.


Οι επιβάτες της Minoan Lines μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν μέλη. Αρκεί να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.minoan.gr, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους 50 πόντους. Η εγγραφή είναι δωρεάν και τα μέλη συγκεντρώνουν πόντους από το πρώτο τους ταξίδι με αναλογία 1 ευρώ = 1 πόντος. Τα μέλη επιβραβεύονται και επωφελούνται από εκπτώσεις στα καταστήματα και στα εστιατόρια του πλοίου.


Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ευέλικτα στον χώρο του με πρωταρχικό στόχο να παρέχει ιδιαίτερα οφέλη στους επιβάτες της Minoan Lines.Dr. Ken Blanchard:
Ένας γκουρού στην Ελλάδα


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο υπ' αριθμόν 1 γκουρού στο μάνατζμεντ θα παρουσιάσει στις 6 Νοεμβρίου 2007, στο Κέντρο Τεχνών στο ACS, τους τρόπους με τους οποίους ένας ηγέτης οφείλει να καθοδηγεί τους ανθρώπους του και να υπερβαίνει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να δημιουργήσει έναν οργανισμό υψηλής απόδοσης.


Ο Dr. Blanchard θα αναφερθεί στα ευρήματα της τελευταίας του εργασίας με τίτλο «Leading at a Higher Level» και θα αναλύσει εκτενώς το θέμα: «Blanchard on Leadership and Creating High Performing Organisations». Σε αυτή την υψηλού επιπέδου Ημερίδα, ο διάσημος ξένος ειδικός, θα κουβεντιάσει με τους συμμετέχοντες το πώς μπορεί να οδηγηθεί μία επιχείρηση στην κορυφή, δημιουργώντας μια νοοτροπία ανθρωποκεντρική, με οδηγό τις υψηλές επιδόσεις και με επίκεντρο πάντα τον πελάτη.


Σύμφωνα με τον Blanchard, όταν ο ορισμός της ηγεσίας εστιάζεται μόνο στους προς εκπλήρωση στόχους, δίνεται η εντύπωση ότι η ηγεσία αφορά μόνο στα αποτελέσματα. Αν και οι ηγέτες μπορούν βραχυπρόθεσμα να επιτύχουν στο έργο τους δίνοντας έμφαση στην επίτευξη των στόχων, αυτό που συνήθως τους διαφεύγει είναι η κατάσταση του ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού. Αυτοί οι ηγέτες κατά τεκμήριο δεν λαμβάνουν υπόψη τους το ηθικό και την αυτοπραγμάτωση των εργαζομένων. Βλέπουν μόνο τα αποτελέσματα. Κάτω από την καθοδήγηση αυτού του είδους ηγεσίας, φαντάζει αυτονόητο ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης μιας επιχείρησης είναι να «βγάζει χρήματα». Υπάρχει κάποιας μορφής διάζευξη ανάμεσα στους ανθρώπους και τα αποτελέσματα. Είναι λάθος που οι ηγέτες θεωρούν πως δεν είναι δυνατόν να εστιάσουν και στα δύο ταυτόχρονα. Για να ηγηθούμε σε ανώτερο επίπεδο πρέπει να αναπτύξουμε μία συζευκτική νοοτροπία. Σαν αποτέλεσμα, η εστίαση στην ηγεσία σε ανώτερο επίπεδο, προσδίδει αξία στην απορρέουσα από την εργασία ικανοποίηση και αποτελεί από μόνη της πηγή μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Έτσι, σύμφωνα με τον Blanchard, η ηγεσία σε ανώτερο επίπεδο, ορίζεται ως η διαδικασία επίτευξης αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων, με την προϋπόθεση ότι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται με σεβασμό, φροντίδα και αντικειμενικότητα.


Ο Dr. Blanchard χαρακτηρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο διορατικά, δυναμικά και παθιασμένα άτομα στο χώρο των επιχειρήσεων. Από το θρυλικό του best-seller «The One Minute Manager®», που συνέγραψε μαζί με τον Spencer Johnson, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα και παραμένει ψηλά στις λίστες των best-seller, μέχρι και το τελευταίο του βιβλίο, «Leading at a Higher Level: Blanchard on Leadership and Creating High Performing Organizations»,  η επίδραση του Ken ως συγγραφέας είναι τεράστια.


Ο Ken Blanchard είναι ο Chief Spiritual Officer των The Ken Blanchard Companies® και επισκέπτης καθηγητής στο alma mater του Cornell University, όπου κατέχει και το αξίωμα του επίτιμου επιτρόπου του Board of Trustees. Ο Ken είναι συνιδρυτής του The Center for FaithWalk Leadership, που είναι αφιερωμένο στο να βοηθάει τους ηγέτες να βρουν το δρόμο τους στην αγορά εργασίας.Σημαντική βράβευση για τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ


Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ βραβεύτηκε με τη διάκριση «Committed to excellence in Europe» του Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (European Foundation for Quality Management). Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που διοργανώθηκε στις 3 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου «EFQM Forum 2007», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), εθνικός εταίρος του Οργανισμού EFQM.
Όπως δήλωσε ο κ. Πέτρος Κατσαμπούρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΒΕΧΡΩΜ, με αφορμή την βράβευση: «H διάκριση αυτή δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σε όλους μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα την πορεία μας προς την επιχειρηματική αριστεία,  με στόχο την εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιτυχίας της εταιρίας μας και την ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών, των εργαζομένων, των οικονομικών μας εταίρων και του κοινωνικού συνόλου».
Ο οργανισμός EFQM ιδρύθηκε το 1989 στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αποσκοπεί στη διασφάλιση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις ευρωπαϊκές εταιρίες, μέσα από την υιοθέτηση μοντέλων ολικής ποιότητας και διαρκούς βελτίωσης με στόχο την επιχειρηματική αριστεία.
Tο 2006, η ΒΙΒΕΧΡΩΜ σημείωσε αύξηση των πωλήσεών της κατά 5,2%, φθάνοντας στο ύψος ρεκόρ των 66 εκατ. ευρώ έναντι 61,8 εκατ. ευρώ το 2005. Τα Κέρδη Προ Φόρων αυξήθηκαν κατά 8% έναντι του 2005 διαμορφωμένα στα 15,3 εκατ. ευρώ, ποσό που ισοδυναμεί σε 23,15% επί των καθαρών πωλήσεων. Τα Καθαρά Κέρδη Μετά Φόρων τέλος,  αυξήθηκαν κατά 14,3% συγκριτικά με το 2005 και διαμορφώθηκαν στα 10,7 εκατ. ευρώ, 16,2% επί των καθαρών πωλήσεων.
Στην βελτίωση αυτή των μεγεθών της εταιρίας συνέβαλαν τόσο το λανσάρισμα νέων προϊόντων στο οποίο προχώρησε η ΒΙΒΕΧΡΩΜ την τελευταία διετία, όσο και το μείγμα marketing που εφάρμοσε το 2006. Θετική βέβαια ήταν και η επίδραση του υψηλού ρυθμού της οικοδομικής δραστηριότητας κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς, όπως  και οι καλές καιρικές συνθήκες που παρέτειναν την οικοδομική δραστηριότητα μέχρι το τέλος της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 2006, απονεμήθηκε στη ΒΙΒΕΧΡΩΜ Α.Ε. το Βραβείο για την «Εφαρμογή Συστημάτων Ολικής Ποιότητας» από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ). Επίσης η εταιρία διακρίθηκε με το «1ο Βραβείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης» του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), ενώ παράλληλα η περιβαλλοντική της υπευθυνότητα επικυρώθηκε από το Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Οικολογικού Ελέγχου (EMAS).
Οι διακρίσεις αυτές δικαιώνουν τις συνεχείς προσπάθειες της ΒΙΒΕΧΡΩΜ, της πρώτης εταιρίας χρωμάτων στην Ελλάδα, να πρωτοπορεί και να αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τα προϊόντα της, αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τους εργαζόμενους, το περιβάλλον και την κοινωνία.Επέκταση Dionic στη Βουλγαρία


O Όμιλος DIONIC, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική συνεχούς επιχειρηματικής ανάπτυξης και διείσδυσης σε νέες αγορές, προχωρά στην ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας DIONIC BULGARIA LLC. Με στόχο τη γεωγραφική επέκταση και την επίτευξη μεγαλύτερων περιθωρίων κέρδους, η DIONIC BULGARIA LLC έχει ως αντικείμενο τη σταδιακή επέκταση και ανάπτυξη των επιχειρηματικών και εμπορικών δραστηριοτήτων της DIONIC στη Βουλγαρία. Σημειώνεται ότι η DIONIC PARTICIPATIONS S.A., μία 100% θυγατρική της DIONIC Α.Β.Ε.Ε., συμμετέχει κατά 95% στην DIONIC BULGARIA LLC, ενώ το μετοχικό κεφάλαιο της δεύτερης ανέρχεται σε 200.000 λέβα (~ 100.000 ευρώ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδρυση της DIONIC BULGARIA LLC είναι η επιτυχής κατάληξη έρευνας αγοράς στην περιοχή των Βαλκανίων, που διήρκεσε για περισσότερα από δύο χρόνια. Αποτελεί το πρώτο βήμα του Ομίλου στη γεωγραφική επέκτασή του κατά την οποία θα μεταφέρει την αποκτηθείσα εμπειρία και οργάνωση σε άλλες χώρες.


Με έδρα τη Σόφια, η DIONIC BULGARIA LLC θα διεισδύσει στη Βουλγαρία, απασχολώντας εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου, τα οποία θα μεταφέρουν την εμπειρία και τεχνογνωσία της μητρικής σε όλα τα επίπεδα. Ήδη έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ολοκληρωμένο δίκτυο φωνής και δεδομένων που επιτρέπει την επικοινωνία, σε πραγματικό χρόνο με τη μητρική, με άμεσο και διαφανή τρόπο. Χάρη στη διασύνδεση αυτή, καθίσταται δυνατή η λειτουργία, με ενιαίο τρόπο, των συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP), πελατών (CRM) και Logistics. Επίσης, εξασφαλίζεται ο κεντρικός οικονομικός έλεγχος, καθώς και η συνεχής υποστήριξη και τροφοδοσία των συστημάτων DSS (Decision Support Systems) του Ομίλου. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται η βελτιωμένη λειτουργία της νεοσυσταθείσας εταιρίας και ο αποτελεσματικός έλεγχός της.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου DIONIC για δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων, μέσω της σύναψης στρατηγικών συμφωνιών, της διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά και της ανάδειξης της DIONIC σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.Interamerican: 
Επέκταση του  «Medisystem
Προνομιακό»


Η INTERAMERICAN, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στα ασφαλιστικά προγράμματα, εισάγει την εναλλακτική ιατρική στις καλύψεις που παρέχει μέσα από το πρόγραμμα υγείας «Medisystem Προνομιακό».
Ειδικότερα, από το πρόγραμμα αυτό καλύπτονται ασφαλιστικά, η Ομοιοπαθητική και ο Βελονισμός, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τον πελάτη.


Η επέκταση του προγράμματος  «Medisystem Προνομιακό» προβλέπει για τους ασφαλισμένους τη δυνατότητα επισκέψεων σε ιατρούς εναλλακτικής ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Βελονισμού, που συνεργάζονται με την INTERAMERICAN στο σύστημα υγείας της Εταιρίας και είναι κάτοχοι ιατρικού διπλώματος αναγνωρισμένου από το ελληνικό κράτος. Σε πρώτη φάση, η εφαρμογή της επέκτασης θα ξεκινήσει με ιατρούς εναλλακτικής ιατρικής στο Δίκτυο Υγείας Medisystem του νομού Αττικής.
Επισημαίνεται ότι η κάλυψη επισκέψεων Ομοιοπαθητικής και Βελονισμού με το «Medisystem Προνομιακό», συμπληρώνει τις ήδη παρεχόμενες από το πρόγραμμα «καλύψεις» για επισκέψεις στα ιατρεία, ιατρικές πράξεις και επισκέψεις ιατρού στο σπίτι για Αττική και Θεσσαλονίκη, διαγνωστικές εξετάσεις και ετήσιο προληπτικό έλεγχο, καθώς και τις παροχές μητρότητας, την κάλυψη εξόδων νοσηλείας και την αμοιβή χειρουργού.


Η ένταξη της εναλλακτικής ιατρικής στο πρόγραμμα της INTERAMERICAN έρχεται ως συνέπεια της διεθνούς επέκτασης των εφαρμογών αυτού του τομέα τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία, όπου η εναλλακτική ιατρική λειτουργεί συμπληρωματικά ως προς την παραδοσιακή ιατρική.Κυριακούλης: Παρουσία στην Exclusive Yachting


Με την παρουσίαση του νέου σκάφους Sanlorenzo 62 συμμετείχε η εταιρία Executive Yachting Διαχείριση Σκαφών Α.Ε. - στην οποία συμμετέχει μετοχικά με ποσοστό 45% η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.- στην έκθεση πολυτελών σκαφών αναψυχής Exclusive Yachting 2007 που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και υψηλή προσέλευση από τις 20 έως 24 Σεπτεμβρίου στην Ολυμπιακή Μαρίνα του Αγίου Κοσμά.
Η εταιρία Executive Yachting, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ιταλικού ναυπηγείου SANLORENZO Spa στην χώρα μας, ξενάγησε τους επισκέπτες και λάτρεις των ποιοτικών σκαφών αναψυχής στο ανανεωμένο SL62. Παράλληλα, η Executive Yachting από το καλαίσθητο περίπτερό της -ταυτόσημο αρχιτεκτονικά με το ιταλικό- ενημέρωσε για την κατασκευαστική δεξιοτεχνία του ιστορικού ναυπηγείου καθώς και για τo πλήθος επιλογών που έχει ο πελάτης αναφορικά με τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του σκάφους.ALICO AIG Life : Διάκριση για τον  κ. Δ. Τσουκαλά- Σταθάκη


Ο κ. Διονύσης Τσουκαλάς-Σταθάκης, ασφαλιστικός σύμβουλος της ALICO AIG Life, ανακηρύχθηκε ως ο Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Χώρας στον Κλάδο Ζωής για το 2006 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων.
Τα κριτήρια για την ανάδειξη ενός ασφαλιστικού συμβούλου ως κορυφαίου της χώρας είναι πολλά και περιλαμβάνουν όχι μόνον ποσοτικές παραμέτρους, όπως είναι το ύψος του χαρτοφυλακίου ή το ποσοστό αύξησής του τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και ποιοτικά, όπως είναι ο δείκτης διατηρησιμότητας συμβολαίων, καθώς επίσης και το ήθος και ο επαγγελματισμός του ασφαλιστικού συμβούλου. Πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, μια ουσιαστική αναγνώριση από τους ίδιους τους συναδέλφους του, η οποία απονέμεται μόνον μία φορά στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.
Ο κ. Δ. Τσουκαλάς-Σταθάκης συνεργάζεται με την ALICO AIG Life από το 1981, ενώ είναι μέλος του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της Εταιρίας για δωδέκατη συνεχή χρονιά. Εχει πάρει μέρος σε πολυάριθμα παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά συνέδρια της Εταιρίας, καθώς επίσης και στα περισσότερα τοπικά συνέδρια της ALICO AIG Life Ελλάδος.Νέα τεχνολογία από ΠΛΑΙΣΙΟ και VODAFONE


Το Πλαίσιο και η Vodafone παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη τεχνολογία ασύρματης πρόσβασης στο Internet μέσω της υπηρεσίας Vodafone Mobile broadband, η οποία είναι ενσωματωμένη στη νέα σειρά φορητών υπολογιστών Turbo-X FlyNote 3G.


Mε την τεχνολογία Vodafone Mobile broadband, ενσωματωμένη στη νέα σειρά Turbo-X FlyNote 3G, η ασύρματη πρόσβαση στο Internet και το email με ταχύτητες έως και 3,6 Mbps γίνεται πολύ απλή υπόθεση για όλους, ενώ παράλληλα τα οφέλη για τους καταναλωτές είναι πάρα πολλά:
> Ευκολία: Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται με τη παροχή μιας και μόνο sim κάρτας και η σύνδεση στο Internet γίνεται αμέσως μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας χωρίς καθυστερήσεις.
> Οικονομία: Ο φορητός υπολογιστής με το ενσωματωμένο Vodafone Mobile broadband κοστίζει σημαντικά φθηνότερα.
> Ασφάλεια: Κανένας κίνδυνος απώλειας της κάρτας δεδομένων καθώς βρίσκεται ενσωματωμένη στον φορητό υπολογιστή.
> Ευελιξία: Γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης στο Internet με έως και 3,6 Mbps όπου και αν βρίσκεστε.


Ταυτόχρονα, οι νέοι υπολογιστές Turbo-X FlyNote 3G συνοδεύονται από τα μοναδικά πλεονεκτήματα της οικογένειας Turbo-X:
> Αναβάθμιση ή επισκευή  μέσα σε 4 ώρες, σε 17 καταστήματα Πανελλαδικά.
> 12ωρη τηλεφωνική υποστήριξη (Καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 21:00).
> Αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Επιπλέον, για την υπηρεσία Vodafone Mobile broadband ισχύει και μια νέα μοναδική προσφορά. Οι συνδρομητές  που θα εγγραφούν ή ανανεώσουν στο πρόγραμμα VMC 5GB έως και τις 31/01/08:
> Aποκτούν 5GB διαθέσιμο όγκο δεδομένων/ μήνα με  39 ευρώ (με ΦΠΑ), μηνιαίο πάγιο.
Ψ Σε περίπτωση εγγραφής φοιτητών σε αυτό το πρόγραμμα  (επιδεικνύοντας  την ισχύουσα φοιτητική ταυτότητα), το μηνιαίο πάγιο κυμαίνεται στα 29 ευρώ/μήνα (με ΦΠΑ), ενώ ο διαθέσιμος όγκος δεδομένων παραμένει στα 5GB/μήνα.Η Κοινωνία της Πληροφορίας στην  72η Δ.Ε.Θ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, στην 72η ΔΕΘ. Το ψηφιακό περίπτερο της Ειδικής Γραμματείας, βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωσή του. Συγκεκριμένα, στην Ειδική Γραμματεία απονεμήθηκε το Βραβείο καλύτερης δημιουργίας στεγασμένου εκθεσιακού χώρου, 72 ΔΕΘ 2007. Στο ψηφιακό περίπτερο της Ειδικής Γραμματείας δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες να αξιοποιήσουν τις πολύπλευρες δυνατότητες της ευρυζωνικότητας, να πλοηγηθούν στον «ψηφιακό κόσμο» της κοινωνίας της πληροφορίας και να διαπιστώσουν τις σύγχρονες εξελίξεις του. Παράλληλα, στους επισκέπτες, διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά δώρα του Ε.Π. ΚτΠ, ενώ δόθηκε η δυνατότητα εγγραφής στην λίστα συνδρομητών του περιοδικού «Ψηφιακή Ελλάδα».
Η συμμετοχή της Ειδικής Γραμματείας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Εξειδίκευση της Επικοινωνιακής Στρατηγικής και Υλοποίηση Ενεργειών Πληροφόρησης και Δημοσιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας". Η ενέργεια πραγματοποιείται από την εταιρία ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε., υπεργολάβο της Κοινοπραξίας «AsUp» (Ashley&Holmes / UpSet!).
Το Ε.Π. ΚτΠ ανήκει στα έργα που έχουν ενταχθεί στο Γ’ Κ.Π.Σ. και έχει ως στόχο την προώθηση της ΚτΠ στην Ελλάδα με τρόπο συνεκτικό και ολοκληρωμένο. Αποτελεί σύνολο ολοκληρωμένων και συμπληρωματικών παρεμβάσεων σε διάφορους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν καταλυτικά για την ανάπτυξη της ΚτΠ στην Ελλάδα.ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Νέα αύξηση της παραγωγής


Την ανοδική πορεία συνεχίζει και κατά τη διάρκεια του 2007 η bancassurance εταιρία ING Πειραιώς σημειώνοντας υψηλά ποσοστά πωλήσεων μέσα από την επιτυχημένη προώθηση καινοτομικών ατομικών τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.
Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κος Floris van Spengler, δήλωσε: «Στην άνοδο αυτή συνέβαλε καθοριστικά η νέα έκδοση του επενδυτικού-συνταξιοδοτικού προγράμματος ING Πειραιώς 10 που σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και τη δεύτερη περίοδο πώλησής του, αλλά και η εμπιστοσύνη των πελατών στα κλασικά αποταμιευτικά-ασφαλιστικά προϊόντα της εταιρίας». Η δυναμική της ING Πειραιώς γίνεται φανερή μέσα από τη νέα αύξηση του όγκου για το πρώτο εξάμηνο του 2007, η οποία  άγγιξε το ποσοστό του 231%.
«Η ενσωμάτωση των τραπεζοασφαλειών στην τραπεζική λογική και η αποτελεσματικότητα του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνδυασμό με τα διεθνής εμβέλειας προϊόντα που δημιουργούνται, καθιστούν την ING Πειραιώς έναν ισχυρό ανταγωνιστή στο παρόν και το μέλλον της ελληνικής αγοράς», αναφέρει ο κος Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων της εταιρίας.

  Περιεχόμενα
Editorial
Επενδύσεις - Προτάσεις Αγοράς: Σοφοκλέους - ¶νοδος που ξαφνιάζει!
Αφιέρωμα: Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ-Γεώργιος Ουζούνης
CEO&CSR2007: Coca-Cola Τρία Έψιλον
CEO&CSR2007: Xρηματιστήριο περιβάλλοντος & Eταιρική Kοινωνική Eυθύνη
CEO&CSR2007: Ο δρόμος προς τις κοινωνικά υπεύθυνες επενδύσεις
CEO&CSR2007: Η σημασία της αλλαγής του κλίματος και η συμβολή των επιχειρήσεων στo πλαίσιo της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
CEO&CSR2007: Η αγορά των δικαιωμάτων εκπομπής άνθρακα
CEO&CSR2007: Plant for the planet - The Billion Tree Campaign
CEO&CSR2007: ΒΙΒΕΧΡΩΜ - Mια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία
CSO&CSR2007: Η αναγκαιότητα της έρευνας και των εξειδικευμένων εργαλείων στην ανάπτυξη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
CEO&CSR2007: EUROCHARITY - Aποστολή & όραμα
¶ρθρο: Έκθεση Marfin Analysis - Γιατί "ψηφίζουν" θετικά οι αναλυτές
Αφιέρωμα: Tράπεζες
Αφιέρωμα: Γαλακτοβιομηχανία
¶ρθρο: ΚΡΙ-ΚΡΙ, Ανοδική πορεία σε δύσκολο κλάδο
¶ρθρο: ΠΛΑΙΣΙΟ - Η "επιστροφή" ενός ισχυρού growth story
¶ρθρο: Η αγορά της πλατίνας
Επενδύσεις - Διεθνείς αγορές εμπορευμάτων: Ανασκόπηση για το Μήνα Σεπτέμβριο του 2007
¶ρθρο: Συμπεράσματα και διδάγματα από την πρόσφατη διεθνή χρηματοοικονομική αναταραχή
Φάκελοι
Στα ενδότερα της οδού Σοφοκλέους
Νέα της αγοράς
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

 Όροι και προϋποθέσεις του site