Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Νοέμβριος 2008                              

NEA THΣ AΓOPAΣΤΤ Hellenic Postbank:
Μπλοκ ιδιωτικών
Επιταγών
Το TT Hellenic Postbank ανακοίνωσε τη διάθεση- για πρώτη φορά- στο κοινό, μπλοκ ιδιωτικών επιταγών και την κυκλοφορία τους από τη αρχές Οκτωβρίου. Οι ιδιωτικές επιταγές της τράπεζας έχουν στο εξώφυλλό τους τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, εμπνευσμένες από τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Ανάλογα με τo χρόνο έκδοσης του μπλοκ ιδιωτικών επιταγών κάθε πελάτης, μπορεί να το αποκτήσει, σε παραλλαγές χρωμάτων του φθινοπώρου, του χειμώνα, της άνοιξης ή του καλοκαιριού. Μπλοκ ιδιωτικών επιταγών μπορούν να φέρουν οι λογαριασμοί τρεχούμενοι και όψεως, που διατίθενται από την τράπεζα.Coca-Cola 3Ε:
Νέος αναπληρωτής
οικονομικός διευθυντής
Ο Robert Murray ανέλαβε τη νέα θέση του Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή στην Coca-Cola Τρία Έψιλον. Ο κ. Murray, από το ξεκίνημά του στο Σύστημα της Coca-Cola το 1987, έχει εργαστεί σε αρκετές υψηλόβαθμες θέσεις: στην Εταιρία Εμφιαλώσεως της Coca-Cola στη Νέα Υόρκη, στην Coca-Cola Amatil στη Βιέννη και ως Γενικός Διευθυντής των δραστηριοτήτων της εταιρίας στην Ουγγαρία και την Ελβετία. Ο Robert διαθέτει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής από το Πανεπιστήμιο George Washington.ΑΓΕΤ Ηρακλής:
Νέος διευθύνων
Σύμβουλος
Διευθύνων Σύμβουλος στην ΑΓΕΤ Ηρακλής ανέλαβε από την 1η Οκτωβρίου 2008 ο Pierre Deleplanque. Διαδέχθηκε τον Saad Sebbar, ο οποίος μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια στην ΑΓΕΤ Ηρακλής - τα δύο τελευταία ως Διευθύνων Σύμβουλος - αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου Περιφέρειας (Regional President) Ανατολικής Ασίας στη Lafarge, παραμένοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής ως μη εκτελεστικό μέλος. Με σπουδές Οικονομικών, ο Pierre Deleplanque (43 ετών) έχει καριέρα 19 ετών στη Lafarge. Έχει αναλάβει διοικητικές θέσεις τόσο στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου όσο και στις εταιρίες της Lafarge στη Βενεζουέλα, τις Φιλιππίνες και το Εκουαδόρ.Χατζηιωάννου:
Νέος οικονομικός διευθυντής
Η Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ ανακοίνωσε ότι από την 10/10/2008, ανέλαβε καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή της μητρικής Εταιρίας ο κ. Κωνσταντίνος Χρηστίδης, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος κ. Σωτήρη Μαυροπάνου. Ο κ. Χρηστίδης είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά με εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Διαθέτει εμπειρία είκοσι και πλέον ετών στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, έχοντας διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος βιομηχανικών εταιριών τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.Εύρηκα Ελλάς:
Νέα εμπορική διευθύντρια
Με ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς ενισχύθηκε η ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., αναθέτοντας την εμπορική της διεύθυνση στην κ. Αλεξάνδρα Πλευράκη. Η Αλεξάνδρα Πλευράκη, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της στις 15 Σεπτεμβρίου, διαθέτει εκτενή και σημαντική εμπειρία στο marketing και τις πωλήσεις, έχοντας εργαστεί στις εταιρίες Creta Farm και Rolco.Εμπορική Τράπεζα:
Στήριξη πυρόπληκτων περιοχών
Πρωτόκολλο Συνεργασίας με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πραγματοποίηση αναδασώσεων στον Ταΰγετο και τον Υμηττό,  υπογράφει η Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων πρωτοβουλιών της για στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών της χώρας. Η Εμπορική Τράπεζα οποία κατατάσσεται πρώτη στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. μεταξύ των Τραπεζών και πέμπτη μεταξύ του συνόλου των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο:
2ο Οικονομικό Φόρουμ, 19&20 Νοεμβρίου
Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο πραγματοποίησε Συνέντευξη Τύπου, για την επίσημη ανακοίνωση του 2ου Άραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ που διοργανώνει στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2008 στο ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών, υπό την αιγίδα των Ελληνικών Υπουργείων Εξωτερικών & Ανάπτυξης και της Γενικής Ένωσης Επιμελητηρίων Εμπορίου.
Χαιρετισμό προς τους παρισταμένους απηύθυναν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Γενικός Γραμματέας Δ.Ο.Σ. & Α.Σ. του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, η Πρύτανης του Αραβικού Διπλωματικού Σώματος στην Ελλάδα και Πρέσβειρα της Συρίας Δίς Souad Al Αyoubi & ο Πρόεδρος του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Καραμπάτος. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Γραμματέας κ. Mohamed Elkhazmi.
Ο Πρόεδρος του Α.Ε. Επιμελητηρίου στο σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς του Φόρουμ, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, τον Γ.Γ. ΔΟΣ του Υπουργείου Εξωτερικών, την Πρύτανη, του Πρέσβεις Άραβες & Έλληνες, καθώς επίσης και όλους τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην κρίσιμη χρονική στιγμή λόγω της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής κρίσης και στο ότι καλούνται με τεράστιο αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθούνε στις προσδοκίες όλων όσων πρόκειται να συμμετάσχουν στο 2ο Φόρουμ, αλλά και όλων όσων εμπλέκονται στη διοργάνωση αυτή.
Η Πρύτανης και Πρέσβειρα της Συρίας, αφού συνεχάρηκε τη Διοίκηση του ΑΕΕ για την έξοχη διοργάνωση αναφέρθηκε στις εμπορικές, οικονομικές και επενδυτικές σχέσεις που πρέπει να είναι αμφίπλευρες, πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι συμφωνίες που έχουν υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς επίσης να υπάρξουν διευκολύνσεις στους 'Αραβες που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Επίσης, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή της τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και εκ μέρους όλων των Αράβων Πρεσβευτών για τη διοργάνωση του 2ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ 2008, του οποίου τα πρότυπα και οι προσδοκίες είναι υψηλές.Pasal Development: 
Νέο Εμπορικό Kέντρο, «Athens Heart»
«Αthens Heart» είναι το όνομα του νέου Εμπορικού Κέντρου της Pasal Development στην οδό Πειραιώς 180. Στα 20.000 τ.μ. εμπορικών χώρων φιλοξενεί επώνυμες μάρκες ρουχισμού, υποδημάτων, αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, καθώς και cafes και χώρους εστίασης. Το κτίριο συνδυάζει υλικά όπως, το μέταλλο, το ξύλο και το γυαλί και το αποτέλεσμα είναι καλαίσθητο και εντυπωσιακό. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του φέρει την υπογραφή της Conran & Partners και της Διάρχων. Σήμα κατατεθέν, η ανοιγόμενη οροφή του που προσφέρει άπλετο φως και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.Tribal DDB: 
Σχεδίασε το νέο
e-commerce site
των Multirama
Η Tribal DDB Athens υπογράφει την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος των Multirama, που ανέβηκε πρόσφατα στη διεύθυνση www.multirama.gr. Παράλληλα και εξελίσσοντας το positioning της καμπάνιας των Μultirama ως «ο ειδικός στην τεχνολογία», η Tribal DDB σχεδίασε και υλοποιεί online καμπάνια για την προβολή του νέου site, με κεντρικό μήνυμα «Είσαι δεν είσαι ειδικός, θες να μπεις», ενώ έχει την ευθύνη για το concept και την ανάπτυξη των δημοπρασιών που ξεκινούν άμεσα.Cyta: Νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα
Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η επίσημη παρουσίαση της εταιρίας Cyta, θυγατρικής εταιρίας του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών της Κύπρου.
Η δραστηριοποίηση της Cyta στην Ελλάδα στηρίχθηκε αρχικά στην ανάληψη του έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας, το οποίο με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάπτυξης, είχε σκοπό την τόνωση της ζήτησης ευρυζωνικών υπηρεσιών και τη  διάδοσή τους στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές της  ελληνικής περιφέρειας. Στη Cyta ανατέθηκε η ανάπτυξη και η παροχή υπηρεσιών στη ζώνη 5, η οποία περιλαμβάνει τους νομούς: Φλωρίνης, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Ημαθίας, Ηρακλείου, Λασιθίου και τους Δήμους Σαλαμίνας, Αμπελακίων, Αίγινας, Πόρου και Αγκιστριού.
Αρχικά, στο καταναλωτικό κοινό θα παρέχονται υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικής πρόσβασης. Νέες υπηρεσίες θα προστίθενται σταδιακά, με στρατηγικό στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πακέτου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε πανελλαδική  εμβέλεια.Elias Paraskevas Attorneys:
Κέρδισε σημαντική
τιμητική διάκριση
Η τιμητική βαθμολογία "Tier 1" του τραπεζικού συστήματος απονεμήθηκε στο δικηγορικό γραφείο "Elias Paraskevas Attorneys 1933" από την διεθνώς αναγνωρισμένη έκδοση IFLR1000 "The Guide to the World’s Leading Financial Law Firms", που αναφέρεται στα παγκοσμίως καλύτερα επί οικονομικών υποθέσεων δικηγορικά γραφεία.
Το Γραφείο είναι από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1933 από τον Ηλία Σπ. Παρασκευά (1912-1991), ο οποίος - στη διάρκεια σχεδόν 60 ετών άσκησης του νομικού επαγγέλματος - έφθασε να αποκαλείται "Πρύτανης των Ελλήνων Δικηγόρων", ενώ το όνομά του αναφέρεται επανειλημμένως σε σημαντικά νομικά βιβλία.
Η πελατεία του Γραφείου περιλαμβάνει μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, οικονομικούς φορείς, κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς, δημόσιους φορείς και ιδιωτικά ιδρύματα. Η δραστηριότητά του αναπτύσσεται και εκτός Ελλάδος, σε συνεργασία με κορυφαίες διεθνείς νομικές εταιρίες, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό του περιλαμβάνει περισσότερους από 25 δικηγόρους.Περιβάλλον 21:
Ο "πράσινος πρωθυπουργός" των Ελλήνων
Kυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού "Περιβάλλον 21" με μια πανελλαδική δημοσκόπηση - έκπληξη της Κάπα-Research:
- Ποιόν ψηφίζουν οι Έλληνες  "πράσινο πρωθυπουργό";
- Πώς και πόσο βαθμολογούν οι Έλληνες περιβαλλοντικά τους πολιτικούς αρχηγούς και τα προγράμματα των κομμάτων;
Το "Περιβάλλον 21" παρουσιάζει για πρώτη φορά τις απαντήσεις που διαμορφώνουν το "πράσινο πολιτικό βαρόμετρο".
Η ατμοσφαιρική ρύπανση, σκοτώνει καθημερινά:
- Το "Περιβάλλον 21" παρουσιάζει ολοκληρωμένη την  εικόνα της απειλής  για την Ελλάδα. 
- Στοιχεία που σοκάρουν για τους θανάτους και την επιβάρυνση της υγείας παιδιών και ενηλίκων.AIG Greece: Smart Business Solutions
Tα προγράμματα Smart Business Solutions, που απευθύνονται σε περισσότερες από 400 κατηγορίες ελληνικών επιχειρήσεων και καλύπτουν βασικές και ειδικές ασφαλιστικές ανάγκες, παρουσίασε η AIG Greece. Σε ομιλία του στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης, ο κ. Χρήστος Αδαμαντιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Greece, έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στη μητρική Εταιρία, τονίζοντας πως, σε καμία περίπτωση, δεν μπορούν να επηρεάσουν το μέγεθος της πολύχρονης, συνεπούς και αξιόπιστης προσφοράς του AIG στην Ελλάδα.ΙΚΕΑ:  7 χρόνια στην ελληνική αγορά
H ΙΚΕΑ συμπλήρωσε φέτος 7 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο. Την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου, ημερομηνία που άνοιξε το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη το 2001, η ΙΚΕΑ προσέφερε δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της ένα πιάτο σουηδικά κεφτεδάκια. Παράλληλα, θέλοντας να ευχαριστήσει τους εργαζόμενούς της, προσέφερε το 20% των πωλήσεων αυτής της ημέρας σε όλους τους υπαλλήλους που εδώ και 7 χρόνια εργάζονται καθημερινά για να κάνουν την ΙΚΕΑ πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Στην Ελλάδα, η ΙΚΕΑ του Ομίλου Fourlis, έχει θεσπίσει την 24η Οκτωβρίου ως «Ημέρα Εργαζομένων της ΙΚΕΑ», θέλοντας να τιμήσει την προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι συνδυάζοντας τις διαφορετικές προσωπικότητες και εμπειρίες τους με την εξειδίκευσή τους, συνθέτουν ένα ανθρώπινο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, τόσο για τους ίδιους, όσο και για όλους τους πελάτες των καταστημάτων ΙΚΕΑ.Q Telecom: 300 SMS από Q σε Q με 3 ευρώ
Ένα εκατ. και πλέον συνδρομητές της Q card μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, με γραπτά μηνύματα SMS, απολαμβάνοντας τη νέα οικονομική προσφορά με μόνο 0,01 ευρώ ανά SMS κάθε μέρα μέχρι 01/12/2008. Με τη νέα προσφορά οι συνδρομητές της Q card μπορούν, αγοράζοντας μια κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας αξίας 3 ευρώ,  να στείλουν 300 SMS από Q σε Q. Η νέα πολύ φθηνή χρέωση ισχύει αυτόματα από τις 10/10/2008 για όλους τους χρήστες της Q card, ανεξαρτήτως αν έχουν στείλει ή θα στείλουν SMS στο 12260 ή στο 12007, χωρίς κόστος ενεργοποίησης.Wind:
Προνόμια για φοιτητές, μέλη της ISIC
Tα προνόμια του Φοιτητικού Internet –Student Data απολαμβάνουν από σήμερα οι φοιτητές που είναι κάτοχοι, μέλη της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC αλλά και οι κάτοχοι της Διεθνούς Ταυτότητας Καθηγητών ITIC.
Μετά την έναρξη της συνεργασίαs της Wind με την ISIChellas, η εταιρεία προσφέρει τα προνόμια του Φοιτητικού Internet – Student Data - που μέχρι σήμερα απευθυνόταν αποκλειστικά στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Δίοδος»- σε όλους τους κατόχους των καρτών ISIC.
Η παροχή Φοιτητικού Internet ισχύει με χρήση πιστωτικής κάρτας & επίδειξη σε ένα από τα 400 καταστήματα Wind μίας εκ των παρακάτω καρτών ISIC: 
- Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας (ISIC) 
- Διεθνούς Ταυτότητα Καθηγητών (IΤIC) 
- Κάρτα Προσωπικού της ISIChellas (STAFF)
Μετά τη λήξη της φοιτητικής ιδιότητας, οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την υπηρεσία, η οποία μετατρέπεται σε κάποιο από τα υπάρχοντα προγράμματα χρήσης ADSM.ΟΤΕ: Δοκιμαστική διάθεση του conn-x TV
Σε δοκιμαστική εμπορική διάθεση του conn-x TV (IPTV) προχωρεί ο ΟΤΕ, σε περιορισμένο αριθμό υφιστάμενων πελατών conn-x στις εξής περιοχές: Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης. Η δοκιμαστική διάθεση αναμένεται να διαρκέσει περίπου 3 μήνες και εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του για διεύρυνση των προσφερόμενων ευρυζωνικών υπηρεσιών.
Με το conn-x TV, οι καταναλωτές, μέσω ενσύρματης ευρυζωνικής σύνδεσης, θα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες ψηφιακής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα:
- Τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα.
- Υπηρεσίες video on demand δηλ. δυνατότητα «ενοικίασης» ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, μουσικών video-clips, ντοκιμαντέρ, κ.λπ. από μια μεγάλη συλλογή, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του καθενός και «προβολή» τη στιγμή που επιθυμεί.
Μετά το πέρας της δοκιμαστικής φάσης, ο ΟΤΕ σκοπεύει να προχωρήσει στη διάθεση της υπηρεσίας σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τελικό χρήστη.Vodafone:
Λανσάρισμα της CU land
Nέα δεδομένα στον κόσμο της «νεανικής επικοινωνίας» έρχονται από τη CU land, τη χώρα της «ελευθερίας του νεανικού λόγου».
Το Vodafone CU, το πλέον δημοφιλές καρτοκινητό στην Ελλάδα, μας προσκαλεί να επισκεφτούμε τη CU land, μια καινούρια «χώρα» που μόλις εμφανίστηκε στον παγκόσμιο χάρτη ανακοινώνοντας μια ανεπανάληπτη υπηρεσία. Τα σύνορα της εντυπωσιακής CU land ανοίγουν και οι CU landers από σήμερα θα μπορούν να μιλάνε 60 ολόκληρα λεπτά την ημέρα, πληρώνοντας μόνο το πρώτο, χάρη στη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία CU All day που παρουσιάζει το Vodafone CU.
Με μόνο 0,35 ευρώ την ημέρα, το CU Αll Day προσφέρει 60 λεπτά ομιλίας προς CU και όλα τα σταθερά δίκτυα, επιβεβαιώνοντας ότι οι συνδρομητές του είναι σε θέση να απολαμβάνουν τις πιο συμφέρουσες προσφορές της αγοράς. Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε παλιούς και νέους CU συνδρομητές, και το μόνο που χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί, είναι ένα δωρεάν κενό sms στο 1324.Energizer: 40ά γενέθλια
Mε μια εντυπωσιακή τελετή γιόρτασε η Energizer Hellas τη 40χρονη παρουσία της στην ελληνική αγορά. Σύσσωμη η ομάδα της εταιρίας, με τους παλαιότερους και τους νεότερους εργαζόμενους να γίνονται ένα, πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες, περπάτησαν μαζί αυτά τα 40 χρόνια επιτυχίας, καινοτομίας, πρωτιάς.
Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι όλοι εκείνοι που συνέβαλαν μέσα σε αυτά τα χρόνια σε αυτή την επιτυχημένη πορεία και εξέλιξη. Στο χώρο υποδοχής, είχε στηθεί έκθεση φωτογραφίας, με στιγμές που σηματοδοτούσαν την εξέλιξη μέσα στο πέρασμα του χρόνου, από τα εγκαίνια του πρώτου εργοστασίου το 1968 μέχρι και το σήμερα, με φωτογραφίες από εκδηλώσεις και στιγμές από τη ζωή των υπαλλήλων στην εταιρεία. Την τελετή άνοιξε ο πρώτος Διευθύνων Σύμβουλος της Ελλάδας το 1968 κύριος Bill Wassman και την έκλεισε ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος Βασίλης Βάσσιος (φωτο). 

  Περιεχόμενα
Editorial
Επικαιρότητα
Επενδύσεις Προτάσεις Αγοράς
Στιγμές από τη Σοφοκλέους
Αφιέρωμα: Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ
Αφιέρωμα: Σταθερή & κινητή τηλεφωνία
Αφιέρωμα: Αγορά Αυτοκινήτου
Αφιέρωμα: Λιανικό εμπόριο
Συνέντευξη - Ανδρέας Ταπραντζής: Να μετατρέψουμε τις "αναταράξεις" σε ευκαιρίες
Συνέντευξη - Μάκης Ιωάννου: Η τεχνολογία αποτελεί «όπλο» σε περίοδο κρίσης
Θέμα: Πρόγραμμα «Θησέας»
Αποκλειστικότητα Euromoney - Με αξιολόγηση ΑΑ+ και υγιή ρευστότητα:Ποιες ευρωπαϊκές τράπεζες ωφελούνται από την κρίση
Αποκλειστικότητα Euromoney : Μια νέου τύπου «καθίζηση» της παγκόσμιας αγοράς τιτλοποιήσεων
Ανάλυση - Πιάνουν "πάτο" οι αποτιμήσεις:Μεγάλο μέρος του κινδύνου έχει ήδη προεξοφληθεί
Ανάλυση - Παγκόσμια Πιστωτική Κρίση:Προσδοκάται ανάκαμψη στα μέσα του 2009
Έρευνα - Αξιολόγηση από την Hellastat:Μειώνεται η φερεγγυότητα των ελληνικών επιχειρήσεων
Φάκελοι - Πλαίσιο: «Δρόμος αντοχής και όχι sprint»
Στα ενδότερα της οδού Σοφοκλέους
Παρουσιάσεις
Νέα της αγοράς
Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου...

 Όροι και προϋποθέσεις του site