Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Απρίλιος 2008                              


AΡΘΡΟ


28 Μαΐου 2008, Athens Hilton


Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο
με τον οποίο επιχειρούμε


Θα παρουσιαστεί η έννοια "Cradle-to-Cradle", ένας σχετικά νέος όρος, που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, η φιλοσοφία και οι ωφέλειές της, καθώς και συγκεκριμένα παραδείγματα εφαρμογής της
Τον Οκτώβριο του 2007 η Money Conferences, σε αποκλειστική συνεργασία με τη EuroCharity και το Centre for Sustainability and Excellence (CSE), διοργάνωσαν το συνέδριο «CEO & CSR 2007: Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Επιχειρηματική Στρατηγική». Στο συνέδριο, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.
Μετά την επιτυχία του περσινού συνεδρίου η Money Conferences (
www.moneyconferences.com), η EuroCharity (www.eurocharity.org) και το Centre for Sustainability and Excellence (CSE) (www.csenet.org), παρουσιάζουν το δεύτερο συνέδριο CEO & CSR, με τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε» (Rethinking The Way We Do Business). To συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά βάσει προσκλήσεων, θα λάβει χώρα στις 28 Μαΐου 2008, στο Hilton Αθηνών.
Στόχος των διοργανωτών είναι τα συνέδρια CEO & CSR να αποτελέσουν το πιο καταξιωμένο ετήσιο γεγονός στην Ελλάδα, και τον τόπο όπου επιχειρηματικά στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, να έρθουν σε επαφή με ομότιμους τους, να συνεργαστούν και να εμπλακούν σε έναν εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με στελέχη άλλων εταιρειών που αφενός εστιάζουν τη λειτουργία τους στην Τριπλή Αρχή Ωφελειών (Οικονομική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Άνθρωπος) και αφετέρου διερευνούν διαρκώς περισσότερο καινοτόμες και αειφόρες προσεγγίσεις στον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν.
Το περσινό συνέδριο «CEO & CSR 2007: Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Επιχειρηματική Στρατηγική» παρακολούθησαν 300 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Ανάμεσα τους ανώτατα και ανώτερα στελέχη, ειδικοί του χώρου και εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Το συνέδριο συνδύασε επιτυχώς ομιλίες, διαδραστικές συζητήσεις και εργαστήρια. Τα τρία βασικά πάνελ του συνεδρίου εστίασαν στην «Ηγεσία της ΕΚΕ: Οι επιπτώσεις της ΕΚΕ στις Εισηγμένες Επιχειρήσεις», στην «Επιτυχία της ΕΚΕ: Επιχειρηματικότητα έξω από τα συνηθισμένα» και στο «Επίκεντρο της ΕΚΕ: Οι Προκλήσεις της Κλιματικής Αλλαγής». Τις εργασίες του περσινού Συνεδρίου άνοιξε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ενώ ανάμεσα στους εξειδικευμένους ομιλητές ήταν ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα κ. Thomas Countryman, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της FTSE κα. Imogen Dillon-Hatcher, o κ. Peter Koster, Πρόεδρος του European Climate Exchange (ECX) και ο κ. Paul Simpson, Chief Operating Officer, Carbon Disclosure Project. Το Συνέδριο έκλεισε με την τελετή των βραβείων "CEO & CSR Awards 2007", κατά τη διάρκεια των οποίων σημαντικές επιχειρήσεις και ανώτατα στελέχη βραβεύτηκαν για τη δραστηριοποίηση τους στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Το συνέδριο «CEO & CSR 2008: Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε» στοχεύει στο να παρουσιάσει την έννοια "Cradle-to-Cradle", ένα σχετικά νέο όρο, που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Σκοπό των διοργανωτών αποτελεί η παρουσίαση στο διακεκριμένο κοινό του συνεδρίου, της φιλοσοφίας του “Cradle-to-Cradle” και των ωφελειών αυτής, καθώς και η παρουσίαση και η περιγραφή συγκεκριμένων περιπτώσεων και παραδειγμάτων (π.χ. Το εργοστάσιο River Rouge της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford). Ανάμεσα στους υψηλού κύρους προσκεκλημένους ομιλητές βρίσκονται ο κ. Σταύρος Δήμας, (Επίτροπος της Ε.Ε. για το περιβάλλον), ο κ. Michael Braungart, σημαντικός γερμανός επιστήμονας και γκουρού σε θέματα "Cradle-to-Cradle" (Ιδρυτής της EPEA International Umweltforschung GmbH, συνιδρυτής της McDonough Braungart Design Chemistry LLC (MBDC) που εδρεύει στις ΗΠΑ, ο κ. Joe Sibilia (Διευθύνοντας Σύμβουλος της Meadowbrook Lane Capital, LLC και Πρόεδρος του CSRwire, LLC και η κ. Miranda Magagnini, (Συν-ιδρύτρια της IceStone, εταιρείας που κατασκευάζει φιλικά προς το περιβάλλον “Cradle-to-Cradle” πιστοποιημένα δομικά υλικά από ανακυκλωμένο γυαλί και τσιμέντο).
Το πρόγραμμα του συνεδρίου χωρίζεται σε δέκα ενότητες -τέσσερα πάνελ και έξι εργαστήρια- τα οποία θα εστιάσουν σε τέσσερις βασικούς θεματικούς άξονες: Εισαγωγή στην έννοια “Cradle-to-Cradle”, Αειφόρες Επενδύσεις, Οικολογική Δόμηση και Λύσεις για την Κλιματική Αλλαγή.
Στο παραπάνω πλαίσιο, το συνέδριο «CEO & CSR 2008: Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε» θα δώσει μια μοναδική ευκαιρία σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συναντηθούν με ομότιμούς τους και να παρουσιάσουν το όραμα, την αποστολή, τις αξίες και τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), αλλά και να συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις με επίκεντρο την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Κλιματική Αλλαγή και τις λύσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη στον 21ο αιώνα.


Βραβεία CEO & CSR 2008
Ψηφίστε τους καλύτερους
στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Κατηγορίες βραβείων, κριτήρια επιλογής,
υποψήφιοι και τρόπος ψηφοφορίας


Το συνέδριο «Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε» θα κορυφωθεί με την τελετή για τα «Βραβεία CEO & CSR 2008» του Περιοδικού ΧΡΗΜΑ. Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ενώ οι νικητές των βραβείων θα προκύψουν ως αποτέλεσμα μιας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από τους 49.000 αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ, τους 12.000 αναγνώστες του δεκαπενθήμερου ηλεκτρονικού Newsletter της EuroCharity και τους 3.000 συνεργάτες του CSE. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί το Μάιο του 2008 και θα αφορά στις παρακάτω κατηγορίες βραβείων:


* 1o Βραβείο CEO & CSR 2008: Καλύτερος Διευθυντής / Υπεύθυνος ΕΚΕ
* 2ο Βραβείο CEO & CSR 2008: Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ για το 2007
* 3ο Βραβείο CEO & CSR 2008: Καλύτερη Εισηγμένη Εταιρεία στην ΕΚΕ
* 4ο Βραβείο CEO & CSR 2008: Καλύτερη Πρακτική / Πρωτοβουλία ΕΚΕ / Λύση Βιώσιμης Ανάπτυξης
* 5ο Βραβείο CEO & CSR 2008: Καλύτερο Web site EKE


Οι κατηγορίες των Βραβείων και οι υποψηφιότητες έχουν καθοριστεί από επιτροπή στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των οργανωτών. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μέσω αποστολής σχετικού E-mail στους αναγνώστες των παρακάτω μέσων:
ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ Week, Hrima.gr, EuroCharity.org, και CSE International Network.
Η ανεξάρτητη ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2008. Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, όπου και θα γίνουν οι σχετικές απονομές διπλωμάτων στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας βραβείων. Κατόπιν, η σχετική λίστα θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους των παραπάνω μέσων.
Οι εκλέκτορες - αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και των άλλων μέσων θα αναδείξουν τους νικητές στις παρακάτω κατηγορίες, βάσει των αντιστοίχων αναφερομένων κριτηρίων:


1ο Βραβείο CEO & CSR 2008:
Καλύτερος Διευθυντής / Υπεύθυνος ΕΚΕ


Κριτήρια επιλογής
Ο καλύτερος Διευθυντής / Υπεύθυνος ΕΚΕ αξιολογείται, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ικανότητα του να:
Α) Προσεγγίζει υπεύθυνα την ΕΚΕ
Β) Εξασφαλίζει ότι υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική και στρατηγική ΕΚΕ στην εταιρία του
Γ) Εξασφαλίζει ότι η στρατηγική που έχει αναπτυχθεί και αφορά στην ΕΚΕ εκφράζει μία ηθικά υπεύθυνη εταιρική κουλτούρα
Δ) Έχει συνεχή επικοινωνία και αντιμετωπίζει τις ανάγκες των κύριων συμμετόχων
Ε) Επιδεικνύει προσπάθεια ώστε οποιεσδήποτε αλλαγές και αναδιοργάνωση εντός του Οργανισμού να λαμβάνουν υπ' όψη τους συμμετόχους και τις αρχές της ΕΚΕ


Υποψήφιοι
Ιωάννης Φρέρης (ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.)
Ελευθερία Πατακάκη (ΑLPHA BANK A.E)
Ελευθερία Mαμιδάκη (JETOIL A.E)
Στέλιος Σταυρίδης (PISCINES IDEALES A.E)
Μίνα Bαλαβάνη (UNILEVER A.E)
Κωνσταντίνος Μαχαίρας (AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ A.E)
Ιωάννης Ρούντος (INTERAMERICAN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε)
Μαριάνα Γεωργιοπούλου (WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.)
Αγγελική Παπαντωνίου (VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.)
Αναστασία Αγγελή (DIAGEO HELLAS A.E.)
Έλενα Σπυροπούλου (BP Hellas A.E)
Ντέπη Τζιμέα (ΟΤΕ A.E.)
Σοφία Στάϊκου (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Άννα Μάλτη (COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.)
Μαρία Αλεξίου (Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ TITAN)
Παγώνα Λίγγου (ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.)
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος (ALDEMAR HOTELS & SPA)
Αναστασία Σιδέρη (COCA-COLA HELLAS Α.Ε)
Βασίλης Λώλας (COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.)
Κωνσταντίνος Ευριπίδης (GENESIS PHARMA Α.Ε)


2ο Βραβείο CEO & CSR 2008:
Καλύτερος Απολογισμός ΕΚΕ για το 2007


Κριτήρια επιλογής
Οι Κοινωνικοί Απολογισμοί των εταιριών/οργανισμών αξιολογούνται βάσει της δομής τους, της χρήση συγκεκριμένων μοντέλων/οδηγιών, το περιεχόμενό τους αλλά και το βαθμό αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας του Απολογισμού στους συμμετόχους του οργανισμού


Υποψήφιοι
VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.
INTERAMERICAN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε
Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ TITAN
ΕΡΤ Α.Ε.
COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε. (COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ)
OΠΑΠ A.E
ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.
ΑLPHA BANK A.E
MARFIN EGNATIA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.
ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.
FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε.
ΟΤΕ A.E.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.
COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
DIAGEO HELLAS A.E.
ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε


3ο Βραβείο CEO & CSR 2008:
Καλύτερη Εισηγμένη Εταιρεία στην ΕΚΕ


Κριτήρια επιλογής
Α) Εντός του Απολογισμού ΕΚΕ υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά σχετικά με τις ενέργειες και τους στόχους του οργανισμού που αφορούν στο περιβάλλον
Β) Η πολιτική και στρατηγική του οργανισμού λαμβάνει υπ΄όψη του τις οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων της στους συμμετόχους
Γ) Ο οργανισμός αξιολογεί σε τακτική βάση τις προσδοκίες των συμμετόχων του και υλοποιεί διορθωτικές ενέργειες, τις οποίες και αναφέρει στον Απολογισμό ΕΚΕ
Δ) Έχει συσταθεί συγκεκριμένο τμήμα ΕΚΕ και έχει διοριστεί συγκεκριμένος υπεύθυνος τμήματος, ο οποίος έχει ευρείες αρμοδιότητες και λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη στη λήψη των αντιστοίχων αποφάσεων
Ε) Οι πελάτες του οργανισμού ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν υπεύθυνα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του


Υποψήφιοι
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.
ΑLPHA BANK A.E
ΟΤΕ A.E.
ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.
FRIGOGLASS Α.Β.Ε.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε
OΠΑΠ A.E.
Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ TITAN
COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε. (COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ)
ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.
S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.


4ο Βραβείο CEO & CSR 2008:
Καλύτερη Πρακτική / Πρωτοβουλία ΕΚΕ /
Λύση Βιώσιμης Ανάπτυξης


Κριτήρια επιλογής
Το βραβείο θα δοθεί στην Πρακτική / Πρωτοβουλία / Λύση που κρίνεται ότι συνδύαζε με τον καλύτερο τρόπο: αποτελεσματικότητα, ευρηματικότητα, ενδιαφέρον, απήχηση, κοινωνική αποδοχή και δημοσιότητα.


Υποψήφιοι
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕΕ - ΣΚΑΙ 
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
UNILEVER 
ΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ???
ΥΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ε.Ε. 
BILLION TREE CAMPAIGN


SOL ENERGY HELLAS A.E 
ΠΡΟΤΩΤΥΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΤΗΡΙΟ
KALLISTI FERRIES 
ΒΙΩΣΙΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ
DSGi SOUTH-EAST EUROPE ΑΕΒΕ (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ) ΜΕ ΤΟ ΒΛΕMΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. 
ΣΤΟΧΟΙ
TOYOTA HELLAS A.B.E.E. 
ECOMOBILITY
ALDEMAR HOTELS & SPA 
MARE VERDE
INTERAMERICAN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε. 
ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε 
ΚΥΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ COCA-COLA ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΡΟ
ALPHA BANK A.E. 
ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ A.E. 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
PROCTER & GAMBLE HELLAS Ε.Π.Ε. 
ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. 
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
MICROSOFT HELLAS A.B.E.E - COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. 
SMART EYES
EUROMEDICA A.E. 
ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΤΣΗ / ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
ΕΥΔΑΠ 
ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ


5ο Βραβείο CEO & CSR 2008:
Καλύτερο Web site EKE


Κριτήρια επιλογής
Το βραβείο θα δοθεί στην εταιρία το Web site της οποίας θα περιέχει ύλη ΕΚΕ η οποία θα είναι:
Α) Κατανοητή και εύκολα αναγνώσιμη
Β) Δίνει ουσιαστική πληροφόρηση για τη δομή, τις στρατηγικές και τις δράσεις ΕΚΕ της επιχείρησης
Γ) Είναι διαδραστική και δίνει πλήρεις πληροφορίες για τους υπεύθυνους ΕΚΕ της επιχείρησης
Δ) Η ύλη ΕΚΕ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του εταιρικού Web site, είναι σωστά δομημένη και εύκολα προσβάσιμη
Ε) Υπάρχει συνεχής επικαιροποίηση της ύλης ΕΚΕΥποψήφιοι
INTERAMERICAN ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ Α.Ε 
http://www.interamerican.gr/
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. 
http://www.hellenic-petroleum.gr/
ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. http://www.eurobank.gr/
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E. (Green Banking URL) http://www.greenbanking.gr/
AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ A.E 
http://www.ab.gr/
ALDEMAR HOTELS & SPA http://www.aldemarhotels.com/
ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε 
http://www.gefyra.gr/
ALPHA BANK A.E. 
http://www.alpha.gr/
COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. http://www.cosmote.gr/
COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.
(COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ) 
http://www.coca-colahbc.com/
VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. http://www.vodafone.gr/
OTE A.E. 
http://www.ote.gr/
WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε. http://www.wind.com.gr/
MEDA COMMUNICATION A.E. (CSR Blog) http://www.meda.gr/csrblog/ 

  Περιεχόμενα
Editorial: Διώχνοντας επενδύσεις και υπονομεύοντας το μέλλον μας!
Επενδύσεις - Προτάσεις αγοράς
Στιγμές από τη Σοφοκλέους
Αφιέρωμα - Δανειακά προϊόντα
Αφιέρωμα - Συνεδριακός Τουρισμός
¶ρθρο - Συνέδριο CEO & CSR 2008:
¶ρθρο - Προσοχή στις "παγίδες" των δεικτών
Φάκελοι
Euromoney: Δομημένα Προϊόντα
Euromoney: Το πρώτο equity fund της Τουρκίας
Επενδυτικά θέματα
Παρουσίαση: Τα Α/Κ της Pictet στην Ελλάδα μέσω της Alpha Private Bank
Έρευνα - Νοτιοανατολική Ευρώπη: Ευνοϊκή οικονομική συγκυρία,θετικές επενδυτικές προοπτικές
Επενδύσεις - Διεθνείς αγορές εμπορευμάτων
¶ρθρο: Η αγορά του φυσικού αερίου
Στα ενδότερα της οδού Σοφοκλέους
Marketing & Επικοινωνία
Νέα της αγοράς
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

 Όροι και προϋποθέσεις του site