Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Νοέμβριος 2007                               Τεύχος 337

NEA THΣ AΓOPAΣ


Στις 19 Μαρτίου
ο Dr Ken Blanchard
Η Ημερίδα με ομιλητή τον Dr. Ken Blanchard και θέμα: "Leading at a Higher Level: Blanchard on Leadership and Creating High Performing Organizations", που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου 2007, στο Κέντρο Τεχνών στο ACS, αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί τελικά στις 19 Μαρτίου 2008.
Λόγος της αναβολής αυτής είναι η ολοκληρωτική καταστροφή του σπιτιού του Dr. Blanchard καθώς και του υιού του στις μεγάλες πυρκαγιές της Καλιφόρνια, όπου έχουν καταστραφεί ολοσχερώς περί τα 1600 σπίτια.
Συντετριμμένος, ο Dr. Blanchard ζήτησε την κατανόηση διοργανωτών και συμμετεχόντων και παρακάλεσε για μικρή χρονική μετάθεση της Ημερίδας, προκειμένου να διευθετήσει τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει.
Θα είναι κοντά μας στις 19 Μαρτίου 2008 για να συζητήσει μαζί μας τους τρόπους με τους οποίους ένας ηγέτης οφείλει να καθοδηγεί τους ανθρώπους του και να υπερβαίνει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να δημιουργήσει έναν οργανισμό υψηλής απόδοσης.
Στο μεσοδιάστημα, ο Dr. Blanchard, η σύζυγός του και o γιός τους Scott, θα πρέπει να υπερβούν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους για να ξαναρχίσουν από την αρχή, μιας και το μόνο που τους απέμεινε από τα κινητά περιουσιακά τους στοιχεία είναι μια βαλίτσα με λιγοστά υπάρχοντα.
Συμμετοχή στην Ημερίδα έχουν δηλώσει περισσότερα από 400 άτομα, επιχειρηματίες, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, καθηγητές πανεπιστημίων, σύμβουλοι επιχειρήσεων,  μεταπτυχιακοί φοιτητές, κ.ά. Κατανοώντας την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσε αυτή η αναβολή στο πρόγραμμά τους, ο Ken στέλνει σε όλους δωρεάν από ένα αντίτυπο του τελευταίου του βιβλίου με τίτλο “Leading at a Higher Level”, υπογεγραμμένο και με ιδιόχειρη αφιέρωση, συνοδευμένο από προσωπική του ευχαριστήρια επιστολή για την κατανόηση του σοβαρού του προβλήματος. Αλλά και η διοργανώτρια εταιρία ΠΡΟΘΕΣΗ Α.Ε., ως μικρή αναγνώριση της προκληθείσης αναστάτωσης, προσφέρει σε όλους όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή, από ένα ονομαστικό κουπόνι για έκπτωση 30% το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε Ημερίδα από αυτές που η ΠΡΟΘΕΣΗ προγραμματίζει για το 2008. Και απ' ό,τι φαίνεται ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις για τον επιχειρηματικό κόσμο.
Ας ανανεώσουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας με τον θρυλικό Manager του ενός Λεπτού, Dr. Ken Blanchard για τις 19 Μαρτίου 2008, προσμένοντας στην απόλαυση του λόγου αυτού του χαρισματικού ανθρώπου, ο οποίος, παρά την πρόσφατη δοκιμασία του, υπόσχεται να δώσει σε όλους τους συμμετέχοντες τον καλύτερό του εαυτό, αλλά και ένα ηχηρό μήνυμα για τους δικούς μας δοκιμαζόμενους πυροπαθείς, ότι η ζωή συνεχίζεται.Ποιες είναι οι θέσεις
του ΣΕΛΠΕ
Mε αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου περί εμπλοκής του ΣΕΛΠΕ σε εσωτερικές συνδικαλιστικές διεργασίες των μεγάλων επιχειρήσεων τροφίμων ( πρώην ΣΕΣΜΕ ) και του υπό σύσταση μελλοντικού Συνδέσμου εκπροσώπησής των ,  ο Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ κ. Θεόδωρος Βάρδας απάντησε:


- Σκοπός του ΣΕΛΠΕ είναι η αυτοδύναμη και αποκλειστική  εκπροσώπηση των μεγάλων επιχειρήσεων όλων των κλάδων του οργανωμένου λιανικού εμπορίου και των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών προς αυτό, οι οποίες δραστηριοποιούνται  στην ελληνική επικράτεια.


- Αρχή του ΣΕΛΠΕ είναι η μη ανάμειξη σε εσωτερικές διεργασίες, συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων.


- Ο ΣΕΛΠΕ δέχεται ως μέλη μόνο μεγάλες επιχειρήσεις  όλων των κλάδων του οργανωμένου λιανικού εμπορίου και των επιχειρήσεων που παρέχουν υπηρεσίες προς αυτές και οι οποίες  αποδέχονται τον ελεύθερο, διαρκή και ανόθευτο ανταγωνισμό, την ελευθερία της αγοράς,  τις νομότυπες διαδικασίες στο επιχειρείν,  το σεβασμό στην προστασία του καταναλωτή, τις υγιείς και εποικοδομητικές σχέσεις με τους εργαζόμενους και δεν συμμετέχουν σε καρτέλ οι τακτικές εναρμονισμένων πρακτικών. 


- Η αποδοχή  νέων μελών είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένης διαδικασίας που αφορά στην υποβολή μεμονωμένης αίτησης εγγραφής της υποψήφιας επιχείρησης  , η οποία εγκρίνεται από τη Γενική Συνέλευση με αντίστοιχη υποβολή πρότασης  από το ΔΣ του Συνδέσμου. Κατά συνέπεια, τα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα περί συζητήσεων με, περισσότερες της μιας , επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων  ( ΕΛΟΜΑΣ ) για πιθανή συμμετοχή τους ως ομάδα στον ΣΕΛΠΕ είναι αβάσιμα.


- Ο ΣΕΛΠΕ, αγωνίζεται για την θεσμοθετημένη και σε ισότιμη βάση συστράτευση όλων των εργοδοτικών-συνδικαλιστικών φορέων των μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας , ναυτιλίας, βιομηχανίας, τουρισμού, χρηματοπιστωτικού τομέα και εμπορίου με στόχο την κάλυψη του κενού εκπροσώπησης των μεγάλων επιχειρήσεων έναντι της Κυβέρνησης μέσω της δημιουργίας μιας τριτοβάθμιας οργάνωσης μεγάλων επιχειρήσεων, κατά το αντίστοιχο πρότυπο των τριτοβάθμιων  Ομοσπονδιών των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων (ΕΣΕΕ)  και των επαγγελματοβιοτεχνών (ΓΣΕΒΕΕ) .


- Η ισχύουσα  εκπροσώπηση όλων των μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας από μια μόνο πρωτοβάθμια οργάνωση, αποτελεί αναπτυξιακό αναχρονισμό ο οποίος παρέχει στην Κυβέρνηση ελλιπή ενημέρωση, προωθεί ένα ξεπερασμένο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης το οποίο στηρίζει και στηρίζεται στο χαμηλό κόστος εργασίας,  συντελώντας  έτσι, στον αποπροσανατολισμό της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας.Στο ΠΛΑΙΣΙΟ οι 3 καλύτεροι Overclockers στον κόσμο!
Tο Πλαίσιο πάντα κοντά στους λάτρεις της πληροφορικής συνδύασε αυτή την μοναδική εκδήλωση με τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος με extreme parts υπολογιστών, που βρίσκεται στην οδό Ζαΐμη 10, στο κέντρο της Αθήνας, με μια γκάμα από αξεσουάρ (υδρόψυξη, custom κουτιά, ειδικοί ανεμιστήρες, φώτα LED, σκληροί δίσκοι και DDR3 μνήμες) που κάνουν τους υπολογιστές να βγάζουν φωτιά από τις επιδόσεις.


Το Σάββατο στις 20 Οκτωβρίου, το Πλαίσιο φιλοξένησε τους 3 καλύτερους overclockers του κόσμου για πρώτη φορά μαζί, σε μία μοναδική εκδήλωση στο κατάστημά του που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο «The Mall».
Οι Hipro5 (Ελλάδα), K|ngp|n (Αμερική) & Shamino (Σιγκαπούρη),  ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανέβασαν τις επιδόσεις των υπολογιστών στα ύψη. 


Με τα καλύτερα εξαρτήματα υπολογιστών, επεξεργαστή-έκπληξη, ψήκτρες, βελτιωτικά υπολογιστών αλλά και πολύ...άζωτο, ανεβάσανε τον πήχη ψηλά και οι τρεις μαζί σ’ ένα μόνο μηχάνημα, βάζοντας φωτιά στις επιδόσεις των υπολογιστών Turbo-X.


Για την εκδήλωση χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο τελευταίος επεξεργαστής της Intel, QX9650 Quad Core Yorkfield, ο οποίος θα κυκλοφορήσει επίσημα στις αρχές του νέου έτους!


Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 600 φανατικοί Overclockers παρακολούθησαν το μοναδικό αυτό γεγονός, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου.
 
Οι φανατικοί του Overclocking και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους καλύτερους του κόσμου εν δράσει και να γνωριστούν μαζί τους, χωρίς να χάσουν την ευκαιρία να πάρουν και οι ίδιοι μέρος στις προσπάθειες αυτές, επιβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο Overclocking και στον κόσμο της πληροφορικής.


Την επίδειξη των overclockers συμπλήρωσαν κληρώσεις με πλούσια δώρα τελευταίας τεχνολογίας, αξίας πάνω από 10.000 ευρώ, καθώς και όμορφες παρουσίες και happenings.Επέκταση Dionic στη Βουλγαρία
O Όμιλος DIONIC, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική συνεχούς επιχειρηματικής ανάπτυξης και διείσδυσης σε νέες αγορές, προχωρά στην ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας DIONIC BULGARIA LLC. Με στόχο τη γεωγραφική επέκταση και την επίτευξη μεγαλύτερων περιθωρίων κέρδους, η DIONIC BULGARIA LLC έχει ως αντικείμενο τη σταδιακή επέκταση και ανάπτυξη των επιχειρηματικών και εμπορικών δραστηριοτήτων της DIONIC στη Βουλγαρία. Σημειώνεται ότι η DIONIC PARTICIPATIONS S.A., μία 100% θυγατρική της DIONIC Α.Β.Ε.Ε., συμμετέχει κατά 95% στην DIONIC BULGARIA LLC, ενώ το μετοχικό κεφάλαιο της δεύτερης ανέρχεται σε 200.000 λέβα (~ 100.000 ευρώ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδρυση της DIONIC BULGARIA LLC είναι η επιτυχής κατάληξη έρευνας αγοράς στην περιοχή των Βαλκανίων, που διήρκεσε για περισσότερα από δύο χρόνια. Αποτελεί το πρώτο βήμα του Ομίλου στη γεωγραφική επέκτασή του κατά την οποία θα μεταφέρει την αποκτηθείσα εμπειρία και οργάνωση σε άλλες χώρες.Με έδρα τη Σόφια, η DIONIC BULGARIA LLC θα διεισδύσει στη Βουλγαρία, απασχολώντας εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου, τα οποία θα μεταφέρουν την εμπειρία και τεχνογνωσία της μητρικής σε όλα τα επίπεδα. Ήδη έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί ολοκληρωμένο δίκτυο φωνής και δεδομένων που επιτρέπει την, σε πραγματικό χρόνο επικοινωνία με τη μητρική, με άμεσο και διαφανή τρόπο. Χάρη στη διασύνδεση αυτή, καθίσταται δυνατή η λειτουργία, με ενιαίο τρόπο, των συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP), πελατών (CRM) και Logistics. Επίσης, εξασφαλίζεται ο κεντρικός οικονομικός έλεγχος, καθώς και η συνεχής υποστήριξη και τροφοδοσία των συστημάτων DSS (Decision Support Systems) του Ομίλου. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται η βελτιωμένη λειτουργία της νεοσυσταθείσας εταιρίας και ο αποτελεσματικός έλεγχός της.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου DIONIC για δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων, μέσω της σύναψης στρατηγικών συμφωνιών, της διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά και της ανάδειξης της DIONIC σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


 


«Καινοτομίες διαμέσου μαθηματικών μοντέλων και προσομοιώσεων»
Η Euroscience και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου ανακοινώνουν την υλοποίηση δράσης για την προώθηση της Καινοτομίας διαμέσου Μαθηματικών Μοντέλων και Προσομοιώσεων. Η δράση αυτή περιλαμβάνει την υλοποίηση των παρακάτω τριών ενεργειών:


Τη διοργάνωση συνάντησης εργασίας με στόχο τον προσδιορισμό των σύγχρονων επιστημονικών τάσεων και του καθορισμού της στάθμης της τεχνικής σε ζητήματα που αφορούν στην Καινοτομία με χρήση Μαθηματικής Μοντελοποίησης και Προσομοίωσης. Η αναμενόμενη ημερομηνία πραγματοποίησης της συνάντησης εργασίας είναι το τελευταίο τρίμηνο του 2009.


Την έκδοση του Επιστημονικού Περιοδικού με τίτλο «Journal on Innovation through Mathematical Modelling & Simulation (JIMMS)» το οποίο προσδοκά να γίνει ένα μεγάλης ακροαματικότητας και εγκυρότητας επιστημονικό περιοδικό που θα περιέχει ενδιαφέρουσες μελέτες υψηλής επιστημονικής στάθμης και θα απευθύνεται σε ερευνητές, επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς. Παράλληλα θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο επικοινωνιακό μέσο για την ανάπτυξη και διάχυση της γνώσης, καθώς και για την αναφορά σε νέες τεχνολογίες σε όλα θέματα που αφορούν καινοτομίες διαμέσου μαθηματικών μοντέλων. Τα βασικά θεματικά αντικείμενα που θα δημοσιεύονται ενδεικτικά περιλαμβάνουν (χωρίς αυτό να είναι περιοριστικό) νέες προοπτικές στη μηχανική, περιβαλλοντολογικές διαδικασίες, καινοτομία στην Πληροφορική, συστήματα βιοϊατρικής, διαχείριση πηγών ενέργειας, κοινωνικές και περιβαλλοντολογικές επιστήμες. Το βασικότερο κίνητρο για τη δημιουργία του νέου αυτού επιστημονικού περιοδικού είναι η παρουσίαση πρωτότυπων ερευνών και πρωτοποριακών εργασιών στα προαναφερθέντα αντικείμενα, σε μια προσπάθεια να αναγνωρισθούν και κατά προέκταση να διερευνηθούν οι ερευνητικές θεματολογίες καθώς επίσης και ο προσδιορισμός μελλοντικών προσδοκώμενων έρευνας καθώς και περιπτώσεων μελέτης για όλα τα ακροατήρια. Το πρώτο τεύχος του JIMMS αναμένεται να εκδοθεί τον Μάρτιο του 2010 με δύο εκδόσεις κάθε χρόνο. Η αυτοματοποιημένη ηλεκτρονική κατάθεση αναμένεται πως θα μειώσει τον χρόνο έκδοσης σε 4 μήνες από την ημέρα κατάθεσης.Hellenic Seaways:
Συμμετοχή στην έκθεση Philoxenia 2007
Η συμμετοχή της HELLENIC SEAWAYS στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2007, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.
Η HELLENIC SEAWAYS συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις νέες δρομολογιακές γραμμές της για τη φετινή χειμερινή περίοδο αλλά και τη σεζόν 2008 με το ολοκαίνουργιο ΑΡΙΑΔΝΗ και τα νεότευκτα πλοία της εταιρίας ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι παρακάτω δρομολογιακές γραμμές:
• Σάμος - Ικαρία με το νεότευκτο πλοίο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ
• Χανιά σε 6 ώρες και 30’ με το ολοκαίνουριο ΑΡΙΑΔΝΗ
• Χίος και Μυτιλήνη με το νεότευκτο πλοίο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ
Επίσης, στελέχη της εταιρίας είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν σε συνεργάτες και επισκέπτες τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει στους επιβάτες της, η HELLENIC SEAWAYS:
Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, επισκέφθηκε το περίπτερο της HELLENIC SEAWAYS και ενημερώθηκε για τα νέα δρομολόγια και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της εταιρίας κατά τη νέα τουριστική σεζόν 2008.Βράβευση γα την EXODUS
Η EXODUS, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι η πρώτη Εταιρία Πληροφορικής στην Ευρώπη που λαμβάνει τη διάκριση της  Επιχειρηματικής Αριστείας (Recognized for Excellence) από τον οργανισμό EFQM (European Foundation for Quality Management), πετυχαίνοντας το ανώτατο επίπεδο αξιολόγησης  (5 stars!).


Το βραβείο απονεμήθηκε στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, της EXODUS κ. Γ. Κωνσταντινίδη, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Χ. Φώλια, την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2007 σε επίσημη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου EFQM-Forum, το οποίο φιλοξενήθηκε φέτος στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 800 στελεχών από όλο το κόσμο.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EXODUS, Γ. Κωνσταντινίδης, δήλωσε: «Με αφετηρία τον σεβασμό που οφείλουμε απέναντι στον πελάτη, στους ανθρώπους και στους συνεργάτες μας, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε το μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας του EFQM για την υλοποίηση των βέλτιστων επιχειρηματικών μας πρακτικών, ήδη από το 2003. Αυτό, μας έδωσε και τα απαραίτητα εφόδια για να ξεπεράσουμε την «καταιγίδα» στον κλάδο της πληροφορικής, τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, το χειροπιαστό αποτέλεσμα της επένδυσης στους ανθρώπους, στην έρευνα και καινοτομία και στην ποιότητα, είναι η μεγέθυνση του πελατολογίου και η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν οι πελάτες μας. Από την πλευρά μας, όλοι εμείς στην EXODUS, νιώθουμε ότι η διάκριση αυτή αποτελεί ανταμοιβή για τον κόπο μας και νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια.. Αισθανόμαστε παράλληλα την υποχρέωση απέναντι στην αγορά μας να επιβεβαιώσουμε ότι η EXODUS είναι πλέον εταιρία πέντε αστέρων! Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε με αμείωτο ζήλο να κατακτήσουμε και άλλες κορυφές!»ΑΛΟΥΜΥΛ: «Ντύνει» το Μουσείο Ακροπόλεως και... βραβεύεται
H Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανάληψη δύο νέων, σημαντικών έργων, τα οποία αποτελούν διαφήμιση των επώνυμων ελληνικών ποιοτικών προϊόντων, εντός και εκτός συνόρων.
Παράλληλα, ο Όμιλος, ως ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα και από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, διακρίθηκε για όγδοη φορά από το 1996 (1996, 1998, 2001-2006) σε πανευρωπαϊκούς όρους ανάπτυξης. Πρόκειται να βραβευθεί σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην Πράγα από τον Οργανισμό «Europe’s 500 - Entrepreneurs for Growth». Στο χρονικό διάστημα 2003-2006, η εταιρία παρουσίασε αύξηση κατά 63% στις θέσεις εργασίας, δημιουργώντας 846 νέες θέσεις εργασίας από το 2003 και αύξησε τον κύκλο εργασιών της κατά 184 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 80%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα της GrowthPlus διεξήχθη ανάμεσα σε 28 συνολικά χώρες, 25 κράτη μέλη της Ε.Ε. και τη Νορβηγία, την Ισλανδία και την Ελβετία. Ο GrowthPlus είναι ο πανευρωπαϊκός οργανισμός των δυναμικότερων επιχειρηματιών. Δραστηριοποιείται ενεργά στην προβολή και προώθηση του ευρωπαϊκού επιχειρείν, ενώ παράλληλα προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη στις κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών, με στόχο την αναβάθμιση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Ακολουθώντας αυστηρά κριτήρια επιλογής, η GrowthPlus εκδίδει κάθε χρόνο μια λίστα με τις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης, απ’ όλους τους κλάδους.Ανατρεπτικές προτάσεις από το νέο κατάστημα επίπλων HeadLines
Aνατρεπτικές προτάσεις και υψηλή αισθητική. Αυτό είναι το στίγμα και η φιλοσοφία του νέου καταστήματος HeadLines που λειτουργεί από τον Οκτώβριο στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 209.
Το κατάστημα διαθέτει έπιπλα διάσημων οίκων με προτάσεις που εκπλήσσουν κάθε φορά και ταξιδεύουν τη φαντασία!
Την αρχή κάνει ο οίκος Andrew Martin που απευθύνεται στους
τολμηρούς... του interior design, με κεντρικό μήνυμα:«a journey into the unexpected».ΑΓΕΤ Ηρακλής:
Μέγας Χορηγός της Επιτροπής
Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων

Tο Μάρτιο του 2007 με ιδιαίτερη χαρά και πίστη, η ΑΓΕΤ Ηρακλής ανέλαβε τη δέσμευση να στηρίξει ως Μεγάλος Χορηγός τη σημαντική προσπάθεια της Επιτροπής Διεκδίκησης των XVII Μεσογειακών Αγώνων για την ανάληψη των αγώνων τoυ 2013 από την πόλη του Βόλου και της Λάρισας.
Σήμερα, επτά μήνες μετά, οι προσπάθειες όλων επιβραβεύονται πανηγυρικά με την ανάθεση της διοργάνωσης των αγώνων από τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, στις δυο πόλεις της Θεσσαλίας.
H Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τις αξίες της εταιρίας και ενισχύουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται.
Θα συνεχίσει να είναι κοντά στους πολίτες του Βόλου σε όλη την πορεία προς τη διοργάνωση των αρτιότερων Μεσογειακών Αγώνων και την αναβάθμισή τους όχι μόνο ως το σημαντικότερο αθλητικό, αλλά και πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη τη Μεσόγειο.
Εκ μέρους των εργαζομένων της, ιδιαίτερα όσων απασχολούνται στην περιοχή του Βόλου, η Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ συγχαίρει την Επιτροπή Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων, τις Τοπικές Αρχές και τους φορείς της Πολιτείας για το θριαμβευτικό αποτέλεσμα.

  Περιεχόμενα
Editorial: Μια Σοφοκλεους ωριμότερη, όσο ποτέ...
Επενδύσεις - Προτάσεις Αγοράς: Σοφοκλέους:Αναζητούνται τονωτικές ενέσεις
Αφιέρωμα: Επιχειρηματικά Βραβεία
Αφιέρωμα: ΣΥΝΕΔΡΙΟ CEO & CSR 2007
Αφιέρωμα: Αλυσίδες Λιανικής
Μελέτη: KANTOR
Αφιέρωμα: Τηλεπικοινωνίες
Αφιέρωμα: Αυτοκίνητο - Η οικολογία αποκτά τη σημασία της
¶ρθρο: Τα επόμενα «στοιχήματα» του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου
¶ρθρο: Η λήψη χρηματοοικονομικών αποφάσεων μέσω της ανάλυσης του ισολογισμού
¶ρθρο: ALUMIL - Εμπειρίες από τη Βαλκανική με ηγέτιδα τη Ρουμανία
Ανάλυση: Το μετοχικό «στοίχημα» της Jumbo
Επενδύσεις - Διεθνείς Αγορές Εμπορευμάτων: Ανασκόπηση για το μήνα Οκτώβριο 2007
¶ρθρο: Η αγορά του ψευδάργυρου
Στα ενδότερα της οδού Σοφοκλέους
Νέα της αγοράς
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

 Όροι και προϋποθέσεις του site