Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2009                              

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:
ΧΡΗΜΑ & INSURANCE WORLD
ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ METAHOLDING


Υπάρχει ανάγκη για διαρκή ανανέωση και για ευαίσθητη ανταπόκριση στα μηνύματα των καιρών και της αγοράς, προκειμένου υφιστάμενα ΜΜΕ να παραμένουν ζωντανά, σύγχρονα και χρήσιμα στους αναγνώστες τους, και προκειμένου νέες εκδοτικές προτάσεις να καλύπτουν με χρηστικό και πειστικό τρόπο συγκεκριμένες ανάγκες του κοινού.Στο πλαίσιο του South-East Europe Insurance Conference 2008, έγινε και η πρώτη παρουσίαση - αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου περιοδικού ΧΡΗΜΑ, που έχετε ανά χείρας και έχει ήδη συμπληρώσει 20 έτη κυκλοφορίας, καθώς και του νέου μηνιαίου περιοδικού για την ασφαλιστική αγορά INSURANCE WORLD, το πρώτο τεύχος του οποίου θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.
Κάθε μια από τις δύο αυτές εκδόσεις της MetaHolding ανήκει σε μια ευρύτερη οικογένεια συναφών Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία στο σύνολό τους παρέχουν στο ενδιαφερόμενο κοινό (εμπλεκομένους στην αγορά, επενδυτές κ.ά.) επίκαιρη, εμπεριστατωμένη και σφαιρική, χρηστική πληροφόρηση.
Τα συγγενή μέλη του περιοδικού ΧΡΗΜΑ είναι η εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week, η οποία ανασχεδιάσθηκε και εμπλουτίσθηκε, και ο ιστότοπος
www.hrima.gr, ο οποίος επίσης τελεί υπό αναβάθμιση. Το ΧΡΗΜΑ διατηρεί αποκλειστική για την Ελλάδα συνεργασία με το παγκοσμίου εμβελείας, έγκυρο επενδυτικό περιοδικό EUROMONEY, θέματα του οποίου - με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελλαδικό επιχειρηματικό και επενδυτικό κοινό - δημοσιεύονται στο περιοδικό μας μεταφρασμένα στα ελληνικά.
Αντιστοίχως, την οικογένεια του INSURANCE WORLD απαρτίζουν επίσης η εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα INSURANCE WEEK και η διαδικτυακή πύλη
www.insuranceworld.gr. Η παγκόσμια εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς θα μεταφέρεται στις σελίδες του INSURANCE WORLD μέσω των μεταφρασμένων θεμάτων του εγκύρου βρετανικού περιοδικού INSURANCE AGE, με το οποίο η MetaHolding συνήψε αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα.
Τα αποκαλυπτήρια των γιγαντιαίων, για την περίσταση, εξωφύλλων των δύο περιοδικών έκανε ο κ. Γκίκας Μάναλης, Γενικός Διευθυντής της Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ.
Ο εκδότης των περιοδικών και Διευθύνων Σύμβουλος της MetaHolding, Κωνσταντίνος Ουζούνης, τόνισε την ανάγκη για διαρκή ανανέωση και για ευαίσθητη ανταπόκριση στα μηνύματα των καιρών και της αγοράς, προκειμένου υφιστάμενα ΜΜΕ να παραμένουν ζωντανά, σύγχρονα και χρήσιμα στους αναγνώστες τους, και προκειμένου νέες εκδοτικές προτάσεις να καλύπτουν με χρηστικό και πειστικό τρόπο συγκεκριμένες ανάγκες του κοινού.
Οι Διευθυντές Σύνταξης των δύο περιοδικών, Ανδρέας Αναστασίου του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και Γιάννης Βερμισσώ του INSURANCE WORLD, αναφέρθηκαν στη φιλοσοφία και τη δομή των εντύπων που διευθύνουν. Και οι δύο έδωσαν έμφαση στο έμψυχο δυναμικό που γράφει τα δύο περιοδικά, παράγοντας που είναι καθοριστικός για την αρτιότητα και την επιτυχία τους. Και οι δύο, επίσης, ζήτησαν από τα παρευρισκόμενα στελέχη της αγοράς - και κατ’ επέκταση από όλους τους αναγνώστες - να κρίνουν τα εν λόγω εκδοτικά εγχειρήματα με κριτήρια υψηλής απαιτητικότητας, ενώ διατύπωσαν την παράκληση η εποικοδομητική αυτή κριτική να μεταφερθεί και στους ίδιους, προκειμένου να ληφθεί σοβαρά υπόψη, για την περαιτέρω βελτίωση των περιοδικών, στο πλαίσιο μιας διαρκούς διαδικασίας ανανέωσης.
Οι Στέφανος Κοτζαμάνης, Δημήτρης Κόκκορης, Γιάννης Παπαδογιάννης, Στεφανία Σούκη, Μάκης Αποστόλου, Παναγιώτης Φρεντζάς και Νίκος Γεωργιάδης είναι η βασική συντακτική ομάδα στο ΧΡΗΜΑ, που ήδη τελεί υπό διεύρυνση, αλλά και συμπληρώνεται κατά περίσταση από άλλους εγκύρους αρθρογράφους, επαγγελματίες συντάκτες ή στελέχη της αγοράς.
Οι Ευγενία Τζώρτζη, Νίκος Σακελλαρίου, Λάμπρος Πολύζος, Μάκης Αποστόλου και Έλενα Ερμείδου απαρτίζουν τη βασική συντακτική ομάδα του INSURANCE WORLD, η οποία ομοίως συμπληρώνεται από σημαντικές έκτακτες αρθρογραφικές συνεργασίες εμπείρων συντακτών και στελεχών της αγοράς. 

  Περιεχόμενα
Editorial: Αναζητώντας απαντήσεις που αξίζουν χρυσάφι
Επικαιρότητα
Προτάσεις Αγοράς: Χρηματοστήριο - το «παιχνίδι» πέρασε στους πολιτικούς!
Στιγμιότυπα από τη Σοφοκλέους
Συνέντευξη: Σπύρος Καπράλος - Πρόεδρος Χρηματιστηρίου Αθηνών
¶ρθρο: Η παγκόσμια οικονομική κρίση και οι χρηματιστηριακές αγορές
Θέμα: Οι 4 εποχές του χρηματιστηρίου και τι «διδάσκουν» για τις επενδύσεις
Θέμα: Επενδύσεις σε ακίνητα - Αγοραστικές ευκαιρίες, ικανοποιητικές αποδόσεις
Θέμα: Προτείνεται ειδικό βαλκανικό πακέτο στήριξης
Ανάλυση Merrill Lynch: Πώς βλέπει το επενδυτικό 2009 ο Gary Dugan της Merrill Lynch
Αφιέρωμα: Εταιρίες Δημοσίου
Παρουσίαση: Ο νομπελίστας P.Krugman για την οικονομική κρίση
Αφιέρωμα: South-East Europe Insurance Conference 2008
Παρουσίαση: ΧΡΗΜΑ & INSURANCE WORLD - Νέες κσι ανανεωμένες εκδόσεις της Metaholding
Αφιέρωμα: Αγορά μαζικής εστίασης
Παρουσίαση: IDC Security Roadshow 2009
Αφιέρωμα: Καταθετικά προϊόντα τραπεζών
Αφιέρωμα: Αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων
Διεθνείς Αγορές: 2009, με βαρυχειμωνιά
Ανάλυση Schroders: Πως βγήκαν οι αγορές από τις προηγούμενες υφέσεις
Αποκλειστικότητα Euromoney: Πως οι εταιρείες θα επιβιώσουν όσο διαρκεί η κρίση ρευστότητας
Ανάλυση BlackRock: Οι προοπτικές του 2009
Στα ενδότερα του Χρηματιστηρίου Αθηνών
Τα νέα της αγοράς
Δια ταύτα...: Μάλλον, για χλωμό το βλέπουμε

 Όροι και προϋποθέσεις του site