Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2007                               Τεύχος 338

Πιστωτικές κάρτες:
Ένα προϊόν με πολλές
Χρησιμότητες


Οι προοπτικές επέκτασης στην Ελλάδα παραμένουν σημαντικές, καθώς προσφέρεται ολοένα και πιο διευρυμένη γκάμα προσφερόμενων υπηρεσιώνΠαρά τη γενικότερη εντύπωση που επικρατεί, η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό διείσδυσης των πιστωτικών καρτών στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με την Ευρώπη.
Αλήθεια είναι επίσης ότι οι τραπεζικοί οργανισμοί προχωρούν σε μια ευρεία εκστρατεία αύξησης των πιστωτικών καρτών, για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται:
- Το περιθώριο κέρδους που προκύπτει από τη διαφορά επιτοκίων χορηγήσεων και καταθέσεων. Είναι γεγονός ότι τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών είναι πολύ υψηλότερα σε σύγκριση με άλλες κατηγορίες (πχ στεγαστικά, απλά καταναλωτικά), ωστόσο αυξημένα είναι τόσο τα έξοδα του προϊόντος, όσο συχνά και οι επισφάλειες.
- Οι προμήθειες που εισπράττουν οι τράπεζες, τόσο από τις συνδρομές, όσο και από τους εμπόρους, ανάλογα με το ύψος των αγορών που πραγματοποιούνται.
- Η πρόθεση των τραπεζών, μέσω των πιστωτικών καρτών, να προχωρήσουν και σε πωλήσεις άλλων προϊόντων τους, όπως για παράδειγμα ασφαλιστικών προϊόντων, καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων, κ.λπ. Γενικότερα, η πιστωτική κάρτα αποτελεί ένα πολύ καλό μέσο, προκειμένου οι τράπεζες να «δέσουν» τους πελάτες τους με αυτές.
Παρά τα κατά καιρούς παράπονα που έχουν εκφραστεί (πολύ υψηλά επιτόκια, υψηλές χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών, κ.λπ.), το προϊόν της πιστωτικής κάρτας προσφέρει πολύ σημαντικές υπηρεσίες στους καρτούχους, οι κυριότερες εκ των οποίων είναι:
1. Πιστωτική διευκόλυνση και μάλιστα όποτε αυτή είναι επιθυμητή από τον πελάτη.
2. Δυνατότητες εκπτωτικών αγορών σε σειρά καταστημάτων, με αποτέλεσμα οι καρτούχοι να κερδίζουν σημαντικά ποσά.
3. Ειδικά προνόμια για συγκεκριμένες επιχειρήσεις και συλλόγους (κάρτες τύπου co branded), όπως για παράδειγμα για τους πελάτες ενός καταστήματος, για τους ασφαλισμένους μιας ασφαλιστικής εταιρίας, για τους φιλάθλους μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, για τα μέλη ενός συλλόγου, κ.λπ.).
4. Δυνατότητα αυτόματων πληρωμών ασφαλίστρων, λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας, κ.λπ.
5. Εξυπηρέτηση στις συναλλαγές μέσω Internet ή σε συναλλαγές εξαποστάσεως, αφού προσεχτεί προηγουμένως η ασφάλεια της συναλλαγής.

STUDENT  EUROBANK VISA
- Μόνο με τη φοιτητική σου ταυτότητα
- Χωρίς Εγγυητές.
- Χωρίς Δικαιολογητικά.


Προνόμια
- Προνομιακό Επιτόκιο.
- Ελάχιστη Καταβολή μόνο 2%.
- Αναλήψεις μετρητών χωρίς έξοδα ανάληψης, από όλα τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Eurobank, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, από το Δίκτυο Εξυπηρέτησης OPEN24 και από τα ταμεία των καταστημάτων Eurobank στις ώρες συναλλαγών με το κοινό.
- Ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών έως και 2.000 ευρώ από όλα τα ΑΤΜ των τραπεζών με το σήμα Visa στην Ελλάδα και το εξωτερικό*.
- Δυνατότητα παγίων εντολών εξόφλησης λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας (WIND, Cosmote, Vodafone) συνδρομών σε Filmnet/ Supersport, Nova, Internet, σε περιοδικά, συλλόγους ή club.
- Μεταφορά υπολοίπων λογαριασμών από πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών με προνομιακό επιτόκιο 0% για 12 μήνες. Η προσφορά ισχύει για μεταφορές υπολοίπου που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 31/03/2008.
- Ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές προτάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με τη φροντίδα του EUROBANK TRAVEL και πλήρη κάλυψη όλων των ταξιδιωτικών σας αναγκών (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, οργανωμένες εκδρομές, κ.λπ.) σε συνδυασμό με αποκλειστικά προνόμια (6 άτοκες δόσεις, δωρεάν παράδοση εισιτηρίων, αποκλειστικές προσφορές κ.λπ.).
- Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση με την EFG Eurolife Α.Ε.Α.Ζ.
- Αποκλειστικές Εκπτώσεις σε βιβλιοπωλεία, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και επιλεγμένους Internet Service Providers.
- Eκπαιδευτικά προγράμματα πληροφορικής σε προνομιακές τιμές.
- Aγορές με άτοκες δόσεις σε περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
- Δυνατότητα χρήσης της κάρτας και σαν κάρτα τραπεζικών συναλλαγών μέσω των μηχανημάτων αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Eurobank, εφόσον υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός συνδεδεμένος με την κάρτα σας.
- Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο από το EuroPhone Banking, καλώντας στο 801-111-1144 από σταθερό τηλέφωνο ή στο   210 95 55 000 από κινητό ή από το εξωτερικό.


* O υποψήφιος κάτοχος πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να φοιτεί σε ένα από τα παρακάτω εκπαιδευτικά ιδρύματα:
- A.E.I.
- T.E.I.
 -Ιδιωτικά Κολέγια: Deree, BCA, South Eastern, University of Indianapolis, American College Thessaloniki, New York College, SBS.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: MILES & MORE MASTERCARD
Η πιστωτική κάρτα Miles & More MasterCard δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε πάντα να ξεχωρίζετε, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια του προγράμματος Miles & More, ακόμα και στις καθημερινές σας συναλλαγές.


Προνόμια
- Welcome bonus: 3.000 δωρεάν μίλια.
- Για κάθε 1 ευρώ συναλλαγών που πραγματοποιείτε (αγορές και αναλήψεις μετρητών), η Τράπεζα Πειραιώς σας προσφέρει 1 δωρεάν μίλι.
- Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από πιστωτική κάρτα άλλης τράπεζας με πολύ χαμηλό επιτόκιο, κερδίζοντας επίσης πρόσθετα δωρεάν μίλια.
- Απεριόριστη ισχύ όλων των κερδισμένων μιλίων σας (όσα συλλέγετε ως μέλη του Miles & More program)
- Αγορές σε περισσότερες από 25.000.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
- Αγορές με άτοκες δόσεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
- Ανταγωνιστικό επιτόκιο.
- Ελάχιστη μηνιαία καταβολή μόνο 2% του εκάστοτε υπολοίπου.
- Μείωση επιτοκίου κατά 1% μετά από 6 μήνες συνεπών πληρωμών.
- Δυνατότητα ανάληψης μετρητών από όλα τα ΑΤΜ με το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι 50% του πιστωτικού ορίου με ελάχιστο ποσό τα 800 ευρώ και μέγιστο τα 3.000 ευρώ.
- Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση για ταξίδια που έχουν πληρωθεί με την κάρτα.
- Δωρεάν ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό.
- Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη αγορών (Shopping protection) για αγορές στην Ελλάδα με χρήση της κάρτας μέχρι 6 μήνες μετά την αγορά.
- Κάλυψη του υπολοίπου του λογαριασμού της κάρτας σε περίπτωση απώλειας ή μόνιμης ολικής ανικανότητας.
- Ευελιξία στον τρόπο πληρωμής (αυτόματη εξόφληση, winbank internet, winbank phone, ΑΤΜ, καταστήματα Πειραιώς, ταχυπληρωμή).


ALPHA BANK: BONUS VISA
Είναι η νέα έξυπνη πιστωτική κάρτα με ενσωματωμένο smart chip για ασφαλείς συναλλαγές, η οποία επιβραβεύει όλες τις αγορές σας δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσφέρετε στον εαυτό σας το Bonus που επιθυμείτε!
Η Alpha Bank ενώνει τις δυνάμεις της με την WIND, την ΑΒ Βασιλόπουλος και την Aegean Airlines και σε συνεργασία με χιλιάδες καταστήματα δημιουργούν το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών... με επίκεντρο εσάς!
Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα που επιβραβεύει κάθε συναλλαγή σας με την κάρτα. Χρησιμοποιήστε τις για όλες τις απλές, μικρές ή μεγάλες σας αγορές όπου κι αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, κερδίστε πόντους και εξαργυρώστε τους σε όλα τα καταστήματα συνεργατών του προγράμματος, επιλέγοντας αγαθά και υπηρεσίες που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες!


Λοιπά προνόμια
Plus Cash: επιτόκιο 9% για αναλήψεις μετρητών από το λογαριασμό της κάρτας άνω των 800 ευρώ
- Μεταφορά υπολοίπου από άλλες κάρτες με επιτόκιο 0% για 6 μήνες
- Έκδοση έως και 2 πρόσθετων καρτών με χρέωση μισής συνδρομής, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα
- Ελάχιστη μηνιαία καταβολή μόνο 2%
- Άτοκες δόσεις σε χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα
- Με την πρώτη σας συναλλαγή στις συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα Bonus επιχειρήσεις, κερδίζετε 400 πόντους Bonus, δώροATE BANK: SILVERSTAR VISA
Προϋποθέσεις Έκδοσης: εισόδημα περίπου 8.500 ευρώ
Πιστωτικό Όριο: Mέχρι 6.000 ευρώ
Συνδρομή: Δωρεάν τον 1ο χρόνο και απο τον 2ο χρόνο και μετά 26,50 ευρώ. Δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για τους νέους καρτούχους που θα πραγματοποιούν ετήσια αξία συναλλαγών άνω των 3.000 ευρώ    
Πρόσθετα Μέλη: (συγγενείς α' & β' βαθμού): Δωρεάν τον 1ο χρόνο και μισή συνδρομή απο τον 2ο χρόνο και μετά
Eπιτόκιο: 15,45% (συν εισφορά 0,6% Ν.128/75)
Έκπτωση στο επιτόκιο κατά μία μονάδα μετά από εξάμηνο διάστημα συνεπούς αποπληρωμής των δόσεων (εφαρμογή από 16.4.2007)
Ανάληψη Μετρητών: Από όλα τα ΑΤΜ της ΑΤΕbank και του συστήματος ΔΙΑΣ (Ελλάδα) και από όλα τα ΑΤΜ με το σήμα της VISA/Mastercard (παγκοσμίως). Μηνιαία ανάληψη μέχρι 2.000 ευρώ και ημερήσια μέχρι 500 ευρώ
Δωρεάν Ασφαλιστικές Καλύψεις: Πλήρης ταξιδιωτική ασφάλιση ατυχήματος (ολική- μερική ανικανότητα), καθυστέρηση πτήσης, απώλεια αποσκευών, αστική ευθύνη, προστασία αγορών
Επιπλέον παροχές: Ένταξη σε προγράμματα ατόκων δόσεων
Μηνιαίος Λογαριασμός: Με δυνατότητα ολικής ή μερικής εξόφλησης (ελάχιστη καταβολή το 2,5% του συνολικού χρεωστικού υπολοίπου - όχι όμως κάτω των 10 ευρώ)
Πληρωμές:    
- αυτόματη εξόφληση με χρέωση λογαριασμού καταθέσεων στην ΑΤΕbank
- μέσω ΑΤΜ ΑΤΕbank με μετρητά ή με μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό που τηρείται στην ΑΤΕbank
- προσερχόμενοι σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΑΤΕbank με τον λογαριασμό σας
Μεταφορά Υπολοίπου: Από οποιαδήποτε άλλη πιστωτική κάρτα με επιτόκιο 4,75% (συν εισφορά 0,6% Ν.128/75) μέχρι την αποπληρωμή
Προσφορά: Δωρεάν έκδοση κάρτας Mastercard κατόπιν αιτήσεως του πελάτη


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: CLUB NOKIA VISA PLUS
Η Alpha Copy/ Nokia, η μεγαλύτερη εμπορική εταιρία τηλεπικοινωνιών και ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα και η Τράπεζα Κύπρου, δημιούργησαν για εσάς την πιο έξυπνη και ευέλικτη Visa που έγινε ποτέ, την Club Nokia Visa Plus.


Προνόμια
- Εκπτώσεις 5% στα γνήσια αξεσουάρ ΝΟΚΙΑ και τα διαφημιστικά είδη ΝΟΚΙΑ
- Πολλές άτοκες δόσεις σε αγορές από τα NOKIA SHOPS
- Δώρο η συνδρομή του πρώτου χρόνου
- Επιστροφή της μισής συνδρομής για αγορές άνω των 1.500 ευρώ ετησίως, στο τέλος του κάθε χρόνου χρήσης
- Ελάχιστη μηνιαία καταβολή 5% του συνολικού λογαριασμού σας (ελάχιστo ποσό καταβολής 15 ευρώ).
- Δωρεάν πρόσθετες κάρτες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα (έως 2), για τον πρώτο χρόνο.


Και επιπλέον:
- Η κάρτα γίνεται αποδεκτή σε εκατομμύρια επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο
- Συμμετέχει σε προγράμματα άτοκων δόσεων
- Προσφέρει τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών από οποιοδήποτε ΑΤΜ με το σήμα Visa στην Ελλάδα και στο εξωτερικόΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: TECHNOCAR VISA CLASSIC
Αποκλειστικά σχεδιασμένη για τα μέλη του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.-T.Ε.Ε.
Προσφέρει όλα τα προνόμια μιας κάρτας VISA CLASSIC και επιπλέον 3 μοναδικά προνόμια:


- Χαμηλό επιτόκιο, μόλις 10,40%
- Δωρεάν συνδρομή για πάντα
- Δυνατότητα μεταφοράς χρεωστικού υπολοίπου άλλων καρτών με επιστροφή 3% επί του ποσού μεταφοράς (μέγιστο ποσό επιστροφής 100 ευρώ).ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Π.ΣΥ.Π ΔΕΗ VISA
Η Attica Bank, σε συνεργασία με τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Προσωπικού ΔΕΗ,  προχώρησε στην κυκλοφορία της νέας πιστωτικής κάρτας Π.ΣΥ.Π. ΔΕΗ VISA
Η Π.ΣΥ.Π. ΔΕΗ VISA απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ και χαρακτηρίζεται από σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:
- Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο 9,4%
- Δωρεάν ετήσια συνδρομή για πάντα!
- Μεταφορά ενήμερου χρεωστικού υπολοίπου άλλων καρτών με επιτόκιο 0% για 9 μήνες επί του ποσού που μεταφέρεται.
- Επιστροφή 1% επί του ποσού συναλλαγών (πίστωση στον λογαριασμό ανά 2μηνο, εφόσον κατά το διάστημα αυτό, οι συναλλαγές υπερβαίνουν τα 350 ευρώ)
Οι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας Π.ΣΥ.Π. ΔΕΗ VISA εξασφαλίζουν επιπλέον:
- Ευελιξία στον τρόπο πληρωμής (δίκτυο καταστημάτων, e-banking, ταχυπληρωμή, αυτόματη εξόφληση μέσω τραπεζικού λογαριασμού)
- Διεθνή αποδοχή του προϊόντος
- Συμμετοχή σε προγράμματα άτοκων μηνιαίων δόσεων
- Τηλεφωνική εξυπηρέτηση


ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ: PHILOTELIC VISA
Κάρτα με "συλλεκτικά" προνόμια ειδικά για σας τους φιλοτελιστές!
- Ετήσιο επιτόκιο 9% 
- Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο
- Δυνατότητα ανάληψης μετρητών έως και χ3.000 μηνιαίως, στην Ελλάδα και το εξωτερικό
- Ευκολία στις πληρωμές με εξόφληση μόνο του 2,5% του υπολοίπου
- Άτοκες δόσεις στις συναλλαγές σας
- Διεθνής αποδοχή από εκατομμύρια επιχειρήσεις
- Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από κάρτες άλλων τραπεζών, με προνομιακό επιτόκιο μόνο 6% για τους πρώτους 6 μήνες
- Δυνατότητα έκδοσης πρόσθετων καρτών
- Δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών (κινητής τηλεφωνίας, συνδρομών στο Internet, κ.ά.)
- Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση
- Εύκολη και γρήγορη εξόφληση του λογαριασμού
- Εύκολη και γρήγορη εξόφληση του λογαριασμού σε όλη την Ελλάδα στα καταστήματα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ΕΛΤΑ 
- Με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού σας «Ταμιευτήριο Plus» στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
- Στο δίκτυο ΑΤΜ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου "ΤΑΧΥ.ΝΕΤ"


Χαρακτηριστικά και τιμολόγηση κάρτας
- Επιτόκια:
      _ Συμβατικό 9%
      _ Μεταφοράς υπολοίπου 6%
      _ Αναλήψεων μετρητών 9%
- Συνδρομές Philatelic Visa:
      _ Κύρια κάρτα: xωρίς συνδρομή για το πρώτο έτος, στη συνέχεια 25 ευρώ
      _ Πρόσθετη κάρτα: 12,5 ευρώ
- Προμήθεια ανάληψης μετρητών:
      _ 3 ευρώ, για ανάληψη έως 100 ευρώ
      _ 6 ευρώ, για ανάληψη από 101 ευρώ έως 300 ευρώ
      _ 15 ευρώ, για ανάληψη από 301 ευρώ έως 600 ευρώ
      _ 25 ευρώ, για ανάληψη άνω των 600 ευρώ


MARFIN BLUE VISA
Οι πιστωτικές κάρτες MARFIN BLUE VISA και MARFIN BLUE VISA Electron είναι χρήσιμες σε κάθε σας συναλλαγή. Αποκτήστε την κάρτα που σας ταιριάζει και χρησιμοποιείστε την, όπου υπάρχει το σήμα VISA, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Με τις κάρτες MARFIN BLUE VISA απολαμβάνετε άνεση και ασφάλεια στις συναλλαγές σας αλλά και επιπλέον προνόμια:
Επιστροφή έως και 360 ευρώ μέσω Προγράμματος Επιβράβευσης Αγορών
- Δωρεάν συνδρομή για πάντα
- Δωρεάν πρόσθετες κάρτες για πάντα, στα ενήλικα μέλη της οικογένειάς σας
- Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από άλλες πιστωτικές κάρτες, έκδοσης Ελληνικών Τραπεζών, με προνομιακό επιτόκιο 4.9% (πλέον 0,6% Ν.128/75) επί του μεταφερόμενου κεφαλαίου και για 2 ολόκληρα χρόνια
- Ειδικά προνόμια υγείας, σε συνεργασία με τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ - ΛΗΤΩ
- Αγορές με άτοκες δόσεις σε πολυάριθμες επιχειρήσεις
- Ανάληψη μετρητών όσο το διαθέσιμο πιστωτικό όριο της κάρτας, με μέγιστο ημερήσιο ποσό ανάληψης τα 2.000 ευρώ
- Υπηρεσία Alerts, για να ενημερώνεστε άμεσα για τις κινήσεις τις κάρτας σας, με SMS στο κινητό σας τηλέφωνο ή με e-mail στον υπολογιστή σας
- Ειδικές προνομιακές υπηρεσίες με χρήση της κάρτας σας, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Marfin Travel
- Ειδικές προσφορές για προνομιακές αγορές, για τις οποίες ενημερώνεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα
- Συστηματική ενημέρωση για τις συναλλαγές σας, μέσω του μηνιαίου λογαριασμού σαςNOVA BANK: MASTERCARD ΔΙΠΛΗΣ ΔΟΣΗΣ
Για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σας και να μη «ξεφεύγετε» ποτέ από τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό! Αποκτήστε τώρα τη MasterCard Σταθερής Δόσης και πληρώστε σταθερά, κάθε μήνα, το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Σταθερή Δόση
H MasterCard Σταθερής Δόσης σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάλλετε ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα, το οποίο εσείς θα επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από τη χρήση και το υπόλοιπο της κάρτας σας (Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει).
Προνομιακά Προγράμματα Μεταφοράς Υπολοίπου
Για ακόμη περισσότερη ευελιξία, μπορείτε να μεταφέρετε όλες σας τις οφειλές από πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών στην MasterCard Σταθερής Δόσης της Millennium bank, με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους.


ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ                                   ΣΤΑΘΕΡΗ
ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΑΣ                              ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΟΣΗ
έως και 1.000 ευρώ                        15 ή 20 ευρώ
από 1.001 έως και 1.500 ευρώ       25, 30 ή 35 ευρώ
από 1.501 έως και 2.000 ευρώ       30, 35 ή 40 ευρώ
από 2.001 έως και 2.500 ευρώ       40, 45 ή 50 ευρώ
από 2.501 έως και 3.000 ευρώ       45, 50 ή 55 ευρώ
από 3.001 έως και 3.500 ευρώ       55, 60 ή 65 ευρώ
από 3.501 έως και 4.000 ευρώ       60, 65 ή 70 ευρώ
από 4.001 έως και 4.500 ευρώ       70, 75 ή 80 ευρώ
από 4.501 έως και 5.000 ευρώ       75, 80 ή 85 ευρώ
από 5.001 έως και 5.500 ευρώ       85, 90 ή 95 ευρώ
από 5.501 ευρώ και άνω                 90, 95 ή 100 ευρώΤο ποσό της μηνιαίας δόσης διαμορφώνεται αρχικά, ανάλογα με το πιστωτικό σας όριο (κατόπιν έκδοσης της πιστωτικής κάρτας και του πρώτου λογαριασμού) και ισούται με το πρώτο ποσό που αναφέρεται στον πίνακα. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο ποσό που αντιστοιχεί στο δικό σας πιστωτικό όριο, επικοινωνώντας με τη Millennium bank. Για παράδειγμα, εάν έχετε πιστωτικό όριο 1700 ευρώ, η σταθερή μηνιαία σας καταβολή θα ισούται αρχικά με 30 ευρώ και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των 30 ευρώ, 35 ευρώ ή 40 ευρώ.


Πρόσθετα προνόμια
Bonus Club: χρησιμοποιήστε την κάρτα MasterCard Σταθερής Δόσης στις καθημερινές σας συναλλαγές αντί για μετρητά, συγκεντρώστε πόντους και αποκτήστε εντελώς δωρεάν πρωτότυπα και επώνυμα δώρα από τον Κατάλογο Δώρων του Bonus Club.
Άτοκες Δόσεις: προγράμματα άτοκων δόσεων ισχύουν σε πολλά καταστήματα, για να κάνετε άνετα τις αγορές σας.
Πάγιες Εντολές: μέσω της κάρτας MasterCard Σταθερής Δόσης, έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε λογαριασμούς κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, κ.λπ., χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Πρόσθετη Κάρτα: δώστε την ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αποκτήσουν την κάρτα MasterCard Σταθερής Δόσης, χωρίς επιπλέον δικαιολογητικά εισοδήματος.
Προνόμια Υγείας: μοναδικές προσφορές και ειδικές τιμές που ισχύουν σε συνεργαζόμενους οργανισμούς υγείας.


ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ
Η Εμπορική Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την πιστωτική κάρτα που κάνει τις συναλλαγές σας απλή υπόθεση και τη σχέση σας με την Τράπεζά σας πιο φιλική και σίγουρα, πιο αποτελεσματική.
Μέσα από ένα μεγάλο φάσμα πιστωτικών καρτών, επιλέγετε αυτήν που σας ταιριάζει και καλύπτετε όλες τις ανάγκες μετακίνησης, διαμονής, αγορών και άλλων εξόδων, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να εκταμιεύετε συνέχεια ποσά ή να διακινείτε μετρητά.


Προγράμματα Ανταμοιβής κατόχων πιστωτικών καρτών
Κερδίστε:
- Επιστροφή Τόκων έως και 30%
- Απαλλαγή Ετήσιας Συνδρομής για πάντα και για τους Νέους Κατόχους
- Δωρεάν Συνδρομή για πάντα
 
Πρόγραμμα επιστροφής τόκων
Κερδίστε επιστροφή τόκων έως και 30% σε ένα από τα πλέον προνομιακά προγράμματα της αγοράς.
Η επιστροφή τόκων βασίζεται στη μείωση του συμβατικού επιτοκίου της κάρτας στο συνολικό υπόλοιπο της κάρτας χωρίς κανένα περιορισμό στο επιστρεφόμενο ποσό.
Η ανωτέρω προσφορά παρέχεται μηνιαία κατά τη διάρκεια κάθε ημερολογιακού τριμήνου, ανάλογα με το ύψος συναλλαγών της κάρτας κατά το εκάστοτε προηγούμενο ημερολογιακό τρίμηνο.
Για ποιες κάρτες ισχύει:
Emporiki Bank VISA Electron


Ύψος Συναλλαγών                                           Επιστροφή
ανά Τρίμηνο (ευρώ)                                          Τόκων
Λιγότερο από 750 ευρώ                                    0%
Από 750 ευρώ και λιγότερο από 1.500 ευρώ    10%
Από 1.500 ευρώ και άνω                                   30%
Κάρτες:
Emporiki Bank VISA , Emporiki Bank MASTERCARD,
ΑΝΤ1-VISA, VISA Audi- VW


Ύψος Συναλλαγών                                              Επιστροφή
ανά Τρίμηνο (ευρώ)                                             Τόκων
Λιγότερο από 1.200 ευρώ                                    0%
Από 1.200 ευρώ και λιγότερο από 2.500 ευρώ   10%
Από 2.500 ευρώ και άνω                                     30%
Emporiki Bank VISA Gold


Ύψος Συναλλαγών                                      Επιστροφή
ανά Τρίμηνο (€)                                           Τόκων
Λιγότερο από 2.500 ευρώ                             0%
Από 2.500 ευρώ και λιγότερο από 5.000      10%
Από 5.000 ευρώ και άνω                               30%


Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα επιστροφής τόκων;
Το πρόγραμμα αυτό αφορά στην επιστροφή τόκων με βάση το ύψος συναλλαγών της κάρτας σε διάστημα ενός τριμήνου. Ως συναλλαγές λογίζονται τόσο οι αγορές όσο και οι αναλήψεις μετρητών. Aν στο τέλος κάθε ημερολογιακού τριμήνου έχετε κάνει συναλλαγές που υπερβαίνουν το όριο που προβλέπεται για την συγκεκριμένη κατηγορία κάρτας (σχετικοί Πίνακες ανωτέρω), τότε για το επόμενο τρίμηνο θα απολαμβάνετε ποσοστό επιστροφής τόκων αντίστοιχο της κλίμακας που δικαιούστε. Η ίδια προσφορά μπορεί να ισχύσει και τα επόμενα τρίμηνα ανάλογα του εκάστοτε ύψους συναλλαγών.
Πώς ορίζεται το τρίμηνο συναλλαγών;
Η έννοια του τριμήνου είναι ημερολογιακή και είναι ίδια για όλους τους κατόχους, δηλαδή το ποσοστό μείωσης στο τρέχον επιτόκιο αναπροσαρμόζεται τον Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο κάθε έτους, βάσει του ύψους των συναλλαγών της κάρτας, το προηγούμενο ημερολογιακό τρίμηνο.
Από πότε ξεκινά η επιστροφή τόκων;
      _ Για τις κάρτες VISA Electron, οι πρώτες επιστροφές τόκων θα δοθούν το 4ο τρίμηνο 2007 σε πελάτες που θα πραγματοποιήσουν τον τζίρο-στόχο κατά το γ’ τρίμηνο 2007.
      _ Για τις υπόλοιπες κάρτες, το πρόγραμμα ισχύει από το γ’ τρίμηνο 2006.
Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά;
Το Πρόγραμμα Επιστροφής Τόκων για τις κάρτες VISA-Electron ισχύει τουλάχιστον μέχρι 30/6/2008.
Πέραν της ανωτέρω δεσμεύσεως, η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να συνεχίσει ή να ανακαλέσει το πρόγραμμα ή να μεταβάλλει οποιονδήποτε από τους όρους του οποτεδήποτε, εφόσον αυτό απαιτείται κατά την κρίση της.
Easy Buy (Eθνική Τράπεζα-Ηλεκτρονική Αθηνών)
Τώρα, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας, έξυπνα και γρήγορα αποκτώντας προνόμια, με τη νέα κάρτα Easy Buy από την Ηλεκτρονική Αθηνών και την Εθνική Τράπεζα.
Αποκτήστε τις γνωστές μάρκες της αγοράς, τη μεγαλύτερη ποικιλία στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.


Προνόμια
- Δυνατότητα αποπληρωμής των αγορών σας μέχρι και σε 60 άτοκες μηνιαίες δόσεις.
- Ενημέρωση για όλες τις νέες προσφορές της Ηλεκτρονικής Αθηνών μέσω του μηνιαίου λογαριασμού σας.
- Δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμού στο δίκτυο των 49 καταστημάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο δίκτυο ΕΤΕ.


Πώς να την αποκτήσετε
Συμπληρώστε την ειδική αίτηση που θα βρείτε στα καταστήματα της Ηλεκτρονικής Αθηνών και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια που σας περιμένουν.


ΑΒ Visa (Εθνική Τράπεζα, ΑΒ Βασιλόπουλος)
Χρησιμοποιώντας τις κάρτες AB VISA και AB VISA Electron για τις αγορές σας σε όλο τον κόσμο, επωφελείστε από πολλές άτοκες δόσεις, μεταχρονολογημένες χρεώσεις και προσφορές επιλεγμένων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, μέσα από το μεγαλύτερο οδηγό αγορών, ΕΘΝΟshopping , o οποίος εκδίδεται 3 φορές το χρόνο και κυκλοφορεί και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ethnoshopping.gr
Οι κάρτες ΑΒ VISA και ΑΒ VISA Electron σας δίνουν τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από τα ΑΤΜs που φέρουν τα σήματα VISA και VISA Electron αντίστοιχα, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Έτσι, έχετε και μετρητά στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, αλλά και... κέρδος στο λογαριασμό σας, με τους πόντους που κερδίζετε!
Εάν έχετε πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών, αξιοποιήστε τώρα το πρόγραμμα Μεταφοράς Υπολοίπου της Εθνικής Τράπεζας. Συγκεντρώστε τις οφειλές σας σε μια μόνο κάρτα, την κάρτα σας AB VISA ή AB VISA Electron της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε άτοκη περίοδο 6 μηνών. Στη συνέχεια, το ποσό θα εκτοκίζεται με ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς. Εσείς, βέβαια, έχετε μεγαλύτερο κέρδος αφού η μεταφορά υπολοίπου στις κάρτες AB VISA και AB VISA Electron της Εθνικής Τράπεζας σας χαρίζει και πόντους.
Όπου και να ταξιδέψετε, οι κάρτες ΑΒ VISA και ΑΒ VISA Electron σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε τις για την αγορά των εισιτηρίων σας ή τα έξοδα του ταξιδιού σας (ενοικίαση αυτοκινήτου / διαμονή) και επωφεληθείτε εσείς και η οικογένειά σας από ένα πρόγραμμα ασφαλιστικών καλύψεων, για απρόοπτα που μπορεί να συμβούν στα ταξίδια σας. Στις καλύψεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ασφάλιση καθυστέρησης άφιξης / κλοπής / απώλειας / καταστροφής αποσκευών, η ασφάλιση ιατροφαρμακευτικών και νοσοκομειακών εξόδων, η ασφάλιση εξόδων ταξιδιού σε περίπτωση μη πραγματοποίησής του.


Κάρτες πληρωμών Visa
Οι κάρτες πληρωμών Visa έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές των κατόχων, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια. Ωστόσο, η Visa Hellas, αναφέρει ότι η συνετή χρήση και ο συνεπής έλεγχος των εξόδων μέσω των αποδείξεων, αλλά και των μηνιαίων αναλύσεων, αποτελούν μία απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι καταναλωτές να αποκομίσουν τα οφέλη της χρήσης των καρτών πληρωμών.
Η ευκολία, η ευελιξία και η ασφάλεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των χρεωστικών, προπληρωμένων και πιστωτικών καρτών Visa. Ο κάτοχος δεν χρειάζεται να μεταφέρει μετρητά, τα οποία υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χαθούν, ενώ έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του όπου και αν βρίσκεται, στο φυσικό ή εικονικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια. Ειδικότερα, η σταδιακή εφαρμογή της τεχνολογίας chip σε επίπεδο έκδοσης καρτών και δικτύου αποδοχής, αλλά και οι υπάρχουσες υπηρεσίες διασφάλισης των δικτυακών συναλλαγών, όπως είναι το Verified by Visa, ενισχύουν τα επίπεδα ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών. Από την άλλη πλευρά, οι έμποροι μειώνουν τα λειτουργικά κόστη που συνεπάγονται οι πληρωμές με μετρητά, ενώ εξασφαλίζουν καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.
Ο κύριος Λεωνίδας Κασούμης, Πρόεδρος της Visa Hellas και Διευθυντής Διευθύνσεως Καρτών της Alpha Bank, σημειώνει: «Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι κάρτες πληρωμών, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να γνωρίζουμε και τα δικά μας 'οικονομικά' όρια. Το 'κλειδί' είναι καταρχήν η επιλογή του σωστού προϊόντος πληρωμών για τη συναλλαγή που επιθυμούμε να κάνουμε, και στη συνέχεια ο σωστός προγραμματισμός των εξόδων και η συνετή χρήση. Από τη δική μας πλευρά, φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε προϊόντα προστιθέμενης αξίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών μας, γι’ αυτό, εξάλλου, διαρκώς επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα πληρωμών.»
Οι χρεωστικές κάρτες Visa αποτελούν ένα εναλλακτικό μέσο πληρωμών, καθώς το ποσό της συναλλαγής αντλείται κατευθείαν από τον τραπεζικό λογαριασμό του κατόχου, χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση. Οι προπληρωμένες κάρτες Visa αποτελούν το πιο πρόσφατο προϊόν πληρωμών, που έχει σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητα όσων δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό. Τέλος, οι πιστωτικές κάρτες Visa επιτρέπουν στους κατόχους να πραγματοποιήσουν αγορές τη στιγμή που επιθυμούν, όπου και αν βρίσκονται, με τη δυνατότητα να αποπληρώσουν το ποσό εντός ενδεδειγμένου χρονικού διαστήματος, απολαμβάνοντας, παράλληλα, υψηλά επίπεδα ασφάλειας στις συναλλαγές τους.
Ο κύριος Νίκος Καμπανόπουλος, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής του γραφείου της Visa Europe στην Ελλάδα, συμπληρώνει: «Είτε πρόκειται γα τις μικρές, καθημερινές συναλλαγές είτε για μεγαλύτερης αξίας αγορές και έκτακτες περιστάσεις, οι κάρτες πληρωμών Visa έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων. Μακροπρόθεσμος στόχος της Visa Europe είναι σταδιακά και καθώς διευρύνεται το δίκτυο αποδοχής στην Ελλάδα, να αντικατασταθούν τα μετρητά με τις κάρτες πληρωμών, όπως εξάλλου συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σε όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο, θα πρέπει να φροντίζουμε να ξοδεύουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, ώστε να επωφεληθούμε από τη μεγαλύτερη ευελιξία, ευκολία και ασφάλεια που προσφέρουν οι κάρτες πληρωμών Visa.»
Στον δικτυακό τόπο, www.visaeurope.com, οι κάτοχοι καρτών Visa μπορούν να βρουν χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το σωστό προγραμματισμό των εξόδων, τη σωστή επιλογή και χρήση των καρτών πληρωμών Visa.

  Περιεχόμενα
Editorial: Ένα νέο «χρηματιστηριακό έτος αρχίζει!
Επενδύσεις - Προτάσεις αγοράς: Σοφοκλέους - Αντιμετοπίζοντας τις αβεβαιότητες του 2008
Αφιέρωμα Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα «Γεώργιος Ουζούνης»
Αφιέρωμα: Αλυσιδες Λιανικης
Αφιέρωμα: Κλάδος Υγείας
Αφιέρωμα: Τυχερά Παιχνίδια
Αφιέρωμα: Πιστωτικές Κάρτες
¶ρθρο: Εξαγορές και Συγχωνεύσες Ελληνικών Τραπεζών
Συνέντευξη
¶ρθρο: Κυπριακά growth stories:Η περίπτωση της Ocean Tankers
¶ρθρο: Κυπριακές Τράπεζες:Το Ελντοράντο του International Banking
¶ρθρο: Δυναμικές Αλληλεξαρτήσεις μεταξύ Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων
Επενδύσεις - Διεθνείς Αγορές Εμπορευμάτων
Νέα της Αγοράς
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ...
Εμπορεύματα: Η αγορά του βαμβακιού
Στα ενδότερα τησ οδού Σοφοκλέους

 Όροι και προϋποθέσεις του site