Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Οκτώβριος 2008                              

NEA THΣ AΓOPAΣPORTO CARRAS:
Συνέδριο
Κεφαλαιαγορών
To Porto Carras Grand Resort είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το 5ο διεθνές συνέδριο κεφαλαιαγορών και ταυτόχρονα το 15ο τουρνουά αθλημάτων των χρηματιστηρίων των χωρών της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, τα οποία διοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών στις 11-14 Σεπτεμβρίου.
Περισσότερα από 200 άτομα αγωνίστηκαν στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Grand Resort και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, αλλά και να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής. Οι εργασίες του συνεδρίου αλλά και οι αθλητικοί αγώνες, ολοκληρώθηκαν σε μια εντυπωσιακή δεξίωση δίπλα στη θάλασσα, όπου έγινε και η βράβευση των νικητών μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα. Μια από τις βραβεύσεις έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του Porto Carras κ. Βασίλειος Βασιλάκης, ενώ το συγκρότημα βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την υποστήριξή του στην εκδήλωση.
Με την πεποίθηση ότι ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί αναπτυσσόμενο κλάδο τόσο για τη Χαλκιδική όσο και για την Ελλάδα συνολικά, το Porto Carras επενδύει στρατηγικά, ώστε να διατηρεί το Συνεδριακό του Κέντρο πάντα στην κορυφή.INTERAMERICAN:
Νέο Σύστημα Υγείας Medisystem
H Interamerican, έχοντας ορίσει το 2008 ως Έτος της Υγείας, ανακοίνωσε τη σειρά των νέων, καινοτόμων προγραμμάτων του Συστήματος Υγείας Medisystem, με τα οποία ενισχύεται η νέα πολιτική της εταιρίας στον ασφαλιστικό τομέα της υγείας.
Σύμφωνα με την πολιτική αυτή, στόχος είναι η μεγαλύτερη διείσδυση των υπηρεσιών και προϊόντων υγείας της Interamerican στην κοινωνία με ταυτόχρονο εξορθολογισμό της διαχείρισης και των διαδικασιών, που θα επιτρέψει στην εταιρία περαιτέρω ανάπτυξη στον κλάδο. Στρατηγική της Interamerican είναι να καλύψει τα κενά της αγοράς στην ασφάλιση υγείας, όπου κατέχει ηγετική θέση, με τα νέα, καινοτόμα προϊόντα της τα οποία βασίζονται στην πλατφόρμα του Medisystem, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις που είναι η έμφαση στην πρόληψη και πρωτοβάθμια περίθαλψη και οι συνεργασίες με τον δημόσιο τομέα.
Κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican, τόνισε την αποφασιστική τομή που επιχειρεί η Interamerican με τα προσιτά και ευέλικτα προγράμματά της στην αγορά της υγείας, καθώς η ιδιωτική υγεία στη χώρα μας κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο δαπανών (53%, έναντι 47% της δημόσιας υγείας) και τα πρωτεία στην Ευρώπη (είναι δεύτερη μετά το Λουξεμβούργο), ενώ ταυτόχρονα οι έρευνες δηλώνουν πως 7 στους 10 Έλληνες θα ήθελαν να έχουν ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, αλλά δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά και γι’ αυτό ιδιωτική ασφάλιση υγείας έχει μόνον ένας στους 10. «Θέλουμε να προσφέρουμε σε κάθε πολίτη τη δυνατότητα να φροντίσει και να ασφαλίσει ολοκληρωμένα την υγεία του σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος, με διαφάνεια, ποικιλία επιλογών, μεγάλο εύρος καλύψεων και εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών» υπογράμμισε ο κ. Κώτσαλος.COSPICO: Στέγασε 350.000 τ.μ.
H Cospico ΑΕΒΕ, πρωτοπόρος στο χώρο της διαφώτιστης κατασκευής, αξιοποίησε υποδειγματικά τον περιβάλλοντα χώρο του γνωστού club-restaurant «Ακρωτήρι» στον Άλιμο. Κατασκεύασε και τοποθέτησε Ανοιγόμενη Οροφή, συνολικής έκτασης 350 τ.μ. μονόριχτης μορφής με 2 σταθερά και 12 ανοιγόμενα τμήματα. Με αυτό τον τρόπο, η χωρητικότητά του χώρου αυξήθηκε κατά 290 άτομα ενώ ταυτόχρονα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλη τη διάρκεια του έτους κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Το υλικό κάλυψης είναι το σύστημα πολυκαρβονικών φύλλων Danpalon, πάχους 16mm, απόχρωσης reflective grey.
Σε κλειστή θέση η ανοιγόμενη οροφή εξασφαλίζει λειτουργικότητα, στεγανότητα, φυσικό φωτισμό και εξαερισμό του χώρου. Περιμετρικά, με τα πτυσσόμενα κρύσταλλα CFS ο χώρος αναπτύχθηκε σε εμβαδόν και έτσι αξιοποιήθηκε πλήρως. Ο ειδικός σχεδιασμός του μηχανισμού ολίσθησης επιτρέπει γρήγορη και εύκολη, ολόκληρη ή τμηματική απελευθέρωση του χώρου. (Η σχεδιαστική πρωτοπορία και η τεχνολογική υπεροχή σκιαγραφούν μία κατασκευή. Ανοιγόμενη Οροφή-απέριττη πολυτέλεια σύγχρονη και πολυτελής τεχνική εφαρμογή που υπηρετεί τις ξεχωριστές επιταγές κάθε χώρου σε καθημερινή βάση με τον πιο αποδοτικό τρόπο.)
Μοιραστείτε το χώρο σας με το χρόνο, απολαύστε κάθε στιγμή, κάθε εποχή. Εκμεταλλευτείτε το χώρο σας με μία ανοιγόμενη οροφή Cospico και η επιχείρησή σας θα αποκτήσει νέα δυναμική. Πάντα με την εγγύηση των υλικών και κατασκευών της Cospico AEBE, κατόχου πιστοποιητικού ISO 9001-2000.EMPORIKI BANK: 
Έκδοση για τα 100ά γενέθλια
Παρουσία του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και του Προέδρου της Credit Agricole S.A. κ. Rene Carron, η Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας παρουσίασε το βιβλίο «Emporiki Bank 1907-2007: Εναλλαγές Ταυτότητας και Μετασχηματισμοί», το οποίο εκδόθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων λειτουργίας της Τράπεζας.
Η νέα έκδοση της Εμπορικής Τράπεζας, η οποία αποτελεί μία τεκμηριωμένη επιστημονική μελέτη της Καθηγήτριας Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας κας Μαργαρίτας Δρίτσα, εξετάζει πτυχές της ιστορίας της Τράπεζας, μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται οι μεταβολές της ταυτότητας και του στρατηγικού της προσανατολισμού, καθώς και οι καινοτομίες και τα γενικότερα στοιχεία που διαφοροποίησαν την Εμπορική από τα υπόλοιπα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, από την ίδρυσή της το 1907 μέχρι την εξαγορά της από το διεθνή Όμιλο της Credit Agricole.
Ο Πρόεδρος της Credit Agricole, κ. Rene Carron ανέφερε ότι η Εμπορική Τράπεζα άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό της Ελλάδας τα τελευταία 100 χρόνια, παραλληλίζοντας τη μακρόχρονη ιστορία και τη διαχρονική κοινωνική προσφορά της Εμπορικής στην Ελλάδα, με αυτή της Credit Agricole στη Γαλλία.
Ο Πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Credit Agricole, κ. Jean-Frederic De Leusse τόνισε ότι η Εμπορική λειτουργεί με τα υψηλότερα διεθνή τραπεζικά πρότυπα, ιδιαίτερα όσον αφορά στη διαχείριση κινδύνων και υπενθύμισε ότι η Εμπορική Τράπεζα πέρα από την ισχυρή παρουσία της στην ελληνική αγορά, θα αποτελέσει και την πλατφόρμα για περαιτέρω επέκταση της Credit Agricole στη ΝΑ Ευρώπη.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας, κ. Αντώνης Κροντηράς υπογράμμισε: «με ισχυρό σύμμαχο την Credit Agricole, θέλουμε να κάνουμε την Εμπορική έναν πρότυπο τραπεζικό οργανισμό - την πρώτη σε αξιοπιστία Τράπεζα στην ελληνική Αγορά, με το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και διεθνή δικτύωση σε 70 χώρες, που επιδιώκει νέες πρωτοπορίες, με άξονες την ποιότητα και την καινοτομία».


CISCO:
Βραβείο στην Ομάδα Μεσογείου
H Cisco, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική ανάπτυξη της περιοχής της Μεσογείου, βράβευσε τον Jordi Botifoll, αντιπρόεδρο της περιοχής της Μεσογείου, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Global Sales Meeting (GSM) που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Σαν Φρανσίσκο.
Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Botifoll ως αναγνώριση του δυναμισμού της ομάδας της Μεσογείου (αποτελείται από έξι χώρες – Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ισραήλ), η οποία σημείωσε σημαντικές επιχειρηματικές και οικονομικές επιτυχίες. Μία από τις επιτυχίες αυτές είναι το γεγονός ότι η ομάδα παρουσίασε ρυθμό ανάπτυξης 24% κατά το τελευταίο τρίμηνο που έληξε τον περασμένο Ιούλιο. Η παραπάνω επιτυχία έκανε την περιοχή της Μεσογείου μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες περιοχές της εταιρίας σε όλη την Ευρώπη και είχε ως αποτέλεσμα να βραβευτεί η ομάδα που είναι υπεύθυνη γι’ αυτήν.
Εξαιρετική ομάδα, συντονισμένη υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης, συνεργασία μεταξύ ομάδων σε όλη την περιοχή της Μεσογείου, καθώς και εντυπωσιακά αποτελέσματα ανά χώρα κατά τη διάρκεια του έτους, ανέδειξαν την ομάδα, που αποτελείται από περίπου 1.500 εργαζομένους, ως την πλέον επιτυχημένη και εμπνευσμένη ομάδα της χρονιάς.TRENDINO SHOES: 
Νέα αλυσίδα
Καταστημάτων
Mε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία η Trendino Shoes, η νέα αλυσίδα λιανικής εμπορίας υποδημάτων για όλη την οικογένεια, πραγματοποίησε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008, τα εγκαίνια των τριών πρώτων σημείων πώλησης στον Πειραιά, επί της συμβολής των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος, στην Πετρούπολη, επί της Λεωφόρου Πετρουπόλεως 88 και στη Βάρη, στο 2ο χλμ. της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου. Πλήθος επισκεπτών προσήλθε στα καταστήματα Trendino Shoes και ήρθε σε πρώτη επαφή με το νέο πρωτοποριακό concept και με την ολοκληρωμένη συλλογή των προϊόντων της.
Η νεοσυσταθείσα εταιρία πρόκειται να υλοποιήσει ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης μέσα στην επόμενη πενταετία με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων, που προσδοκά να καλύψει την Ελληνική Επικράτεια στο σύνολό της. Η αλυσίδα λιανικής της Trendino Shoes σχεδιάζεται να αναπτυχθεί τόσο αυτόνομα όσο και με την μέθοδο franchise. Ειδικότερα, η έναρξη λειτουργίας του πρώτου πιλοτικού καταστήματος franchise προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2009.


ΟΜΙΛΟΣ MELLON:
Σε νέες εγκαταστάσεις
Oι εταιρίες παροχής υπηρεσιών contact center Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες, Fintrust και BlueSphere, ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης τους στις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις τους στην οδό Πειραιώς. Οι νέοι χώροι, έκτασης 4.500 τ.μ., εξασφαλίζουν περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργηθεί βοηθητικοί χώροι καφέ-εστιατόριου 320 τ.μ. για την εξυπηρέτηση του προσωπικού, ιατρείο, καθώς και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους καπνιστές.
Παράλληλα αναβαθμίστηκαν σημαντικά οι τεχνολογικές και δικτυακές τους υποδομές, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που βασίζεται στην IP τηλεφωνία, και με έμφαση στην ασφάλεια, στην εξασφάλιση αδιάλειπτης λειτουργίας και στο συνδυασμό των καλύτερων τεχνολογικών εργαλείων όπως το σύστημα Conceptus και την πλατφόρμα Unified Customer Interaction της Altitude.
«Η μετεγκατάστασή μας αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για την αναβάθμιση της ποιότητας που παρέχουμε στους πελάτες μας. Με την νέα μας υποδομή ενισχύεται η δέσμευση προς τους πελάτες μας για παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέσα από ένα σύγχρονο τεχνολογικό και γνωσιακό περιβάλλον τόσο προς τους εργαζομένους με τη δημιουργία ενός μοντέρνου, λειτουργικού αλλά και οικολογικά προσανατολισμένου εργασιακού περιβάλλοντος όσο και προς την αγορά για ανάδειξη και καθιέρωση τόσο του κλάδου και του επαγγέλματος» δήλωσε ο Γιώργος Παπασταματίου, Γενικός Διευθυντής της Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες και Διευθύνων Σύμβουλος των Fintrust και BlueSphere.
Διαπιστευτήρια της δέσμευσης αυτής, αποτελούν και οι βραβεύσεις που ήδη έχει κερδίσει η δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και επικοινωνίας του Ομίλου Εταιριών Mellon τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σημαντικότερες αυτών τα δυο τελευταία χρόνια είναι η συμμετοχή της Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες στη λίστα Europe’s 500 Entrepreneurs for Growth 2006 και 2007. Ένω κορυφαία στιγμή της επιβράβευσης της πολιτικής και διαφοροποίησης της εταιρίας είναι η κατάταξή της στις 20 κορυφαίες εταιρίες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Best Workplaces Hellas 2006 και 2007. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα τα contact center κέρδισαν την τρίτη θέση στην κατηγορία Best Community Spirit του διαγωνισμού Contact Center World Awards – EMEA region για τις πρακτικές ΕΚΕ που εφαρμόζουν.


SATURN: 70.000 άτομα έσπευσαν...
Το κατάστημα της Saturn στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 340, άνοιξε τις πόρτες του στο πολυπληθές κοινό που είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς, επιθυμώντας να επισκεφτεί το νέο χώρο και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές σε περισσότερα από 80.000 είδη που είναι διαθέσιμα σε μια επιφάνεια 9.200 τ.μ.! Η προσέλευση του κόσμου διατηρήθηκε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια όλης της πρώτης ημέρας λειτουργίας του, ενώ υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 70.000 καταναλωτές επισκέφτηκαν το κατάστημα.
Η σύγχρονη αισθητική του νέου καταστήματος και οι εκτενείς χώροι του εξασφάλισαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές από το σύνολο των επισκεπτών του, ενώ οι μοναδικές προσφορές σε πλήθος προϊόντων, εντυπωσίασαν τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα να σημειωθούν υψηλές πωλήσεις από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του. Ωστόσο, τις εντυπώσεις του κοινού έκλεψαν τα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα συστημάτων ήχου και εικόνας, στα οποία ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βρει τις λύσεις που ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες του, επιλέγοντας μεταξύ μεγάλου φάσματος τελευταίας τεχνολογίας προϊόντων ψηφιακής ψυχαγωγίας.PRAKTIKER: 
Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη
Δυναμική επιστροφή με πλήρη λειτουργία πραγματοποίησε από την Παρασκευή η Praktiker Hellas στην αγορά της Θεσσαλονίκης με το ολοκαίνουριο κατάστημα της εταιρίας στην Πυλαία, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό της συμπρωτεύουσας και της Βορείου Ελλάδος. Δεκαπέντε μήνες μετά την πυρκαγιά της 6ης Ιουλίου 2007, η PRAKTIKER άνοιξε το πλήρως ανακαινισμένο κτίριο με τα 45.000 προϊόντα και συνολικό εμβαδόν 10.000 τ.μ.
Ο Γενικός Διευθυντής της Praktiker Hellas, κ. Ιωάννης Σελαλμαζίδης, με αφορμή την πλήρη επαναλειτουργία του καταστήματος, δήλωσε: «Σήμερα είμαστε χαρούμενοι γιατί αποδεικνύουμε ότι μια καταστροφή μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για δημιουργία. Με την ανακατασκευή του καταστήματος της Θεσσαλονίκης, η Praktiker δείχνει ότι συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία της και η προσπάθεια για την ισχυροποίηση της παρουσίας της στην Ελλάδα. Ευχαριστώ θερμά τους 180 εργαζομένους της Praktiker στη Θεσσαλονίκη καθώς και τις οικογένειες τους, για αυτούς τους 15 μήνες της κοινής προσπάθειας και του άριστου αποτελέσματος».


ICAP: Αντιπροσώπευση της Hogan
H ICAP Group συνήψε στρατηγική συμφωνία με την Hogan Assessment Systems, έναν από τους σημαντικότερους παγκόσμια προμηθευτές εργαλείων Επιλογής και Ανάπτυξης Εργαζομένων, για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων και των υπηρεσιών της στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Σερβίας, όπως και την προώθησή τους σε όλη την ΝΑ Ευρώπη.
Τα συστήματα της Hogan είναι μοναδικά ως προς την εμβάθυνση στην προσωπικότητα του εργαζόμενου, καθώς την εξετάζουν από 3 διαφορετικές διαστάσεις και προσφέρουν μια πολύ καλή πρόβλεψη για την συμπεριφορά του εργαζόμενου στη θέση εργασίας. Προσφέρονται on-line, οικονομικά, στην Ελληνική γλώσσα και η διαχείριση τους είναι απλούστατη.
Ο Κώστας Ζούλιας Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συμβούλων Ανθρώπινου Δυναμικού δήλωσε σχετικά: «Το βασικό αντικείμενο και η επιτομή της συνεργασίας της ICAP  με την Hogan Assessment Systems, είναι η Επιστήμη της Προσωπικότητας.  Αυτή η φράση δίνει το στίγμα μας, και πιστεύω ότι είναι ένα απαραίτητο συστατικό σε μία ολοκληρωμένη πρόταση διαχείρισης εργαζομένων».


KANTOR:
Νέα στελέχη
H Kantor Management Consultants AE, ενδυναμώνει τη διοικητική της ομάδα με πέντε νέα, καταξιωμένα στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση. Τα νέα στελέχη αναλαμβάνουν καίριες θέσεις στα γραφεία της Αθήνας, των Βρυξελλών και της Βαρσοβίας.
- Ο Τάσος Ν. Σοφός (Dipl. Eng. Ph.D), μετά από απουσία ενάμιση έτους επανέρχεται στην Kantor και αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα Ενέργειας στο γραφείο της Αθήνας. Ο κ. Σοφός υπήρξε στέλεχος από το 1992 έως το 2007, διευθύνοντας σημαντικό αριθμό έργων στον τομέα της ενέργειας και συνεργάστηκε με διεθνείς οργανισμούς όπως η World Bank, EBRD, USAid, Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο διάστημα 2007-2008 απασχολήθηκε ως Διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης στην Creta Farm Α.Ε.
- Ο Γιώργος Α. Μουτάφης (B.Sc., MBA), ενδυναμώνει ως Διευθυντής του τομέα MCS (Management Consulting Services), στο γραφείο της Αθήνας, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Ο κ. Μουτάφης επί 4 χρόνια διετέλεσε Senior Consultant στην εταιρία συμβούλων Value Partners (spin-off της McKinsey με έδρα το Μιλάνο) και στη συνέχεια, ως Strategy Director στην WIND.
- Ο Ερρίκος Κ. Τάρτας (B.Sc., Ph.D.) αναλαμβάνει επικεφαλής της εταιρίας Qwentes, θυγατρικής της Kantor στο Βέλγιο. Ο κ. Τάρτας τα τελευταία 4 χρόνια διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχει σημαντική εμπειρία διοίκησης συμβουλευτικών έργων ενώ έχει διατελέσει Διευθυντικό στέλεχος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και ΔΕΚΟ.
- O Radoslaw D. Kubas (B.Sc., MBA) αναλαμβάνει επικεφαλής της θυγατρικής εταιρίας Kantor Polska με έδρα την Βαρσοβία. Ο κ. Kubas προέρχεται από την Deloitte Consulting της Πολωνίας όπου εργάστηκε ως Manager για 4 χρόνια. Πριν από την Deloitte, απασχολήθηκε για 3 χρόνια ως αναλυτής στην American Bank of Poland και για 2 χρόνια στο Reader’s Digest – Central Europe.
- H G. Pellegrini-Bettoli αναλαμβάνει Senior Account Manager στην Qwentes, θυγατρική της Kantor στο Βέλγιο. Έχει εργαστεί ως Communications Consultant στις ΗΠΑ, την Αγγλία, το Βέλγιο και την Ιταλία και ως Communications Coordinator του Γαλλο – Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Washington D.C.


EXCLUSIVE YACHTING 2008:  15.000 επισκέπτες


Mερικά από τα καλύτερα σκάφη αναψυχής στον κόσμο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλοι του yachting στη φετινή Exclusive Yachting 2008 που πραγματοποιήθηκε από 18 ως 22 Σεπτεμβρίου στην Alsity Mαρίνα Aγίου Kοσμά.
H 7η Πλωτή Εκθεση Σκαφών Αναψυχής, Προϊόντων και Υπηρεσιών Υachting και Lifestyle επιβεβαίωσε τη σημασία και την απήχησή της στο χώρο του yachting, αφού παρά την κακοκαιρία και τη γενική οικονομική δυσπραγία που πλήττει τη  αγορά, κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 15.000 επισκέπτες.
H Exclusive Yachting 2008 παρουσίασε περισσότερα από 250 εντυπωσιακά σκάφη αναψυχής - μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά - προερχόμενα από 150 φημισμένους διεθνείς ναυτικούς οίκους αλλά και καταξιωμένους Έλληνες κατασκευαστές. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την γκάμα, την απαράμιλλη ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική σχεδίαση των σκαφών που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, αλλά και την εξαιρετική παρουσία των συμμετεχουσών εταιρειών που φέτος επέδειξαν εκπληκτικές εκθεσιακές κατασκευές αντάξιες των συγκλονιστικών σκαφών και των υψηλών απαιτήσεων του κοινού της έκθεσης.


 

  Περιεχόμενα
Editorial
Επενδύσεις Προτάσεις Αγοράς
Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ - South-East Europe Investment Conference 2008
Αφιέρωμα: Asset Managemnet
Αφιέρωμα: Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Αφιέρωμα: Αμυντική Βιομηχανία
Αφιέρωμα: Αγορά Διαδικτύου
Επικαιρότητα
Φάκελοι
¶ρθρο: Προβλέπονται συγχωνεύσεις ευρωπαϊκών τραπεζών
Αποκλειστικότητα Euromoney - Πώς τα κατάφερε η Goldman Sachs:Στη διαχείριση κινδύνου "παίζει μπάλα" μόνη της
Αποκλειστικότητα Euromoney: Η κρίση των ακινήτων, γόνιμο έδαφος για τα Κρατικά Επενδυτικά Κεφάλαια
¶ρθρο: Η μετάβαση στα ΔΠΧΠ και η επίδρασή της στις εταιρίες του κλάδου τεχνολογίας του ΧΑ
Έρευνα της Stat Bank: ¶νω των 11 δισ. ευρώ ο τζίρος της αγοράς αυτοκινήτου
Έρευνα: Βιομηχανία "δύο ταχυτήτων" η ελληνική τουριστική αγορά
Επενδυτικά Θέματα
Στα ενδότερα της οδού Σοφοκλέους
Νέα της Αγοράς
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

 Όροι και προϋποθέσεις του site