Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Μάρτιος 2009                              

Τηλεόραση από τον ΟΤΕ

Με το σύνθημα «take control», ο ΟΤΕ παρουσιάζει το conn-x TV. Η καινοτόμος υπηρεσία για παρακολούθηση ελληνικών και ξένων τηλεοπτικών καναλιών, καθώς και ταινιών, προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ευρεία κλίμακα. Ο ΟΤΕ φέρνει στο σπίτι σας, την τηλεόραση της νέας εποχής και σας προσκαλεί να γνωρίσετε το conn-x TV για να έχετε εσείς τον έλεγχο της δικής σας ψυχαγωγίας και ενημέρωσης!
Το conn-x TV είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι καταναλωτές, παρακολουθούν τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, ενώ με τις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub (Video On Demand), έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το περιεχόμενο που επιθυμούν (ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσικά videos, ντοκιμαντέρ, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.α.) και να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε  στιγμή θέλουν.
Στο πρόγραμμα του conn-x TV περιλαμβάνονται ήδη περισσότερα από 30 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενώ ο ΟΤΕ προσθέτει συνεχώς νέα κανάλια.


DDB ΝΑ Ευρώπης

Σεμινάριο για δημιουργικούς διευθυντές

Οι δημιουργικοί διευθυντές των δέκα χωρών της DDB Νοτιοανατολικής Ευρώπης –Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Ουκρανία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και FYROM- συμμετείχαν σε σεμινάριο που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία της DDB ΝΑ Ευρώπης στην Αθήνα, με συντονιστή τον Howard Willmott, Creative Director της DDB Ευρώπης και της DDB Λονδίνου.
Στόχος του σεμιναρίου ήταν η αναβάθμιση του δημιουργικού προϊόντος της περιοχής, η παραγωγή δημιουργικού που δεν αφορά μόνο τις τοπικές κοινωνίες και η γνωριμία και συνεργασία μεταξύ των δημιουργικών μυαλών του δικτύου.
Ο Χρήστος Παπαπολύζος, Πρόεδρος του Δικτύου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε: «Ήταν η πρώτη φορά που οργανώσαμε ένα σεμινάριο για τους δημιουργικούς διευθυντές της περιοχής μας και θεωρώ ότι προκύπτουν αβίαστα τα εξής συμπεράσματα: κατ’ αρχήν εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα των δημιουργικών μυαλών που έχουμε στη διάθεσή μας ως δίκτυο και το επίπεδο της δουλειάς που παράγεται στις χώρες της περιοχής. Καταγράφω το ενδιαφέρον των δημιουργικών διευθυντών του δικτύου μας για συνεργασία σε μεγάλους περιφερειακούς και τοπικούς πελάτες και το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να αντλούμε πλέον ιδέες όχι μόνο από μια χώρα αλλά από πολλές, για επίλυση προβλημάτων πελατών μας. Με δεδομένο ότι στην Αθήνα βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της DDB Νοτιοανατολικής Ευρώπης, πρωταρχικό μας μέλημα τώρα είναι να διασφαλίσουμε την εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν στο σεμινάριο και να επανέλθουμε σύντομα με την επόμενη διοργάνωση».


Ελληνική Τράπέζα

Νέα διεθνής διάκριση

Άλλη μια διεθνή αναγνώριση πέτυχε ο Όμιλος της Ελληνικής Τράπεζας. Το έγκυρο περιοδικό Euromoney έχει ανακηρύξει την Ελληνική Τράπεζα ως την «Καλύτερη Τοπική Τράπεζα» («Best Local Bank») και την «Καλύτερη Υπηρεσία Προσωπικής Τραπεζικής» («Private Banking»).  
Το περιοδικό Euromoney, το οποίο θεωρείται εγνωσμένου κύρους, διεξάγει κάθε χρόνο έρευνα για τις Υπηρεσίες των Τραπεζών και βραβεύει διάφορες κατηγορίες τραπεζικών υπηρεσιών.  Η διάκριση αυτή θεωρείται πολύ σημαντική εάν λάβει κανείς υπόψη ότι είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας μεταξύ Υπηρεσιών Private Banking, οι οποίες αποτελούν και την πλέον αρμόδια ομάδα κριτών. 
Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προσωπικής Τραπεζικής της Ελληνικής Τράπεζας στην Κύπρο, κ. Νικόλας Γιάννακας εξήρε το αποτέλεσμα της έρευνας ενός Διεθνούς Κύρους περιοδικού που χρησιμοποιεί αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια. Η διάκριση αυτή από το περιοδικό Euromoney, ανέφερε, είναι ιδιαίτερα σημαντική λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα αρνητική Διεθνή Οικονομική Συγκυρία  και έρχεται σαν επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης που υπάρχει και της αναγνώρισης της επιτυχημένης στρατηγικής του Private Banking της Ελληνικής Τράπεζας για παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών.


Emirates

Δύο πτήσεις Αθήνα - Ντουμπάι

Αθήνα-Ντουμπάι εις διπλούν από τις 29 Μαρτίου μετά από την ανακοίνωση της Emirates Airline, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου, που αποφάσισε να αυξήσει τα καθημερινά δρομολόγιά της στην Ελληνική πρωτεύουσα.
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των επιβατών για αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων και παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η Emirates Airline που έχει έδρα το Ντουμπάι θα ξεκινήσει τη δεύτερη καθημερινή πτήση στις 29 Μαρτίου. Η καινούργια πτήση ΕΚ103 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 17:30 και θα φτάνει στην Αθήνα στις 21:30. Η πτήση επιστροφής, ΕΚ 104, θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 23:00 και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 04:25.
Η Emirates Airline λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1996, αρχικά με τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως, με σταδιακή αύξηση του αριθμού των πτήσεων, προκειμένου να ανταποκριθεί στη θετική ζήτηση των Ελλήνων ταξιδιωτών.
Ο Nabil Sultan, Αντιπρόεδρος της Emirates, σε θέματα Εμπορικής Δραστηριότητας στην Ευρώπη ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω την ανάπτυξη των λειτουργιών της Emirates με την έναρξη της δεύτερης καθημερινής πτήσης στην γραμμή Αθήνα-Ντουμπάι. Ενισχύουμε την δέσμευσή μας στην Ελλάδα, προσφέρουμε περισσότερες δυνατότητες στους επιβάτες μας για Ντουμπάι και επιπλέον καλύτερες νέες ανταποκρίσεις με την Ινδία, την Κίνα, τη Νότια Αφρική και επιπρόσθετα με την Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, με το νέο Α380, για Σύδνεϋ και Όκλαντ αντιστοίχως».


Fuinvent

Βραβεία Best Buy - Side Technology

Σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν οι λύσεις λογισμικού  για τη διαχείριση κεφαλαίων και χαρτοφυλακίων που προσφέρει η Finvent, στο πλαίσιο της απονομής βραβείων από το Βρετανικό περιοδικό Buy-Side Technology. Συγκεκριμένα, το Advent Portfolio Exchange (APX) και το αλγοριθμικό μοντέλο των υπηρεσιών Advanced Execution Services (AES) της Credit Suisse, που αποτελούν τμήματα της επενδυτικής πλατφόρμας της Finvent (Finvent Investment Platform – FIP), έλαβαν τα βραβεία Best Buy - side client reporting platform και Best Buy –side algorithmic trading product, αντίστοιχα.
Το APX, η λύση νέας γενιάς που παρέχει η Finvent για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και πελατειακής βάσης των εταιριών διαχείρισης κεφαλαίων, αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο πλήρως παραμετροποιήσιμο, που παρέχει ολοκληρωμένη διασύνδεση μεταξύ των εμπλεκόμενων τμημάτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας ενοποιημένης βάσης δεδομένων χαρτοφυλακίων και πελατών, βελτιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο τη διαχείριση και την απόδοση των χαρτοφυλακίων, και τη διαχείριση των πελατειακών σχέσεων.
Σε ό, τι αφορά τις υπηρεσίες AES βασίζονται σε ένα δυναμικό αλγοριθμικό μοντέλο και επιτρέπουν στο διαχειριστή να εκτελεί μαζικές ή ατομικές εντολές ανώνυμα, βελτιστοποιώντας έτσι τις αποδόσεις του, αλλά και το χρόνο απόκρισης στις αγορές που δραστηριοποιείται. Η δυναμική αυτή υπηρεσία βασίζεται στην πιο προηγμένη και καινοτόμο μεθοδολογία στις χρηματαγορές παγκοσμίως και είναι ιδιαίτερα εύχρηστη. Επιπλέον,  ανταποκρίνεται άμεσα στις τάσεις των αγορών επιτρέποντας συνεχή ρευστότητα, ευελιξία και βέλτιστη απόδοση. Σημειώνεται επίσης ότι η υπηρεσία AES παρέχει στον εκάστοτε διαχειριστή ταχύτητα, μείωση κόστους, ακριβή αποτελέσματα και αποτελεί το πιο εξελιγμένο εργαλείο εκτέλεσης εντολών στην παγκόσμια αγορά. 
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι συνεργάτες μας Advent Software και Credit Suisse AES, όχι απλά προσφέρουν πιστοποιημένες λύσεις με αναγνωρισμένη τεχνογνωσία στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτίου Ευρώπης, όπου έχουμε την αποκλειστική εκπροσώπηση, αλλά επιπλέον επιτρέπουν στη Finvent, για δεύτερη συνεχή χρονιά, να προσφέρει βραβευμένες λογισμικές λύσεις και ροές που δίνουν στους πελάτες μας το πλεονέκτημα της σύντομης και βέλτιστης απόδοσης της επένδυσής τους», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Μάκης Ιωάννου.


iCon International Training

Oρθολογική επιλογή σπουδών

O Καθηγητής Χαράλαμπος Κανελλόπουλος, στρατηγικός σύμβουλος της iCon International Training προτείνει στους ενδιαφερόμενους για επιλογή εκπαιδευτικού ιδρύματος για τις σπουδές τους να απαντήσουν το παρακάτω «τεστ», με σκοπό τη λήψη ορθολογικής απόφασης.
Τι πτυχίο επιθυμείτε;
1.  α) εκπαιδευτικό σύστημα που λειτουργεί μεθοδικά και με οργάνωση, που διδάσκει ουσιαστικά και βοηθά στην ανάπτυξη ικανότητας συνεχούς μάθησης και προσαρμογής ή β) εκπαίδευση σε σύστημα που δεν ελέγχεται, συχνά παραπαίει και συνήθως δεν μπορεί καν να λειτουργήσει ορθολογικά;
2.  α) πρωτοποριακού ιδρύματος με σύγχρονες γνώσεις  ή β) παραδοσιακής εκπαίδευσης από ίδρυμα που προσφέρει εκπαίδευση αναχρονιστική;
3. α) παραμονή στον τόπο σας για ανάπτυξη και ταυτόχρονη εξέλιξη (οικονομική και βαθμολογική) ή β) μακριά απ’την κατοικία και την εργασία σας αψηφώντας τους κινδύνους καθυστέρησης της καριέρας και των οικονομικών σας, αλλά και των δεσμών σας;
4.  α) με παγκόσμια ή β) τοπική εμβέλεια;
5.  α) από πανεπιστήμιο ή β) κολέγιο / εργαστήριο ελευθέρων σπουδών;
6.  α)δυνατότητα άμεσης αναγνώρισης από τις ελληνικές αρχές ή β) ενδεχόμενη αναγνώριση όταν στην Ελλάδα θα ισχύουν οι νόμοι που το επιτρέπουν και αφού καταλαγιάσουν οι πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις εναντίον των κολεγίων και των εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών;


Interamerican

Αποζημιώσεις 320 εκατ. ευρώ

Σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για την αξιοπιστία της ασφαλιστικής βιομηχανίας, με τον πήχυ της φερεγγυότητας των εταιρειών να ανεβαίνει με την Οδηγία Solvency II, η Interamerican συνεχίζει να τηρεί το πρότυπο πελατοκεντρικής συμπεριφοράς με τη συνέπειά της στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων απέναντι στους ασφαλισμένους της, απλοποιώντας παράλληλα τις διαδικασίες και βελτιώνοντας την ταχύτητα διεκπεραίωσης των αποζημιώσεων.
Το 2008 η Interamerican κατέβαλε συνολικά 319,63 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις, ενώ περισσότεροι από 1.360 ασφαλισμένοι της ημερησίως, κατά μέσο όρο, αποζημιώθηκαν ή χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες Βοήθειας (Άμεση Ιατρική και Οδική) της Εταιρίας.
Είναι αξιοσημείωτο ότι από το 2000 έως και το 2008 η Interamerican έχει καταβάλει στους πελάτες της το ποσόν των 2,14 δισ. ευρώ.
Ειδικότερα το 2008, στον κλάδο Ζωής η Εταιρία σε 55.252 περιπτώσεις κατέβαλε 143,24 εκατ. ευρώ. Από το ποσόν αυτό, 28,83 εκατ. αφορούσαν σε 10.160 λήξεις συμβολαίων.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican κ. Γιώργος Κώτσαλος, αναφερόμενος στις αποζημιώσεις, δήλωσε: «Η εστίαση στον πελάτη αποτελεί σταθερή στρατηγική προτεραιότητά μας και επιδιώκουμε, μέσα από συνεχείς βελτιώσεις των διαδικασιών και του επαγγελματισμού μας, τη μεγιστοποίηση της αξίας που αποδίδουμε σε αυτόν. Η σωστή και γρήγορη αποζημίωση είναι η απολύτως αναγκαία επιβεβαίωση της ασφάλειας που παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας και επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη τους στην Εταιρία μας. Την περασμένη χρονιά 200 χιλιάδες νέοι πελάτες προστέθηκαν στο πελατολόγιο της Interamerican».


Fisherman’s Friend

Μεγάλος διαγωνισμός

Η Fisherman’s Friend διοργανώνει SMS διαγωνισμό με πλούσια δώρα και μεγάλο έπαθλο ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Γερμανία με δυνατότητα συμμετοχής στον ετήσιο αγώνα αντοχής  StrongmanRun 2009.
Η Fisherman’s Friend διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον αγώνα αντοχής και δύναμης StrongmanRun στη Γερμανία. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου 18 χιλιομέτρων, με περισσότερα από 26 φυσικά εμπόδια και δοκιμασίες στον οποίο μόνο ο δυνατότερος κερδίζει.  Είναι ένα φαντασμαγορικό event με περισσότερους από 7.000 συμμετέχοντες  από 19 χώρες που προκαλεί την αντοχή σου και ανεβάζει την  αδρεναλίνη στα ύψη.
«Όλοι για έναν και ένας για όλους» στον πιο extreme και fun  αγώνα…  Αντέχεις το StrongmanRun 2009; Στείλε FF κενό - ονοματεπώνυμο - κενό - ηλικία - στο 19400 και πάρε μέρος στον πιο x-treme και fun διαγωνισμό για να κερδίσεις πλούσια δώρα.


So Easy

Βραβείο από τα Franchise Awards

Ο Όμιλος Εκπαιδευτηρίων So Easy βραβεύθηκε για τον καλύτερο ανασχεδιασμό concept, με το βραβείο “Best Concept Re-Design”, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των “Βραβείων Franchise 2009”. Η απονομή βραβείων σε εταιρίες Franchise πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του περιοδικού Franchise Business. Το Βραβείο για τον Όμιλο So Easy παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Δ. Ραμαντζάς.
Για την απονομή του βραβείου ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δ. Ραμάντζας, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τον Όμιλο So Easy, η απονομή του βραβείου “Best Concept Re-Design”. Μας αποδεικνύει, πως η αλλαγή της εταιρικής μας ταυτότητας αλλά και ο τρόπος προώθησής της, πραγματοποιήθηκαν στη σωστή κατεύθυνση και διαχειρίστηκαν ιδανικά. Αυτό που μένει πάντα, ωστόσο, είναι η ποιότητα των υπηρεσιών εκπαίδευσης που προσφέρουμε. Γιατί πέρα από την αλλαγή της οπτικής μας ταυτότητας, ο ανασχεδιασμός της εκπαιδευτικής μεθόδου So Easy είναι αυτός που κάνει τον Όμιλο, τους συνεργάτες μας και τους σπουδαστές μας επιτυχημένους».
Ο Όμιλος So Easy δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 προσφέροντας μια καινοτόμα πρόταση εκμάθησης, μια ολοκληρωμένη λύση εκπαιδευτηρίου με το συνδυασμό τριών brands, που αντιπροσωπεύουν την εκμάθηση ξένων γλωσσών So Easy, την πληροφορική / ψηφιακή εκπαίδευση Win.Net και τη μέση εκπαίδευση Αρειμάνιο.


Apivita

Διάκριση για τον Ν. Κουτσιανά

Ο Νίκος Κουτσιανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Apivita AE είναι ένα από τα 20 πρόσωπα που πρέπει κανείς να γνωρίζει στη βιομηχανία καλλυντικών στον κόσμο, σύμφωνα με το κύριο δημοσίευμα του περιοδικού GCI, Νο. 1 επιχειρηματικού περιοδικού της παγκόσμιας βιομηχανίας ομορφιάς.
Στο πρώτο τεύχος για το 2009, το περιοδικό παρουσιάζει τους πλέον δημιουργικούς και ικανούς ανθρώπους στη συναρπαστική και δυναμική βιομηχανία της ομορφιάς για αυτή τη χρονιά. Το όνομα του κ. Κουτσιανά εμφανίζεται δίπλα στα ονόματα των Jane Hertzmark Hudis - Προέδρου των BeautyBank, Origins & Ojon φορέων καινοτομίας του παγκόσμιου ηγέτη της αγοράς καλλυντικών The Estée Lauder Companies’ Inc., και Mike Bloom, Senior Vice President της CVS, ηγέτη του retail φαρμακευτικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας στις ΗΠΑ.


Kantor Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Συνεργασία με την Booz & Company

Η ελληνική εταιρία συμβούλων Kantor Management Consultants και η διεθνής εταιρία συμβούλων στρατηγικής και διοίκησης Booz & Company ανακοίνωσαν τη σύναψη Συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας για τις αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η ανακοίνωση έγινε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2009, στα γραφεία του ΣΕΒ, με την παρουσία σημαντικού αριθμού μελών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας. Οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν την, από κοινού, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Ο Κώστας Σ. Καστρινάκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Kantor Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, ανέφερε: «Η συνεργασία με την κορυφαία, διεθνούς εμβέλειας εταιρία Booz & Company αποτελεί ορόσημο στην 20ετή εξέλιξη της Kantor και ταυτόχρονα αναγνώριση του κύρους της στη συμβουλευτική αγορά. Η Booz & Company έχει συνάψει μόνον τρεις παρόμοιες συμφωνίες σε όλον τον κόσμο. Όπως δείχνει η εμπειρία από τις μέχρι τώρα συνεργασίες μας, ο συνδυασμός της γνώσης των τοπικών συνθηκών με την παγκόσμιου βεληνεκούς τεχνογνωσία αποδεικνύεται εξαιρετικά επωφελής για τους αποδέκτες των υπηρεσιών μας».
Σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας, η Booz & Company θα παρέχει στην Kantor υποστήριξη σε θέματα εκπαίδευσης στελεχών και χρήσης προηγμένων εργαλείων για την εναρμόνιση των προδιαγραφών εκτέλεσης έργων μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς και δημιουργία κοινών ομάδων συμβούλων, όταν αυτό κρίνεται επωφελές για τον πελάτη.
Στη φωτογραφία, από αριστερά: ο Viren Doshi, Senior Vice President, Booz & Company με τον Οδυσσέα Κυριακόπουλο, Πρόεδρο, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Kantor


Vodafone

Προσφορά 1+1

Νέα προσφορά από την Vodafone. Με κάθε νέα σύνδεση ή ανανέωση προσφέρει μία 2η σύνδεση στη μισή τιμή για 1 ολόκληρο χρόνο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πελατοκεντρική της προσέγγιση.
Τώρα με το νέο Vodafone 1+1, όλοι οι συνδρομητές, νέοι και υφιστάμενοι, ιδιώτες και επαγγελματίες που θα πραγματοποιήσουν νέα σύνδεση, φορητότητα ή θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια επιπλέον νέα σύνδεση ίσης ή μικρότερης αξίας, πληρώνοντας γι’ αυτή μόνο το μισό πάγιο για 1 ολόκληρο χρόνο.
Η προσφορά ισχύει από σήμερα και μέχρι τις 31/03/2009 για όλα τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα συμβολαίου Vodafone κινητής τηλεφωνίας εκτός των: Vodafone Καρτοπρόγραμμα, Vodafone 10, Vodafone Χωρίς Πάγιο, Επαγγελματικό χωρίς χρόνο ομιλίας και οι συνδυασμοί του με τις επιλογές Ενδοεταιρικά 60 ή Κλήσεις προς Σταθερά.


ΦΑΓΕ

Δύο νέες γεύσεις Total

Το στραγγιστό γιαούρτι, Total 2%, συναντήθηκε με φρούτα και μέλι για να δημιουργήσει αξεπέραστους γευστικούς συνδυασμούς, που προσφέρουν μοναδική απολαυστική εμπειρία!
Τώρα το Total 2% προσφέρει ακόμα δύο, νέες γεύσεις: στραγγιστό γιαούρτι Total 2% και σύκο και στραγγιστό γιαούρτι Total 2% και μήλο-κυδώνι, χωρίς συντηρητικά !
Η πρωτότυπη συσκευασία των νέων γεύσεων Total 2%, η οποία ξεχωρίζει το γιαούρτι από τα φρούτα, διατηρεί αναλλοίωτα τα γευστικά τους χαρακτηριστικά, έτοιμα να τα απολαύσετε, συνδυάζοντάς τα.


Wind

Άγονη γραμμή γόνιμη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Wind στηρίζει με την χορηγία της το Πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» που διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Διάδραση» και τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Φέτος το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα αποτελείται από εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε οκτώ νησιά της άγονης γραμμής στο Αιγαίο: την Αμοργό, την Τήλο, τη Νίσυρο, την Αστυπάλαια, τη Θηρασιά, την Ηρακλειά,  τη Δονούσα και τη Λέρο. Οι εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν από τα μέσα Φεβρουαρίου έως και τα τέλη Μαρτίου, περιλαμβάνουν :
§ προβολές κινηματογραφικών ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους αλλά και ντοκυμαντέρ με θέμα την αναπηρία σε συνεργασία με την Emotion Pictures,
§ θεατρικές παραστάσεις,
§ εργαστήρια κατασκευής κοσμήματος, πολεμικών τεχνών, δημιουργίας video,
§ επισκέψεις λογοτεχνών στα σχολεία σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου
§ συναυλίες σε συνεργασία με την Κρατηκική Ορχήστρα Αθηνών και καλλιτέχνες όπως ο Ψαραντώνης και ο Λουδοβίκος των Ανωγειών.
Με αφορμή το πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», η Wind πρόσφερε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα  σχολεία της Αμοργού, που ήταν και ο πρώτος σταθμός του προγράμματος.


Κωτσόβολος

Πράσινες πρωτοβουλίες

Μια νέα διάσταση στο επιτυχημένο πρόγραμμα για την ανακύκλωση παλαιών συσκευών, που πρώτη παρουσίασε πέρυσι η «Κωτσόβολος», δίνει η πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης για την επιδότηση της απόσυρσης παλαιών και ενεργοβόρων οικιακών συσκευών μέσω των καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών.
Την κίνηση αυτή της πολιτείας έρχεται να υποστηρίξει η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η εταιρία «Κωτσόβολος», ήδη από τον Απρίλιο του 2008, για τη συστηματική εφαρμογή Προγράμματος Ανακύκλωσης σε όλα τα καταστήματα της. Το πρόγραμμα πέτυχε την άμεση ανταπόκριση των καταναλωτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Η επιτυχία του προγράμματος επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα έχουν συλλεχθεί 38.000 παλιές συσκευές όλων των κατηγοριών. Πιο συγκεκριμένα, στα 100 τεμάχια νέων προϊόντων από όλες τις κατηγορίες, συλλέχθηκαν 20 παλιά είδη προς ανακύκλωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των συσκευών που παραλαμβάνονται προς ανακύκλωση αυξάνεται καθημερινά με εντατικούς ρυθμούς.
Είναι εντυπωσιακό ότι οι καταναλωτές είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με αυτήν την πρωτοβουλία, την οποία φαίνεται πως αναγνωρίζουν ως ευκαιρία για να κάνουν πράξη την περιβαλλοντική τους ανησυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα το βραβείο των πιο «πράσινων κάτοικων», δηλαδή πολιτών που συμμετέχουν περισσότερο στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, έχουν κατακτήσει οι περιοχές της Κυψέλης, του Γαλατσίου και των Πατησίων.
Η «πράσινη» δράση της «Κωτσόβολος» εκφράζει μια από τις βασικές αξίες λειτουργίας της εταιρίας μας. Η περιβαλλοντική μας συνείδηση έγινε πράξη μέσα στο 2008 μέσα από στοχευμένες ενέργειες  για την προστασία του περιβάλλοντος:
07/04/2008: Έναρξη προγράμματος ανακύκλωσης, όπου κάθε πολίτης μπορούσε να αγοράσει μια νέα συσκευή, ανακυκλώνοντας την παλαιά και κερδίζοντας δωρεάν τη μεταφορά.
01/09/2008: Έναρξη προγράμματος ανακύκλωσης οποιασδήποτε παλιάς λευκής συσκευής (κουζίνα, πλυντήριο, ψυγείο) και αγορά νέων Ενεργειακής Κλάσης Α’, εξοικονομώντας έως και 200 €
08/09/2008: Έναρξη προγράμματος ανακύκλωσης παλαιών ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών και αγορά καινούργιας τηλεόρασης, εξοικονομώντας έως και 300 €
17/11/2008: Έναρξη προγράμματος δωρεάν παραλαβής των παλαιών κλιματιστικών για ανακύκλωση και εγκατάστασης των νέων από τεχνικούς της «Κωτσόβολος», με την αγορά οποιουδήποτε οικολογικού (inverter) κλιματιστικού
02/06/2008: Έναρξη συνεργασίας με την εταιρία Fissler για την ανακύκλωση μαγειρικών συσκευών
26/06/2008: Έναρξη προγράμματος χρήσης βιοδιασπώμενων σακουλών στα καταστήματα της εταιρίας.

  Περιεχόμενα
Editorial: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ... ΦΡΑΓΚΟΥΣ
Επικαιρότητα: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ...ΜΕΤ’ ΕΠΑΙΝΩΝ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
περιεχόμενα τ. 350/03.2009
Προτάσεις Αγοράς: Η ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ... ΘΗΡΙΟ
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
Συνέντευξη: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΡΔΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕ»
ΘΕΜΑ: ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΘΕΜΑ: ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΘΕΜΑ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΦΑΚΕΛΟΣ: EUROBANK PROPERTIES
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΓΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: LOGISTICS & ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
EUROMONEY
ΑΝΑΛΥΣΗ
ΑΝΑΛΥΣΗ
Αρθρο: Το «ΝΤΟΜΙΝΟ» ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
ΕΡΕΥΝΑ: STAT BANK
ΕΡΕΥΝΑ: ERNST & YOUNG
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site