Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Μάρτιος 2008                              

NEA THΣ AΓOPAΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 
Νέα Υπηρεσία Leasing


Η Ελληνική Τράπεζα μπαίνει δυναμικά και στο χώρο του Leasing. Προσφέρει, έτσι, μία εναλλακτική, σύγχρονη και άκρως συμφέρουσα μορφή μεσομακροπρόθεσμης χρηματοδότησης εταιριών και επαγγελματιών, ως μέσο για τη χρήση ή και απόκτηση πάγιων στοιχείων.
Στελεχωμένη από έμπειρα και επιτυχημένα στελέχη της αγοράς, η νέα Υπηρεσία Χρηματοδοτικών Μισθώσεων (Leasing) προσφέρει, από τον περασμένο μήνα, μια πλήρη σειρά σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων, πλαισιωμένα από υποδειγματική εξυπηρέτηση, αμερόληπτες συμβουλές και διαφανείς διαδικασίες.
Οι υπηρεσίες Leasing της Ελληνικής Τράπεζας απευθύνονται προς όλες τις εταιρίες και όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ανεξαρτήτως νομικής μορφής και κλάδου δραστηριότητας. Εξασφαλίζουν δε ευνοϊκούς όρους χρήσης (επί μισθώσει και για προσυμφωνημένη διάρκεια) ακινήτων ή/και εξοπλισμού, νοουμένου ότι αυτά απαιτούνται για την εκάστοτε επιχειρηματική δραστηριότητα. Στη συνέχεια, και εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί, το αντικείμενο της μίσθωσης (το «πάγιο») μπορεί να περιέλθει στην κυριότητα του επιχειρηματία έναντι κάποιου προσυμφωνημένου συμβολικού ποσού.
Στην έννοια του «πάγιου στοιχείου» εντάσσεται κάθε μορφής ακίνητο καθώς και κάθε είδους εξοπλισμός με πρωτογενή και δευτερογενή αγορά, δηλαδή,
> γραφεία και καταστήματα
> μηχανολογικός εξοπλισμός
> μέσα μεταφοράς (λεωφορεία, φορτηγά, θάλαμοι, επιβατικά αυτοκίνητα κ.λπ.)
> μηχανήματα τεχνικών έργων (εκσκαφείς, γερανοί, φορτωτές, χωματουργικά κ.λπ.)
> ιατρικά μηχανήματα και τεχνολογικός εξοπλισμός
> ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εξοπλισμός γραφείων και καταστημάτων, έπιπλα κ.λπ.AΜΙΤΑ:
Νέοι χυμοί "ευζην" και Μήλο - Κάστανο


ΗAmita πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά στις διατροφικές εξελίξεις, αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των χυμών και υποδέχεται την νέα χρονιά, με μια σειρά λειτουργικών χυμών ψυγείου... ευζην από την Amita! Η νέα σειρά χυμών, ευζην από την Amita, απαρτίζεται από τρεις διαφορετικούς χυμούς που συνδυάζουν τα διατροφικά οφέλη των αγαπημένων μας φρούτων, με τις ευεργετικές ιδιότητες των απαραίτητων για τον οργανισμό Ω3 λιπαρών οξέων, των πολύτιμων Φυτικών Ινών και της ευεργετικής Μαστίχας Χίου.
Οι τρεις νέοι χυμοί , ευζην από την Amita έρχονται στο ψυγείο σας σε συσκευασία pet 250ml, ακολουθώντας διαφορετικό χρωματικό κώδικα ανά γεύση και συστατικά, για να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν με ευδιάκριτο τρόπο την επιλογή σας.
Εξάλλου, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της Amita Μήλο και Κανέλα, έρχεται ένας ακόμη χυμός, τον οποίο μπορείτε να τον απολαύσετε και σαν ζεστό ρόφημα: η νέα Amita Μήλο με Κάστανο.ΑΤΛΑΝΤΙΚ: Νέο κατάστημα


O όμιλος Ατλάντικ, εφαρμόζοντας τη στρατηγική του για ευρεία γεωγραφική κάλυψη της επικράτειας, εγκαινίασε στις 5 Μαρτίου 2008 νέο σούπερ μάρκετ επί της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου, στη θέση Πηγάδι Αλυκού.
Το νέο super market της αλυσίδας Ατλάντικ, εκτείνεται σε δύο επίπεδα συνολικής επιφάνειας 846τ.μ, τα οποία στεγάζουν το κατάστημα λιανικής πώλησης και υπόγεια αποθήκη ενώ διαθέτει προαύλιο χώρο συνολικής έκτασης 2000τ.μ. με 70 θέσεις πάρκινγκ για τους πελάτες του καταστήματος. Το προσωπικό που πρόκειται να απασχοληθεί σε όλα τα τμήματα του νέου καταστήματος, ανέρχεται σε  26 υπαλλήλους.
Τα 173 καταστήματα που απαριθμεί το δίκτυο της Ατλάντικ βρίσκονται σε σχεδόν όλες τις γειτονιές της χώρας εξυπηρετώντας περισσότερους από 2.500.000 καταναλωτές μηνιαίως, ενώ ήδη κατασκευάζονται νέα καταστήματα στις περιοχές Πλωμαρίου και Τρίπολης στα οποία η Ατλάντικ συμμετέχει ιδιοκτησιακά.IKEA: Ανακληση προϊόντος


H IKEA καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει  το παιδικό κάθισμα GULLIVER τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2008 να το επιστρέψουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ απ’ όπου θα παραλάβουν ένα νέο παιδικό κάθισμα GULLIVER.
Δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό. Ωστόσο η ΙΚΕΑ ενημερώθηκε από ένα καταναλωτή από τη Γερμανία ότι το κάθετο μπροστινό κάγκελο που συγκρατεί το παιδί ώστε να μη γλιστρήσει από την καρέκλα, ήταν χαλαρό μετά τη συναρμολόγηση. Η πώληση του προϊόντος διακόπηκε, ενώ ξεκίνησε και σχετική έρευνα.
Το παιδικό κάθισμα GULLIVER είναι μια κατασκευή από ευλύγιστο ξύλο, ενώ το φινίρισμά του γίνεται στο χέρι. Η έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία εντόπισε την αιτία του προβλήματος σε ανθρώπινο λάθος, το οποίο επηρέασε την παραγωγή ορισμένων μόνο εβδομάδων. Έχουν ήδη παρθεί μέτρα για την εξασφάλιση των μελλοντικών παραδόσεων.CITIBANK:
72.148 € στο «Μαζί για το Παιδί»


Για 3η συνεχή χρονιά οι κάτοχοι των καρτών Citibank Visa & MasterCard αγκάλιασαν το «Μαζί για το Παιδί»! Για κάθε συναλλαγή οποιασδήποτε αξίας που πραγματοποίησαν με τις κάρτες τους μέσα στον Ιανουάριο 2008, η Citibank προσέφερε 0,15€ για το έργο της Ένωσης Σωματείων «Μαζί για το Παιδί», με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 72.148€ μέσα σε ένα μήνα!
Με αφορμή την παράδοση της επιταγής, η Citibank προσκάλεσε τους εκπροσώπους και τα μέλη του «Μαζί για το παιδί» να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά των Σωματείων την avant-premiere της ταινίας «Μπαμπάς για Γκολ» στον κινηματογράφο Αθήναιον.INTERAMERICAN:
Καμπάνια Anytime με Smart έπαθλο


Honline καμπάνια της Anytime Insurance Online με τίτλο «Η μάχη των φύλων» ολοκληρώθηκε με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου Smart. Περισσότεροι από 40.000 παίκτες έπαιξαν στα τρία παιχνίδια της «Μάχης των φύλων» και είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της καμπάνιας με έπαθλα σημαντικά δώρα. Στην τελευταία κλήρωση, με την οποία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός, νικητής αναδείχθηκε ο κ. Δ. Παπανδριανός από το Άργος, ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο Smart.KPMG: 2ο συνέδριο στελεχών πωλήσεων


HKPMG ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου Στελεχών Πωλήσεων στις 20 και 21 Μαρτίου 2008, στο ξενοδοχείο Athens Imperial. Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη του χώρου των πωλήσεων, της εμπορικής διεύθυνσης, της εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και σε διευθυντές κλάδων και άλλα στελέχη που ασχολούνται με το ευρύτερο αντικείμενο των πωλήσεων. Κεντρικοί ομιλητές του Συνεδρίου είναι δύο διεθνώς αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του κλάδου, ο Dr. Tony Alessandra (φωτο), κορυφαίος σε θέματα στρατηγικής πωλήσεων και ο David Mattson, Διευθύνων Σύμβουλος, Sandler Training Inc., που τα τελευταία 30 χρόνια προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα πωλήσεων σε όλο τον κόσμο και θεωρείται η κορυφαία εκπαιδευτική εταιρία σε θέματα management στην Αμερική.ΝΟΥΝΟΥ: 
Βραβεία για Πολυτέκνους


HFriesland Hellas και τα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ θα είναι οι Επίσημοι Χορηγοί της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ) και της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ). Με την κίνηση αυτή, η εταιρία σκοπό έχει να στηρίζει  ηθικά, υλικά και επικοινωνιακά τους Έλληνες πολύτεκνους, ενισχύοντας ουσιαστικά την προσπάθεια προώθησης του θεσμού της οικογένειας στην ελληνική κοινωνία.
Η επίσημη ανακοίνωση της σημαντικής αυτής χορηγικής πρωτοβουλίας της Friesland Hellas έγινε στη διάρκεια της ετήσιας Τελετής Απονομής Βραβείων της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008, στο Ξενοδοχείο Intercontinental.
Η Friesland Hellas θέσπισε δύο βραβεία «ΝΟΥΝΟΥ», τα οποία απευθύνονται στους δύο πόλους της πολύτεκνης οικογένειας:


Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ: αφιερωμένο στους γονείς που δεν αμελούν να επενδύουν στη συνεχή κατάκτηση της γνώσης, με βραβευόμενο τον  πατέρα ή τη μητέρα με τα περισσότερα παιδιά που αρίστευσε στις μεταπτυχιακές του/της σπουδές.


Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ: αφιερωμένο στα παιδιά που προσπαθούν να βάλουν τα πρώτα γερά θεμέλια στο κτίσιμο της δικής τους σταδιοδρομίας μέσα από την είσοδό τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και βραβευόμενα δύο παιδιά που εισήχθησαν πρώτα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και προέρχονται από οικογένειες με τα περισσότερα παιδιά.
Καθένα από τα τρία απονεμηθέντα βραβεία «ΝΟΥΝΟΥ» συνοδευόταν από  χρηματική επιταγή αξίας 1.000€.SAMSUNG:
Nέα σειρά κινητών
 "Ultra Edition"


ΗSamsung Electronics Co., Ltd., κορυφαίος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων και τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, επιβεβαιώνει τη θέση της ως ο πιο καινοτόμος προμηθευτής κινητών τηλεφώνων, λανσάροντας πολλαπλές lifestyle συσκευές, στο Mobile World Congress 2008.
Με οδηγό τη σειρά κινητών τηλεφώνων Ultra Edition, το νέο κινητό Soul παρουσιάζει εξαιρετική τεχνοτροπία, ομορφιά αλλά και την πιο πρόσφατη τεχνολογία, για να δώσει την ευκαιρία στον καταναλωτή να ξεχωρίσει από το πλήθος.
Λάτρεις της μουσικής, επιχειρηματίες, αλλά και όσοι ακολουθούν τη μόδα θα εντυπωσιαστούν από τη νέα συσκευή της Samsung, που δίνει κύρος και στυλ χωρίς συμβιβασμούς. Ακόμα και τα entry level κινητά της Samsung συνδυάζουν κορυφαίο σχεδιασμό, χρηστικότητα και τεχνολογία, αποδεικνύοντας ότι η Samsung δίνει την καρδιά και την ψυχή της σε ότι κάνει.
Το νέο κινητό τηλέφωνο Soul (The Sprit of Ultra – Πνεύμα Υπεροχής), αντιπροσωπεύει την επιδίωξη της απόλυτης ισορροπίας ανάμεσα στην εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Λεπτό και ελαφρύ, αλλά με δυνατότητα σύνδεσης HSDPA και κάμερα 5 Megapixel, το Soul αποδεικνύει την ηγετική θέση της Samsung τόσο στην τεχνολογία όσο και στο σχεδιασμό.
Εκτός από το Soul, το Samsung G810 είναι η τέλεια συσκευή για αυτούς που θέλουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυμέσων. Το P960 είναι το τελευταίο τηλέφωνο-τηλεόραση DVB-H, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2008.GVA ΚANTOR: Επικεφαλής η Μαρίνα Γιαλίνη


HGVA Kantor, που προέκυψε από την συνεργασία της Kantor-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ελλάδας Α.Ε. και της GVA Worldwide, εισέρχεται σε νέα δυναμική πορεία με την ανάληψη της ηγεσίας της εταιρίας από την κα Μαρίνα Γιαλίνη. Η κυρία Γιαλίνη, η οποία ανέλαβε καθήκοντα στις 3 Μαρτίου, ήταν  Γενική Διευθύντρια στην Colliers International στην Αθήνα τα τελευταία τρία χρόνια. Πριν από αυτό, εργάσθηκε στην Spectrum A.E., και στην Contalexis Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες. Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων από την ΑΣΟΕΕ.MICROSOFT:
Service Pack 1 για Windows Vista


Στη διάθεση της πρώτης έκδοσης Service Pack που προορίζεται για τα Windows Vista προχώρησε η Microsoft αποσκοπώντας στη μέγιστη δυνατή βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς βελτιστοποίησης του λειτουργικού συστήματος. Το Service Pack 1 ενισχύει τις επιδόσεις και την ασφάλεια των Windows Vista, καθώς και τη συμβατότητά τους, υποστηρίζοντας επιπλέον προγράμματα λογισμικού, hardware και νέα πρότυπα. Παράλληλα, προσδίδει στα Windows Vista ενισχυμένα χαρακτηριστικά, επιφέροντας βελτιώσεις σε θέματα διαχείρισης, ανάπτυξης και υποστήριξης, διευκολύνοντας το έργο των τμημάτων μηχανογράφησης και απλοποιώντας τη διαδικασία μαζικής εγκατάστασης  και διαχείρισης των Windows Vista.SΟΝΥ:  Νέα συστήματα Bravia Theatre


H Sony παρουσίασε τη νέα οικογένεια συστημάτων Bravia Theatre DAV-DZ, σχεδιασμένων για να ταιριάζουν με την εμφάνιση και την αίσθηση των τελευταίων μοντέλων τηλεοράσεων Bravia. Τα νέα συστήματα χρησιμοποιούν την τεχνολογία Bravia Sync, η οποία προσφέρει απλούστερο έλεγχο, τόσο του ίδιου του συστήματος, όσο και της τηλεόρασης. Η τεχνολογία Digital Cinema Auto-Calibration της Sony εξασφαλίζει ταχεία, απλή και αυτόματη ρύθμιση του πολυκάναλου ήχου surround, ενώ με την ψηφιακή υποδοχή σύνδεσης Digital Media Port της Sony μπορείτε να συνδέσετε στο σύστημα τις φορητές και τις ασύρματες συσκευές μουσικής σας και να απολαύσετε μια πλήρη ηχητική εμπειρία Home Theatre.
Επιπρόσθετα, τα νέα συστήματα πραγματοποιούν upscaling των DVD που ήδη έχετε σε ανάλυση 1080p, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας στα τελευταία μοντέλα τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης HD1080 Bravia. Παράλληλα, τα νέα συστήματα διαθέτουν την λειτουργία Dialogue Enhancer, η οποία προσφέρει καθαρότερους διαλόγους και βέλτιστη ισορροπία ήχου ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα έντασης. Τα κορυφαία μοντέλα της σειράς διαθέτουν, επίσης, ασύρματα πίσω ηχεία και χρησιμοποιούν τη νέα τεχνολογία S-AIR που ανέπτυξε πρόσφατα η Sony.BOEHRINGER INGELHEIM:
Ημερίδα για τα οικονομικά της υγείας


Σε μια προσπάθεια σύνδεσης των οικονομικών της υγείας με την κλινική πρακτική, η Boehringer Ingelheim Ελλάς διοργανώνει με την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, ημερίδα με τίτλο «Η λήψη αποφάσεων στο χώρο της υγείας, μέσω συνδυασμού κλινικών και οικονομικών δεδομένων», στις 28 Μαρτίου 2008, στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη (Γενναδίου & Σουηδίας 54 Κολωνάκι).
Ομιλητές της ημερίδας είναι ο Καθηγητής Οικονομικών Υγείας του Πανεπιστημίου του York, Αγγλίας, Prof. Michael Drummond και ο Καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου London School of Economics (LSE), Prof. Alistair McGuire.
Ο σκοπός της ημερίδας είναι εκπαιδευτικός, καθώς οι ομιλητές θα παρουσιάσουν με πρακτικές εφαρμογές, τη μεθοδολογία της οικονομικής αξιολόγησης, το συνδυασμό των κλινικών δεδομένων προερχόμενο από τις κλινικές δοκιμές, μαζί με οικονομικά δεδομένα και τέλος τη μεθοδολογία λήψης απόφασης με αντικειμενικά κριτήρια κόστους αποτελεσματικότητας.
Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη του χώρου της υγείας, διοικήσεις & γενικές διευθύνσεις νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων, ΕΟΦ, Υπουργείο Υγείας, αφού είναι εκείνοι που πρέπει πρώτοι από όλους να γνωρίζουν για τα οικονομικά της υγείας και για την εφαρμογή τους στην καθημερινή τους πρακτική. Επιπλέον, στην ημερίδα θα παρευρίσκονται και ιατροί, πανεπιστημιακοί και ΕΣΥ, που έχουν ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη θεματική, των οποίων ο αριθμός αυξάνεται τα τελευταία χρόνια.
Πριν το πέρας της ημερίδας, θα διοργανωθεί στογγυλό τραπέζι με επιφανείς ομιλητές από το χώρο της υγείας και του φαρμάκου, ώστε να συζητηθεί η εφαρμογή της οικονομικής αξιολόγησης στην Ελληνική πραγματικότητα.
Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και για να δηλώσουν συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 3645 629 και e-mail:
info@apr.com.grΣΕΒΤ: 30 χρόνια δράσης


Τ ην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή του πραγματοποίησε, την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,  ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ε. Καλούσης, αφού ανέφερε ότι φέτος ο ΣΕΒΤ γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του και συγχρόνως 30 χρόνια δημιουργικής δράσης και προσφοράς στη Βιομηχανία Τροφίμων, επεσήμανε την ικανότητά της να προσαρμόζεται στο μοντέρνο, παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και τις διαρκώς εξελισσόμενες τεχνολογίες αλλά και στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για καλύτερα προϊόντα σε πιο προσιτές τιμές.
Στη συνέχεια της ομιλίας του, τόνισε: «η Ελληνική Βιομηχανία Τυποποιημένων Τροφίμων, αντιμετωπίζει με μεγάλη υπευθυνότητα και ευαισθησία το θέμα των τιμών, μέσα στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα εισαγόμενα προϊόντα. Θέλω να τονίσω ότι κάθε φορά, προσπαθούμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και να απορροφήσουμε το οποιοδήποτε κόστος πριν προβούμε σε ανατιμήσεις οι οποίες γνωρίζουμε ότι μπορούν να επιφέρουν απώλεια μεριδίου αγοράς». Την Συνέλευση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, κ.ά.CELLOY LTD: Συνεργασία με ΑΝΕΚ 


Hεταιρία Celloy που εξειδικεύεται στο Sponsorship Development ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την ΑΝΕΚ Α.Ε. για την χορηγική υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας Cosmos Rally. H ΑΝΕΚ Α.Ε., ως κύριος χορηγός, υποστηρίζει τα πληρώματα της Cosmos Rally Team και συμμετέχει δυναμικά για πρώτη φορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ της Ιταλίας "SAN MARTINO Di CASTROZZA", καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2008.PUBLIC:
Kαμπάνια ενημέρωσης και πρόληψης
 


Tο κατάστημα Public Αθήνας σε συνεργασία με τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΛΗΤΩ και το συνεργαζόμενο Πολυϊατρείο ΛΗΤΩ Lab στον Πειραιά, καθώς και με τη χορηγία των καταστημάτων FOLLI FOLLIE , τίμησαν την ημέρα της Γυναίκας διοργανώνοντας ενέργεια ενημέρωσης με θέμα την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.


VODAFONE: Κινητά
στους παίκτες του Ολυμπιακού

Τα νέα τους κινητά τηλέφωνα Blackberry 8110 με GPS παρέλαβαν από την Vodafone oι παίκτες του Ολυμπιακού, σε εκδήλωση που έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.CISCO EXPO:
Ξεκίνησαν οι εγγραφές


Ανανεωμένο, ενεργό και με τη διαδικασία εγγραφής διαθέσιμη στα ελληνικά και τα αγγλικά, είναι το web site της Cisco Expo 2008 στο URL www.ciscoexpo.gr . Το web site της Cisco Expo περιέχει πληροφορίες για τους Χορηγούς της Cisco Expo, το Πρόγραμμα των παρουσιάσεων και τη θεματολογία των τριών Πάνελ Συζήτησης.
Οι επισκέπτες του τόπου
www.ciscoexpo.gr έχουν επίσης τη δυνατότητα να εγγραφούν στη Cisco Expo 2008 και να επιλέξουν τις παρουσιάσεις που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, από μια πλούσια θεματολογία που περιλαμβάνει Καινοτόμες Τεχνολογίες και Λύσεις, όπως οι Ενοποιημένες Επικοινωνίες, τα Ασύρματα Δίκτυα, η Ασφάλεια, η Αποθήκευση Δεδομένων, το Digital Signage, το TelePresence, κ.ά. Η διαδικασία εγγραφής έχει ξεκινήσει και είναι διαθέσιμη στο www.ciscoexpo.gr
Η Cisco Expo 2008, ίσως η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη Business-to-Business διοργάνωση του κλάδου στην Ελλάδα, έλαβε χώρα στις 18 και 19 Μαρτίου στο Athenaeum Intercontinental με τη συμμετοχή σημαντικών Χορηγών: Χορηγοί Platinum: OTE, Panduit, Χορηγοί Gold: Altec, APC-MGE, Byte, General Data Business, Hewlett-Packard, Innova, Intracom Telecom, Mobile Technology, Space Hellas, SyNET, UniSystems, Χορηγοί Silver: Cardisoft, CyberStream, eNET Solutions–Logicom, F-Sys, Hellenic American Union, ICTC, ITEC, Lamda Hellix, New Horizons, Performance Technologies, Χορηγοί Επικοινωνίας / Ηλεκτρονικά Μέσα: Mega Channel, Adslgr, Pathfinder, Χορηγοί Επικοινωνίας / Έντυπα Μέσα: Channel Partner, Ελεύθερος Τύπος, Ημερησία, Ημερησία του Σαββάτου, New Economy Observer, NetFax, Netweek, PC World, SmartPress, Χορηγός Expo Bag: OTE, Χορηγός RFID: Mobile Technology, Χορηγός Ψηφιακής Ξενάγησης: ΠΡΙΣΜΑ, Χορηγός Expo Web Site: Technopolis.
H Cisco Expo 2008 διεξάγεται με την Υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και τελεί υπό την Aιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού και της Ψηφιακής Ελλάδας.ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ: Σαρακοστιανά με γεύση


H Σαρακοστή έχει χαρακτηρισθεί ως η πιο κατάλληλη περίοδος για να θυμηθούμε αγαπημένες διατροφικές παραδόσεις, να τιμήσουμε πατροπαράδοτα έθιμα και παράλληλα να αισθανθούμε ολοκληρωτική αναζωογόνηση, μέσα από την πνευματική και τη σωματική αποτοξίνωση.
Οι διατροφικοί κανόνες της νηστείας επιβάλλουν τον αποκλεισμό δύο βασικών ομάδων τροφίμων από το καθημερινό τραπέζι: του κρέατος και των γαλακτοκομικών. Η απουσία τους όμως από το διαιτολόγιο, δημιουργεί αυξημένες πιθανότητες έλλειψης βασικών θρεπτικών συστατικών. Έτσι, κρίνεται αναγκαίο να εμπλουτισθεί η διατροφή των ημερών αυτών με άλλες τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη. Δηλαδή με τροφές όπως, τα όσπρια, το ταχίνι, τα θαλασσινά, το ρύζι, ο χαλβάς, που αφενός εμπλουτίζουν το διαιτολόγιό μας με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και αφετέρου, συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής κατά την περίοδο της Σαρακοστής.
Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση του πληθυσμού που επιλέγει τη νηστεία ως μέσο περισσότερο υγιεινής διατροφής, με στόχο την αποτοξίνωση του οργανισμού, την απόκτηση ευεξίας και φυσικά τη διατήρηση της παράδοσης. Παράλληλα, όσοι θεωρούν ότι η νηστεία ισοδυναμεί με στέρηση ή έλλειψη γεύσης, διαψεύδονται ολοένα και περισσότερο, καθώς η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα κρύβει μοναδικές γεύσεις και συνδυασμούς, αρκεί κανείς να τους ανακαλύψει!
Αναπόσπαστο και αγαπημένο κομμάτι της διατροφικής μας καθημερινότητας κατά την περίοδο της νηστείας είναι ο χαλβάς, το ταχίνι, το Παρθένο Σησαμέλαιο, προϊόντα που παράγει με ποιότητα η Χαΐτογλου ΑΕ και οι επιλογές που έχουμε για να τα απολαύσουμε είναι πολλές, παραδοσιακές, γευστικές και κυρίως υγιεινές.KARAMELLA: Αναπλ. γενικός διευθυντής
ο Θ. Σταθόπουλος


OΘοδωρής Σταθόπουλος αναλαμβάνει χρέη Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην Karamella, έχοντας την ευθύνη του management της εταιρίας. Ο Θ. Σταθόπουλος είναι ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς, με 15ετή εμπειρία σε δ/ντικες θέσεις στις εταιρίες BoldOgilvy, MccannErickson και Ashley&Holmes. Η Εύα Σερπιώτη, Γενική Δ/ντρια της Karamella, αναλαμβάνει την ανάπτυξη και την διεύρυνση της εταιρίας σε άλλες αγορές αλλά και σε άλλους τομείς της επικοινωνίας, πέραν της κλασικής διαφήμισης.ON TELECOMS:
4 νέα διεθνή κανάλια 


ΗOn Telecoms εμπλουτίζει το περιεχόμενο της τηλεόραση της. Χάρη στην συμφωνία με την Fox και το Discovery, oι συνδρομητές της On Telecoms μπορούν να απολαύσουν τέσσερα νέα διεθνή κανάλια εκπαιδευτικού χαρακτήρα: Baby TV, Discovery Civilisation, Discovery Science και Discovery Travel & Living.


CHOOSE MEDIA: Εκθέσεις προώθησης
του Ελληνικού Τουρισμού
Στο Σταθμό του Μονάχου μεταφέρθηκε η έκθεση προβολής του Ελληνικού Τουρισμού, μετά την επιτυχή φιλοξενία της, το Φεβρουάριο, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου. Τις κινητές εκθέσεις τουρισμού υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) με στόχο την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό, διοργανώνει η Choose Media S.A.BUSINESS PLAYER: Ευκαιρίες καριέρας


Στο τεύχος που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα, το πρώτο business-lifestyle περιοδικό, Business Player, ξεκινά τη συνεργασία του με 26 από τις πιο φημισμένες εταιρίες προσφέροντας την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κάνουν καριέρα σ’ αυτές. Οι αναγνώστες συμπληρώνουν μια φόρμα που βρίσκεται στο περιοδικό, σημειώνουν την εταιρία που τους ενδιαφέρει και την ειδικότητά τους και την αποστέλλουν στο περιοδικό. Στη συνέχεια το Player φροντίζει τα βιογραφικά να φθάσουν στον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη εταιρία, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις.ELITE: Νέα "MINI" φρυγανάκια


ΗElite παρουσιάζει τα νέα Elite mini φρυγανάκια. Ένα τραγανό, υγιεινό και απολαυστικό snack με μόνο 5,5% λιπαρά, φτιαγμένο από αγνά υλικά, σε δύο υπέροχες γεύσεις: σουσάμι και ελιά - ρίγανη.COCA-COLA:
Δίπλα σε πυρόπληκτους
και Special Olympics


Έξι μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα, τον Αύγουστο του 2007, η Coca-Cola συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των ανθρώπων και των κοινωνιών που επλήγησαν, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέμβασης και ενίσχυσης. Στο πλαίσιο αυτό, και με την πολύτιμη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Coca-Cola εντόπισε τρία από τα χωριά που είχαν υποστεί τις μεγαλύτερες υλικές ζημίες από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2007, την Κουτσοχέρα και το Λάνθι, στο Δήμο Ωλένης, και το Λάλα, στο Δήμο Φολόης. Στους δήμους αυτούς, η Coca-Cola δώρισε εκπαιδευτικό, τεχνολογικό και αθλητικό εξοπλισμό, με σκοπό την ενίσχυση υποδομών που συγκεντρώνουν τη νεολαία και λειτουργούν ως ευκαιρία διεξόδου για τους νέους της Ηλείας.
Την εκδήλωση  χαιρέτισαν:  (από αριστερά στη φωτογραφία): ο Δήμαρχος Ωλένης, κ. Ιωάννης Παναγόπουλος, ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φολόης, κ. Απόστολος Κωστόπουλος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Στυλιανός Μακρινός, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας και Πρεσβευτής της Coca-Cola για το «ευ αγωνίζεσθαι», κ. Αιμίλιος Παπαθανασίου, η εκπρόσωπος της Coca-Cola, κ.  Αναστασία Σιδέρη.


Special Olympics
Εξάλλου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας και της, επί 18 συναπτά έτη, επιτυχημένης συνεργασίας της με τον φορέα Special Olympics Ελλάς υποστήριξε την επίσημη Τελετή Υπογραφής του Μνημονίου της Ανάληψης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα το 2011, ανάμεσα στον πρόεδρο των Special Olympics International Dr. Timothy P. Shriver, τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Μιχάλη Λιάπη και την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής.
Στην τελετή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κ. Παπούλιας απένειμε Περγαμηνή Διακρίσεως σε 11 εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι, ως Πρέσβεις Καλής Θελήσεως των Παγκοσμίων Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2011, θα διαδώσουν το ανθρωπιστικό μήνυμα και  τη σημασία των Special Olympics για τις 170.000 Ελληνικές οικογένειες που έχουν παιδί με διανοητική αναπηρία.

  Περιεχόμενα
Editorial - ΧΑ: Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων
Επενδύσεις - Προτάσεις Αγοράς
Επενδύσεις - Προτάσεις Αγοράς : Στιγμές από τη Σοφοκλέους
Αφιέρωμα - Private Banking: Σχέσεις κατανόησης και εμπιστοσύνης
Αφιέρωμα - Ταχυμεταφορές: Προοπτικές ανάπτυξης για... λίγους
Αφιέρωμα - Tηλεπικοινωνίες
Αφιέρωμα - Ταχυεστίαση
Συνέντευξη - Eurobank Κύπρου: Επιχειρηματικά κέντρα σε όλες τις πόλεις
¶ρθρο - Real Estate:Μέθοδοι Αποτίμησης Ακινήτων από Ορκωτούς Εκτιμητές - Πραγματογνώμονες
¶ρθρο - Επιστροφή κεφαλαίου ή buy back μετοχών?
Φάκελοι
Έρευνα - Αναδυόμενες αγορές:Σε ποιές χώρες οι επενδύσεις έχουν περισσότερο...μέλλον
Επενδύσεις - Διεθνείς αγορές εμπορευμάτων
¶ρθρο - Η αγορά της ξυλείας κατασκευών
Στα ενδότερα της οδού Σοφοκλέους
Επικοινωνία
Νέα της αγοράς
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

 Όροι και προϋποθέσεις του site