Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2008                              

Τεύχος 339

EΠENΔYΣEIΣ ΠPOTAΣEIΣ AΓOPAΣ


ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ


Η αγορά προεξοφλώντας τα χειρότερα για το μέλλον έσπευσε να διορθώσει απότομα και -κατά πολλούς- να υπερβάλει. Όσοι διαφωνούν, μπορούν να πάνε κόντρα στο ρεύμα, με στόχο να σημειώσουν σημαντικά μεσομακροπρόθεσμα επενδυτικά κέρδη.


του Στέφανου Κοτζαμάνη


Οι αγορές επειδή δεν γνωρίζουν το μέγεθος της κρίσης των subprime loans έχουν πλέον τρομοκρατηθεί. Και για το λόγο αυτό έχουν αρχίσει να προεξοφλούν τα χειρότερα δυνατά σενάρια, ακόμη και για τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες ως γνωστόν, δεν είχαν τέτοιες τοποθετήσεις.
Ξαφνικά, οι τεράστιες προοπτικές των Βαλκανίων μετατράπηκαν σε κίνδυνο, η πολλά υποσχόμενη ρουμανική αγορά σε «πρόβλημα», τα μέχρι πρότινος «σίγουρα» ακίνητα, σε αστάθμητο παράγοντα…
Αυτό που επίσης έχει σημασία είναι ότι από τη Σοφοκλέους δεν υποχωρούν μόνο οι τράπεζες, αλλά και οι πλείστες άλλες εισηγμένες, που καθόλου δεν σχετίζονται με τα subprime loans. Μετοχές εταιριών του εμπορικού και του βιομηχανικού κλάδου χάνουν σημαντικότατο έδαφος, ακόμη και εκείνες που φαίνεται να διαπραγματεύονται με σαφώς ελκυστικούς όρους αποτιμήσεων. Η αγορά προφανώς προεξοφλεί σαφή επιδείνωση ολόκληρης της οικονομίας, η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει την κερδοφορία όλων των εισηγμένων!Το κρίσιμο ερώτημα


Αυτό λοιπόν που θα δώσει κέρδη μέσα στο 2008 είναι η σωστή απάντηση στο εξής ερώτημα:
Θα ζήσουμε μέσα στη διετία 2008-2009 μια σαφέστατη επιδείνωση της διεθνούς και της ελληνικής οικονομίας, οπότε είναι δικαιολογημένες οι πτώσεις των μετοχών και θα πρέπει ενδεχομένως να πουλήσουμε;
Ή μήπως, όλα αυτά αποτελούν, απλά και μόνο, μια επανάληψη των υπερβολικών αντιδράσεων των αγορών, τόσο στην άνοδο, όσο και στην πτώση, οπότε σ' αυτή την περίπτωση δεν έχουμε παρά να αγοράσουμε και να περιμένουμε;
Από την πλευρά της, η ελληνική κυβέρνηση δεν φαίνεται να πιστεύει στο πρώτο ενδεχόμενο και γι' αυτό δεν έχει συνεκτιμήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο νέο πρόγραμμα σταθερότητας που πρόσφατα ανακοίνωσε.
Επίσης, με ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαίνεται να συμφωνεί η πλειονότητα των αναλυτών. Ωστόσο, ως προς αυτό θα πρέπει να είμαστε σχετικά επιφυλακτικοί, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να δούμε μαζικές αναθεωρήσεις τιμών-στόχων προς τα κάτω και μάλιστα αρκετά σύντομα.
Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι δεν βρισκόμαστε ενώπιον μιας καταστροφικής περιόδου, που μόλις τώρα αρχίζει. Κάτω από αυτές λοιπόν τις συνθήκες, θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν επιλεκτικές αγορές με μεσομακροπρόθεσμο χαρακτήρα.
Ωστόσο υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα: αυτό της πολύ περιορισμένης συμμετοχής των Ελλήνων επενδυτών, γεγονός που σημαίνει ότι σε μετοχές που δεν συμμετέχουν ξένοι, η αγορά λειτουργεί με πολύ χαλαρά αντανακλαστικά, οπότε ακόμη και αν κάποιος αγοράσει μια «πραγματική ευκαιρία» ενδεχομένως να χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρις ότου να τη δει να αποδίδει και στο ταμπλό της Σοφοκλέους...

Το καλό και το κακό σενάριο


Το καλό σενάριο για τη Σοφοκλέους είναι ότι ζούμε απλά ένα «ξεφόρτωμα» μετοχών από ξένους θεσμικούς που πιέζονται για ρευστότητα και θέλουν κάποια μετρητά, προκειμένου να κλείσουν τις «τρύπες» των subprime loans.
Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, η ελληνική οικονομία πολύ λίγο επηρεάζεται από τη γενικότερη δυσμενή συγκυρία και θα συνεχίσει μέσα στο 2008 να αναπτύσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Η μεγάλη πτώση των τιμών οφείλεται στην «έλλειψη βάθους» της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς (οι ξένοι άλλωστε κατέχουν πάνω από το 50% των μετοχών της Σοφοκλέους) και απλά, ζούμε μια «ακρότητα» που η αγορά μεσοπρόθεσμα θα ξεπεράσει, αποφέροντας σημαντικά κέρδη σε όσους τολμούν να αγοράσουν στα τρέχοντα επίπεδα αποτιμήσεων.
Το κακό σενάριο είναι διαφορετικό και προβλέπει έναν έντονα πτωτικό επηρεασμό στην πραγματική οικονομία και στις κερδοφορίες των εισηγμένων εταιριών. Σύμφωνα με αυτό ορισμένοι φοβούνται ότι θα ξαναζήσουμε το φαινόμενο της περιόδου 2001-2003 όπου τα μονοψήφια P/E γίνονταν διψήφια, εξαιτίας της πτωτικής πορείας των επιχειρηματικών κερδών...
Όσοι πιστεύουν ότι δεν ήρθε η «συντέλεια του κόσμου» με τα subprime loans, έχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές, προκειμένου να «χτίσουν» μακροπρόθεσμες θέσεις.
Ξεκινώντας κάποιος από μερικές παρατηρήσεις του «σήμερα», μπορεί ενδεχομένως να εκτιμήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια το «αύριο». Ας αρχίσουμε λοιπόν με τις παρατηρήσεις του «σήμερα»:


> Μπορεί ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας να έχει ανεβεί για πέντε συνεχόμενα έτη, ωστόσο η αλήθεια είναι σε μέσο επίπεδο αγοράς, η πτώση που καταγραφεί από τα μέσα Ιουλίου έως σήμερα έχει «ακυρώσει» μεγάλο ποσοστό της προηγηθείσας ανόδου.


> Με βάση τις τρέχουσες πλέον αποτιμήσεις: α) δεκάδες μετοχές βρίσκονται στα επίπεδα τιμών του 2005 και του 2006 β) διαπραγματεύονται με μονοψήφιο P/E με βάση τις εκτιμήσεις των κερδών για την τρέχουσα χρήση γ) διαπραγματεύονται κάτω ή και πολύ πιο κάτω από τις λογιστικές τους αξίες.


> Μόνο γύρω στο 20% των τραπεζικών κερδών και πολύ χαμηλότερο ποσοστό των εταιριών των άλλων κλάδων προέρχεται από «αποτελέσματα χαρτοφυλακίου».


> Όσο δύσκολο και αν περιγράφεται το 2008, όλοι πιστεύουν ότι η ζήτηση θα είναι ισχυρότερη από πέρυσι και η πλειονότητα των εισηγμένων εταιριών εξακολουθεί να προβλέπει ανοδική πορεία κερδοφορίας.


> Η μεγάλη υποχώρηση των τιμών των μετοχών δεν προήλθε από οικονομικές επιπτώσεις που έχουμε δει να πραγματοποιούνται, αλλά από οικονομικές επιπτώσεις που... φοβόμαστε ότι ενδεχομένως θα δούμε στο μέλλον.


> Μπορεί οι τιμές των μετοχών να έχουν «ματώσει» για τα καλά και το ταμπλό να δείχνει «κόκκινο», ωστόσο τα επιχειρηματικά deals δεν έχουν σταματήσει: οι περιπτώσεις του Σφακιανάκη και της Forthnet αποτελούν περιστατικά του τελευταίου χρονικού διαστήματος.


> Μπορεί οι ξένοι οίκοι να ρευστοποιούν ελληνικές μετοχές για να καλύψουν «τρύπες ρευστότητας», όμως πολύ λίγες τιμές-στόχοι έχουν μεταβληθεί σημαντικά προς τα κάτω, δείχνοντας ότι σε εταιρικό επίπεδο πολύ λίγα πράγματα έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα.


> Συνεξετάζοντας όλα τα προηγούμενα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μπορεί μεν να μην βρισκόμαστε στο κλίμα ευφορίας των προηγούμενων ετών, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε και η... καταστροφή του κόσμου.Εκτιμήσεις και συμπεράσματα


Όπως φαίνεται από την πορεία των τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, η αγορά έχει ήδη προεξοφλήσει ένα κακό σενάριο για το μέλλον στην αγορά ακινήτων, στην κερδοφορία των τραπεζών, στις τιμές των ψαριών, στη ζήτηση για καλώδια και γενικότερα στα επιχειρηματικά κέρδη.
Όποιος πιστεύει ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν, ή τουλάχιστον δεν θα γίνουν σε σημαντικό βαθμό -αλλά αντίθετα πιστεύει ότι η πτώση στο ταμπλό οφείλεται μόνο στην αναγκαιότητα των ξένων να βρουν χρήμα- δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να «χτίζουν» υπομονετικά και επιλεκτικά μετοχικές θέσεις, οι οποίες θα τους δώσουν αξιοσημείωτα κέρδη σε βάθος χρόνου.


Εταιρίες καλωδίων: Ένας ακόμη γρίφος


Τι συμβαίνει τελικά με τις δύο εταιρίες καλωδίων της Σοφοκλέους; Γιατί διαπραγματεύονται με τόσο ελκυστικούς δείκτες P/E και P/BV, όταν όπως ισχυρίζονται οι προοπτικές του κλάδου είναι τόσο θετικές κατά τα επόμενα χρόνια;


Ας αρχίσουμε όμως με τους χρηματιστηριακούς δείκτες. Τα Ελληνικά Καλώδια διαπραγματεύονται με μια κεφαλαιοποίηση της τάξεως των 120 εκατ. ευρώ, όταν τα ίδια κεφάλαιά του στις 30/9/2007 ήταν 115 εκατ. ευρώ (P/BV πολύ κοντά στη μονάδα) και τα κέρδη εννεαμήνου του 2007 ήταν 12,74 εκατ. (P/E γύρω στο 10 με βάση τα... κέρδη του εννεαμήνου)!


Αντίστοιχα ελκυστικοί δείχνουν και οι δείκτες της Nexans, της δεύτερης εισηγμένης του κλάδου των καλωδίων. Η Nexans με τρέχουσα κεφαλαιοποίηση γύρω στα 26 εκατ. ευρώ, διαπραγματεύεται χαμηλότερα από τη λογιστική της αξία (28,8 εκατ. στις 30/9/2007) και με διαφαινόμενο μονοψήφιο P/E για το 2007, αν συνεκτιμηθεί ότι τα κέρδη εννεαμήνου ανήλθαν σε 2,49 εκατ. ευρώ.


Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι δύο εταιρίες είχαν προδιαγράψει με θετικό τρόπο τις προοπτικές του κλάδου για τα επόμενα χρόνια.
Η Nexans λοιπόν από την πλευρά της είχε επισημάνει ότι δεν δέχτηκε τις χαμηλές τιμές των παραγγελιών του ΟΤΕ και διοχέτευσε τις πωλήσεις της στο εξωτερικό.
Τα Ελληνικά Καλώδια μίλησαν για τις θετικές προοπτικές που διαγράφονται τόσο στις πωλήσεις εσωτερικού (αιολικά πάρκα, καλωδιακή σύνδεση νησιών Αιγαίου, επενδύσεις εναλλακτικών πηγών ενέργειας), όσο και του εξωτερικού.


Θα πρέπει επίσης να συνεκτιμήσει κάποιος ότι:
Πρώτον, τουλάχιστον για τα Ελληνικά Καλώδια, το 2007 δεν υπήρχαν κέρδη από ανατίμηση του χαλκού (η εισηγμένη προχωρεί σε hedging στο μέταλλο), άρα το σύνολο των κερδών της θυγατρικής της Χαλκόρ ήταν λειτουργικό.
Και δεύτερον, ότι και οι δύο εταιρίες δεν φαίνεται ότι θα πληγούν ιδιαίτερα λόγω των δανείων που έχουν συνάψει. Τα Ελληνικά Καλώδια είναι δανεισμένα μέσω κυρίων ομολογιακών δανείων με κυμαινόμενο επιτόκιο σχετιζόμενο με το EURIBOR, ενώ η Nexans Hellas δανείζεται από τη μητρική της εταιρία (περυσινό επιτόκιο λίγο ανώτερο του 5%).


FG Europe: Ζητείται... επανάληψη του θαύματος!


Το 2007 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το 2007. Η αρχική πρόβλεψη κερδών μιλούσε για διπλασιασμό επιδόσεων, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι τελικά πολλαπλάσιο των αρχικών προβλέψεων.


Το ζητούμενο ωστόσο είναι το πόσο διατηρήσιμες είναι οι περσινές επιδόσεις, με δεδομένο ότι το 2007 ήταν ένα έτος μεγάλης ανόδου στη ζήτηση κλιματιστικών, λόγω του καλοκαιρινού καύσωνα. Πολλοί λοιπόν φοβούνται ότι η ζήτηση κλιματιστικών θα «επιστρέψει» φέτος σε «κανονικά επίπεδα» και έτσι η τόσο υψηλή περσινή κερδοφορία θα αποτελεί για την FG Europe, απλά μια... ευχάριστη ανάμνηση.


Αν και βέβαια είναι νωρίς για να προχωρήσει φέτος κάποιος σε προβλέψεις σχετικά με την πορεία των κλιματιστικών, παράγοντες του κλάδου δηλώνουν αισιόδοξοι και φέτος θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον κλάδο, ίσως και ανάλογα καλή με την περσινή.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, οι περσινές πωλήσεις-ρεκόρ είναι σε μεγάλο βαθμό διατηρήσιμες, για τους παρακάτω λόγους:


Πρώτον, η περσινή έξαρση δεν έλαβε χώρα μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του καύσωνα, αλλά ουσιαστικά είχε ξεκινήσει από το φθινόπωρο του 2006 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. «Όσο ποσοστό ανόδου είχαμε στις πωλήσεις μας το καλοκαίρι, το ίδιο ποσοστό είχαμε και κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2007», δήλωσε, παράγοντας του
κλάδου των ηλεκτρικών συσκευών.


Δεύτερον, η πολύ μεγάλη αύξηση στις τιμές του πετρελαίου στρέφει σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό της ζήτησης από τη χρήση των καλοριφέρ προς τη χρήση των κλιματιστικών, καθώς η θέρμανση μέσω των κλιματιστικών είναι πολύ οικονομικότερη. Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλλει και η τεχνολογία inverter, που επίσης στρέφει την αγορά των κλιματιστικών προς τα «επώνυμα» σήματα.


Και τρίτον, παρατηρείται στροφή της ζήτησης προς προϊόντα κλιματισμού υψηλότερης αξίας και μεγαλύτερων περιθωρίων κέρδους (πέρα από τις πωλήσεις split συσκευών, αυξημένη είναι η ζήτηση και για ημικεντρικές μονάδες).


Πέραν όμως αυτών, η FG Europe έχει και άλλους λόγους να αισιοδοξεί για το 2008. Πρόκειται για μια σειρά αναπτυξιακών κινήσεων που σχεδιάζει εντός και εκτός Ελλάδας, με την απόκτηση του αντιπροσωπείας της Fujitsu να αποτελεί μόνο ένα δείγμα για το πού αναμένεται να κινηθεί η εισηγμένη.


 


Στιγμές από τη Σοφοκλέους


Eurobank:
Η μετοχή έχει υποαποδώσει σε σύγκριση με τις άλλες τραπεζικές μετοχές. Η περιβόητη έκθεση της Deutsche Bank βασίστηκε σε λάθος στοιχεία ισχυρίζονται στην τράπεζα του Ομίλου Λάτση και τώρα αναμένεται με ενδιαφέρον η πορεία των επιδόσεων μέσα στο 2008.

ΚΡΕΚΑ:
«Καταβύθιση» της μετοχής η οποία είχε φτάσει σε επίπεδα «φούσκας». Από την άλλη πλευρά, σωστά η εισηγμένη διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησής της από το ταμπλό. Τα κέρδη βέβαια είναι χαμηλά, αλλά ας μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο, χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική ένδειξη.

Μοτοδυναμική:
Επικρατεί προβληματισμός για το πώς είναι δυνατόν να υποχρεώνεται σε σημαντικότατη πτώση ένας τίτλος με τόσο υψηλή μερισματική απόδοση. Βέβαια θα βρεθούν κάποιοι θεσμικοί και άλλοι επενδυτές με τίτλους Μοτοδυναμικής χωρίς να το θέλουν. Ωστόσο, όλο και κάτι σχεδιάζεται προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ επίσης θα διευρυνθεί και η διασπορά του τίτλου.

ΕΥΔΑΠ: Μετά τη ΔΕΗ και τα «λιμάνια» ακολούθησε σε μεγάλη άνοδο στο ταμπλό και η ΕΥΔΑΠ. Αρχικά με βάση σενάρια περί ιδιωτικοποίησης που δεν έχουν εξαγγελθεί ποτέ. Και στη συνέχεια μέσα από το σενάριο μιας «γενναίας» αύξησης στα τιμολόγια, η οποία δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Η γενικότερη πτωτική πορεία συμπαρέσυρε και το συγκεκριμένο τίτλο.

Καλπίνης-Σίμος:
Μετά το placement και την παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών ακολούθησε ομοβροντία πωλήσεων και καταβαράθρωση του τίτλου. Και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται ποιοι είναι αυτοί που πωλούν με τόσο επιμονή, ρίχνοντας τον τίτλο, παρά τις αγοραστικές παρεμβάσεις των βασικών μετόχων.

Σφακιανάκης:
Πολύ σημαντικές κινήσεις εξαγορών στο χώρο των αυτοκινήτων (και όχι μόνο) οι οποίες δεν διακόπηκαν λόγω της επιδείνωσης του χρηματιστηριακού κλίματος. Για το λόγο αυτό, η τιμή στο ταμπλό επέδειξε ισχυρή διάθεση άμυνας. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του Ομίλου έχουν αρχίσει να βαραίνουν, καθώς οι εξαγορές των τελευταίων ετών απαίτησαν κεφάλαια.

Betanet:
Η μετοχή έπεσε κάτω από την τιμή της πρόσφατης αύξησης κεφαλαίου του 1,25 ευρώ και ακόμη πιο κάτω από τη λογιστική αξία του τίτλου. Τα πράγματα βέβαια στο χώρο των κατασκευών δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, αλλά η κεφαλαιακή τόνωση της εισηγμένης σε συνδυασμό με σχεδιαζόμενες νέες δραστηριότητες, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν θετικές προσδοκίες.

Dionic:
Οι βασικότεροι μέτοχοι μετέτρεψαν πρόσφατα τις ομολογίες τους σε μετοχές, στην τιμή των 91 λεπτών ανά μετοχή. Σήμερα ο τίτλος βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο αποτίμησης, σε μια εταιρία που φέτος θα έχει λιγότερες χρηματοοικονομικές δαπάνες και αναμένει επίσης και βελτίωση λειτουργικών επιδόσεων.

Ζάμπα:
Χαμηλή εμπορευσιμότητα, μικρή κερδοφορία, αλλά... Ο δανεισμός είναι μηδενικός και το ύψος των μετρητών στις 31/12/2007 να υπερκαλύπτει την τρέχουσα κεφαλαιοποίηση στο χρηματιστήριο. Χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε τα ακίνητα και τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία.

  Περιεχόμενα
Editorial:Η χρηματιστηριακή...διάσταση της διαφθοράς
Επενδύσεις-Προτάσεις Αγοράς: Σοφοκλέους:Σε κρίσιμο σταυροδρόμι
Αφιέρωμα Καταθετικά Προϊόντα: Γιατί φουντώνει το ενδιαφέρον των τραπεζών
Αφιέρωμα - ΔΕΚΟ: Ανεβάζουν ταχύτητες και προσδοκίες
Αφιέρωμα: Γαλακτοκομικά προϊόντα
Συνέντευξη - Κοινή Πλατφόρμα: Μέσω ΧΑΚ, MoU με Ρουμανία
Συνέντευξη - Κύπρος: Θετικό το momentum για το Εθνικό Θέμα
Συνέντευξη - Κύπρος: Το οικονομικό μοντέλο του Δημήτρη Χριστόφια
Άρθρο - ΠΛΑΙΣΙΟ: Το αχτύπητο story της Σοφοκλέους
Άρθρο - Φαινόμενο του Ιανουαρίου(January Effect)και ελληνική πραγματικότητα
Άρθρο: Οι τιμές, το ΧΑ και οι κυβερνητικές προτεραιότητες
Άρθρο - Economic Value Added: Ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων
Άρθρο - Κατασκευές: Αναλυτές εναντίον ταμπλό
Άρθρο - Έλλειμμα πληροφόρησης στον ασφαλιστικό κλάδο
Άρθρο - Η μικρή επιχείρηση στην Ελλάδα
Άρθρο - Εισαγωγή στα βασικά γνωρίσματα της αγοράς ομολόγων
Άρθρο - Οικονομία και τέχνη: Μια τεχνική προσέγγιση
Άρθρο - Pasal: 30-40 εκατ. από project ”Πειραιώς”
Άρθρο - Βασιλικό-Muskita: Δύο ελκυστικά κυπριακά growth stories
Επενδύσεις - Διεθνείς αγορές εμπορευμάτων
Άρθρo - Η αγορά του χαλκού
Στα ενδότερα της οδού Σοφοκλέους
Νέα της αγοράς
Μετά την απομάρυνση εκ του ταμείου...

 Όροι και προϋποθέσεις του site